1365
Kinek milyen tévhitei, téveszméi voltak kiskorában?
Irhattok félrehallásokat is.
Irhattok félrehallásokat is.
-
#230 azé jó a nőnek mert "állítólag" sokáig bírod mert "állítólag" érzéketlenné válik de ebből adódóan "állítólag" te szinte semmit nem fogsz érezni és ne hogy már csak ő élvezzen -
#229 :D -
#228 Álom édes álom... jó is volna. Higénikusabb + nőnek is jobb.
Sajna nem vagyok jew :-/ -
#227 és hazavihetted ? vagy a sebész bőrjakóra "gyűjt" -
#226 Lassan 29 és még csak soha ki sem próbáltam
"Kissé" büdös, hányok a dohányos leheletű emberektől. -
#225 Én kiskoromban azt hittem, hogy régen a világ fekete fehér volt :$, mert a régi filmek is fekete fehérek voltak :$. -
#224 legalább ne a körülmetéltek oltanák le fitymás fórumtársaikat -
Miskolc88 #223 nekem fitymaszükületem volt és körülmetéltek xD
jó ez igy szerintem!!! -
#222 Előtte gatyádat is told le, vagy ne... -
#221 volt az mtv-n valamilyen gyerek műsor amikor fehér sátorban voltak vagy valami ilyemi, azt utáltam kb ennyire -
#220 miért úgy kell? -
#219 -
#218 xD
nem is tudtam :D -
#217 nektek mikor mutatták meg hogy felhúzott bőrrel kell pisilni ? mert nekem tegnap -
Miskolc88 #216 Én miskolcon a győri kapuban lakom és tölünk kb 1 kilométerre van a Békeszálló ami tele van cigánnyal,és este mászkáltak mifelénk,és amikor én feküdtem az ágyámban ők lent hangoskodtak énekeltek meg orditoztak,bevoltam szarva és sprint át anyámékhoz,és ott aludtam náluk mindig xD
meg volt néha szerenád is és attól is be voltam fosva nagyon,akkor is spuri gyorsan muterékhez és biztonságban éreztem magam ott :P XD
-
#215 én sokáig azthittem h a 'fizet' igét úgy írják-mondják h füzet, akkora csalódás volt...:( -
#214 :D:D -
#213 jaja
a takaró mindentől megvéd
negem banyától, másokat zombitól, malactól :)))
ellenben ezt az orra előtt beöltözősdit öcsémmel is eljátszottam: fejemre tettem a türülkozőt, ő meg ettől fosott ezerrel :DD -
#212 Ja meg a másik, nagyon pici koromban este szülőktől elköszönés még puszival ment (3-4 éves lehettem) és hát estefelé a férfiember borostás, és amikor apámtól elköszöntem rászóltam: "te apu, borot kéne válkoznod" xD -
#211 én wcbe nem mertem bemenni, met azt hittem egy csontváz ül ott, és olvassa az újságját :Ccc -
Miskolc88 #210 Én meg régebben anyámmal mentem vmi cipészhez vagy mihez és "forgókapu" volt ott,tehát nyomni kellet magad előtt az meg forgott és ugy mentél be a kapualjba,nah mind1 nem is,hanem amikor bementünk az udvarra nagy sötétség,fejünk fölött vmi épület,felmentünk a lépcsőn a cipészhez és én valamiért nyivákoltam és anyám azt mondta hogy itt van ebbe az udvarba a Krampusz(!) és el fog vinni ha nem leszek jó!
kb 1-2 hét mulva mentünk vissza a cipészhez és ugy be voltam szarva hogy egy mukkot sem szóltam,még levegőt is alig mertem venni,kb 2 évig voltam beszarva ettől a helytől,pedig csak 1x vittünk oda valami cuccot xD
még most is kiráz a hideg attól a helytől :)) -
#209 vigyázzá mert meharap a BÖ:D -
#208 zászló helyett lászló, és fordítva is... :Ccc -
#207 beszarok, annyi ismerős dolgot olvasok:D
régen féltem a WCn ülni mert láttam a TVbe ha WCből kijött egy kigyó és féltem h megharapja a....az én kígyóm :D -
#206 ez nemrég történt, tavaly előtt ha jól emlékszem, tehát nem annyira gyerekkori, de horvátországba leérünk, első nap, jóidő, bemegyünk a vízbe, apám szól hogy forduljak meg, fényképez erre vmi nagy csípés a vállamon, odanézek medúza úszik elfele, hátamon meg nagy vörös csík. másnap nem nagyon akartam bemenni a vízbe, de estefelé csak bementem, úszok-úszok, erre megint megcsípett egy :D azóta oda nem mentünk többet :D -
#205 nekemis:D -
cucmalajmc #204 régen pingvin helyett azt mondtam, hogy pingving. ingyen helyett- ingem. hal helyett-kal. a kutyára meg azt mondtam, hogy BÖ!
#199: mi motorhangot adtunk. :D -
#203 nagymammámék a hegyen a pincesoron, nem messze a miénktől volt egy olyan pincfe ami háromszögalakú volt, és láthatóan messze voltak tőle a többi pince. nem nagyon, de pl két kocsi simán befért volna mindkét oldalára.
szóval mindig féltem ott előtte elmenni mert azt hittem ott is boszorkány lakik-::D -
#202 egyszer apám az orronk előtt öltözött be télapónak, visítva menekültünk előle az öcsémmel :) -
Miskolc88 #201 xD
ilyet mi is csináltunk -
#200 :DDD -
#199 a turbo üzemmódról jut eszembe :D
amikor szaladtunk vagy bicajoztunk mindig azt hittük, ha kimondjuk, hogy TURBÓÓ, akkor gyorsabbak leszünk
-
#198 ez nekem is csak tengernél van,de én azért is megpróbálok leúszni minnél mélyebbre:D bebizonyítom magamnak,hogy mégsem vagyok beszari(anyira :-DD)
amúgy horvátországban nem igen láttam még olyan halat amitől félnem kéne:D -
#197 Még tavaly előtt nyáron voltam Görögországban, aztán fogtam egy bazi nagy medúzát!:D Kiraktuk a vizibicikli elejére.Apró kis halak voltak benne.:S XD Le is van fényképezve.Azért ott picit paráztam, majdnem felborultunk a vizibiciklivel, akkora hullámok voltak...XD -
cucmalajmc #196 Régen mikor vízben úsztam (strandon pl) azthittem, hogy cápák illetve piranják vannak a vízben. mindig gyorsan úsztam, hogy nehogy elkapjanak. az úszóoktató meg mindig leordított, hogy hova sietek? -
vass17 #195 ugyanigy vagyok a tengerrel... beuszok a mély vizbe és ott lenézve elég félelmetes tud lenni, gyakran ilyenkor turbo üzemmódban jövök is kifele:D mondjuk sztem van alapja, mert elég ha egy 3 méteres delfin eluszik alattad és lehet, hogy vmi meggondolatlanságot teszel.. -
#194 Yeah, zsír, ez az 1. topic!^^ -
#193 Nekem is volt ilyen időszakom :D -
laliking #192 a bitumenre azt hittem, hogy valami szuperhős xD -
#191 Az óvszerre azt hittem, hogy úgy néz ki mint egy gumiabroncs, csak nem goodyear van az oldalára irva hanem az hogy KOTONGUMI és abba kell gyüjteni az akkormég nemtudtam hogy mit..