4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Cence
    én nagyon gondolkodom a Kruxena Rouge -> Shadow Runner-en
    vagy a
    Kruxena Soul Hunter -> Defiler-en
  • Cence
    Bartuk Warrior van Turan Defender vagy Templar :)
  • ScarY MAN
    krux - sh .
  • netmester
    én vagy turan commander leszek.vagy kruxena soul hunter közül valmelyik
    turan csak azért merta warrior kasztal meg éehet ismerni a játékot és utána már a bonyolúltam mágiát használó karakterekkel könnyebb lessz bánni
  • ladasz
    Egyértelmü Turan Warrior leszek.
  • RAZOR27
    Nekem a Cb-ben az az emberféleség van (nemtudom mi a neve :D)
  • Cence
    ki milyen kari lesz, ha beindul a game? :) és miért természetesen :P
  • RAZOR27
    cookie-törlés
  • kaboom
    hi, amikor felmegyek az oldalra es megkell adni a szuletesi datumot veletlen rosszul adtam meg es most nem enged be az oldalra.
    ezt irja ki "You are not allowed to view this content."
    mit tudok csinalni?
    fix ip-s vagyok
  • Cence
    akkor már tuti nem fogok játszani vele csak probaérettségi után GRRRRrrrr
  • ladasz
    jaja,tegnap még 21 volt kiirva.
  • Cence
    én április 28. át láttam, és ezen a linken is azt írják
    itt
    Release Date
  • ladasz
    Na állitolag április 21-én azaz holnap jön az ob.
  • Cence
    "elinditották volna" tehát még nincs elinditva :)
  • netmester
    akkor te nem olvastad a híreket az oldalon, mert ott azt írják hogy a szervereket már elindították volna csak van valami gond, és azért nem mennek.
  • Cence
    ha jövőhéten indul az OB akkor minden bizonnyal, de a CB-s szerverek már nem fognak vissza kerülni, szoval legközelebb csak akkor fogsz tudni játszani a játékkal ha kijön az OB
  • netmester
    vajon jövő héten jók lesznek a szrverek?
  • ScarY MAN
    ígyvan :/
  • Cence
    semmi újat nem találtam még arról, hogy az OB mikor indul, az oldalra kirakták hogy vége a CB nek
  • Madmano
    Na,mi a szitu kedves angolul tudó kollégák?
  • Cence
    remélem holnap holnapután kezdődik, azt tom, hogy most 2 gm beszélget hivatalos oldal forumán :D
  • ladasz
    Vége a CB-nak.Hamarosan értesitenek mindenkit az ob nyitásárol.
  • ReHARD
    hát az szívás...
    szerintem probáld meg ezt:
    - töröld az összes cookiet, szemetet, egyéb dolgokat
    - töröld az 1ik e-mail címed, és csinálj helyette 1 másikat, más néven/citromail.hu-t ajánlom/
    ha igy sem megy a reg, probáld meg egy teljesen kőlönállo gépröl, szintén másik e-mail címmel
    ha így sem megy, akkor baszhatod
  • Madmano
    Ki írta,hogy kódot kér?Kb 2 hete csináltam egy accountot a hiv oldalon a freemailos email címemre.Akkor minden rendben ment.Megkaptam a visszaigazoló levelet.Aztán,mikor tnap be akartam lépni az említett accounttal az oldalon,nem engedett be,mondván nem érvényes az email címem.Na,hát erről írtam az előzö hszólásaim.
  • ReHARD
    regelésnél nekem semilyen kódot nem kellet megadni
    1szeruen megadtam az adataim, a CB kulcshoz pedig nem írtam semmit
    igy most van egy accom amivel a CB-hez nem férek hozzá, de az Ob hoz majd igen!

• Cence
    nem minden esetben egy hét, volt game aminél 2 hónap volt, de reménykedem hogy itt a mai/holnapi nap beindul a game OB je :)))
  • Madmano
    Először nekem is elfogadta,ahogy lejjebb írtam.De mikor az akkor megcsinált accountal be akartam lépni,nem engedett be.Azóta sem enged regizni az egyébként működő emailcímeimre...
  • netmester
    hát nekem még mindig kéri akódot a regeléshez
  • ladasz
    Miért kéne várni 1 hónapot.Mikor a CB és OB közt 1 hét szokott lenni.De ebben az esetbe azért tolták el a CB-t hogy egyböl át tudjanak váltani.
  • ReHARD
    lehet mégse jöttél rá semmire, mert én pl sima citromail.hu-s cimmel regiztem, és nem kellett várni a levélre 1 percet sem
  • Madmano
    Na,rájöttem:az a gondja a regizésnél,hogy a "hu"-tagot az email cím végén nem fogadja el.Kipróbáltam,a freemailos címem végére csak úgy próbaképp nem a hu-t írtam,hanem a com-ot.Mindjárt kiírta a csekkoláskor,hogy elfogadható a cím,pedig nem is létezik ilyen mailcím!Szóval.Tud vki segíteni egy hotmail-os meghívóval vagy hogy megy a regisztrálás ott?
  • ReHARD
    a hivatalos forum szerint a mi időzonankban 18:00 körül lesz elérhetö.
    vagy lehet 1 honap szunet aztán OB
  • Cence
    még mindig semmi de mivel nem magyar az idő más ott mint nálunk, szoval várni kell...
  • Cence
    xDDD
  • ReHARD
    már április 17 van és még mindig CB
  • Cence
    nem tudom mi lehet a gond nekem hotmailes cimmel nem volt gond :s
  • Cence
    holnap van vége a CB nek
  • Madmano
    Köszi az infókat(email cím el nem fogadás ügyben).Hotmail-ost elfogad?Tuti?Azért is érdekes ez,mert csináltam már egy accountot erre a játékra...Akkor elfogadta gond nélkül a mailcímem.A freemail-ost.2-3napja,mondom belépek az oldalon,letöltöm a klienst.Ekkor már az fogadott,hogy "ooops,nem jó az emailcímed!".Azóta próbáltam újra a freemail-ossal,az invitelessel csinálni másik accountot:mikor lecsekkolom,nem elérhető az email cím....Hát akkor most ilyenkor mi van?
  • ladasz
    Holnap jön az OB? Vagy lesz 1 hét szünet?
  • Cence
    nah még egy nap