1365
Kinek milyen tévhitei, téveszméi voltak kiskorában?
Irhattok félrehallásokat is.
Irhattok félrehallásokat is.
-
#70 Nem? Ezt csak most mondod vaze?! Nem volt az EULA-ban benne! -
#69 reméljük hogy nem, meg ez a topik nem is erről szól -
#68 De reméljük nem zaklatott kekszuálisan, csak mert akkor elmesélnéd, mi meg széthánynánk a belünket! :D -
#67 nem -
Hajnalcat #66 Tanulmányt készítesz? :O -
#65 elnyomtak?? -
#64 mikulyás bűácsi nomeg a radjátor helyett fütötest -
zoolee #63 Én meg azt hogy ott van pirossal a földön, meg az óceánokon..
Meg azt hogy anyám szereti apám..Ill ezt akarták nekem 1 ideig elhitetni, de a fater az fasz volt:D Mindíg engem vetr meg :( :DD -
#62 :DDD Ez jó! -
#61 én meg attól féltem, ha kihúzod a kádból a dugót, a vízzel együtt lefolyok én is
anno volt egy ilyen film, anyámék mesélték, hogy ők nevettek én meg nagyon megijedtem -
#60 Jaj, szmbe jutott egy érdekes.
A Black&Decker nevezetű gépgyártó cég nevétől egy időben rettenetesen féltem. Kb. úgy voltam vele, mint Margit a savanyúcukorral. Apám, vagy Tesóm rémisztgetett, hogy "Jön a blekkendekker!", én meg szaladtam, bújtam el. Szegény. :-C -
#59 az is jó:_DSASD?S:DSAsdasad -
Dodo55 #58 Én a bojlerektől féltem, mert tök csúnyák voltak, ha le volt véve a burkolatuk -
#57 én meg kiskoromban a markolótol féltem de nagyon,mert aszittem fogai vannak és megeszi a gyerekeket,voltak rémálmaim is ezzel kapcsolatban :(
-
Dodo55 #56 Az volt pár.
Pl sokáig nem értettem, hogy miért tápcsőnek hívják azt a cuccot, amivel messze lehet nézni
Meg mindig hallottam a TV-ben, hogy finanszírozás, és mindig félrehallottam minden féle maszírozásnak, meg ilyeneknek, és minden féle hülyeséget gondoltam, hogy mi lehet az. -
#55 irhattok félrehallásokat is :)) -
F1re #54 ennyi ugyan ez volt velem is :D mondtam faternak hagy probaljam ki oda adta beleszivtam majdnem meg haltam :D azota nem kee :D -
#53 Mikor "kicsi" voltam, szereztem egy "meztelennénis" kártyanaptárt (az akkoriban csodás sztori volt, kb. mint az Excalibur aka Tóhölgye).
Utána hetekig azon vitatkoztunk, hogy akkor ez most egy színész néni, aki egy FESTETT meztelen kép mögé áll és azzal fényképezik le, hogy a feje jól rajta legyen, vagy hogyan csinálják mégis, hogy igazinak látszik?! Az nem is feltételeztük (még évekig), hogy van nő, aki PÉNZÉRT odamegy és tényleg levetkőzik, hogy lefényképezhessék és minden férfi megbámulhassa az egész világon!!! Ezt tette velünk az átkos rendszer vaze... -
#52 Nils Holgersooon ott repül már ton lúdon
mi az a Ton? biztos a neve :) -
#51 az elsővel dettó ugyanígy voltam :)
kiskoromban azt hittem hogy a költőt Józs F. Attilának hívják. -
#50 Nagyonkicsigyermekkoromban idősebb testvérem felvett a rádióból egy műsort kazettára (a nagyonmenő ORION mini-hifivel), amit később többször visszahallgattunk a Családdal. Viszont a felvétel mechanizmusát nem igazán értettem, csak a rádió fogalmával voltam tisztában, ezért mikor újrahallgattuk, mindig csodálkozva néztem Tesómra, hogy honnan tudja mindig olyan pontosan, hogy mikor megy az a műsor a rádióban. ..-| -
Dodo55 #49 Amúgy volt olyan is, hogy a szüleim megpróbáltak becsapni, de nem sikerült :D
Amióta élek, azóta cigiznek mindketten. És mindig láttam, meg minden, úgyhogy kíváncsi lettem. Egyszer megkértem anyukámat, hogy had próbáljam ki. 5-6 éves lehettem. Először nagyon nem akarta, aztán sikerült meggyőznöm, azt mondta bele kell fújni Én meg valahogy tudtam, hogy nem is fújni kell, beleszívtam, kapásból le tüdőre, majdnem megfulladtam ott helyben -
F1re #48 en ovis koromba alandoan a parna ala tettem a fogamat mert azt hittem hoz nekem is vami repulo szar penzt de baszott hozni en meg boktem ugy hogy fatet adot helyette :DDDDDDD meg repat zabaltam en is hogy nagyobbat futyuljek aztan az is sikerult tobbszor meg amikor mondtak nekem hogy mennyek ki nezem meg ott e vannak mindig ki mentem :D:D:D:D::D:DDDDDD -
#47 LOÁL -
#46 Ha saját boldogulásod érdekében használnád ezeket fel, úgyis a sötét oldal emésztene fel. Ígyhát esetünkben nem sokat érnél vele. -
#45 eleinte én is azt hittem, hogy mindeki Érden lakik :)
azt sem értettem anno hogy mit keres a számítógépben könyvtár -
#44 hehe :D plusz apám annó vicces kedvében volt és megkérdeztem hogy lehet-e a másolóval szinesen másolni, erre ő azt felelte hogy ha szinesz szőnyegre tesszük, na én be is vettem :-) -
#43 én régen azt hittem mikor volt hbo-nk, hogy mivel a város egyik részén ki volt téve egy házra egy hbo logó. gondolom ott volt a kábeltvnek a székhelye. szóval mindig azt hittem hogy amit a hbo-ban látok filmeket, meg bármit, azt ott veszik fel:D és mindig kérdeztem tesomtol, egy filmbe, hogy az hol van a városba, hol vették fel?:D -
#42 De ez már nagyon off. -
#41 Értem. Ezt azért nem feltétlenül kell személyes tragédiaként megélni.
Nálunk is elég nagy a szar a családban a nagyszerű munkapolitika és ragyogó reformok miatt. -
Dodo55 #40 Na, erről nekem is eszembe jutott valami.
Mondta mindig az időjárás jelentő, hogy nálunk ilyen idő lesz, meg olyan idő, stb. A nálunk alatt Magyarországot értett. De én meg azt hittem, hogy arról a helyről beszél, ahol ő lakik -
#39 Ezzel én is így voltam. Suliban mindig mondták, hogy a zöme ezt vagy azt csinált. Mondom kiaf@szomaza zöme, hogy mindig vele példállóznak?
Amikor focihíreket néztem és azt írták valakiről, hogy besárgult én arra azt gondoltam valami betegség. Ugyanitt amikor mondták, hogy xy csapatot a Fortuna is segítette azt hittem így hívják a bírót.
Volt még sokminden, szép sorjában eszembejutnak aztán majd beírom őket. -
Dodo55 #38 Velem semmi. Ugyanaz, mint 10 millió más emberrel.
Persze vannak köztük szerencsések, meg bűnözők, nekik most sincs semmi bajuk. -
#37 Nekem az volt a tévhitem, hogy kijelzőn megjelenő "virágocska" nélkül is lehet éles közelit fényképezni! -
#36 Én azt hittem, hogy 18 éves koromra lesz saját házam, és 5 gyerekem.
Én azt hittem, hogy követ a hold éjszaka.
Én azt hittem, hogy hupikék töpikék igaziból is léteznek.
Én azt hittem, hogy mikulás létezik.
Én azt hittem, hogy nagy életem lesz, és sok pénzem... -
Dodo55 #35 Persze, hogy nem segít, adjál fénykardot, az segít.
Meg esetleg megtaníthatsz egy kis force lightningra, egy kis force grip/choke-ra, vagy egy level 3 mind trick is megteszi. -
#34 én régen a sütemény/torta, hajó/csónak kanál/villát kevertem. nem tudtam pontosan hogy melyik melyik mindig elfelejtettem.
meg amikor 6-7évesen mentünk anyuval beiratkozni az ált. iskolába, a bejáratnál ottvolt a "büfé", roló lehúzva. namost én elnem tudtam képzelni hogy mi a rák az -
#33 Miért, mi van veled most? -
Dodo55 #32 Amúgy ilyen általános dolog kevés volt, sok mindenre rájöttem magamtól, meg kérdeztem is nagyon sokat, szóval 1 dolgon kívül már úgy minden általános dologgal tisztában voltam 5-6 évesen. Arra az egy dologra meg mindig azt a választ kaptam, hogy akkor lesz, ha szereti egymást az anya meg az apa Ami végülis igaz, csak "nem bontották ki az igazság minden részletét", ahogy egy bizonyos valaki mondaná -
#31 Há mikér??!?! Mongyad sugárbubus, hátha segít, ha kibeszéled... (szvsz. nem fog) :FFF