1365
Kinek milyen tévhitei, téveszméi voltak kiskorában?
Irhattok félrehallásokat is.
Irhattok félrehallásokat is.
-
#150 engem kondenzcsíkért küldtek a boltba, kérdeztem mennyi kell, azt mondták egy méter, adtak rá 50Ftot, mentem is, boltban is jól kiröhögtek, és nem kaptam :C -
#149 én régen azthittem hogy amikor reggel kisüt a nap, akkor egy űrhajós felmegy az űrbe és egy gyufával meggyújtja.
engem is szivatott a tesóm és mindig aztmondta hogy léteznek gyerekrablók és engem akarnak elrabolni meg ha jött egy teherautó azt mondta hogy abba viszik a gyerekeket és tisztára féltam tőlük. -
#148 Úgy tűnik akkor, hogy az a zene nem csak rám hozta a frászt. Én sem szerettem sokáig.
Egy kis emlékeztető: :))
-
#147 jah lol... anno bandazas, elso cigi ragyujtas* or sztaff... rohantam be az eso elol, mert asszontak az idosebb bandatagok, hogyha esoben cigizek akkor AIDSes lehetek (persze rajottem hamar, hogy ez butasag, dehat engem is jol megfingattak vele eleg szepen :D)
*tizenegyketeves votam talan^^ rovid ideig tarto divatcigizes ota olyan szinten nem dohanyzom, hogy irtozatosan ruhellem meg az enyhe fustszagot is(no nem a story miatt, hanem az mas story :D) -
Csesza #146 én mindig azthittem, hogy aki drogozik az másnap mekkhal :P -
#145 anno hugom kb volt 5-6 eves(van kozottunk 10ev) mindig fennhangon jo erosen ismetelgettem neki, hogy: "te normaaaaalis vagy"...
szegenyke az utcan mar paprikapirosan uvoltozte: "dehogyen akkor sem vagyok normalis"
(forditott psy rulz^^)
diszklémer: azota hugom felcseperedett(20 eves lesz) es imadjuk egymast meg minden, de tenyleg -
#144 XD -
#143 jah meg még régen mondták szüleim,hogy patkány van a pincében,és én elkezdtem félni,azt hittem valami méteres nagyon dög,és elneveztem motkánynak:D -
#142 Én akkor féltem mikor dörgött az ég, aztán mikor volt egy kis szünet sprint anyámékhoz, és be a lábukhoz a takaró alá -
#141 Apám egyik ismerőse mindig azzal paráztatott, hogy nála lakik az ördög a pincében. Hát mondanom se kell, hogy hogy be voltam szarva mikor náluk voltam :) -
#140 És milyen igazad volt. :D -
#139 én attól nem féltem:D ellenben a doom2-s szönyektől mindig is:D -
#138 Engem mindig a zsákosemberrel ilyesztgettek :(
-
Hajnalcat #137 nem emlékszem.... -
Miskolc88 #136 jaja xD
-
#135 LoL. xD -
Miskolc88 #134 ja és volt egy ember akiről azt álmodtam hogy el akart rabolni,aztán rá egy pár napra találkoztam vele a villamosmegállóba,tisztára be voltam szarva,aztán most vagy 1 éve kiderült hogy egyik haverom apja xD
7-8 évesen álmodtam ezt -
Miskolc88 #133 én meg fostam a denevérektől és nem mertem kinyitni az ablakot esténként :)) -
#132 Amikor kicsi voltam akkor csak fekete fehér tv-k voltak.
Néztük a Fantomast és abban mondták, hogy kék Citroenje van, onnantól kezdve minden kék autóra azthittem, hogy Citroen :D -
#131 Néztük a Predatort, de mikor megjelent a lény, vagy durvább rész volt benne, akkor képpel áttekertük. Aztán büszkén mondtam hogy végig néztük, de ilyen rövid filmet még nem láttam. Az Alien és a Warlock c. filmek ijesztőbb jelenetei pedig a fotel mögé késztettek. :)
Volt valami horrorfilm amiben volt valami tárgy és esténként mély ismétlődő hangot adott ki. Pár héttel később én is hallottam ilyen mély ismétlődő hangokat. Aztán megfigyeltem, hogy minden szombat este hallom. És tök meg voltam ijedve, biztos voltam benne hogy valódi, nem csak képzelem. Aztán rájöttem, hogy pár háznyira van tőlünk a disco, ahol szombat esténként buli volt és a zene basszusa, adta ki azt a mély ismétlődő hangot. -
zoolee #130 Nyám! csak 4 évesen akkora fülest kaptam ok nélkül, hogy berepültem a sarokba... -
#129 én ovodába egyszer homokozóba elkezdtünk ásni , hogy majd úgy jó messzire eljutunk, vagy a tengerhez:D akkroa gödör lett, utánna ott basztattak minket, milyen rosszak vagyunk:D:D:D -
#128 mármint nem a gödörben nem lakok, hanem ott a házban nem... -
karajjj #127 júúúúúj tényleg, az is brutál volt :DDDDD -
Miskolc88 #126 nekem olyan álmom volt egyszer hogy egy hatalmas fekete szörös macskafülü idegen lény jött felém és az volt a neve hogy :Kakukk
xD
egész éjszaka be voltam szarva hogy nem jön el e értem.LOL
5-6 éves voltam -
#125 ne is mondd, én elkezdtem ásni a kertben a földalatti laboratóriumomat kb. 1x1 méter széles 40 cm mélységig jutottam... azóta is megvan az a gödör a kertben, habár már nem lakok ott -
#124 Én az X akták zenéjétől féltem kiskoromban.XD Mindg elbújtam, mikor jött a kéz.XD -
F1re #123 TElleg oviba mindig azt mondtak nekem mindenre barmi tortent hogy futyultek a madarak :D en meg mindig szomoru voltam hogy nekem nem futyult el semmi tortenetet a madar :D -
GVG #122 én is így voltam vele:D -
F1re #121 en a Dexter laboratoriumabol nem mertem meg nezni az 1ik reszt soha :D feltem az ien szornyes szaroktol :D -
Emmegki #120 Bátyám amikor katonának ment híradós volt. Én meg azt hittem ez azt jelenti, hogy ő csinálja a TV-híradót. Néztem de nem volt sose benne :( -
F1re #119 :DF:D:D:D:D:DDDD en velem azt is elhitettek hogy a Golya hozott meg azt is hogy a Postás fia vagyok :D -
karajjj #118 ja meg a kudlik juli féle delta főcímzenéjétől kaptam mindig szívrohamot, attól a zenétől mindig besz*rtam :DDDD -
karajjj #117 én kiskoromban naggyon féltem a doktor bubótól, meg a trombi és a tűzmanótól... ha az volt a tv-be, akkor nem mertem bemenni a szobába csak az ajtóba álltam meg :D
meg egyszer nemértettem, hogy anyám barátnőjének mértvan kifestve a szeme, mikor anyámnak nincs... -
#116 nekem elég sokáig az volt a meggyőződésem, hogy a közgázon képezik a gázszerelőket és a gázművek dolgozóit, nem értettem miért akar odamenni mindenki, amikor ott tuti büdös van -
#115 én azt hittem, ha nem veszek levegőt, akkor nem dobog a szívem -
#114 én azt hittem ha valaki más nyelven fog beszélni akkor kicserélik a nyelvét ergo beraknak neki egy másikat és ami eddig volt azt kiveszik -
#113 Hát ja a tesók engem is szopattak:D velem azt hitették el, hogy az újszülettöknek még meggyurmázzák a fejüket:D az enyémre meg véletlenül ráültek:D:D -
#112 Mikor egy film kezdődött és az elején sorolták fől a főszereplőket és utána mondták a szinkronhangjúkat pl. Tom Selleck, Sörös Sándor akkor én mindig azt hittem, hogy magyarul ez a neve. -
#111 Hasonlóképp.
Nagyapám nagy undián-mániás volt, és egy szomszéd gyerek valamikor a 70-es években odament hozzá azzal, hogy ő s indián akar lenni (Olyan 6-7 éves volt) Nagyapámnak erre felcsillant a szeme, és mondta neki, hogy rnedben, de ki kell állnia egy próbát, ha indián akar lenni.
Minden igazi indián fel tudja gyújtani a kezében tartott újságpapírt a puszta tekintetével. Mondta neki azt is, hogy legyen türelmes, mert ez kezdetben órákig is eltarhat.
A többit el lehet képzelni :DDDD
Szegény gyerek vagy 5 órán át bámulta meredten az újságpapírt.
Mire nagyapám végül szólt neki: -Hagyjad Zolikám, ez ma már nem megy, menj haza vacsorázni, és próbáld meg holnap.
Másnap nem jött Zolika csak a szülei. :D Jó kis botrány lett belőle.