4158
-
vajaskifli #438 mien nevet szeretnetek en azon az allas ponton vagzok hogz ne magyar nev legyen mas meg amit akartok... -
netmester #437 csak ne ilyen nevet -
vajaskifli #436 hali Amond osszejohet siman a main guild elmelet ha ti is akarjatok bye -
krys002 #435 hali, nem tom letölteni senonnan se a 00000031.RTP. valaki email-ba, vagy v.hogy nemtudná elkünldeni. itt a címem: [email protected] -
ladasz #434 33.rtp a legujabb patch? -
vajaskifli #433 Sziasztok!!! Mi szeretenk egy komoly klánt nagyon sok aktiv taggal amugy a site az meg csak nagyon felkesz allapotban van :) de mindenestre jo lenne elodenti majd meik serverre megyunk es mi legyen a klan nev amugy nem kell feltetlenul magyar nev mert nekem nem nagyon tetszenek a magyar neves guildek az elso otletem a TroyanElite lenne de persze ez meg valtozhat majd meglatjuk hogy mi sul ki ebbol a toborzasbol!!!! -
kakimakika #432 szerintem várj vele pár napot,tuti kijavítják...XD
-
netmester #431 kinek megvan apatchelés az el tudná nekem valahogy küldeni mert ez nagyon nem akarja nekem megcsinálni, próbáltam már 3 féle módszert egyik se jó. -
#430 amugy oldal jo...csak kinezetre nem nagyon tetszik :P ... bár ha kell segitseg akkor szolj :) ...
masreszt nem kell ilyen halalosan komolyan venni a dolgokat...
nah most mentem... majd remelem holnap jatszunk mar ;)
píszes -
Hamond #429 kifli kár erőlködni...sose fog összejönni a "mainguild" elmélet -
ladasz #428 http://www.lmbos.net/requiem/00000031.RTP -
netmester #427 zarache én nem tudom leszedni az rtp fájlt amit lejjeb beraktál. esetleg felraknád máhova is? -
#426 sztem a forum is eleg...nem kell itt msn cim -
ladasz #425 Ha a D:\ meghajtora teszem a játékot,akkor nemfog müködni a letöltött patch-el? -
vajaskifli #424 Sziasztok!!!!! Már épp itt az ideje annak hogy kijott a open beta mar toltom is estere izzanak a serverek talan mar nagyon vartam.. Már folyamatban van egy oldal készitese és ez azért jött létre, hogy összefogja a Magyar Requiemesek társaságát és egy olyan közösséget alkosson amiben jól érzi magát az ember.
Késõbbiekben ezt kiterjesztenénk külföldi emberek társaságával is.
ez az oldal igen nagy terjedelmu lesz szervezni fogunk warokat kupakat es egyebeket emberek toborzok éppen 3 vagyunk leaderek: Pszicho,Tibi,$uxxeR nagyon orulnenk neki ha csatlakoznatok minnel tobben es ha tudnatok akkor legzszives terjesszetek az oldalunkat mas forumokon is.. az oldalunk meg nagyon betas verzioban van de dolgozunk rajta erosen a cime www.requiem-world.extra.hu nagyon jo lenne ha megbeszelnenk meik serverre menjunk es akor egy helyen lenne mindenki.. mi ezt eleg komolyan vesszuk szoval jo lenne ha minnel tobben jonnetek a klan neve meg kerdeses azt emg nemtudjuk :) minnel tobben jottok annal jobb majd kitalajuk a nevet is ez az msn cimem [email protected] ezen a cimen elertek online leszek team speaker servert is tudunk biztositani minden adott már csak ti kovetkeztek akir akar jelentkezni az mindnekepp vegyen fol msnre vagz irjon mailt erre a cimre koszi elore is csáo!!!! -
#423 kakifos :D -
kakimakika #422 hajnali 4kor lessz ha mindenigaz -
marbi #421 akkor este 7 kor lesz ob? :D
vagy csak késöbb?
AAAAAAaaaaAAAaaaAaaAAAA
Már össze vagyok zavarodva :S -
#420 ezt a pár orat kibirod :D ... mondjuk en meghaltam mikor cb nek vege lett xD -
marbi #419 mikor lesz már game!!!!!!!!!!!!!!! :(
már vagy 2 honapja logok az oldalakon és mar nem birom ! :D -
marbi #418 :D -
kakimakika #417 nem csak akkor szabad beszélni ha kérdez valaki joltudom?:))zaracsi meg különben is alszik,fenne a lusta fajtáját -
marbi #416 Zarache Thx sikerült! :)
Amugy kakafütyi nem kérdeztelek! :P
-
kakimakika #415 marbi lehet téged nemengedett át a noobszűrön:)) -
pimpi001 #414 fasza nekem már egyből hibával indul. ja és most már el se indul a game. ez egy nagy rakás faszság. -
#413 Nálam szerencsére bejött a Zarache féle tipp, ez található még a hivatalos oldalon (support center):
"If you are having troubles with the Requiem Launcher updating completely or successfully, you will need to try the following:
Remove the following files from your \Gravity\Requiem Installation Directory:
PatchDownload.exe
Launcher2.exe
patchw32.dll
Then enter the \Gravity\Requiem\Patches Directory and remove all files within this directory (If any). Now back out to \Gravity\Requiem once again and run UPDATERUSA.exe. Once the program begins it should re-download all the previously deleted files and allow for you to update successfully."
-
marbi #412 7 :S soory -
marbi #411 7 :S soory -
marbi #410 7 :S soory -
marbi #409 amugy ez a indulás ez a game? este 6kor indul? -
marbi #408 C:\Program Files\Gravity\Requiem\ ide raktam fel a gémet!
ELinditotam a UPDATERUSA.EXE-et!
Létrejöt a Patches mappa!
bemásoltam : 00000031.RTP ami 352mb!
Jobb klik tulajdonságok ott irásvédelem!
ezt elinditotam UPDATERUSA.EXE
és utána 3 error jön ki egymás után!
ÉS igy nem csinál semmit! :(
-
Zarache #407 Indulas
marbi valamit elronthattal benne mert en ugyan ezt mondtam el minden ismerosomnek es nekik mukodott :/
-
marbi #406 nekem igy se jó :( -
Cence #405 nos én offolok estig, szóval addig is bye mindenkinek és jó gamet ha esetleg beindul -
Zarache #404 ja ha nem a c:-n probalkozol nemfog mukodni nekem legalabbis nemengedte valamiert de c:-n igymar mukodni fog elore is varom a koszonom nyivanitasokat :P
estleg gameban majd egy kis penzt is elfogadok xD -
Zarache #403 megvan a megoldas csak akkor mukodik jol ha oda rakod fel ahova akarja
1,RTP Fileszedd le ezt
2,indisd el a launchert hogy megcsinalja a patch mappat utana a 00000031.RTP filet masold be oda es tedd irasvedete
3,indisd el a launcehert/patchert ha hibajonne elo akkor csak ok
hagyad lefutni az egeszet amig benemefejezi
4,ha vegzet a 00000031.RTP filerol szed le az iras vedetseget es indisd el a patchert ha ezzel is keszvan nyomj egy full checket
5,kliensed mar keszen all a jatekra :) -
Zarache #402 Cence nemtudod valahova feltolteni a mappadat tomoritve? :D -
Zarache #401 csak azt nemertem mit tudtak ezen elszurni ennyire :/ -
Cence #400 nekem kiirta tnap az errort kliens ujra inditással semmi gondom nem volt, és igen nekem fel pecselte fullra bár a patches mappában nincs semmi ;D -
Zarache #399 at kell irnod a verzio szamot 31-re amikor beraktad a file-t a patchbe csak az a gond hogy nekem utana pl 32-rol 33-ra nem megy es nemvagom miert ahhoz meg nincsen konkret leairad a forumon :/