1365
Kinek milyen tévhitei, téveszméi voltak kiskorában?
Irhattok félrehallásokat is.
Irhattok félrehallásokat is.
-
#190 Hehe, ez valami nagyon általános dolog lehet, nekem az unokatesóm félt mindig, mert nagyobb lányok azt mondták neki, hogy ha a sötétben kilóg a lába a takaró alól akkor jönnek a malacok és lerágják :) -
#189 mi mentünk ált.suliba spannal, és észrevettük hogy felivllan a lámpa(ugyebár mozgásérzékelős) amikor elmegyünk elötte.huuuuuu
aztan arra gondoltunk hogy ha a betonkockába lépünk, ami elötte van,akkor az kapcsolja be.aztán odaálltunk a betonkocek mellé és dobáltuk bele a tesicuccot ,hogy ugyis müxik-e:A_D:SDSDd -
#188 meg volt anno aza játékbabás film, hogy betámadnak meg minden, féltem hogy vagy felmásznak a lábamon, vagy levágják a lábujjaim :-\ -
#187 úgyszint -
#186 Én emlékszem kb 4-5 éves koromban apám azt a trükköt csinálta hogy úgy tesz mintha leszedné az eggyik ujját én meg folyton sírtam mert azt hittem tényleg lejött :< -
#185 én nem tudom miért,de én semmimet sem hagytam(om xD) kilógva:D a lábamat kifejezettem utálom kilógva hagyni:D -
karajjj #184 szintén :DDD -
Csesza #183 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddd -
#182 én meg amikor lefeküdtem aludni, sosem hagytam kilógni a lábam, arra gondolván, hogy valami bele fog harapni :/ -
cucmalajmc #181 bazze nekem ugyanez. nekem még sokszor most is megvan. (majdnem17) -
#180 este mindíg futottam fel a lépcsőn, arra gondolván, hogy elkapja a lábam vmi körben lévő csajhoz hasonló embörke :-Cc -
karajjj #179 na folytatom, régen mikor bicikliztünk le nagymamámhoz volt egy ház útközben, aminek hófehérre festett garázsa volt a garázsajtó fölött pedig egy full fekete lámba, ami az útról nemláttszott, hogy micsoda, csak valami fekete szarság... na én attól éveken keresztül féltem... mikor arra mentünk, soha nemmertem odanézni és mindig elfordítottam a fejem :D
a másik meg, mikor szlovákiában voltunk nyaralni kint a tátrába, az üdülő mellett volt egy kazánház, aminek bazimagas kormos tetejű kéménye volt... attól rendesen becsináltam és nem mertem arramenni :DDD -
Kisfiu90 #178 nyelésekkel:P sorry:D -
Kisfiu90 #177 Nekem barátnőm mesélte még egyszer h kiskorában ha be volt dugulva a füle akkor ugye "kidugult" és mindent hangosabban hallott és azt hitte h nagy nelésekkel lehet szabályozni a világ hangerejét:D -
#176 minket az óvodában azzal etettek, hogy ha rosszak vagyunk, akkor visznek minket a tanyasi óvodába
aszonta Kati óvonéni, hogy itt van nála a szuszkúcs, ülünk be a wartburgba és otthagy minket :(
kétszer már bent ültem a kocsiban, de úgy üvöltöttünk a pajtásommal, hogy végül visszaengedtek -
#175 én speciel még sosem cigiztem(17 éves vagyok) most az a menő aki nem cigizik :D -
#174 zsákosember szintén volt nálunk is...:D csak minálunk úgy volt,hogy oviban meg suliban még alsóban a társak nyomták,hogy elvisz minket a zsákosember,ha rosszak leszünk :Dddddddddddddd sőt,még volt is egy elég csöves kinézetű fószer,aki mindig arrafelé járkált,és elég furán öltözködött,és őrá mondták mindig,hogy ő zsákosember :DDddddddd 1-2 gyerek még büszkélkedett is,hogy az ő apja ismeri a zsákosembert,tehát őt lehet,hogy nem fogja elvinni,ha rossz lesz! :D -
#173 LoooooLXD -
#172 én még most félek félek egyedül tengerben addig beúszni,hogy ne lássak le a víz aljára:D de általában fóbialeküdő hadjáratot indítok a tenger ellen,és beúszok,és minnél mélyebbre próbálok úszni:D aztán olan gyorsan jövök fel,ahogy csak bírok XD -
#171 Lol :D -
karajjj #170 nemkell meglepődni, naggyon jó tápig, nagyokat szakadok rajta -
#169 Kiskoromban a városban volt egy halas szobor, amin két hal egymás köré tekeredett. Én megkérdeztem, hogy milyen híres halak ezek, akiknek szobrot állítottak, és nem hittem el, mikor mondták, hogy semmilyen, mert hát Petőfinek meg Kossuthnak is tudjuk a nevét...
-
n3whous3 #168 Népszerű témák
1. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
2. Gyermekkorunk tévhitei
3. Modellautók
4. Prison Break (FOX)
5. World of Warcraft
6. Football Manager
7. Drift City
8. Test Drive Unlimited
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. Call of Duty 4: Modern Warfare
-
#167 engem úgy szedtek kia kádból mindig,hogy azt mondták kihúzzák a dugót és lefogok én is folyni -
#166 Ja, egyébként. Úgy jobban ütött, csak sajna nem találtam meg magát a főcímet. -
#165 mi egyszer alsóban találtunk vmi cukorkásdobozt, amin 3 ufófej volt. aznap este olyan rémálmom volt, hogy azután nem mertem fal fele fordulva elaludni mert bejönnek a hátam mögött a zufók :| -
#164 Én is így voltam vele, bár felét nem láttam, takaró alatt voltam...XD -
#163 azt a haverom csinálta mindig a strandon-félig betette a fejét a vízbe közben XD -
#162 x-aktáknak a zenéjétől meg magától a soritól én is féltem...de ennek ellenére mindig vártam,hogy legyen :DDDdd -
haxoror #161 Nekem a zenével nem volt bajom de a hójárós-sarkkutatós résznél mindig kirázott a hideg. -
#160 ajj,azt én is hogy utáltam...:DDdd -
#159 Qrva jó!
A hideg futkosott a hátamon, még most is :-D
Nekem sajna már ilyen technosított MP3-ban volt csak meg, de már le is ripppőőőőtem -
haxoror #158 Ja meg ehhez jön hogy szerintem egyáltalán nem vicces amikor a partról valami hülye a Cápa zenéjét kezdi dúdolni az úszóknak
tam... tam... tam.. tamtamtamtamTAMTAMTAMTAM!
-
haxoror #157 A felnőttek a Cápa 1.-et nézték meg a Piranhát (régi horrorfilm) mi meg belógtunk, úgy be voltunk szarva hogy egy hangot se mertünk kiadni szal nem buktunk le hanem végignéztük mi is mindkettőt, a mai napig feszélyezve érzem magam ha tóban/folyóban/tengerben úszok, egyedül a medence okés mert ott már kintről látni hogy csak víz van benne. -
#156 lol _:D_D:F?_S?F_FSD -
ba32107 #155 Még amikor oviba jártam, fel nem tudtam fogni, hogy miért van az, hogy egyszer elmegy a napfény, egyszer meg visszajön (felhők...).
Bátyám anno azzal hitegetett, hogy ha szorulásom van, akkor a cucc "belémragad", és ki kell műteni. Tepertem is azonnal a klotyóra :D
-
#154 Most jutott eszembe, alsóban volt egy töri tanár, nagy bagós köhögös atom nagy fenekű picsa volt, állandóan szivatott mindenkit, és nagyobbak mesélték nekünk, hogy Ő egy Zombi, mimeg jól elis hittük, és mindig mikor levegőtt vett ilyen zombis kröhécselő hangot adott ki, és mi meg teljes torokból sikitva rohantunk el a közeléből :C -
#153 XD -
#152 engem a nagylaci-val:D -
#151 Elsős-másodikos koromban az udvaron vitáztunk a fiúkkal, hogy hol jön ki a gyerek. Én a "segglyukon" állásponton voltam. :C