4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Zarache
    hali all par info hianyos volt a magyar honlapon :/
    gondolok itt pl a craftrendszere van e vagy nincsen
    pvp/pk milyen buntetes jar a pk utan vagy mikortol lehet esetleg terulettol fog e fuggeni
    dns rendszer
    illetve hogy a beast forma hogyan kapja az xp-t
    ezek melett lehet a +olni a targyakat vaggy hogy hogyan lehet e elementalis sebzest illetve vedelmet rakni rajuk :/
    mount,pet van e a gameban csak ezekrol kellene meg info :D
    amugy jo a honlap :)
  • Cence
    valamilyen szinten ujra kell mivel, nem mindent raktam fel oda :X, megoldom csak idő kell, ma befejeztem a nub proba érettségijüket...
  • netmester
    nem kell újraszerkesztened csak le kell szedned a tárhelyedről
  • Cence
    nos akadt egy kis probléma, és formáznom kellett a gépet, elvesztek a honlap adatai, szóval egy kis időre mig kinem jövök a káoszból nem nagyon fogom tudni frissiteni (ugyanis újrakell szerkesztenem az egészet) :(
  • Cence
    hmmm 2moons egy rakat fos... ebben viszont télleg szétszakad a mob és véres, én probáltam CB alatt, a mozgás is teljesen normális billentyüs spaceval ugrik és a többi, szerintem nem nagyon fogsz csalodni a véresség és a szabdalás téren (dungeonba nem voltam, odáig nem jutottam el, a grafika szerintem elég jo volt ahhoz képest h a CB miatt nem tudtam állitani semmin
  • Munszu
    Ugyan ez volt 2moons-nál is , nagyon reklámozták, és vagy 2-3 hónapot ha nem többet csuszott OB..
    Kijöt aznap töltöttem le , kiprobáltam ( ja mondták ijen jó ojan jó,ijen véres ojan véres, szét szakadnak mobok stb.. )
    Na leszedtem, karakter készítése nulla volt, amit egy jó mmorpg-be elvárok,vér gagyin nézett ki, mozgás még ugy ahogy elment meg a grafika.
    Bementem dungeonba ledobot hibával a játék XD.
    És amennyire vártam ( nagyon ), akkorát csalódtam benne..
    Már el gondolkozok hogy várjak-e Requiemre, lehet ugyis csak csalódnék benne...
  • pimpi001
    ez komoly?? telleg lessz külön OB client? naneee. akkor töltheti le mindenki megen azt a 2 gigát. dejóó.
  • Cence
    mondjuk mmo ba nehéz sztem olyan elemeket belerakni, hogy megijedj :)
  • ScarY MAN
    jaja :D ha mondjuk megilyedtem volna ... xD ... de csak vér volt és csokolom :D
  • RAZOR27
    Hát, én a Cb-ben játszottam és nemnagyon jött át a horror feeling...
    Tucat mmo csak épp tök véres xD ezzel csábítják a vérszomjas gyerkőcöket.
  • Madmano
    Mikor le akartam tőlteni a klienst,ezt találtam:"The Open Beta Client will be available soon."Csak szórakozzanak,majd elkezdenek játszani más játékokkal az emberek.A reklámok szerint ennek a horror hangulat lesz a(z)(egyik) fő űtőkártyája.MMORPG úgyis van annyi,mint égen a csillag.Nagy beharangozás,CB aztán csönd.Semmi konkrét infó,csak félinfórmációk,találgatások.
  • netmester
    má nem azért de szerintem ezek hülyítenek minket
  • Cence
    ezt GMO forumon írta egy moderátor

"there is no set date for ob yet we should be given info about it this week just keep your eyes open for it"
  • netmester
    én csak annyit láttam hogy kiszedték a konzolokat ahova a beta kulcsot kellet írni, ugyhogy már nem kell sokat várni :)
  • Cence
    én még nem láttam semmit :s
  • ScarY MAN
    info?
  • Cence
    2 nap és érettségi (proba érettségi meg ilyesmik) :X mindenkinek GL hozzá aki ír
  • atlaszka
    Tessék B4andee ! Gondolom mivel ez csak informácio arrol hogy mi lesz a jövöbe ezért nem rakták ki a föoldalra arra a forum van majd ha meg lesz a realese date akor kirakják .

http://www.playrequiem.com/forum/forums/thread-view.asp?tid=2264&posts=74&start=1
  • Cence
    hát, end of closed béta hírükben is leirták, hogy open beta dolgait keresd a forumon, vagy valami ilyesmit :)
  • b4ndee
    atlaszka egészen ontosan melyik topicban is?
    de még mindig nemértem, hogy ha fejlemény van, azt miértnem rakják a főoldalra. nehogy valaki tudjon is róla? cselesek ezek.
    -.-
  • ScarY MAN
    hat csak szolni kell moderator topicba :) ... csak beraktam ide hatha igent mondanak rá az emberkék :D
  • foxxi
    Ahhoz kellene egy admin vagy mod :) valaki kergessen 1et :)
  • ScarY MAN
    meg sztem belehetne linkelni a hivatalos oldalt a banner ala ha beteszitek xD
  • ScarY MAN
    jobbklikk,kep megjelenites..sry
  • ScarY MAN

unatkoztam...bar sztem nem lett valami jo xD
  • Cence
    köszi :)
  • atlaszka
    Open beta nyitásának dátuma jövöhéten lesz bejelentve. Hivatalos honlapon van az egyik szerkesztő irta ki fórumon.
  • kaboom
    ja jo lenne osszeverodni egy guildba
    ventri vagy ts az mind1
  • Cence
    én csak örülök neki ha május közepe fele indul el :D (már bocsi de én addig nem tok vele gamelni) ezért örülök neki szoval ne köpködjetek meg :d
  • b4ndee
    www.playrequiem.com <-- ha itt lesz akkor igaz lesz, de még az sem biztos, mert még akkoris közbejöhet bármi, ami miatt késhetnek, mindenféle kis tököm oldalak honnan a tötcsből tudnák, hogy mikor lesz az OB?
    jó, többször tényleg nem mondom el.
  • ladasz
    Ez most igaz?http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=11338
  • Cence
    nem, nem szeretem az ien (már bocs) de láma guild neveket hogy KarajHUN meg stb... továbbá án használtam ts-t is anno, sőt nem régen is nem jött be, ventri jobb szerintem (ez a vélemény szubjektív) na meg ventrin van szerverem, enniy :)
  • b4ndee
    én nemtudok mit mondani, nézzetek fórumot, én nézek főoldalt.

Cence ez meg tényleg csak személyes vélemény, de szerintem a Ventrinél sokezerszer jobb a TeamSpeak, no nem a public, a saját. nem ventri vs.ts vitát akarok kirobbantani, semmi értelme, ha valaki világ életében ventrizett sosem fogja elismerni, hogy minden szempontból életrevalóbb a TS, de én mindenkinek inkább az utóbbit ajánlanám.

jah és mégegy valami. (le lehet érte ölni nyugodtan;P )
    ugyen nem xyHUN lesz a guildnév?
    -a HUNon volt a hangsúly, felőlem xy lehet XD-

• ladasz
    A forumon irta valaméik nap a community manager hogy a hibákat a multhéten már kijavitották.Még ma jöhet az OB.A closed beta is 10 után zárt.Legkésöbb a héten tuti lesz.
  • netmester
    nekem akkor mért frisít ha eddig nem frisített
  • Cence
    igazából 28. elött 21. volt :D én nem mondtam tutira, ezt a linket találtam, valami utmutatás remény képpen, nem mondta senkise hogy ez biztos vagy szentirás... továbbá én a guild témát komolyan gondolom, szeretnék nagyokat gamelni jo kis caspattal, insták, bossok pvp , van saját ventri szerver is nagyon örülnék ha a tagok, meg akárki aki szeretné használatba venné, mert ugy azért mégis csak jobban össze kovácsolodik a nép , legalább is mi (én és akikkel jövök játszani) használjuk, ha esetleg valakit érdekel írjon rám.
  • b4ndee
    de ki írta? ember, neeee

énis betudok írni akármilyen dátumot akárhova, bízzátok már a fejlesztőkre, hogy mikor nyitnak-.-
    isstenem
  • atlaszka
    De a gamespy tényleg nem valami megbizható nézzétek meg most a relase datet : May 5, 2008
    pedig forumon is irták hogy ma lesz nah de ezt lehet benéztük :(

http://pc.gamespy.com/pc/requiem-bloodymare/
    És még lehet hogy ez se a valós .
  • atlaszka
    bandee nem tudom miért zavar ez téged ? ezt a véleményed meg tarthattad volna magadnak. A guild készitésbe igazad van de az az elötti kommented lehet nem kellet volna.
  • b4ndee
    félreértettél. én kb lesz*rom, hogy ki a leader, csak ha már megvan, hogy melyik server meg ekkora a lelkesedés, akkor legyen egy db komoly klán.