1365
Kinek milyen tévhitei, téveszméi voltak kiskorában?

Irhattok félrehallásokat is.
  • bcrics
    Hát otthon van pár hold kukoricásunk:))szal én csokiztam rendesen..mondtam is az öregnek én nem megyek tengerit törni,,mennyen akinek 6 anyja van..inkább fizetem a napszámost:)..méghogy kukoriicásba ..ott laknak az ufok:)..monnyuk a macskajajba egész másféle dolog is megesett a kukoricásba..de ez már későn jutott eszembe..merthogy igencsak jól nézett ki a román napszámos kislyány:))eheh..

jah van még almásunk is..de oda bemerek menne...meg van még dinnye is..oda is merek menni..:)meg alma is van mmég.
  • Atti12
    Jeleket ki látta? :D Amikor kiadták megnéztük, és akkor még nem is tünt félelmetesnek. Aztán este minden sarkon ufólábakat láttam
  • hali
    passz, talán a nagy szemei miatt :D
  • hunbasser
    miért?az tök jó fej robot volt :D
  • hali
    beteges felelem 6-7 evesen Rocky 4-bol attol a robottol amit Paulie kapott szulinapjara. hetekig nemmertem kimenni sotetbe pisilni (messze volt a lampakapcsolo)
  • akyyy
    coca cola üvegén a törv. védve azt hittem törve védve:D aztán csodálkoztam egyszer hogy kilyukadt:D pedig totál azt hittem hogy sebezhetetlen az üveg:D:D:D
  • hunbasser
    :DDDDDDDdddddddddd
  • bujcsik555
    Engem nagyapám 10 évesen megkinált a házi pálesszal. Igencsak jo kedvemvolt utána:D
  • bcrics
    de mostanában csak attól félek hogy újra leadják a dallast..
  • bcrics
    :)..én a Chuckytól szartam de kegyetlenül....tiszta para voltam...szabályosan lemerevedtem mikor sötét hejek előtt kellet elmennem..mint a kisdiákok a presbitérium előtt/és a pedofil papbácsi már dörzsöli is a tenyerét.eheh/.monnyuk a twin peakses baglyos fickó is okozott pár kellemetlen éccakát...na meg az x-aktás gumiember..atttól majd bepisáltam:)
  • whiskeyman
    a pincéről jut eszembe :DD
    nagyapám gyakran lejárt azokon a meleg nyári napokon "hűsölni" a pincéjébe...akkor még azt hittem, hogy a józan = részeg.
    Mindig kérdezte a nagyanyám. -Hol van az öreg? Megint iszik?
    mondom, hát már józan.
    -Ja, akkor jól van :D

aztóta azt is tudom, hogy a páleszt nem szeretem :D

[apró]ték[/apró]
  • bujcsik555
    Szerintem meg még most is félsz
  • gyuri12
    kiskoromban féltem a sötétben,és mindig betakaróztam a fejem búbjáig. és ma sem tudok anélkül elaludni,hogy ne takarjam be magamat teljesen:C pedig mán nem is félek:|
    meg mindig bevettem a "nézd meg,hogy kint vagyok-e a konyhában" dumát:|
    és azt hittem,hogy vannak igazi Alienek, és a föld körül lebegnek a Nostromon(voltam kemény 6 éves ekkor)
  • bujcsik555
    én a pincétöl féltemmert azt hittem ott lent laknak a szörnyek és arra várnak hogy megegyenek
  • Sanyix
    Én ezzel egy ideig azután voltam így, amiután láttam az xaktákból a csatornaszörnyes részt :D
  • bardocz
    jujj,én még régen a paradicsomot parabimbomnak hívtam:D még ma is szoktak ezzel baszogatni itthon:D
  • csgery
    Legelső számítógépünk amikor megvolt, akkor hallottam először, hogy lomtár, apum meg mondta, hogy oda teszi a törölt dolgokat a gép. Én meg (amikor bátyám csinált valamit a gépben) mindig kerestem a kukát, hogy hol vannak a zenék meg ilyenek:)
  • Dach
    Húú visszaolvastam még mindig kiráz a hideg a Deltától..
  • bujcsik555
    A szavatossági idöt meg zamatossái idönek gondoltam
  • bujcsik555
    Amikor a mobilok még olyan nagy batár 10 kilos "táskák" voltak azt hittemhogy a kissebbek azok nem jok mert nem tudnak anyi mindent. Aztán mikor apámnaklett rendes mobilja orákig jácotam a falbonto játékkal rajta.
  • Dach
    ezért ezen már nem sírtam :) de sajnáltam ugyanúgy szegényt bár 1 életben maradt
  • bardocz
    pl én is kicsit bedőlök:) meg van hogy azt játszom,hogy amikor lejtőn felmegyek elkezdek emelkedni a székből,majd amikor leérkezek hozzávágom magam,meg gyorsításnál belenyomom magam a székbe :D de a gyorsítósat nem csak szimulátornál,hanem rendes kocsiba is,tök jó az illúzió,hoghy a kocsink tényleg tud gyorsulni rendesen :DDD
  • ColdFire
    :DSAsdadsdsdsa
    Hát mert amikor megölik a hídon?
  • Mike
    ez szimpla beleélés, az emberek többsége most is dől a kanyarban :)
  • Dach
    volt még a nagyon régi godzilla fekete/fehér minden ami kell. na a végén ott a godzilla az visszament a tengerbe vagy mi / nem emlékszem már pontosan/ na én ott sírtam hogy most miért kell elmennie szegénynek
  • whiskeyman
    jól van...látom nem csak én játszottam ekkora beleéléssel
  • ColdFire
    ugyan ez, ps2n, ace combattal, ahogy fordult a repgép, úgy döltem én is :D
  • bujcsik555
    hát az csak simán anya volt:D az más dolog
  • hunbasser
    :DDDDDDddddddddddddd ismerős :D
  • whiskeyman
    erről kb az jut eszembe, amikor régen autós játékkal nyomtam a gépen, magam is dőltem, hátha könnyeben befordulok a kanyarban...vagy pl.: a joyt is cibáltam jobbra-balra, hogy nagyobbat ugorjon a figura :DD
  • Olcsy
    és anyukád mi volt akkor?XD
  • bujcsik555
    meg ovis koromba meg voltam gyözödve hogy a nők csak ovonénik meg boltosok lehetnek
  • bujcsik555
    meg még mikor a tv-énket 2-szer akkorára cseréltük, akkor ottörültem hogy nagyobb tehát többet látni benne.Nagy csalodás volt
  • akyyy
    nekünk volt olyan magnónjk aminek levehető volt a két hangszórója:D
    egyszer levettem, és elkezdtem énekelni a hátuljába és kérdeztem a többieket, halják e:D:D:D:D

meg volt régen egy 286os gépümk. volt hozzá egy szerencsekerék játék, amihez voltak zenék is. egy progi kellet hozzá ami lejátszotta a zenéket, és az egyikbe egy faszi is megszólalt. és én totál abba a hitbe éltem akkor, hogy a gép énekel:D
  • Goruck
    úúú én minden nap metrózom, de ilyen még eszembe se jutott, csak hogy a 2esmetrónál beszakad a Duna

egyszer paráztam nagyon 2 éve amikor volt Londoni robbatás és megntem a földalaattin és felszállt egy turbános, napszemüveges fickó KABÁTBA és a mellére szorította a hátizsákját, hozzáteszem nyár volt és nemkellet kabát, következő megállónál leszáltam és vártam egyet, mert velem szembe állt meg...uhhh
  • Kicsikiraly
    én egyszer metróval akartam menni (persze anyukámmal, kicsi voltam még) és épp megjön a metró, az egyik fele már az állomáson van, és akkor egy áramszünet lett :| a metrón az utasok megdöbbenve meg mi is ott lenn, szinte teljesen sötét volt, na azóta van klausztrofóbiám, és azóta nem merek metróval utazni :|
  • Reyes
    Egyszer beragadtunk a liftbe, kiment az áram, vagy a lámpa, a lift meg megállt, én meg olyanokat képzeltem be, hogy majd vágnak az alján egy kis rést, és azon dugják be a kaját, amíg nem jön valaki megmenteni:D

A lépcsőn felfutok, mert fosok, hogy valami elkap, nálam is volt, a takarós sztorival egyetemben:)
  • Mike
    nem kell felhúzott bőrrel pisilni
  • Goruck
    Hello-bello! most jövvök a WCről és eszembejutott újra a kígyós dolog, meg is néztem alaposan h nincs e benne

Kulabácsi üdvözöli az olvasókat :P
  • DaemoonHunter
    Gyermekkoromban, mihelyt felértem az ajtókilincset állandóan kiszöktem a házból:D gondolom ez nem meglepő...az viszont meglepett amikor a faterom megfordította a kilincset, és én abban a tévhitben éltem, hogy további rángatással kinyithatom, persze a megfelelő irányra nem jöttem rá magamtól