4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • foxxi
    Vagyis akkor ha online leszel :D Jelentem: 6an vagyunk!
  • foxxi
    most hogy tudom az ingame neved Te is :D
  • RAZOR27
    ésén? :D
  • foxxi
    Igen
  • ScarY MAN
    én bennevagyok? xD
  • RAZOR27
  • foxxi
    No jah :D csak az a baj hogy csak 6an vagyunk és 10 player kellene. De remélem összejön :)
  • RAZOR27
    arra gondoltam amit te szeretnél XD, de egy másik magyar srác is mondta, hogy akar csinálni...
  • foxxi
    Guildet alapítotok? Nekemis ez a célom :) De ha Ti jobban álltok hajrá :)
  • RAZOR27
    Viszont, ha még neaggyisten valakinek van elfeledett bétakulcsa, avagy ráunt a játékra és nemkell már az accountja, az pls szóljon, mert haverom már mindent tűvé tett eggyért, de nemtalált.(+ jóljönne még ember a guildalapításhoz)
  • foxxi
    Sajnos 2 nap alatt az összes béta elfogyott (de hamarosan vége is a bétának szal nemsoká bekapcsolódhatsz) :)
  • Madmano
    Szevasztok.Most nézem a magyar oldalt:lekéstem,az összes béte kulcs elfogyott!?ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!Megőrülök.
  • RAZOR27
    Az első játéknap tapasztalata: Fantasztikus egy játék, ezek a vér-effektek megunhatatlanok.Nemis nehéz, ha ügyesen játszunk.
    lvl:10 (50%) defender (vagy mi?- warrior)
  • foxxi
    Kereslek ingame :)
  • foxxi
    Jó kis oldal :)
  • RAZOR27
    Na végre sikerült, HUNc0llect0r néven elérhettek :D
  • savior
    Requiem magyar oldal
  • foxxi
    Ennek nagyon örülünk, remélem nagyon hamar sikerül :)
  • RAZOR27
    amint sikerül (ismét) letöltenem beszállok az eggyik főnek...
  • foxxi
    Még 3000 péz kell és 6 fő a guild alapításhoz
  • foxxi
    Valószínüleg, mert én nem tapasztaltam ilyet. Próbálj meg a legfrissebb winrart használni, hátha.
  • foxxi
    Nem minden mail szolgáltatót szeretnek a mostanság elterjedt aktiváló rutinok :()

Sok sikert! Ingame neved privibe küld el légyszi (gyüjtöm az ungarise playereket)
  • RAZOR27
    Üdv!
    Csak nekem csinál olyat a letöltött rar-fájl, hogy azt írja 3%-nál, hogy sérült?
  • ScarY MAN
    nah...nem hazudok tegnap kb negyed 1 fele már kaptam is választ:D es mar jatszhatok is...egyenlore tetszik :D
    majd rem talalkozunk :D
  • foxxi
    support? Remélhetőleg
  • ScarY MAN
    nah írtam egy s*ggnyaló üzenetet :D remélem holnapra jön válasz :D

és meg1x köszi :D
  • ScarY MAN
    köszönöm . részletbe fizetem az úgy jó?
  • foxxi
    azok dobozok, és ha jól emléxem akkor azt Forgotten Portnál találsz (ott lesz 2 quest sorozat is), vigyázz mert csapatosan támadnak meg! Ha help kell szólj nyugodtan :) Esetleg ingame neved?
  • Thanatos
    hülye krédés: relic fragmentest (kb lvl 5-8 körüli quest) merre találok? :D csak mert én eddig csak broken relic-et tlaáltam de azzal meg semmit se lehet cisnálni... :D a kezdő város rondel village (nemtom hogy mindenkinek ez vagy másnak esetleg más... :D)
  • foxxi
    Nos, a Guild alapításhoz 10 ember kell és 10000 lan (nekem van 6000) tehát aki támogatja e kezdeményezést az pls, írjon privibe ( ingame karakter neve) és ha megleszünk 10en akkor megis alakulhat a ungarise guild! (ketten már vagyunk)
  • foxxi
    ingyenes lesz, az extra tartalomért fizethetsz ( az egész világ elég nagy, 15ös szinten nemis hiszem hogy könnyű lenne bejárni) (énis annyi vagyok), a skinekről egy closed beta alatt nem igen kell beszélni mivel a hangsúly nem azon van hogy 200 féle arc legyen meg szempilla stb, hanem hogy a játékmehanizmus és az az alatt felderíített jó sok bugra fény derüljön. Eléggé kezdetleges ez az egész még, a grafikai engine is "alfa" állapotban leledzik, sok funkció kivan iktatva, a questek követik az összes manapság "népszerűnek" nevezett mmo szállait (nemis vár senki sokat tőle), majd az epic pvp száll lesz érdekes.

Szal átfogó véleményt alkotni nem hiszem hogy lehet, maximum szubjektívet. De szerintem maga a világ fogja eldönteni hogy kinek mennyire jön be nem pedig az hogy hány öld meg ezt vagy azt quest van benne... sok híres mmoval lehet pedálozni ami erre épül :)
  • RAZOR27
    azért nincsenek a skinnek megcsinálva normálisan (gondolom én), mert még béta-állapotba van, valszeg a terület is nőni fog.
  • Lord Zax
    Üdv.

No sikerült nekem is elinditani, hát vegyesek az érzéseim.
    Elöször meglepö hogy szanaszét repülnek a szörnyek darabkái, és véres, de ezen kivül semmi extra nicns benne. Alap l2 klon, mint az archlord, vagy silkroad, stb, farmolni kell, menni elöre és klikkelgetni.
    Csak harci skillek vannak, semmi mellébeszélés, öld meg ezt öld meg azt, vidd el a cuuot ennek. Az insták pedig a ddo bol ismerösek lehetnek.
    De ezeket mindet láthattuk már. A világ ami a mostani szerveren van pedig iszonyat kicsi. 1 nap alatt bejártam, elértem 1 du alatt a 15ös szintet. ami nagyon nem tetszik h csak 1-2 kinézet van megint mindenki egyforma , teli van ikrekkel a játék, miért nem lehet egy-két tucat skint csinálni? Azt viszont nem tudom hogy ezeket a karikat át lehet vinni a rendesre majd vagy nem? Mindenki akit kérdeztem bent az irta nem.. Nemtudom kérni akarnak e érte pénzt de ha igen nemsokan lesznek rajta. :) gondolom itt is lesz fizetös rész h egyesek gyorsabban farmolhassanak, és ebböl élnek meg.
  • Hamond
    ja énis lekéstem, már seholsem osztanak kulcsot:( akkor addig marad Cabal Online míg nemjön open béta...sacc március vége.
  • Sugam
    most nézem hogy fileplanetre én vagyok regelve ős idők óta, mégsem kaptam semmiféle kulcsot :D.. meg nézegettem hogy lehet e valahol jelentkezni de úgynézki , hogy lekéshettem ezt :/
  • Sugam
    jézus istenem. lehet még valahonnan kulcsot szerezni? hónapok óta nemjátszottam semmivel de ez halálra rakott! valahonnan kell szerezzek kúcsot :D sehova se vagyok regelve hova menjek elsőnek? van még esély kulcs szerzésre?
  • foxxi
    Ha kellő számban összegyűlűnk megalakíthatnánk az első magyar béta guildet (már csak az anyanyelvűség és a közös instázás, quetezés örömére is) Nemtom Ti hogy vagytok e 5lettel..
  • Borer
    Ohhh... nálam ugyanez volt. Elárulom a trükköt :) Mivel te freemail,stb,stb,stb.... e-mail cimre regiztél, ami nem fogadja a maileket arról az oldalról. Ezért van egy olyan, hogy pl. hotmail-es mailnél is be kell állitani , hogy a playrequiem.com -ot megbizjató feladónak tekintse. Magyarul megszivtad :D De csinálhatsz egy olyat , hogy irsz egy e-mail-t a honlapról ( Submit a Ticket ) mint ahogy én is tettem. Beleirod a mail cimedet, meg az ID-det, és sűrűn rinyálsz a mailben , hogy nem kaptál aktiválós emailt. Erre ők válaszolnak , hogy dolgoznak rajta, és hamarosan megoldják. Többi honlappal ellentétben tényleg megoldják , és vársz egy kicsit ( ők azt mondják max 1 nap és láss csudát, már be is fog engedni aktiválós email nélkül ) Soksikert. 1500 lesz csakneked :D
  • Hamond
    mmositeon csak USAnak érhető el a kulcs igénylés
  • ScarY MAN
    kész.... megneztem... tegnap 12kor kaptam az elso levelet a fileplanet tol a beta kulcsal egyutt. regg megvolt, de azota se jott aktivacios email. ha beszeretnek lepni az oldalon akkor ugy jon a "nincs aktivalva az ímélcímem" szoveg...de nem kuldtek el. otlet?
    mar lekertem a felhasznalonevem/jelszot valtottam szoval nem nalam van a hiba. egyszeruen nem kuldik..../am freemail... nem ertem miert arra reggeltem :S/