4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • ScarY MAN
    en itt... csak irja mar le valaki hogy miujsag ezzel a update el.
    megvan a 00000031.RTP 352mb . szal? :D
  • krampusz140
    nemtom miert kell bunko tirpak modon beszologatni. miert nem lehet eldörmögni a gép elött hogy mekkora segg ez az ember aztan nem lesz tele 1-2 oldal folosleges veszekedessel.

ja amugymeg elvileg 04:00-kor indul a szerver ha van meg kitarto ember

PÍÍÍSZ
  • kakimakika
    16??:))rakj még hozzá egy 10est:P látod cence normálisan tud írni,nem kell minjá fikázni...tudom hogy nem a témához szóltam hozzá amikor zaracsinak visszatoltam egy beírást a pkzásos dologról,de mivel öt ismerem,most is beszélgetek vele ventrin,nemhiszem hogy annyira komolyan vette volna mint te..krampusz ugyanaz..XD na nembaj,márcsak 5 és fél óra és gyááááááááááááááááááááááááááááá
  • Sugam
    ez van ha gép elég engedik a 16éves kölköt, amelyik még fórumozni se tud, csak ugatni :d
  • kakimakika
    XD
  • Cence
    én ismerlek téged, te vagy a maonika showból a Csipkés Zoltán :D
  • kakimakika
    és mielött visszaírnél légyszi ne tedd meg!!!!ez nem az a cset....köszike helóka
  • kakimakika
    takarodjak??:))lol hallod kisgyerek,légyszike fejezd már be,mert eddig rajtad kívül senki nem okskodott,az életben is ilyen szánalomtenger vagy,az óvónéni nem engedi meg hogy játsz a legóval ,megrugdosod?:)) tiszta szégyen vagy komolyan..
  • Cence
    beszótá?? MI MI MI XDDDD
  • Sugam
    szerintem most takarodjék innét .. mielőtt flém lesz /vagymár elkezdődött. rajtad kívül senkise játszotta az agyát, szóltak hogy elég , erre megint neked áll feljebb? kisebbségi komplexus? "hácsak azé me cigány vagyok?"... na ezt ne oké?:/
  • kakimakika
    ne thx-ezzél,gyökérgyerekXD igyál inkább mindjá itt a game te meg parasztkodsz...fogadjunk magyar vagy:)))
  • Sugam
    elég szánalmas volt ez az utolsó hozzászólás.. valami 463mas?
  • ScarY MAN
    off vége... htx
  • kakimakika
    krampusz te csituvan a nevedXD
  • krampusz140
    A:D:SA:DA:SD:A:DA:DAA:SD:AS:DA
  • kakimakika
    hallod zacsi,én tolta cb alatt,és képzeld már a karakterválasztóképernyön lehet pkzni,sőőőőt,a sarki kocsmába is.egy sörért megölhetsz bárkit,tiszta szittyó brigád.amúgy ha valakit le akarsz pkzni föleg külföldit,be kell menned az adott ország nagykövetségére,ezek a map sarkában található rózsaszín lufik,és ki kell pukkasztani öket.szijje fröccsen a vér belöle,ezek ilyen véres luftballonok,és azokból a véres pacákból kelnek ki a külföldiek,akiket kedvedre kettéhugyozhatsz.amúgy felment a sör ára a sarki kisboltba,épp indulok pkzni..:)
  • assassin71
    sracok nalam vmi hiba van mert ha leveszem az irasvedettseget akkor 99% felugrik es tolt le mint a bolond tehat nem all le erre ki mit szol?
    hagytam menni kivanvsisagbol de 444 meganal megalitottam!
    Remelem ha 1 x bejutok egyaltalan a game nem lesz ennyire bugos :(
  • Cence
    a választ rá megtalálod itt
  • Cence
    fél 4 kor indulnak a szerverek, már vissza számoltak akit érdekel mennyi idő van még az katt ide
  • Zarache
    valaki aki tolta cb alatt megtudna mondani mikortol lehet pkzni vagy mar lv1-n megolhetem az elso kulfoldi mocskot
  • Madmano
    Basszus.Húzzák,mint a rétest!!!!!
  • Cence
    kérdésem volna, a rouge itt is kijön a sealthből ha sebzés éri (AOE)?
  • kakimakika
    rhajnali 4kor
  • krys002
    elvileg akkor 7-kor kezdődik az open beta? nekem most a launcher elkezdte tölteni a 00000031.rtp-t, remélem lejönfél óra alatt:)
  • ladasz
    Persze hogy vissza.
  • RAZOR27
    3 ,névszerint csak a hammermine-t tudom, mert énis azon voltam.Most sztem kezdésnek meghagyják a 3 szervert.
  • kakimakika
    obba...lol cbba..:)
  • kakimakika
    hány szero lessz amugy?vagyis oba mennyi volt?
  • RAZOR27
    Szerintem Hammermine szeró a legjobb, legalábbis zárt bétateszten minden magyar ott volt szinte.
  • kakimakika
    visszaállitottad az írásvédetséget??
  • ladasz
    Na megint gond van.Ha a végén nyomok egy full checket akkor a patches könyvtárbol eltünik a 00000031.RTP file
  • Cence
    mondd melyik mappa kell és felpakolom
  • ladasz
    Na müködik már patcheli.Köszi a segitséget.Azt szeretném még kérdezni hogyha 4 kor indul a game akkor meik serverre mentek,mert akkor ugy kezdek karit.
  • ladasz
    Ugy nem jo ahogy én csináltam?Ugyanugy felpatcheltem a 32est is meg a 33ast is.Ezzel a modszerrel.Csak nekem a mapába 33.RTP van.
  • marbi
    mer végülis azt is fel upolja csak utána azt nem mutatja ben a patch mappába

Csináld ugy ahogy Zarache irta!! :::

megvan a megoldas csak akkor mukodik jol ha oda rakod fel ahova akarja
    1,RTP Fileszedd le ezt
    2,indisd el a launchert hogy megcsinalja a patch mappat utana a 00000031.RTP filet masold be oda es tedd irasvedete
    3,indisd el a launcehert/patchert ha hibajonne elo akkor csak ok
    hagyad lefutni az egeszet amig benemefejezi
    4,ha vegzet a 00000031.RTP filerol szed le az iras vedetseget es indisd el a patchert ha ezzel is keszvan nyomj egy full checket
    5,kliensed mar keszen all a jatekra :)
  • krys002
    valaki tudna adni egy címet ahonnan letom tölteni a 00000031. rtp-t?
  • ladasz
    De akkor ezt miért irják a hivatalos forumon?:For those that require 0000032.RTP and 000033.RTP 1033 has uploaded them for us right here http://www.speedyshare.com/784172949.html
  • marbi
    elméletileg ha minden jol csináltál akkor a patch-os mappába 00000031. rtp
    nek kell lenie!
  • kakimakika
    azért remélem lessz normális magyaros kiejtésü guildnév,me személy szerint rühellem az angolosat,de föleg karakternévben utálom az angolosat,ugytudom magyar vagyok vagy mi a geci:D
  • ladasz
    Valaki segitsen már a 33.RTP a végleges,utolsó patch?