4158
-
Cence #198 nekem hotmailossal nem volt gond, a freemail meg ezeket nem sok külföldi oldal szereti, nekem is volt már gondom, hogy nem kaptam levelet. -
netmester #197 én nem tudom milyen szólgáltatók vannak még csak azt hogy citromailost se csinálj mert az még rosszabb mint a elöbbiek.ha kell adok gmail meghívót avval nekem működött. -
Madmano #196 Egyik az,a másik inviteles.
-
Cence #195 freemailes? -
Madmano #194 Van egy kis problemám:akartam csinálni egy accountot,tegnap este.CB-kódom nincs,dehát mondom nemsoká vége a CB-nek(remélem),kicsit előre dolgozok....Na,a gond az,hogy regizésnél van ugye az a gomb,amivel ellenőrzi,valódi,élő-e az email címem.Van 2címem,de minkettőre azt írta ki,hogy nem frankó.Ez miért van? -
Cence #193 huh de kihaltunk :S -
Cence #192 hmmm most gondolkodóba estem milyen kari is legyek, bár egy fajon belül van mindkettő mégis mások, a Rouge ->Shadow Runner és a Soul Hunter ->Defiler közt gondolkodom
valakinek valami érve van aki kicsit komolyabban benne van már valamelyik karakterben? -
Cence #191 kész az írás átalakítás a honlapon, a skilleket is elkezdem lassan forditgatni -
#190 nincs :) xD
-
netmester #189 nincs valami tört szerver vagy valami amin addig lehetne jáccani. mondjuk már nem sok idő de érdeklődni lehet, nem? -
Szikki #188 jah bocs en benesztem ezt kicsit . srry
-
#187 ez nekem jott? -
Szikki #186 Akkor az franko. hat ha nem problema akkor telleg igénybe vennem az accod , és ha te is benne vagy akkor a megfelelo informaciokat mellekeld az elozoleg megadott email-ra es thx -
#185 hát a karaktereket lelehet(sőőt lekell) védeni egy 4 számjegyű koddal...szóval ha meg kolcson adja is valaki nem tudja senki torolni a karaktereket mert vedettek :) -
Szikki #184 jah és koszke barhogy is lesz :D -
Szikki #183 minden esetre azert megadom az emailom : [email protected] -
Szikki #182 Esetleg ha kolcson adnad hálás lennék érte? És itt eleg lenne csak betas code vagy a teljes acc-al lehet hasznalni mert nem szivesen nyulnek bele mas munkajaba :D
-
foxxi #181 Esetleg nekem van egy accom... (mostanában sajna nincs időm játszogatni ) -
Szikki #180 Sajnos nincs :(( -
foxxi #179 Béta account (serial) nélkül nemfog menni! -
Cence #178 van béta kódod? -
Szikki #177 hali!! Azt szeretném kérdezni hogy van-e mod a jatek elkezdesere vhogy mert nekem azt irja hogy nem talál servert elore is kossz az infot
-
Cence #176 volt pirosos is a lila helyén, de sztem csak piros oldal az nagyon egyhangú, szerintem, de ha sztetek nem átdolgozom :) -
#175 konkrétan ez a lilás rozsaszines betuszin nem illik egy véres darabolos gyilkolászos horror rpg hez, +1024*768 ban alig látszik valami!
én a helyedben a foldalhoz hasonlo designnal csinálnék vmit, de te tudod
-
Cence #174 az egyetlen dolog ami passzol az a háttér :D
továbbá a feliratot is mindenhol átdolgozom majd normálisra, mert sokan jelezték, hogy nem jó, olvashatatlan stb, csak kell kis idő neki.
meg a színeket is átrendezem, bár szerintem igy nem lenne semmi gond az oldallal (betü körül a szinek) csak a lila télleg egy fura szín, nem tudom, hogy jött :D
+ elkezdtem leforditgatni a Skilleket, ami megint nem 1-2 perces munka, szóval mindent a maga idejében, asszem elöször az írások lesznek kicserélve mindenhol, majd jöhet a többi.
További jó "nyálcsorgatást..." ha már eltolták a Closed Bétát >_< :))
-
#173 sztem az "oldalad" design-ja nagyon nem passzol a játékhoz :P
-
Cence #172 yah, nah itthon vagyok végre egy egész napi utazásból szóval neki állok, (lehet már csak holnap mert hulla vagyok) frissiteni az egy hetes lemaradást az oldalon. -
Munszu #171 Hát sajna így jártunk Cence :s X'D -
Cence #170 nekem meg proba érettségim lesz májusba, és hasonloan gondolkodtam mint te :D -
foxxi #169 Ez nagyon jó hír :) -
Munszu #168 Hát ez nagyon faxa...
mert éretségizem májusba -_-...
azt hittem legalább addig tolhatom majd picit.. -
#167 Dejó, addig tápolhatom a karim xD -
Cence #166 jajj de jó, akkor már csak május közepe fele fogok tudni játszani vele >_< -
Madmano #165 Vki vágjon már hozzám egy CB-kulcsot!!Lééééééégyyszzzzzííííííííí!!! -
-
Madmano #163 Basszák meg!!!Ahivatalos oldalon írják,meghosszabbítják a Closed Beta-t április17-ig. -
Munszu #162 Nekem is :)
Gammond 26.-án vége cb-nek jobb esetbe akkor már jön a ob, vagy 1 napra rá :D, reménykedjünk ^^. akkor csak 1 naaaap XD
Cence jó a lap tetszik^^.
amugy mi a helyzet all, mit csináltok? -
Hamond #161 Már nagyon csorog a nyálam a gamere:D....jöjjön már!!!! -
Cence #160 Requiem Bloodymare Online Game Fan Site -
Munszu #159 Cabalba van 60-70körüli Bladerem, de nincs kedvem hozzá^^...
letölteni stb.. ujra