4158
-
Cence #358 köszönöm valahogy jobban kedvelem a torrentet, na meg már 84 óránál jár a böngészövel :D -
Hamond #357 http://www.playrequiem.com/forum/forums/thread-view.asp?tid=2446&posts=4&start=1
Erre tessék!...erre tessék!...torrent is online ^^! -
#356 ezert kerdeztem :S -
#355 nekem 20-30 k val jön..ezzel a sebességgel csak 30 óra -
Cence #354 hülyén oldották meg, hogy új kliens meg mimnden, és letöltheted egy helyről, azért Closed Béta kliensnél volt legalább 2-3 link+torrent mostmeg... :s -
#353 The World of Ethergia beckons to worthy Temperions to challenge the horrors that walk Ethergia’s lands. An opportunity to take up this challenge is coming on May 15, 2008.
túlterheltek a szerverek azér jön ien lassan -
krys002 #352 hali, nektek jó az open beta client letöltö linkje? mer nálam az operában, és az explorerben is hibát ír ki -
Cence #351 én is -
Hamond #350 Én örülnék mondjuk 1 torrentes letöltésnek is :D -
Cence #349 én, ahogy láttam forumon, nem lehet updatelni, illetve még találgatnak csak erről (én is jobban örülnék ha elég lenne az update mert a CB kliens megvan még
-
#348 nincs kedvem hivatalos forumot atnyalazni... szal... beta kliens jolesz e? -
#347 nincs -
Cence #346 huh, ezt nem néztem, nem tudom -
pimpi001 #345 egy érdekes kérdésem lenne. van a gaméban zenelejátszó? például mint a 2moons-ban vagy a cabalban. csakmert nagyon megszoktam hogy nem kell kilépnem a gaméból és külső zenelejátszót használni, hanem a game saját lejátszójába húzom a zenéim és game közbe válthatok vagy kikapcsolhatom taszkváltás nélkül. -
Cence #344 14kb, 46 órát ír rá... mindegy majdcsak lejön :) -
pimpi001 #343 nekem most felgyorsult 60-80k. tépet mint atom de csütörtökre lejön. -
Cence #342 hát, szó mi szó tényleg eléggé lassan jön, de legalább van 2 napom ami alatt le lehet szedni :) -
Cence #341 lol 8kb :D azért nyílik 15. én hogy addigra pont lejöjjön a kliens XD -
ladasz #340 nektek is ilyen lassan jön.6-7kb/s.Nem lehet máshonnan letölteni? -
ladasz #339 Arra megyünk ameiken jobb lesz a ping.Majd meglátjuk. -
pimpi001 #338 akkor már csak azt kellene megbeszélni hogy a Magyarok meik szeróra menjenek ha véletlen több szeró lenne. van rá 2 napunk megbeszélni. ha senki nem mondd semmit akkor én részemről arra a szeróra megyek amelyikre a CENCE mivel vele és 5 másik cimbijével ez már lebeszélt dolog. de azért jó lenne ha a többi Magyar anyanyelvű is egy szerón lenne. a bandázás így jobb. ja és persze akkor a mikrofonom is ki lenne használva. ts vagy ventri vagy skype. -
pimpi001 #337 végreeee. már húzom is lefele. de szerintem sokan szedhetik mert baromi lassan jön lefele. olyan 40-60kbs. de végre jön az ob kliens ez a lényeg. -
ladasz #336 Na 15-én indul az ob gyorsan regeljetek és töltsétek a klienst. -
pimpi001 #335 ezek olyanok mint a jó politikusok. igérni azt tudnak. -
Cence #334 hát nem tudom, hogy most mivan akkor, elvileg azért volt hosszabitva a Closed Béta, hogy egyből tudják inditani az Open Beta szervereket, de ez sem történt meg, lassan 1 hónap késésük van, akkor most hogy is van ez? :S -
atlaszka #333 Hétfő és még semmi konkrét hír :( ... remélem nyári szünetbe azért tudok majd vele jácani :( -
Cence #332 én már gondolkodom azon, hogy vissza felrakoma pw-t :D -
pimpi001 #331 ma már eléggé hétvége van. remélem ma kiderül mikor is lehet hentelni végre. csakmert a cabalt + a 2moonst már eléggé unom. -
ladasz #330 Ez a dátum fake.Mert a GM irta hogy e hétvégén vagy jövö hét elején ad informáciot az OB indulásárol. -
pimpi001 #329 http://www.playrequiem.com/forum/forums/thread-view.asp?tid=2383&posts=21&start=1
na ez akkor most komoly? vagy csak spekulálnak az emberkék a fórumban is. -
Cence #328 eddig semmi ujat, elvileg ezen ahéten közölniük kellene egy időpontot amikor is megnyillik az open, de eddig még ezt sem tették meg -
Cence #327 oops xD -
pimpi001 #326 az okés hogy várni kell. nade meddig? tudtok már valamit? vagy marad az utolsó időpont a május15? egyelőre? -
#325 xD énis azt olvastam először -
atlaszka #324 Cence nem azt irta hogy eléggé ingyenesnek tünik hanem hogy eléggé IGÉNYESNEK xDDD -
Cence #323 Open Betáig várni kell, utána letölthető a játék és játszahtó, és igen ingyenes továbbá mit értesz azon, hogy eléggé ingyenesnek tűnik? :) -
Zarache #322 igen zart betanak vege ami azt jelenti ob jon azt is ki kell adni :P
-
#321 A hivatalos oldal szerint vége a zárt bétának.. Honnan lehet letölteni a klienst?
Ja és ingyenes egyáltalán?:) Mert youtube-on eléggé igényesnek tünik. -
Zarache #320 koszi :) -
Cence #319 nos amint lesz időm és újrakreállom az oldalt, és találok infokat a hiányosságokról, azonnal feltöltöm :)