Gyermekkorunk tévhitei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amikor szaladtunk vagy bicajoztunk mindig azt hittük, ha kimondjuk, hogy TURBÓÓ, akkor gyorsabbak leszünk <#idiota>#idiota>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
amúgy horvátországban nem igen láttam még olyan halat amitõl félnem kéne😄
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
... got nothin to share with you...
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
aztan arra gondoltunk hogy ha a betonkockába lépünk, ami elötte van,akkor az kapcsolja be.aztán odaálltunk a betonkocek mellé és dobáltuk bele a tesicuccot ,hogy ugyis müxik-e:A_D:SDSDd
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
a másik meg, mikor szlovákiában voltunk nyaralni kint a tátrába, az üdülõ mellett volt egy kazánház, aminek bazimagas kormos tetejû kéménye volt... attól rendesen becsináltam és nem mertem arramenni 😄DD
aszonta Kati óvonéni, hogy itt van nála a szuszkúcs, ülünk be a wartburgba és otthagy minket 😞
kétszer már bent ültem a kocsiban, de úgy üvöltöttünk a pajtásommal, hogy végül visszaengedtek <#idiota>#idiota>
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
ReaL MaDRid x siempre
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
1. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
2. Gyermekkorunk tévhitei<#nezze>#nezze>
3. Modellautók
4. Prison Break (FOX)
5. World of Warcraft
6. Football Manager
7. Drift City
8. Test Drive Unlimited
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. Call of Duty 4: Modern Warfare
púúúúú
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
DFTBA ಠ_ಠ
ReaL MaDRid x siempre
A hideg futkosott a hátamon, még most is :-D
Nekem sajna már ilyen technosított MP3-ban volt csak meg, de már le is ripppõõõõtem <#buck>#buck>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
tam... tam... tam.. tamtamtamtamTAMTAMTAMTAM! <#csodalk>#csodalk>
<#idiota>#idiota>
Bátyám anno azzal hitegetett, hogy ha szorulásom van, akkor a cucc "belémragad", és ki kell mûteni. Tepertem is azonnal a klotyóra 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊