1365
Kinek milyen tévhitei, téveszméi voltak kiskorában?
Irhattok félrehallásokat is.
Irhattok félrehallásokat is.
-
#110 +1
Már 12 évesen arra vágytam, hogy szexuálisan molesztáljon egy kellemes megjelenésű 25-30-as tanárnő, volt belőlük pár...
Ez a mai napig nem történt meg! Teljesen fel vagyok háborodva! -
#109 nekem keresztapám mondta hogy csak akkor mehetek el az esküvőjére hogyha megiszok 2dl sört
és megittam:)
7éves voltam....
-
#108 engem a bácsikám megetett ,hogy ássam el a matchboxokat,és majd kinő a fa sok mecsivel.de nem ám a gagyi mecsiket! a jókat, hogy jók nőjjenek...:DD
b+ még locsoltam is állitolag
jah meg régen azthittem ,hogy az egyik bajuszkapcsolóval lehet fékezni
-
#107 Hát igen.:D Meg még régebben u.tesómmal 2-en felmentünk az emeletre TV-zni a mamámnál, mert ők vm hülyeséget néztek, aztán az ajtó üveg része olyan mintha gömbökből lenne, és ha vk megy, így összefolyódik benne.Még picik voltunk, aztán a felnőttek lennt voltak, mi meg azt hittük, h vk járkál az ajtó előtt...XD Akkor mertünk kimenni, amikor a többiek feljöttek...XD -
Fbn Lx #106 Én ezt úgy gondoltam olyan 12 éves koromig, hogy A Feri nevet németül Frei-nek írják, és ennek a fickónak, aki országszerte apartmanokat működtet, Zimmer Frei a neve -
Fbn Lx #105 Én azon gondolkodtam, hogy honnan tudja a vonat vezetője, hogy mikor kell kinyitnia meg bezárnia az ajtót.
És arra jutottam, hogy ezt biztosan valaki távirányítóval csinálja. -
#104 na igen,a takaró mindentől megvéd:D ez bennem anyira bennemmaradt,hogy nyáron is fulra betakarózok,még ha tv-t nézek akkor is:D a takaró minden ellen jó,ha jön a mumus,vagy a banya vagy akárki:)
amúgy ha nagymamánál rége hugommal este hangosak voltunk,mindig elkezdték kaparni az ajtót,mi meg beszartunk:D -
#103 Én is, vagy bedugtam a fülem.XD Meg mindíg futottam a szobámba hogyha hajnalban kimentem WC-re, mert azt hittem, h az előszobában(vmkor 10 percig bennmaradtam a WC-ben, nem mertem kimenniXD) van zombi, követ, de ha be vok takarózva nem tud elkapni.XD Nah meg még azt is gondoltam, h csak akk lehet vk-nek gyereke, ha házas...XD -
#102 Ez a Zimmer Feri dolog nálam is így volt. -
#101 én kiskoromban E.T.-től féltem :|
meg olyan volt hogy idősebb testvéreim elhitették hogy a este lemegyek a pincéhez jönnek a békák és szemenpisilnek :| kb ezt 13 éves koromig elhittem, akkor jöttem rá, hogy mekkora faszság ez :D (a békáktól viszont még mindíg félek :S)
meg beszívatott bátyám azzal hogy én a szaturnuszról jöttem :D tökre elhittem csak nem tudtam mi az a szaturnusz :D
kiskoromban húsvétkor a szüleim mindíg eldugdosták a kertben, vagy ha rossz idő volt, akkor a lakásban a csokitojást, és én mindíg kértem őket hogy szóljanak már a nyuszinak hogy idén egy helyre tegye őket :D -
#100 én régen féltem akkor amikor lehúztam a wc-t:D amikor meghúztam a kötelet,már ugrottam is arréb:DD -
#99 én 12-13 éves koromig nem vettem észre h a ZimmerFrei tábla az Frei és nem Feri és nemtudtam elképzelni h ki ő és miért van ennyi háza :)
jó kis topic, lehet belőle tanulni! :D -
#98 én asszem az alkonyzóna (de lehet keverem a végtelen határokkal) elejétől féltem:D tesom imádta azt a sorozatot, én is szerettem mert érdekes volt, csak az elején mutattak mindig valami gyereket egy méhben és akkor bujtam a takaró alá:Dasszem ez az
plusz van a marslakó a mostohám, és annak a végén mikor bedobja az ufós táskát a csávó egy szobába, attól a jelenettől is mindig féltem:( -
#97 Én kb 5 éves korormig azt hittem,hogy csak egy országvan a világon és az ez.Vagyis Magyarország a föld teljes részét képezi -
#96 én a boszorkányoktól féltem:D húú milyen rémálmaim voltak, basszus:D azt hittem a padlásunkon is lakik egy -
#95 jah meg az is mikor több kameraállásból láttam őket, akkor azt gondoltam hogy az operatőrt meg rendezőt leteritik olyan lepedővel ami láthatatlanokká teszi őket:D -
#94 én régen azt hittem h nekem is van a könyvespolcom mögöt 1 atomnagy laboratórium tele robottal -
#93 Én azt hittem kiskoromban, hogy ha kimondom, hogy gyereket várok, akkor az tényleg úgy is van -
#92 1., A Deltában (Kudlik Júlia műsorában) mutatták a nem tom milyen autó motorjának a működését, sematikus animációval, látszottak a hengerek, a szelepek stb. Rendesen azt hittem üvegből van a blokk. Persze aztán mikor egyszer(?) probléma volt a Skoda 105L-lel és kinyitotta apám a motorháztetőt, akkor csodálkoztam, hogy áá ez tök szar, ebben miért nem látszanak a belső alkatrészek? Biztos mert Skoda...
2., Angliában olyan általános kocsi a Rolls, mint nálunk a Trabant vagy a Dacia volt.
3., Van a magyar nyelv, meg van a külföldi. Te tudsz külföldiül?
4., Nagyon féltem a bohócoktól, akár az életben, akár a TV-ben, mind1. Most meg zsigerből rühellem mindet. Lehet összefügg a két dolog?
5., Weöres Sándor: Galagonya című versében, ahol izzik a Galagonya nem gondoltam, hogy a galagonya egy növény. Valami kétkezes pallost szorongató, lángolópáncélos lovagot képzeltem. -
#91 Én a sötétben féltem amikor kicsi voltam .
Azt hittem hogy el fognak rabolni a földönkivüliek -
#90 A Star Wars-ra visszatérve, elsőre simán végignéztem, nem volt semmi gondom. De később, mikor kölcsönkaptuk videjón, akkor majd összeszartam magam a buckalakóktól :DD Sokáig csak úgy voltam hajlandó nézni a filmet - és láttam jó sokszor), hogy nem néztem oda, vagy valaki tekerte azt a részt.
Mondjuk ez nyomot hagyhatott, mert ma sem szeretem a buckalakókat. Ha szembejönnek az utcán, hogy "cigicigicigi" inkább átmegyek a túloldalra. -
#89 Öcsém értette félre az egyik gyerekdalt ami így hangzik:
"Szól a kakasunk az a nagytarajú"
Ő úgy értette, hogy "szól a kakas Unkasz, a nagy tarajú". Tehát Unkasz-nak hívják a kakast. -
#88 Én azt hittem kiskoromban, hogyha karambolozunk vagy koccanunk az autónkkal, akkor az örökre megsemmisül, vehetünk újat. Egyszer belementünk a kis családi kékvillám trabanttal egy lovaskocsiba és ott sírtam, hogy nem lesz ótónk. -
#87 Márton volt a lúd neve. -
Reyes #86 Ilyen velem is volt, miután láttam a Terminátort:D
Meg velem is volt olyan, hogy mondták, hogy nézzem meg a másik szobában vannak-e, megnéztem, és büszkén mondtam, hogy nem:D
Kaktuszt kaptusznak mondtam, a bécsi Prater-t Kráternek, meg hasonlók:) -
#85 én a köcsög zöld szellemirtós szellem elől bújtam fotel mögé :p -
n3whous3 #84 simán :))) -
#83 Mert sok a frusztrált multifóbiás ember itt az Esgén :D -
n3whous3 #82 Máris 9. helyen áll a topik :-----------) -
#81 érdekes volt, mert volt olyan szövegkörnyezet ahol kitudtam mondani :)). -
#80 de a járó az ment? :) -
#79 régen gondjaim voltak az R betüvel, és a terepjárót telepjárónak hívtam. -
#78 ingyent ingenennek mondtam kiskoromban:D
meg elemet, ellemnek:d -
#77 kiskoromban volt egy fura alakú fa a környéken, elneveztem banyafánek, és rendesen féltem tőle :))) -
haxoror #76 Ja meg kisgyerekként állítólag mindig a fotel mögé bújtam ha pantomimes balfaszok voltak a tévében mert féltem az idióta kinézetüktől
(belegondolva hogy MOST milyen arcok vannak a tévében szerencsésnek érzem magam hogy nem manapság vagyok gyerek) -
#75 Nekem este a TV-men a világító piros led attól fostam hogy valamit csinál velem:D azt féltem oda nézn el bújtam aktakaró aláXD -
#74 loal akkor bizti beteg vagy :D -
haxoror #73 Anno gyerekkoromban volt valamilyen ősállatos film a tévében én meg nem értettem hogy a "filmező bácsi" hogyan mer olyan közel menni a kamerával, nem fél hogy megeszik? -
#72 Valamint azt gondolotam, hogy a felhők mindig követnek engem. -
#71 Nekem is volt hasonló.
Kiskoromban féltem a kádba lefolyótól, hogy leszippant engem is.