1365
Kinek milyen tévhitei, téveszméi voltak kiskorában?

Irhattok félrehallásokat is.
  • Kicsikiraly
    az durva h az 5. részt filmen még nem is láttam? :D
  • mama2
    Jah-jah. ColdFire: Az egy tiltott átok, nem szabad használni, mert aki használja az az Azakbanva kerül(SVK. 1. lecke:P). Amúgy ezt a csajt annyira birom:D. Na meg persze a Hermione:D.
  • ColdFire
    Cruciatus!!444
  • Voltan
    Fingom sincs, nem vagyok valami nagy Potter fan. De az első rész úgy kb. 5-6 éves lehet.
  • gyuri12
    most asszem 12 éves,és a heri kóklerek nem túl öregek,nem-e?
  • Voltan
    Most van 14 alatt, szóval lehetett akár 3 is...
  • gyuri12
    te hány éves voltál amikor ment a herri kókler?:S
  • mama2
    Jah, és olyan is volt, hogy azt hittem, hogy ha megkopoktatom a tévét, akkor a szereplők rám fognak figyelni, és megtudom nekik mondani, hogy mi fog történni. Pl.: Néztem a Harry Pottert, amit már sokszor láttam, és amikor valami izgi rész jön, amibe bajba kerülhetnek, akkor oda mentem a tévé elé, és azt mondtam, hogy vigyázzatok, mert most jön Tudjukki:P. De nem figyeltek rám:P.
  • gyuri12
    ezzel én is így voltam:)
  • Goruck
    a tanulság az, hogy a TV miatt voltunk beszarva :D a TVtől kéne félni :D

egészen a mult hétig azthittem h nincs olyan h "fanszörzet", hanem "farszörzet", mindíg félreértettem, de a farszörzet értelmesebb is mert far, mint a segged, de a fanszörzet, fan mint rajongó, mindengi szőrmániás ?! még mostis tanulhat az ember :)
  • Kicsikiraly
    nekünk ez a plakát kinn volt a konyhában :D
  • BlackShadow
    én a szörnyecskék/rémecskéket láttam először ősökkel. azzal kezdődött, h fater mondta, h az tök aranyos vígjáték :D hát összekeverte a rémecskékkel/szörnyecskékkel :D a lényeg, h a horror változatot néztük )
  • Voltan
    Az első horror, amit láttam, a Rémálom 3 volt. Anyámékkal "néztem". Azért idézőjelben, mert valahányszor feltűnt Freddy én kirohantam az előszobába, és onnan kérdeztem be a nappaliba, hogy "most mi történik? most mi történik?" :D
    Azóta mondjuk nagy horror fan vagyok. :)
  • Timbo
    egyszer tesómmal ültünk a konyhában és néztük a szívtipró gimit anyu meg a nappaliban a kampó kezet.. na mi meg leskelődtünk kifele és örök élmény maradt az a film .. tükörbe nem mertem belenézni .. tesómat sokáig azzal ijesztgettem fürdőszobában, hogy majd mindjáá elkezdem mondogatni a tükör előtt h kampó kéz kampó kéz kampó kéz ( aki nem látta: kampó kéz űber brutál néger gyilkos aki akkor jön elő ha tükör előtt kimondod 3x h kampókéz ) na szal iyenek :D amugy x-akták at néha néztem kicsiként :D akkor több napig nem aludtam kb. :S
  • bujcsik555
    Eszembe jutott mégegy. Kiskoromba láttam valami indiános filmet, és az egyik komát megskalpoltákmeg megvagdosták az arcát. Akkoriban a fodrász akihez fater vitt roma volt és hát akkor az nekem ugy tünt mintha indián lenne. Amint megláttam fél orát orditottam hogy nem akarom hogy levágja a fejemröl a bört.:D:D:D
  • Matthew Prosac
    kiskoromban sokat néztem a Dallas-t meg hasonló finomságokat a TV-ben.
    ügye az alap az az volt, hogy amit vetítettek azt elhittem, azt hittem hogy "Júingék" télleg úgy élnek és azok akik és nem színészek (tehát h reality show).
    Nemkicsit dőltem hátra egyik részben, amikor (úgy emléxem Samanta) azt mondta hogy "Új életet kezdek". (Gondolom valami nem klappolt, el akart költözni stb..)
    Namost én ezt frankón úgy képzeltem el hogy öngyilkos lesz és újjá akar születni. Valahogy úgy mikor egy pc-játékban arra mész hogy "New Game". És egészen a következő részig rettegtem hogy hogy ő most pedig meg fogja ölni magát (mert ügye ő valódi ember, nem színész). Nem értettem ilyen miért kell TV-ben (le)jáccani. Aztán megnyugodtam mert a következő részekben is ott volt...
    De nem tudtam mit kezdeni ezzel a kifejezéssel akkor hogy "új életet kezd". Kicsi voltam...
  • vegicsek
    Anno mikor megnéztem ovisan a szörnyecskék filmet, nagyon sokáig félve aludtam el:P
    Amúgy legnagyobb érdeklődésem tárgyát az képezte, hogy mi van a földgömg másik oldalán, mert mindig csak az egyik felét láttam kiterítve:D
  • Mike
    apád vezetett lassan :DD
  • BlackShadow
    eszembe jutott nekem is egy autós :D
    régen volt egy skodánk.. mindig bámultam kifele és feltűnt, hogy sok lada húz el mellettünk. néztem is, h hú de gyorsak azok az autók. mikor lett egy ladánk örültem is.. aztán csak néztem mikor a skodák mentek el mellettünk. nem értettem mi van :D
  • Spaw
    én sohasem értettem hogy faterom vezetés közben hogyan indexel. azt hittem hogy az autó"tudja"merre akar menni,és abba az irányba villog.

• Voltan
    Én szerettem ezt a plakátot.
  • Goruck
    jujj attól énis féltem :)

bátyám 2évesen meghúzta az Unicumot rendesen, azóta nemszereti :D najó már szeretei
  • ERykk
    5-6 éves koromban adtak mindíg egy Unicum reklámot amiben vízben úszó (talán hajótörött, már nem emlékszem) Unicumos üveget. ezaz

Nagyon féltem tőle és szüleim mindig azzal rémisztgettek hogy ismerik és ha rossz vagyok akkor felhívjáák és elvisz magával. Napokig alig birtam elaludni
  • Kicsikiraly
    bazz leestem a székről :D
  • ZilogR
    "Látogatók" volt, asszem, amiben egy távirányítható Lada Niva volt és a küldetésük lényege az volt, h a 4. osztályos Kovács Pisti csehszlovák megfelelőjének (Lagyiszlav Gyeprefoski) matematika füzetét megszerezzék, mert abban volt egy képlet! :P Tök kopaszok voltak és ezt szégyellték is! :)

Vagy a "Majka" c sorozat egy űrből jött kislány, aki egy kisiskolás rakétaröptetős csapathoz szegődött és megfigyelte a földlakók szokásait. Az övén (nadrágszíján) volt valami kristály vagy kő, amiből ő nyerte az energiáját.

Jajj, ONTOPIC legyek: Volt egy cseh sorozat egy dobozban megvásárolható robotnőről, aki elvégezte a házimunkát, de olyan rohadt darabosan mozgott, meg géphangon beszélt, hogy mindíg fostam, mi lesz, ha nekünk is lesz egy ilyen, még felnyúl a seggembe a robotkezével, jajj!

;) :DDD
  • BaliBoy
    Legközelebb ezzel próbálkozz! :DDD

3 kopogás, és odaát vagy. :D
  • ColdFire
  • Voltan
    Az valami vas? :P
  • Tinman #362
    I.R.Ó.N.I.A.
  • Hajnalcat
    Eszembe jutott...
    Volt kiskoromban egy csehszlovák sorozat, ami arról szólt, hogy volt egy kislány meg volt pár felnőtt barátja (azt hiszem...) a lényeg, hogy mindig át tudtak menni a falon, méghozzá úgy, hogy 3-at kopogtak rajta és ezután átmentek. Nah, én is sokszor csináltam ezt a fallal, mert azt hittem, hogy én is át tudok menni rajt. Ha egyszer nem sikerült, akkor gondoltam, majd megpróbálom máskor, hátha akkor, és így még próbálkoztam néhányszor a falkopogással, aztán a végén rájöttem, hogy ez nekem nem fog menni és nem értettem, hogy ők miért tudnak átmenni a falon és én miért nem.
  • SuLtAN17
    Nekem is megvolt a mindenki Érden lakik szindróma:D Tudjátok ki volt írva hogy ház eladó ÉRD. 0630..... és ugye azt hittem mindenki ott lakik emlékszem hogy anyuékat megkérdeztem hogy Érd népesebb mint Kína:D:D:D:D
    Aztán megnéztem én is az X-aktákban a wc szörnyes részt rám olyan hatással volt hogy 3 évig guggolva kakáltam:D:D
    Olyan 5-6 éves koromban ha rosszat csináltam utána mindig bocsánatot kértem a nyuszitól a télapótól és a Jézuskától:D:D

Egyenlőre ennyi:)
  • Molnibalage
    Nagyon kemény dolgokat olvashat is ember. Sírva lehet rögöhni a sztorikon.

• BlackShadow
    én azon törtem a fejemet, hogy honnan szerezhetnék sok nulla forintost, hogy az 1 forintosom mellé rakjam őket, így szerezve 1 milliót :D
  • jazzy
    És mindig azt hittem hogy ha legugolok és befogom a szemem akkor engem sem látnak:D
  • jazzy
    Ez a bedőlök a kanyarba ez alap :)
    Meg amikor játszottam valami fpst és fal volt jobbra és féltem hogy van ott valaki mindig próbáltam más szögből nézni a monitort hátha belátok :)

• csgery
    Igen, képzeld el... mit kell bálványozni azt a buzit, nemértem...
  • Olcsy
  • ZilogR
    ;) thnx! gondolhatod, ma, 30 fölött, kétszer a bokámon átcsavarva, megcsomózva, hogy nehogy napközben rálépjek! ;) :)

ellenben Hajdúszoboszlón egy SZOT-üdülőben láttam egy papit, akinek a fürdőgatyájából a napszítta herezacskója combközépig lógott! Az akkori menyasszonyom megbabonázva figyelte az imbolygó szilvákat! :) :P
  • Vlala #352
    Ez nekem is sok fejtörést okozott, azt hittem, minden lámpát külön fel-le kell kapcsolgatni, mint a fürdőszobait (az volt a kedvencem, mert felértem a kád széléről, a többit mindig valami nagyobb tárggyal, pl. a kis kamionom pótkpocsijával kellett felkapcsolnom.), és a KRESZ-vizsgán azt nézik, hogy mennyire tudod ütemre kapcsolgatni az indexet, és felkapcsolod-e a féklámpát minden megállásnál.
  • BaLeeX
    A baba az terror volt! Attól én is nagyon féltem.
    Öreganyámék hétvégi házának a bejáratánál volt valami díszbokor aminek ilyen kék termése volt. Na azt mindig megettem.
    Miután ezt meglátták és ugye nem ehető termés volt kerítettek egy rusnya meztelen babát és kitették a bokorra. Többet közelébe se mentem.