4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • RAZOR27
    bőven
  • Munszu
    Reggelt mindenkinek^^
    Hú nagyon állat a karid XD, már egyre jobban kiprobálnám játékot^^.
    Hm ugye sm2-es video kari elég neki?(ati 9550 256mb), szentem igen de azért megkérdezlek titeket.Ja és 3000ghz+os, 1gb-ram os gép?^^
  • RAZOR27
    jah, elég idegesítő
  • ScarY MAN
    ez a full...csomo mindent nem lehet felvenni :S
  • RAZOR27
    ez a "fullos kép-es" screenshot mód, vagy télleg ien grafón tolod?
  • ScarY MAN
    jobbklikk - kép megjelenitese... ff ba nem jelenitette meg nekem...sry
  • ScarY MAN
    Így vegyesen... még mindig csak lvl 10 vagyok :D ... ha sok a kép sry...sztem nem nagy képek ^^

• Munszu
    elözöhöz rosszul írtam : *képet . akartam
    Megyek pihenni, majd holnap írok, joéjt all.
    És aki tud játszani, annak jo játékot:).
  • RAZOR27
    már készül a magyar guild, márcsak néhány ember kell (pontosan nemtudom kb.3-4)
  • Munszu
    Akkor jövünk Hammermine-ra :D
    Lessz magyar klán is?
    Razor, Scary feltesztek karitokrol 1-1 kéept, kiváncsi vok:D.
    Ha lehet ilyet kérni^^.
  • RAZOR27
    Hammermine szeró, ha netán ob-n tiszteleteteket teszitek :D
  • Hamond
    Nekem sincs béta kulcs, de obtől számíthattok rám:P
  • ScarY MAN
    ingyenes lesz :)

amugy visszaolvasol van magyar oldal meg infok...aszem 25. en indul az ob vagy akkor van vege a cb nek...vagy mindketto:D xD
  • Munszu
    Scary majd mond el ha lessz ob,
    melyik szeron vagy aztán jövünk oda :)!
    Te nem tudod ingyenes lessz?, mert én ugy hallotam.
  • ScarY MAN
    hangulata tényleg ottvan :) nekem nagyon tetszik :) csak jólennemármagyarokkalisjátszaniwáááá xD
  • Munszu
    Sziasztok
    csatlakozom hozzátok
    Én is szivesen játszanék, ha lenne béta kulcsom.
    Videok szerint nagoyn bejön^^.
    Nem tudjátok ingyenes lessz?, mert én ugy olvastam hogy igen, és nagyon remélem is hogy igen :).
    Nagyon bejön a hangulata^^
  • Sugam
    énis igy vagyok madmano :D
  • ScarY MAN
    :/ naja... igy egyedül uncsi :D
  • Madmano
    Szeva.Játszanék én,de nincs béta-kulcsom.....
  • ScarY MAN
    nah mivan emberek?:D senki nem jáccik?:D vagy nem beszélgettek inkább jáccotok? xD ... sok kocka... xD :D... nah most jöttem ki... nagyon nincsenek magyarok...vagy nemtom... naaaah:D akarok magyarokakl találkozni ingéjm!!! xD
  • ladasz
    Sajna én a Valdes seron vagyok és ott van a 14-es karim.Én szerintem nem kezdek újat a Hammermine seron.Majd az open betán találkozunk,és majd irjátok már le meik serora fogtok menni.köszi
  • foxxi
    Jaja :) Vagyok, ha privibe elküldöd a ingame neveket és onlineok vagytok akkor megis lehet alakítani a guildet :)
  • RAZOR27
    guild a neve, de a legtöbb magyar (majdnem mindenki) a hammermine serveren tolja, szal ott gyere + lvl10 után léphetsz be a guildba(amihez még kell ember), mond majd meg a játékbeli a neved, utána foxxi kolega leintézi veled
  • ladasz
    Hellosztok.Én az elsö serveren vagyok nemtudom mi a neve.A nevem a játékba Kamui.Vagyunk már vagy 6-an magyarok és szeretnénk belépni magyar klánba ha lehet.
  • Munszu
    Meséljetek a játékrol , mijen?:)
    csinálnátok pár képet karitokrol, játékbol?:)
    nem tudjátok 15.-e vagy 25.-én jön open beta?:)
    Nagyon bejön game, videok alapján, remélem nem fogok csalódni benne:).
    Jaa ugye jol tudom hogy ingyenes lessz?^^.
  • foxxi
    Helyes :D akkor már 4en is vagyunk lvl 10 és afelett ha jól tudom :) A többiekről nincs infóm. itt megis ragadnám az alkalmat, aki játszik és elérte a lvl 10et, éss ungarise társaságban, jó hangulatba szeretne hentelni Ne legyen rest ideírni :)
  • ScarY MAN
    nah..elertem a lvl 10-et xD
  • RAZOR27
    probléma megoldva ,de azér kösz a helpet :D
    De azért még mindig jóljönne egy bétakulcs, vagy nemhasználandó account.
  • RAZOR27
    Hali!
    Nemtudjátok mitől lehet, hogy a telepítésnél nem látszik az ablak, mert haveromnál nembukkan fel.A folyamat megy, de az ablak sehol, a minap írtam ki neki dvd-re, és valamiért ezt tapasztalja...
  • RAZOR27
    25.éig ha jól tudom
  • Sugam
    én tuti jövök open betára vagy closed 2re ha lesz olyan. nemtudjátok meddig tart eza closed béta jönnék már tolni :D
  • RAZOR27
    Nemkell megköszönni, csak 3k volt.Viszont már énis várom, hogy összejöjjön a "Nagy Csapat" :D
  • foxxi
    És köszi az anyagi támogatást és a hozzájárulást! természetesen kifarmoljuk az összeget csak legyünk meg 10en lvl 10esek :D
  • foxxi
    A guild alapításhoz 10 fő kell, 4-5en aktívan vagyunk, viszont a létszámon kívül kell érvényesülni még egy fontos feltételnek, CSAK lvl 10 felett lehet valaki guild tag! Igy aki csatlakozni szeretne érje el a lvl 10et! Ingame /w foxxiHUN privivel kereshettek! Remélem hamar megleszünk és jó társaság gyülik össze :D
  • RAZOR27
    A Guild megalapításának szent pillanata :D

és egykis funkép:
  • foxxi
    Emberek! Aki játszik és tömörülni szeretne tegye meg! Már csak a 10 playernek kell meglennie hogy megalakulhasson a guild!
  • foxxi
    Felvettelek friend listre, már csak pénz kell :)
  • RAZOR27
    ja, hogy most, lépek is be
  • foxxi
    még 3000 pénzmag hiányzik :) Várok rád de offline vagy :D
  • RAZOR27
    időt, helyet, megyek!