Penumbra: Black Plague

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak ötöt....5 kell vissza olvasni, de legyen segitek...vissza 5
<#wave><#wink>

Bokafix2
Tényleg, a mentéseket melyik könyvtárba kell másolni, mert nekem nem rakja hozzá a listához.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Synchronous
<#hehe>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Synchronous
Jaha, már észrevettem... izé... bocsesz <#idiota>
De egy 7 órás Painkiller multiparti után te se nagyon lennél magadnál...

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

<#eljen><#zavart1>

reaper4
ez 1xûbb ,mint a játék 1-2 feladványa 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Valóban, reaper4 már leirta, hogy mit kell tenni, és a #257-ban találod hogy a letöltött fájlt hová kell másolni!!<#hehe>

Hali, aszem neked 7600 van, igaz ,akkor EZT szed le és tedd fel de elötte feltétlen töröld le a régi drivert, és még driver cleanert is használj...ez egy nagyon jól optimalizált driver...a GF 6-7-8 sorozathoz.....

reaper4
nem értelek. linkre katt. megvárod míg visszaszámol bal középen a számláló. beírod a betûket amiket kiír és mented.<#conf>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Synchronous
Thx. De elmagyaráznád, hogyan juthatok hozzá, mert beírtam a nevet a keresõbe, de egy táblázatot dob ki, amivel nem tudok mit kezdeni, pedig igazán kellene az a mentés.

Hy mindenki!
Nekem az a gondom,h ha a grafját leveszem,akkor is beakad a játék amikor pl elrántom az egeret.
Egyszer a Fearnél is ez volt a gond,ott az egyik teremnél ha a lámpába néztem,akkor akadt. Amúgy maxon megy mind2,és a régi Penumbrával asszem ilyen gond nem volt,bár már régen vittem végig.

Esetleg nézd meg hogy benne van-e:#248

Synchronous
Nekem a második pálya töltése mindig megszakad és visszalép a Windowsba. <#confused>
Ez az az utáni pálya, amikor az injekciós tût benyomom abba az azonosító rendszerbe és nyithatóvá válik az a nagy vasajtó.
Ezután töltené a következõ pályát, de mindig kilép. Már sokszor próbáltam. Akkor mi a teendõ? Még peccset sem találtam a játékhoz. Járt már valaki hasonlóképpen ennél a pályánál?

dante3
Én meg most kezdem a melót!<#szomoru1><#falbav>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Köszi tesókám, hogy segitesz az emberkéknek..mert én most "dolgozom" mint állat!!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#hehe>

Bokafix2
LOL... o_O

Nem is tuttam hogy már van. Minden gond meg van oldva! Hálám üldözni fog, biza! <#vigyor3>

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Bokafix2
Nem tudtam megcsinálni amit mondasz, mert a satu sajna nem enged. Egy kicst forog mindkét irányba de végül megakad, és nem megy tovább, bárhogy erõlködtem. Lehet hogy rozsdás és be kéne olajozni? <#smile>
Találtam ott valami flakont, de azt sem lehet kinyitni.
Jól jönne egy végigjátszás...

Seth
Mert ez túl logikus neked??? 😄 Totál egyértelmû minden, itt nem kell fogpiszkálót kombinálnod ventillátorral, hogy kicsalogasd a faorrú vizibuzerátort a tûzbõl, mint egyes point and click kalandjátékokban ( elsõsorban a monkey island sorozatra gondolok😄)

PSN ID.: Beegabor

reaper4
hála a jó égnek 😊 <#pias>

dante3
Segítünk!<#pias>

reaper4
én nem ilyen kalandjátékokhoz vagyok szokva 😛 pedig nem 1et végigvittem és imádtam.

reaper4
kipróbáltam nem adott. hozzávágtam 1 beton darabot és kijött. looool 😄 azért ez nem könnyû így. kíváncsi vagyok,h 5perc vagy 10 perc után akadok el megint 😄

dante3
Vágj hozzá egy kõdarabot!<#kacsint>

reaper4
hát akartam kivenni belõle valamit, de mintha azt mondta volna, h üres. visszamegyek aztán próbálkozok. (a szándék megvolt 😊). big thx! <#eljen>

dante3
Termosztátra rakd rá az üdítõsdobozt, amit az italautomatábol kivettél/remélem/!<#buck>

Synchronous
Jaja, ez még csak a bemelegítés. Elõször én is úgy gondoltam, hogy nem az én kis Painkiller-ezõs agyamnak való, de idõvel rá lehet érezni az ízére...
Nyami-nyami.

reaper4
nagyon béna vok 😞 a játék elején ahol is jön a csõbõl a hideg "gõz" ott, hogyan tovább? már felpakoltam mindent abba a folyosóba 😊 de persze semmi..

dante3
Ez még nem is volt bonyolult!<#buck>

Bokafix2
Te hát, ez, ez bonyolult te... <#hehe>
Amúgy köcc, már azt gondoltam falat, vagy tetõt kell bontani.

dante3
Szekrényben pénzérme, befogod a satuba, összenonyomod, kiveszed, polcot odébbteszed! Mögötte levõ szellõzõrács csavarját a nyomott érmével kitekered!<#kacsint>

Bokafix2
A játék legelején hogy kell kijutni a szobából? Mivel zárva az ajtó. Irtóra röstellem, de sehogy sem tok továbbjutni. <#idiota>

Mast3rmind
Hát nem teljes munkaidõben csinálom, de napi szinten. Remélhetõleg hónap végére vagy következõ hónapra kész leszek a bétával. Jelenleg már lefordítottam mindent kivéve:
-Textúrák
-Párbeszédek

ezekhez meg ugye idõ kell 😊

\"Hmmmm...Semmi\"

nesto
jó munkát a fordításhoz. remélem mihamarabb kész lesz, nagyon várjuk

wantonly
Köszi, hogy fordítod, kitartást hozzá. 😊
Mast3rmind
Rendben, majd adok ki egy nyílt bétát, ha kész lesz.

\"Hmmmm...Semmi\"

gyors voltam már meg is oldotam😄
Hali.Kell a játékhoz crack vagy vmi mert nem akar elindulni?Vagy azt írja ki hogy lemez van benne vagy hiányolna.
SötétBarom
Ha kell bétatesztelés, én segítek szívesen 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Kösz!
Azért win reinstall nem lesz,de az új DX-et letöltöm😊

dante3
Szerintem frissíts directx-et! Attól függ milyen dll-t hiányol, lehet nem ártana egy win reinstall!

Nagyszerü lesz köszönjük!!!

Hátha most tud segíteni valaki:
Tehát, az lenne a problémám,hogy nem tudom elindítani a játékot. Azt írja,hogy indítsam el az "oalinst" exét,az még mûködik is,de amikor elindítom a játékot,akkor kiírja,hogy valami .dll nem jó. Ha valaki tudna segíteni,nagyon örülnék neki!
ja,és nem csak a warez verzió hibája, a demók sem mennek emiatt😞

😄😄

Seth
Igen õ az, hát én abszolut nem ilyennek képzeltem el a monológjai alapján. Bár szerencsétlen 30 évig élt lenn a bányában gyerekkorától fogva, szóval kissé megzakkant , de akkor sem ilyen szörnyeteg benyomását keltette a hangjával.Bár ha mutatták volna az elsõ részben hogy néz ki,akkor valszeg habozás nélkül bekapcsolom azt a hamvasztót ,nemhogy még õ kérjen meg rá😄

PSN ID.: Beegabor

Jól hangzik 😉

Mast3rmind
A fordítás jelenleg nagyon kezdeti stádiumban van. A feljegyzések és pályák nagy része még vissza van. Utána meg még jöhet az újrafogalmazás is, ami nem kis munka. Türelem rózsát terem.

U.i.: A fordítás textúrák fordítást is tartalmazni fogja remélhetõleg. (Falfirkák, táblák és egyéb finomságok)

\"Hmmmm...Semmi\"

Red az a ronda arcú fickó a 2. képen?

Mast3rmind
Gondoltam megosztom veletek mostanában mivel ügyködök:

<#violent><#hawaii>

\"Hmmmm...Semmi\"

Ja megvan kösz😉