1365
Kinek milyen tévhitei, téveszméi voltak kiskorában?
Irhattok félrehallásokat is.
Irhattok félrehallásokat is.
-
#430 -
Hajnalcat #429 :DDd -
#428 biztos nem lehetett feltünő,amikor már ötödször megyek inni XD -
#427 eszembe jutott még valami. A szembe szomszédunk mikor ide költözött 3 éves voltam. Egy idös asszony volt mindenki azt mondta rá hogy kutyaszarné. Én 12 éves koromig azt hittem télleg ugy hivták, akkor derült ki hogy csak azért mondták neki mert aznap mikor odaköltözött belehasalt egy adag kutyszarba. :D
Tábor:Szolnoki mol szabadidöközpont ba emeletes faházak vannak, 4 ágy alul 4 felül mi csak 7-en voltunk ugy haverok, ugyhogy hozzánk jött az egyik tanár , akit mi már mielött tanár lett is ismertünk,haver volt. Egyik éjszaka 2-kor ott beszélgetünk mert a tanár nem volt ott, egyszarcsak dörömbölnek az ablakon. senkit nemláttunk. Aztán az ajton, ott se senki. igy ment 10 percig, már telefostuk a házat(képletesen:D), hirtelen nekiugrik a tanár az ajtonak mimeg szaladtunk fel az emeletre. Ö szivatott végig. Kibaszásbol nem nyitottuk ki neki az ajtot fél oráig:D -
#426 haha kimentél inni lool -
#425 fú,az tényleg milyen parás volt:D nekem sose hagyták régen,hogy nézzem,merthjogy későn volt x( aztán mikor nagymamánál nézhettem a parás jeleneteknél mindig kimentem inni:D -
#424 Igaz!
Mert a kezdődésben volt egyelnyújtott ember alak!Lehet az maradt meg bennem! :D -
#423 az a sok x akta, azért :DD -
#422 júúúj ez jó topic!Annyit röhögtem!
X-akták zenélye nálam a halál eljövetele volt!Ha meghallottam fülem befogtam, szenem becsuktam!De ha megkezdődött néztem.Voltak parás részek!
Amikor új lakásba költöztünk este mindíg féltem mert a plafonon volt egy furcsa árnyék!Ahogy le volthúzva a reluxa az utcáról beszűrődött a villanyoszlopról a fény a reluxától csíkos lett a plafon és halál komolyan egy elnyújtott idegen/ember alakot láttam mindíg!Annyira féltem tőle aztán valahogy feledésbe merült. -
#421 az ember gyermekkora tele van rettegéssel
kemény az élet :)
meg amint látom, kicsikorodban nagyon félsz a haláltól, aztán később a tesztoszteron termelés beindulásával ez megszűnik :D -
#420 neeee xD -
#419 :DDDD -
#418 ezt az egész topicot belehetne rakni Best of ba xD akkorákat röhögök xD -
Fbn Lx #417 az volt a legjobb, amikor 6-7 évesen a Rednex - Cotton Eye Joe-t énekeltem nagy odaadással, a következő szöveggel:
Vená fogidnü kátnárdzsó, ábin vétin lontámgó!
Redí tükamfó, redítügó, redí tükamfó kátnárdzsó! -
#416 Jó régen 6-7 éves koromban volt egy alienes játék comodor64en. Filmet nem láttam, de amikor a játékban megjelent az idegen és nem tudtad lelőni akkor nekiugrott a monitornak mintha az arcodba mászna. Nah én úgy beszartam, h felüvöltöttem, repült a joystic (el is tört, sokszor fel lett emlegetve) én meg bőgve rohantam ki a szobából XD -
#415 baszus,nekem meg minden tanárom fasz volt,és 1 táborban voltam 10 év alatt(mármint osztályos,biciklisben voltam még),viszont az az egy jó volt:D tanárunk hajnali kettőkor fizika dolgozatokat javított,és úgy ügyelt ránk XD -
#414 emberek, már csak harmadikok vagyunk! gyerünk kérdezgetni a szülőket :D -
#413 :D szoval te fingtál be ??? :D tudtamén...nálunk abban az évben pont elmaradt a gólyatábor... -
#412 szerencsétlen :D mi egyszer gólyatáborba betévedtünk első nap a női zuhanyzóba :D naná hogy pont nem volt ott senki :S (na de ez már kicsit off :D) -
#411 HŐHŐHŐHŐHHŐ :D:D biztos te fingtál :D:D xD
tábor: Balatonakarattya, ugyanazzal az unokatesómmal emeletes ágyak, faház. felső emeletre épphogy beférsz a plafontól, ott aludtunk két egymás mellé 'L' alakba tolt ágy tetején. Első éjszaka, szokás szerint nem tudok aludni...végre elalszom, unokatesóm felkeltett 2körül, nem tud aludni, mert recseg a tető és úgy érzi meg fog halni. na mondom akkor helycsere(ő akarta) aztán átmásztunk, de nem tudtam elaludni, azt hittem rámszakad a tető akkorákat reccseget az orromtól pár centire...énis azthittem meghalok, szörnyű volt :D ránéztem unokatesómra aki szép nyugodtan aludt...azthittem lerántom az ágyról...a szobánk a tusolóval szemben volt és egyik ajtó sem volt csukva és a lányok zuhiztak, és minden ágyról belehetett látni kivéve az enyémről...:(...és utána éjjel cseréltünk és akkor recsegett....na utána nem volt soha nyitva az ajtó és nem láttam a ...... :) -
#410 táborosról nekem is van emlékem :D azt hiszem 7. vagy 6. lehetett, kinn voltunk vhol az isten háta mögött, kis szoba (félretervezték és ezért sokkal kisebb lett, de ugyanúgy méretarányos) és két emeleteságy egymás mellé tolva. na képzeljétek el hogy fértünk el azon 12-en takarók alatt (KÜLÖN takarók persze :D) aztán vki fingott és morgás hangja volt, aztán büdös lett hát ne tudjátok meg hogy féltünk :D -
#409 én csak az elsőt és az ötödiket láttam, az ötödiket csajokkal és végigröhögtük az egészet, meg...jól elvoltunk
egyszer veszprémbe voltunk ilyen táborszerűbe és unokatesómmal voltam egy szobába a földszinten és kimentünk a folyosóra, mert hallottunk valami hangot és tök horroros volt :D és volt egy nyitott ablak meg egy létra nekitámasztva, tökre beparáztunk mert hallottuk h jönnek és sprinteltünk a szobába és nem lehetett bezárni az ajtót kulcsra, ezért eltorlaszoltuk és felváltva örködtünk. Reggel, mint kiderült az nem létra volt, hanem parabola antenna oldalt és csak a teteje látszott és úgy nézett ki mint egy létra teteje...húhh aznap nem aludtunk :D -
#408 Berúgtam egy kiszerelt ablaknak az üvegét.(mikor az még kellett volna valakinek.)Elvileg.mert volt egy másik ablak is ami ép maradt és még mindig nincs beszerelve pedig ez már jó 4 éve volt:D -
#407 te ezt nem értheted -.- -
gyuri12 #406 jujj de félelmetes:-c
mozgásban szörnyűbb,vagy mifene? -
karajjj #405 -
#404 az arcszerkezete is semmitmondo volt es azt sugározta hogy meggyilkolász :D ... -
karajjj #403 -
#402 jah meg mikor dallasba volt, asszem ausztriába mentek, és én meg mondtam hogy jujj de jó látni fogom őket élőbe:D az tök mind1, hogy az ország másik felén lakunk...::D:DD -
#401 én azt a részt nem láttam, viszont nagy rajongoja voltam magának a sorozatnak, később is. kisebb voltam, és tesom monta hogy húha visszatér a gumiember, megkérdeztem ki az, mondta az elején mindig látni. meg elmagyarázta hogy ki ő, én is kissé féltem tőle:D
meg mikor először megláttam a milleniumos faszit, én tőle féltem:D -
gyuri12 #400 ettől mé fél mindenki?
linkt,képt,bármit -
karajjj #399 x-akták gumiemberes része... na attól életemben először nem mertem aludni... :DDDDD -
#398 hát azért hogy ülj rá és pörögj:DDD -
Masakari #397 fúú végre végig olvastam..volt 1-2 amint beszartam a röhögéstől:D:D
van pár ami nekem is megvolt gyerekkoromba pl:
-meghal a szinész de ott a másik filmbe akkor mi a faszért nem halt még meg:D
-felfutás lépcsőn az nekem is megvolt..mindig azthittem hogy a pincéből felnyúl valami unorító dög azt levisz és megöl:D(mindig futottam 1 emeletet meg nekifutás előtt "meditáltam" vagy fél percig:D)
-szörnyecskék című filmtől én is szartam..de mindig megnézem utána meg nem mertem aludni:D,de ugyanígy voltam az alien filmekkel is:D
ezek már sajátok:
-az új cipőtöl gyorsabban tudok futni effektus nekünk is megvolt:D meg annó azt hittük hogy a cipőbe a méret azt jelenti mennyivel lehet azzal a cipővel futni xD mindig nézük a másik cipőjét ő mennyivel tud futni:D:D:D:D
-meg fúú ez most jutott eszembe..mikor nagyapáméknál voltunk volt 1 kút amit nem használtak már és rá volt téve 1 fedő deszka,és mi az unokatesóimmal mindig dobáltunk bele minden szart,azt nagyapám 1cer mondta hogy ha bele nézünk a kútba vagy megint bele dobunk valamit kinyúl (sajnos már nem tudom mi volt az) és a kampós kezével elkapja a torunk és beránt minket a kútba:D:D na onnantól ien pillanatokra mertünk csak bele nézni és mindig csak azért is belebasztunk valamit..de midnig be voltunk szarva hogy mindjárt lehúz:D (meg néha magától bele esett valami a kútba..na akkor nagyon be voltuk szarva:D)
több most nem jut eszembe:/ -
Tothenkopf #396 Én mikor anyám ellvitt az E.T-re moziba úgy beszartam tőle meg olyan cirkuszt csináltam hogy el kellett jönnünk.De rendesen követeltem hogy tiltassa be a filmet mert a többi gyerek is félni fog ha elviszik.
Aztán később mikor a nyaralóban parádéztunk unokatesommal a szomszéd bácsi mindíg mondta hogy vigyázzunk ne menjünk a határba mer ott az ördög köszörüli a kaszát.Mi meg félrehallotuk és nem értettük hogy mi a fenéért köszörüli valaki a F*SZÁT....
...meg azthittem én vagyok minden nő álma. -
#395 -
#394 Tuknám -
donoki #393 én a hajvágógéptől a fodrászatban :ASD -
#392 google barátom, nehogy azt hidd hogy fejből vágtam ki ez a cruciatust :D -
#391 Jah, durva. Úgyhogy:Adava kedavra!!XDXDXDXD