1365
Kinek milyen tévhitei, téveszméi voltak kiskorában?
Irhattok félrehallásokat is.
Irhattok félrehallásokat is.
-
#350 Jah. én még a babáktól féltem nagyon, meg amikor mittomén este mentem wc-re, sötétbe, mindig hátranéztem nem követ-e valaki:D. -
#349 Kicsit offtopic de a sok kikapcsolt elektromos kütyü is folyamatosan egy kis monoton alaphangot bocsájt ki. Emlékszem, mikor éjszaka áramszünet volt, kapásból felébredtem, mert túl nagy csend lett. Pedig csak a tv, video, dvd ment készenléti állapotban. -
#348 Jah, és a mai napig, nem tufdok sötétben, hang forrás nélkül elalduni. Menni-e kell a tévének, mer az hang, + ég a éjjeli lámpa a fényforrás miatt:XD -
#347 Én kiskoromban azt hittem, hogy minden angol tud magyarul, mertamikor pl. a Forma 1-en, egy magyar beszél egy angolul tudó versenyzővel, akkor annak a hangján szólal meg, aki beszélget vele. Csodálkoztam is, hogy de sok angolnak ugyan az a magyar hangja, mint aki mellette áll:D. Aztán egyszer csak , rájöttem, hogy leszinkronizálják, és éreztem, hogy megnő az agyam kapacitása.XD. Amúgy +fav, jó ezeket olvasni:D. -
#346 "Régebben volt egy film amelyikben Chuck Norris volt, és meghalt benne"
Ide jársz hazudni bázeeee?! -
#345 mindig a szüleim azt mondták, hogy mosakodjak meg, mert piszkos az arcom, de én hiába néztem magam a tükörben, nem láttam, hogy hol. azt gondoltam, valami különleges röntgenlátásuk lehet. -
#344 Összelopkodja a lakásból :@@ -
ba32107 #343 De szar!
On: a Jézuskára mindig azt hittem, hogy ő a 30 centis réz madárdísz a polcról, és sosem tudtam, hogy ha már úgyis bent van a szobában, honnan a francból hozza az ajándékokat karácsonykor. -
#342 Hoppá, mégegy.
A flatolálásról azt gondoltam, hogy azért van hangja, mert a kiáramló gáz egy barnás kakaváladékbuborékot képez az ánuszon, és mikor ez kipukkad, akkor van a jellegzetes fingáshang. Most is beugrott az emlékkép az aranyos kis bubiról. :O) -
#341 Fúde bollond vagy. -
#340 Lááál. :D -
#339 229 új, htx. :-|
KRESZ.
Gyermeki gondolokodásomnak teljesen logikus volt az a kérdés, hogy mégis honnan tudhatná bárki, melyik autónak melyik lámpája hol van, és mikor mit csinál az autós? Mikor megy csak simán, helyzetjelzővel az úton, vagy fékez?
Ezért anno úgy véltem, hogy a KRESZ-vizsga nem áll másból, minthogy az ember megtanulja az összes autó hátsó lámpájának kiosztását. Hogy tudja melyik a féklámpa, melyik a tolatólámpa, melyik a ködlámpa, helyzetjelző, akármi, a fentebb említett, értelemszerű okok miatt.
Csodálkoztam is, hogy milyen okosak a felnőttek, hogy ennyi kocsinak meg tudták tanulni a lámpáit. (Persze ez még a szoc-érában volt, a nyugati :) kocsik számban messze alulmaradtak a keletiektől.) -
#338 Írta valaki, hogy a delta zenéjétől fosott. Én Jean-Michel Jarre Concerts In China Vol. 2 című lemezével voltam így... Hallgattam és közben féltem. -.-
Tévhitekre nem nagyon emlékszem, de van néhány baromság, ami a gyerekkoromból ered. Például a ruhagomboktól való undorom. Régebben ÖKLENDEZTEM, ha nagyon közel kerültem ruhagombokhoz (ingnél túléltem, de azt ritkán hordtam). Ma már csak egy gyenge undorom van, öklendezni nem szoktam :D De a számba most sem vennék ruhagombot, mert valamiért számomra az undorító... -.- -
#337 a :D szmájliból ered, úgy nevet, hogy nem birja eltalálni se a kettőspontot se a D betüt, hanem mindig melléüt! -
#336 egyszer kíváncsiságból elkezdtem számolni...kíváncsi voltam,hogy meddig tudok elszámolni,kétezernél meguntam :D rájöttem,hogy igazából addig tudnék elszámolni,ameddig akarok,vagy ameddig kedvem van hozzá :) -
#335 én mg azt is hittem hogy ha elszámolok 100ig akkor vége van egy napnak, mert az olyan sok szám:D
elszámoltam és csodálkoztam h még süt a nap meg minden -
#334 Kiskoromban külön szobában aludtam de sokszor mikor felkeltem átmentem szüleimhez és befeküdtem közéjük a franciaágyba, mer az jó.
Sosem felejtem el, egyszer felkeltem, átmentem a tök sötétbe és minketten ott voltak az ágyban, csodálkoztam hogyan lehet, hogy az ágy fele szabad volt és én kényelmesen elterülhettem...
(éppen valami csúnya dolgot csinálhattak, miközben átjött a kisgyerek (mármint én) és szépen elterült az ágyban)
Ja és nagyon féltem a sötéttől mindig azt hittem, hogy néz valami és az 5 évvel fiatalabb kishugom kapcsolta fel mindig a villanyt a szobában. -
ba32107 #333 Valaki mondja már meg, hogy ez, és a #313-as az milyen "szmájli" vagy mi a francot jelent? Gondolom azt, hogy k**** vicces, de miért? -
#332 mikor kicsi voltam, akkor mindíg azt hittem egy jó darabig, hogyha új cipőt kapok akkor attól gyorsabban fogok futni :D mert a régi ugye már elkopott, esetleg jön szét, nem olyan jó már -
#331 4-esen majd be szartam:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D -
#330 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
nem néztél egy kicsit sok horroL filmet? -
Dodo55 #328 Jajj, eszembe jutott valami nagyon durva :D
Mindig hallottam, hogy tüdőszűrés, és azt hittem, hogy akinek csinálják, annak levágják a nyakát, és beraknak egy szűrőt a tüdeje tetejénél a légcsőbe -
#327 egyik haveromat szopatta be a bátyám, nézd meg, hogy ott vagyok-e szöveggel :DDD
csórikám 2-szer is elment az utca végére :DDDDD -
#326 "meg mindig bevettem a "nézd meg,hogy kint vagyok-e a konyhában" dumát:|"
omg meg vannak enyhe emlekeim nekem is olyan 5-6 eves lehettem, detto evvel oltottak szuleim(meg ugye probaltak finoman tavoltartani tolem az esetleges kinos beszelgeteseket) :DDDDDDDDDD
-
#325 Mi eltörtünk az egyik joystick vezérlőjében valamit annyira nyomtuk. Apám szerelte meg valahonnan hozott egy másfélét :) -
#324 Nekem elég jó fantáziát adott a sors, így volt baromság bőven:
1.) volt szerencsém egy Lada-rendőrautóba beülni a boldog 80-as években (akkor voltam gyerek) néhány haverral. Volt egy kapcsoló a műszerfalon, amire azt hittem és mondtam is a többieknek, ha azt felkapcsolják, akkor még 100-al gyorsabban fognak menni. Sztem az a világítás lehetett, így visszagondolva :P
2.) egyszer fából faragott puskákkal háborúztunk egymás ellen és az egyik srácnak vérezni kezdett a lába (valamivel felhorzsolta) Sokáig azt hittem, én lőttem meg!!!
3.) Ha a takaró alól felfelé kinn van a csuklód, akkor éjjel a vámpírok kiszívják a véredet!
4.) kamaszkorom hajnalán kiszámoltam, ha naponta 5mm-t nyújtok a pöcsömön, de másnap reggelig visszaugrik 3mm-t, akkor mire kijárom az általános sulit hatalmas dákóm lesz!!! :D
5.) Egyszer az unokatesóm megszivatott azzal, h szappanos vízzel elő lehet hívni fekete-fehér filmet! Meg is csináltuk és én hála az élénk fantáziámnak, mintha láttam is volna valamit a teljesen szürke kihúzott tekercsen :P
6.) Rettegtem a bélcsavarodástól - amit szó szerint értelmezve magam elé is képzeltem!
7.) Még ma is elgondolkodom, h a rövidtávfutók a 100m-t, ami csak 9-10 mp, vajon egy levegővel futják? Mert addig én is vissza tudom tartani a levegőmet!
-
#323 Ágyon kámeháme, és csillagharcossá válás, még ált suliban :D -
#322 kegyetlen egy isten teremtése omg
-
#321 Kiskoromban a (régebbi) Fiat Ritmo-tól rettegtem, máig nem értem. -
#320 Ezzel valahogy én is így vagyok annyira megszoktam, hogy éjszaka működik a tv, hogy most már a nélkül sokkal nehezebben tudok elaludni. -
#319 Vagy fordítva volt a dolog!? Már nem nagyon emlékszem. De utánna paráztam Batman-től. -
#318 Kb. 5 éves lehettem és szüleim vettek nekem egy Batman-es képregény, ha jól emlékszem a képregényben olyasmi volt, hogy Superman megöli Batman-t. Nahát, attól nagyon beszartam, hogy mi lesz Batman-nel és, hogy gyorsan dobjuk kifele az a képregényt. -
#317 Nah, én megyek aludni nállam is van még a mai napig ez a lábas dolog úgyhogy becsavarom magam 2 plédbe, plussz a takaró :$ Jóéjt srácok :) -
#316 XD -
#315 meg régen a császármorzsát úgy hívtam hogy parasztrizs -
bcrics #314 jah meg paradicsom is van...de az vhogy nem az én világom..na mind1:) -
#313 _:??:DSsdaDS:DSA:DSAaf.SDF_SDDSF -
#312 :DSAdsadashdasjlkasdh -
#311 Én azt hittem kiskoromban hogy anya meg apa váltogatják valahogy a kocsiban a lámpát, és azért váltják pirosra, hogy tudjanak beszélgetni