1365
Kinek milyen tévhitei, téveszméi voltak kiskorában?

Irhattok félrehallásokat is.
  • Tinman #110
    +1

Már 12 évesen arra vágytam, hogy szexuálisan molesztáljon egy kellemes megjelenésű 25-30-as tanárnő, volt belőlük pár...
    Ez a mai napig nem történt meg! Teljesen fel vagyok háborodva!
  • Firerock
    nekem keresztapám mondta hogy csak akkor mehetek el az esküvőjére hogyha megiszok 2dl sört
    és megittam:)
    7éves voltam....
  • Csabesz6
    engem a bácsikám megetett ,hogy ássam el a matchboxokat,és majd kinő a fa sok mecsivel.de nem ám a gagyi mecsiket! a jókat, hogy jók nőjjenek...:DD
    b+ még locsoltam is állitolag
    jah meg régen azthittem ,hogy az egyik bajuszkapcsolóval lehet fékezni
  • Olcsy
    Hát igen.:D Meg még régebben u.tesómmal 2-en felmentünk az emeletre TV-zni a mamámnál, mert ők vm hülyeséget néztek, aztán az ajtó üveg része olyan mintha gömbökből lenne, és ha vk megy, így összefolyódik benne.Még picik voltunk, aztán a felnőttek lennt voltak, mi meg azt hittük, h vk járkál az ajtó előtt...XD Akkor mertünk kimenni, amikor a többiek feljöttek...XD
  • Fbn Lx
    Én ezt úgy gondoltam olyan 12 éves koromig, hogy A Feri nevet németül Frei-nek írják, és ennek a fickónak, aki országszerte apartmanokat működtet, Zimmer Frei a neve
  • Fbn Lx
    Én azon gondolkodtam, hogy honnan tudja a vonat vezetője, hogy mikor kell kinyitnia meg bezárnia az ajtót.
    És arra jutottam, hogy ezt biztosan valaki távirányítóval csinálja.
  • bardocz
    na igen,a takaró mindentől megvéd:D ez bennem anyira bennemmaradt,hogy nyáron is fulra betakarózok,még ha tv-t nézek akkor is:D a takaró minden ellen jó,ha jön a mumus,vagy a banya vagy akárki:)
    amúgy ha nagymamánál rége hugommal este hangosak voltunk,mindig elkezdték kaparni az ajtót,mi meg beszartunk:D
  • Olcsy
    Én is, vagy bedugtam a fülem.XD Meg mindíg futottam a szobámba hogyha hajnalban kimentem WC-re, mert azt hittem, h az előszobában(vmkor 10 percig bennmaradtam a WC-ben, nem mertem kimenniXD) van zombi, követ, de ha be vok takarózva nem tud elkapni.XD Nah meg még azt is gondoltam, h csak akk lehet vk-nek gyereke, ha házas...XD
  • Voltan
    Ez a Zimmer Feri dolog nálam is így volt.
  • Kicsikiraly
    én kiskoromban E.T.-től féltem :|

meg olyan volt hogy idősebb testvéreim elhitették hogy a este lemegyek a pincéhez jönnek a békák és szemenpisilnek :| kb ezt 13 éves koromig elhittem, akkor jöttem rá, hogy mekkora faszság ez :D (a békáktól viszont még mindíg félek :S)

meg beszívatott bátyám azzal hogy én a szaturnuszról jöttem :D tökre elhittem csak nem tudtam mi az a szaturnusz :D

kiskoromban húsvétkor a szüleim mindíg eldugdosták a kertben, vagy ha rossz idő volt, akkor a lakásban a csokitojást, és én mindíg kértem őket hogy szóljanak már a nyuszinak hogy idén egy helyre tegye őket :D
  • bardocz
    én régen féltem akkor amikor lehúztam a wc-t:D amikor meghúztam a kötelet,már ugrottam is arréb:DD
  • Goruck
    én 12-13 éves koromig nem vettem észre h a ZimmerFrei tábla az Frei és nem Feri és nemtudtam elképzelni h ki ő és miért van ennyi háza :)

jó kis topic, lehet belőle tanulni! :D
  • akyyy
    én asszem az alkonyzóna (de lehet keverem a végtelen határokkal) elejétől féltem:D tesom imádta azt a sorozatot, én is szerettem mert érdekes volt, csak az elején mutattak mindig valami gyereket egy méhben és akkor bujtam a takaró alá:Dasszem ez az

plusz van a marslakó a mostohám, és annak a végén mikor bedobja az ufós táskát a csávó egy szobába, attól a jelenettől is mindig féltem:(
  • Máté94
    Én kb 5 éves korormig azt hittem,hogy csak egy országvan a világon és az ez.Vagyis Magyarország a föld teljes részét képezi
  • akyyy
    én a boszorkányoktól féltem:D húú milyen rémálmaim voltak, basszus:D azt hittem a padlásunkon is lakik egy
  • akyyy
    jah meg az is mikor több kameraállásból láttam őket, akkor azt gondoltam hogy az operatőrt meg rendezőt leteritik olyan lepedővel ami láthatatlanokká teszi őket:D
  • Brolly28
    én régen azt hittem h nekem is van a könyvespolcom mögöt 1 atomnagy laboratórium tele robottal
  • artschi
    Én azt hittem kiskoromban, hogy ha kimondom, hogy gyereket várok, akkor az tényleg úgy is van
  • Rettenthető
    1., A Deltában (Kudlik Júlia műsorában) mutatták a nem tom milyen autó motorjának a működését, sematikus animációval, látszottak a hengerek, a szelepek stb. Rendesen azt hittem üvegből van a blokk. Persze aztán mikor egyszer(?) probléma volt a Skoda 105L-lel és kinyitotta apám a motorháztetőt, akkor csodálkoztam, hogy áá ez tök szar, ebben miért nem látszanak a belső alkatrészek? Biztos mert Skoda...
    2., Angliában olyan általános kocsi a Rolls, mint nálunk a Trabant vagy a Dacia volt.
    3., Van a magyar nyelv, meg van a külföldi. Te tudsz külföldiül?
    4., Nagyon féltem a bohócoktól, akár az életben, akár a TV-ben, mind1. Most meg zsigerből rühellem mindet. Lehet összefügg a két dolog?
    5., Weöres Sándor: Galagonya című versében, ahol izzik a Galagonya nem gondoltam, hogy a galagonya egy növény. Valami kétkezes pallost szorongató, lángolópáncélos lovagot képzeltem.
  • Dark Angel 666
    Én a sötétben féltem amikor kicsi voltam .
    Azt hittem hogy el fognak rabolni a földönkivüliek
  • Voltan
    A Star Wars-ra visszatérve, elsőre simán végignéztem, nem volt semmi gondom. De később, mikor kölcsönkaptuk videjón, akkor majd összeszartam magam a buckalakóktól :DD Sokáig csak úgy voltam hajlandó nézni a filmet - és láttam jó sokszor), hogy nem néztem oda, vagy valaki tekerte azt a részt.

Mondjuk ez nyomot hagyhatott, mert ma sem szeretem a buckalakókat. Ha szembejönnek az utcán, hogy "cigicigicigi" inkább átmegyek a túloldalra.
  • cenobite
    Öcsém értette félre az egyik gyerekdalt ami így hangzik:
    "Szól a kakasunk az a nagytarajú"

Ő úgy értette, hogy "szól a kakas Unkasz, a nagy tarajú". Tehát Unkasz-nak hívják a kakast.
  • cenobite
    Én azt hittem kiskoromban, hogyha karambolozunk vagy koccanunk az autónkkal, akkor az örökre megsemmisül, vehetünk újat. Egyszer belementünk a kis családi kékvillám trabanttal egy lovaskocsiba és ott sírtam, hogy nem lesz ótónk.
  • HURRICAN
    Márton volt a lúd neve.
  • Reyes
    Ilyen velem is volt, miután láttam a Terminátort:D

Meg velem is volt olyan, hogy mondták, hogy nézzem meg a másik szobában vannak-e, megnéztem, és büszkén mondtam, hogy nem:D

Kaktuszt kaptusznak mondtam, a bécsi Prater-t Kráternek, meg hasonlók:)
  • sweech
    én a köcsög zöld szellemirtós szellem elől bújtam fotel mögé :p
  • n3whous3
    simán :)))
  • Voltan
    Mert sok a frusztrált multifóbiás ember itt az Esgén :D
  • n3whous3
    Máris 9. helyen áll a topik :-----------)
  • Atti12
    érdekes volt, mert volt olyan szövegkörnyezet ahol kitudtam mondani :)).
  • Mike
    de a járó az ment? :)
  • Atti12
    régen gondjaim voltak az R betüvel, és a terepjárót telepjárónak hívtam.
  • ForzaInter
    ingyent ingenennek mondtam kiskoromban:D
    meg elemet, ellemnek:d
  • Mike
    kiskoromban volt egy fura alakú fa a környéken, elneveztem banyafánek, és rendesen féltem tőle :)))
  • haxoror
    Ja meg kisgyerekként állítólag mindig a fotel mögé bújtam ha pantomimes balfaszok voltak a tévében mert féltem az idióta kinézetüktől

(belegondolva hogy MOST milyen arcok vannak a tévében szerencsésnek érzem magam hogy nem manapság vagyok gyerek)
  • John Cena
    Nekem este a TV-men a világító piros led attól fostam hogy valamit csinál velem:D azt féltem oda nézn el bújtam aktakaró aláXD
  • madass
    loal akkor bizti beteg vagy :D
  • haxoror
    Anno gyerekkoromban volt valamilyen ősállatos film a tévében én meg nem értettem hogy a "filmező bácsi" hogyan mer olyan közel menni a kamerával, nem fél hogy megeszik?
  • DJ RX7
    Valamint azt gondolotam, hogy a felhők mindig követnek engem.
  • DJ RX7
    Nekem is volt hasonló.
    Kiskoromban féltem a kádba lefolyótól, hogy leszippant engem is.