1365
Kinek milyen tévhitei, téveszméi voltak kiskorában?
Irhattok félrehallásokat is.
Irhattok félrehallásokat is.
-
#270 félelem:
volt régen az a szörnyecskék című film , tudjátok,azok a kis szőrmókok, kurvarégi film és nem lehet őket etetni(?) mert mutánsok lesznek...
azoktól nagyon féltem, este mindig az ablakot lestem :)
jameg mikor 5éves fejjel unokatesómmal leálltunk megnézni az alien 1-et videón...2. képkocka után sírva mentem anyuékhoz:D utána évekig csak az oldalamon aludtam, a kezemet pedig ökölbe raktam és a számhoz tettem nehogy belemásszanak azok a pókok :(
a szájas dolgot már elhagytam, de azóta is csak az oldalamon alszok annyira megszoktam
meg amikor megszületett kistesóm (6éves voltam) sokáig azthittük az ikertesómmal hogy csak 1 baba:) nem mozdult, aludt :)
jameg a városunk főterén van a hét vezér kút, árpád fejedelemre azthittem sokáig hogy ő "csak" batman. -
#269 ezen hangosan felröhögtem xD -
#268 nem :D
az még bőven kecsó előtt van :D -
cucmalajmc #267 max a dublőrje lehetett. mert ugye ő is használ dublőrt a sírós jeleneteknél :) -
cucmalajmc #266 Nekem most volt osztálykiránduláson, hogy emeletes ágyon aludtunk. csak hát a ház mérete nem volt arányban az ággyal szóval mikor felültél lefejelted a tetőt. (1 nap 10x minimum). a lényeg az, hogy egy csomó pók meg bogár ott mászkált a fejemmel egysíkban szélen. úgy féltem, ezért mindig húzóttam befelé a szélről, hogy ne bántsanak a pókok. erről bazs1 fórumtársunk tudna mesélni, mert őt toltam mindig arréb. -
#265 Baumax ;)
-
#264 De van. Vagy mittoménmár ki volt de én Chuck Norrisra emléxem. -
#263 na bazze, én a legújabb topikokat néztem véletlenül :D:D -
#262 Mikor sok lett a gyrosos az utcán akkor el nem tudtam képzelni mi az a GYORS hogy mindenhol árulják, vagy mitől olyan gyors:D
Mikor kicsi voltam szüleim mindig azt mondták hogyha nem mosok fogat minden reggel és este akkor jön a fogmanó és tönkreteszi a fogaim, na ezt rendesen bevettem:D
Sokáig azt hittem hogy a bicikli az bicigli (sokan így is írják a fórumokon sajnos:( )
Akárhol voltunk nyaralni én azt hittem hogy a pesti hőfokot kell nézni az időjárásjelentésben mert azt mondták otthon hogy azt kell nézni:D -
#261 én meg azthittem h a lányoknak kukija van és egyszer amikor láttam az oviba akkor nemtudom hovategyem a dolgot, h mi a geci történt szegény kislánnyal aztán kb 1-2év mulva tudtam meg szintén az oviba az igazságot -
#260 emlékszem amikor Kecskemét felé jöttünk autóval, egy kéményre egy cég neve volt írva (még azt hiszem most is)...muter aszonta, hogy itt dolgozik a bátyám. Pazz, én komolyba azt hittem, hogy bent a kéményben tolja, azon a szűk, forró helyen, kormosan -
#259 öcsém 4 éves volt, vendégségben rászoltak hogy ne rosszalkodjon mert a fenekére üt a Juci néni. Ö meg azt értette hogy fenekedbe megy a juci nénni.Sétáltunk hazafelé, egyszercsak emegszolal hogy ha a fenekébe magy akkor a Sz@r hova megy, a juci nénibe:D -
#258 Az nekem fogadás nélkül is megy!
Kicsit lassú az anyagcserém -
#257 "Régebben volt egy film amelyikben Chuck Norris volt, és meghalt benne."
ilyen nincs. -
#256 jahm, még tesóm hitette el velem, hogy SOS gyermekfalusi vagyok, mert nincs kép arról amikor megszülettem, bezzeg neki még videója is volt :Ccc -
#255 Na akkor nem csak én voltam hülyegyerek... :D -
#254 első a topik -
#253 naés ablak csak van rajta, ugratórol még nem hallottál? :D
[vicces hogy utólag szerkeszted a hsz.-t és így 2x kell válaszolnom :D -
#252 De jó topik, szarrá röhögtem magam mire végigolvastam, és nagyon sok ismerős dologgal találkoztam.
A lépcsős dolog nekem is megvan a mai napig. Ha egyedül vagyok itthon mindig felszaladok a lépcsőn, nehogy elkapjon vami (16 vok:D)
Engem bátyám azzal szivatott kisebb koromban (vagy 9 éves lehettem) hogy mindenki robot a világon, csak én vagyok egyedül ember, és hogy a nap is egy nagy reflektor. Emléxem sírva mentem anyuhoz, hogy télleg igaz?:D
Régebben volt egy film amelyikben Chuck Norris volt, és meghalt benne. Utána meg a másik adón ment egy másik film (később) amiben ő volt, nem tudtam hogy ez most hogy van:D. Azt hittem, hogy aki meghal a filmben az igazából is meghal.
Sőt egyszer kérdeztem, hogy hogyan szólal meg a hangszóró. Erre apum mondta, hogy impulzusok miatt tasztja meg vonzza a mágnes a tekercset, és a bátyám mondta h ilyen "bip bip bip bip " gyorsan. És én meg utána mindig a fülemhez tettem a hangszórót hogy hátha hallom a "bip bip bip et", meg nzétem a zsinórrafele, hogy hátha látom:D.
Volt még egy csomó ilyan baromság cask nem jutnak eszembe.
Jah és fav/:D -
#251 engem anno keresztapám zárt be egy nagy szobába, dübörögtette mortal kombat zenéjét, én meg mint egy hülyegyerek rohangáltam fel-alá sírva :Ccc -
#250 Régen azt hittem ,hogy minden fekete fehér volt csak a világ is átalakult szinessé a filmekkel együtt.. -
#249 Nekem kiskoromban aztmondták a szüleim hogy ne kancsítccsak mert ha véletlenül hátbavernek úgymarad a szemem
És ha egy másik gyerek kancsítottt megkérdeztem anyukám hogy akkor most őt hátbaverték vagy mi?XD -
#248 rakétalámpádat láttam a "Hogy néz ki az asztalod?" topicban :)
MIÉRT CSAK A MÁSODIKOK VAGYUNK A TOP10ben ??pedig sok a komment... -
#247 az is egy megoldás ^^
csak 1. emeleten van a szobám :D -
#246 betolod a szobába a motorod és világítasz :D -
#245 :SXD -
#244 nekem erről az jutott eszembe hogy amikor bevonultam azt mondták kedden hogy hétvégén hazamehetünk és így fogadásból nem szartam szombatig amikor kiderült hogy én leszek a hétvégén az aleccségügyeletes úgy hogy a kecske is jóllakott meg a wc-t is teleszartam -
#243 nálam is joyon világítanak kék ledek, meg rakétalámpa is kék, ez a 2 megy.
és még jól is néznek ki együtt, mert ugyanolyan színük van:) -
#242 *befogta -
#241 azt -_- -
#240 egyszer nyaraltunk Balcsin és első éjszaka nem tudtam aludni(szokásos idegen helyen első éjszaka) végre elaludtam és egy szöcske ugrott a homlokomra úgy megiedtem...bmeg, 3napig nem mertem bemenni a szobába...mert nem találtuk meg reggel a szöcskét
öcsém félt mindíg a legyenönis milliomos végén a "csúnya-hang"tól, már ahoz volt állítva az óra és akkor mindíg elrohant az asztal alá és megfogta a fülét és sírt :) -
#239 és a vakvágányról mit hittél hogy ott szállhatnak fel a vonatra a vakok -
#238 LooooooooL!XD -
#237 Ja meg mikor unokatestvéremnek mütötték a vakbelét azt hittem van valami szem a hasában ami megvakult -
#236 Én így is úgy is el tok aludni...XD -
#235 Égből pottyant mesék?! XD -
#234 nem 8 napos?
najó ennyit a témárul!!!
én mai napig nem szeretek teljes sötétben aludni, nem félek, csak nemtudok elaludni -
#233 Én kiskoromban egy szoborrol ami egy fáklyával fut mindig azt hittemhajszáritó van a kezébe(merhogy a láng a feje felé állt) :D
Meg ugy 8 éves koromba azt hittem hogy faterom egy ferrarit vett ,mert az audink piros volt.
A faterom sokat járt/jár németbe, és mikor a telefonba beszélt németülmindig azthittem beteg vagy valami baja van.
Ovis koromba haverom báttya megszivatott hogy ha a matchbox-aimat nem adom neki rámküldi a mókárokat. Fogalmam nem volt mik azok de 2 hétig nem tuttam aludni.
Egyszer láttam ugy 5 évesen egy kinai komát és azt hittem huzogatta a szemét is ugymaradt, azért áll neki ugy -
Miskolc88 #232 nem vittem haza xD,8 éves voltam mikor mütötték
inkább térjünk vissza az eredeti témához XD -
#231 akkor te menőbb vagy, én nemis tervezem a jövőbe jól megvagyok nélküle