Gyermekkorunk tévhitei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó kis topic, lehet belõle tanulni! 😄
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
plusz van a marslakó a mostohám, és annak a végén mikor bedobja az ufós táskát a csávó egy szobába, attól a jelenettõl is mindig féltem😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
2., Angliában olyan általános kocsi a Rolls, mint nálunk a Trabant vagy a Dacia volt.
3., Van a magyar nyelv, meg van a külföldi. Te tudsz külföldiül?
4., Nagyon féltem a bohócoktól, akár az életben, akár a TV-ben, mind1. Most meg zsigerbõl rühellem mindet. Lehet összefügg a két dolog?
5., Weöres Sándor: Galagonya címû versében, ahol izzik a Galagonya nem gondoltam, hogy a galagonya egy növény. Valami kétkezes pallost szorongató, lángolópáncélos lovagot képzeltem.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Azt hittem hogy el fognak rabolni a földönkivüliek <#alien>#alien>
Mondjuk ez nyomot hagyhatott, mert ma sem szeretem a buckalakókat. Ha szembejönnek az utcán, hogy "cigicigicigi" inkább átmegyek a túloldalra. <#eplus2>#eplus2>
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Szól a kakasunk az a nagytarajú"
Õ úgy értette, hogy "szól a kakas Unkasz, a nagy tarajú". Tehát Unkasz-nak hívják a kakast.
gamertag: kenobita
gamertag: kenobita
Meg velem is volt olyan, hogy mondták, hogy nézzem meg a másik szobában vannak-e, megnéztem, és büszkén mondtam, hogy nem😄
Kaktuszt kaptusznak mondtam, a bécsi Prater-t Kráternek, meg hasonlók😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
(belegondolva hogy MOST milyen arcok vannak a tévében szerencsésnek érzem magam hogy nem manapság vagyok gyerek)
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
Meg azt hogy anyám szereti apám..Ill ezt akarták nekem 1 ideig elhitetni, de a fater az fasz volt😄 Mindíg engem vetr meg 😞 😄D
anno volt egy ilyen film, anyámék mesélték, hogy õk nevettek én meg nagyon megijedtem
A Black&Decker nevezetû gépgyártó cég nevétõl egy idõben rettenetesen féltem. Kb. úgy voltam vele, mint Margit a savanyúcukorral. Apám, vagy Tesóm rémisztgetett, hogy "Jön a blekkendekker!", én meg szaladtam, bújtam el. Szegény. :-C
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Pl sokáig nem értettem, hogy miért tápcsõnek hívják azt a cuccot, amivel messze lehet nézni<#idiota>#idiota>
Meg mindig hallottam a TV-ben, hogy finanszírozás, és mindig félrehallottam minden féle maszírozásnak, meg ilyeneknek, és minden féle hülyeséget gondoltam, hogy mi lehet az.
Utána hetekig azon vitatkoztunk, hogy akkor ez most egy színész néni, aki egy FESTETT meztelen kép mögé áll és azzal fényképezik le, hogy a feje jól rajta legyen, vagy hogyan csinálják mégis, hogy igazinak látszik?! Az nem is feltételeztük (még évekig), hogy van nõ, aki PÉNZÉRT odamegy és tényleg levetkõzik, hogy lefényképezhessék és minden férfi megbámulhassa az egész világon!!! Ezt tette velünk az átkos rendszer vaze...
mi az a Ton? biztos a neve 😊