4158
-
marbi #398 én már ezt letöltötem de hogy rakjam bele mer ha csak simán belemásolom akkor nem történik semi és áll egy 00000031. rtp ami 335mb-bol de nekem 442n van akkor most ez mit segit?:D -
marbi #397 de nektek is nagyon lasu nekem tegnap ota 16%ot ment fel -
Zarache #396 na akinek problemaja akadt annak itt ez a link mindent megoldPatch -
Zarache #395 nekem pl problemaja van amikor 032-rol 033-ra menne
-
marbi #394 neked fel patcholta már?
Ha igen neked mi van a patch mappába? -
Cence #393 és még msot sincs :D -
Cence #392 7 körül felnéztem, akkor még nem volt game -
marbi #391 Srácok valaki játszik már? -
atlaszka #390 Nekem még mindig tölti :( de már nemsokára lejön :D torrentröl . -
pimpi001 #389 a guild: ha már magyarok vagyunk akkor valami magyar nevet kellene kitalálni nem pedig valami angol nevű guildot. én sem vagyok valami kreatív de valami ilyesmire gondoltam hogy: MAGYAROK vagy CSONTDARÁLÓ. a lényeg az hogy a guild neve magyar szó legyen szerintem és ne idegen nyelvű.
na és a lényeg hogy ha több szeró van akkor meik is legyen a magyarok szerója? én úgy szoktam választani hogy ha több szeró van akkor mindíg az utolsó. tapasztalataim szerint ott mindíg jó a ping. -
Zarache #388 ha valakinek nemjott volna elo a hibauzenet annak itt van ez a link
patch hiba -
#387 guildre nem is kell sokat kolteni meg hamar megvan..a hangsuly az emberek letszaman lesz :)
mi is terveztuk cb alatt ... aszem lett is belole valami :) bar en nemtudom :P -
netmester #386 megoldható a dolog hgy még akkor si menjen a gépem. és ha befejezi a patchelést vállalom hogy létrehozom a guildet
ha lessz 1 jó név, és nincs ellenvetés. -
#385 Ha jól számoltam akkor péntek reggel 4. -
Cence #384 szerintem késő délután, kora este, mert idő eltolodás meg iesmik -
Cence #383 hagyad had menjen elöbb utobb kidobja v tovább engedi -
ladasz #382 Holnap magyar idöszámitás szerint mikortol lehet játszani? -
Zarache #381 az a jo csak nekem hibat se ir ki csak tol es tolt es meg mnidig tolt :P
parszor ujrainditottam a klienst de nemreagal :( -
Cence #380 nosa én sem vagyok valami kreatív van pár régi amit használtam különböző gamekban:
BoneHeads
ReDeviL
de persze nem muszáj ezeket szívesen várok mást is, közösen jó ha kitalálunk valamit :) -
Cence #379 nekem 16% nál irta ki a hibát :D -
netmester #378 szarintem este nagyobb eély vabn updatelni szerintem akkor nem annyira terheltek a szerverek.
találjon ki valki valmi jó guild nevet, mert én ilyen téren nem vagyok túl kreatív -
Zarache #377 40-70kb/s-el jon azupdate de rohadt lassu mondjuk holnapra igy is meglesz :/ -
Zarache #376 eleg lassan updatel megneztem egy filmet es meg mindig csak 16% :D -
Cence #375 nah, én is megkaptam az errort :D
csak le okézod hagyod hogy tovább fusson, majd ha végzett ráklikkelsz a full checkre, ekkor ki ir egy errort krix-kraxal leökézod kiirja h a patching failed bezárod a klienst megint megnyitod, megint full csekk és szépen letölti hiba nélkül (nekem ennyi volt) fullra felvan updatelva indulásra készen :) -
Cence #374 sokan írták a hivatalos forumon is hogy hibájuk van, azt hiszem ujra kell inditani és akkor jo lesz ha jol emlékszem -
#373 torrentröl nekem 1 ora alatt lejött -
pimpi001 #372 nekem is megakad a legvégén és sehova tovább. -
#371 Hay, nekem nem fut végig au update.Ott megakad,amikor az 31.RTP filét patcheli.Van valahol felpatchelt cliens? :f vagy mi lehet a probléma? -
marbi #370 Csak azt nem tom hogy ez jo lesz-e! bár nincs a Kliens mellé rakva hogy usa,
ugy hogy szerintem jó lesz!
Proba cseresznye! :) -
marbi #369 sziasztok!
http://www.gamershell.com/download_25850.shtml
Ezen a linken gyorsabban tudjátok tölteni igaz csak usa-s szerverröl! :S -
ladasz #368 Na végre fenn van gamershell-en is. -
pimpi001 #367 basszus tennap húztam le a klienst és már update-l. beszarás -
Cence #366 nah torrenten már csak 1 óra... -
Cence #365 nekem még 10 óra... mire kell megvan és ez a lényeg :) -
netmester #364 ez az . na ha én hazajöttem a suliból a játék már megy is gépemre. az éjszaka allatt le si szedte :) -
pimpi001 #363 én elég sokat töltögetek és nekem eddig az ORBIT letöltő jött be a legjobban. ezzel minden lejön. az mmosite is ezt ajánlja és igaza van. nekem már lenn van a open beta client. -
ladasz #362 Akkor most meik torrent jön gyorsabban? -
#361 torrent ;) -
#360 hát ez lol nem sok seeder van
eddig nekem 347 ora de eygre jobb holnapzuán ob addigra megtanulok írnis is talán de csak ha muszáj aki fenn van itt: indep
itt fenn lesz majd 10 mbittel mer sztárolom magam üdv -
netmester #359 én letöltésvezérlővel szedem az is 84 órát ír.fórumr amost nincs kedvem regelni :)