970
  • wantonly
    Tökjó, akkor feltehetnéd a magyar .lang fájlt. :)
  • tommyx
    meguntam.... XD megvettem. marha jól néz ki. ilyen vastag dobozba adták. :D lehet hogy mostantól több játékot veszek meg eredetibe. XD
  • nesto
  • wantonly
    Nem úgy néz ki, hogy ez ma fel lesz töltve.
  • Peetboy
    Eljött a péntek, már nagyon izgatottan várjuk a Lang feltöltésedet.
  • strebacom
    Hát ez igaz...szeretem a bort..
  • Peetboy
    Én is így vagyok vele. Amit a netről is meg lehet szerezni, azt minek megvenni. Eddig csak 2 játékot vettem meg eredetiben a multi miatt, de abból is egyiket megbántam.
  • Szeszmester
    Töltsed, nem zavar szerintem senkit, más is szokott warezolni.
  • tommyx
    Nem baj. Ha ti nem akkor majd én megnézem csomó oldalon. Majd találok egy olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni a teljes magyar verziót. Mert mint már montam megvenni egy játékot amit ingyen is le lehet tölteni nem fogom. (tom hogy nem túl legális) de ez van
  • Peetboy
    Köszönjük neked előre is.
    Az egész játékmenetet magyarul akarom olvasni, úgy sokkal élvezhetőbb, mintha semmit sem értek belőle.
  • Peetboy
    Te meg el is hiszed,hogy az a konfig van neki? Oda van írva, "és még sokan mások" Tehát azt csak viccből írta oda.
  • Szeszmester
    Nem értem, miért lennék hülye, te meg jó számítógépet vettél és azt kürtölöd világgá. Bort iszol és vizet prédikálsz?
  • Szeszmester
    Szabad országban élünk, csak nyugodtan.
    De ha meg sem veszed, könnyű nagylelkűnek lenni...

Peetboy: magam is csinálok ingyenes hobbifordításokat, pl elég sok közöm volt a FEAR és Cthulhu magyarításához, csak hogy a kapcsolódó játékokat említsem.
  • wantonly
    "a lang file-t feltöltöm majd"
  • balee4
    Én pénteken megveszem, ha szinkront nem is, a lang file-t feltöltöm majd, illetve a Mass Effect-et is megveszem, már elő is rendeltem, útóbbit már nagyon várom. :D
  • grebber
    Én megvenném és egybből az lenne az első nyelvi fájlokat megosztanám esetleg a szinkront is ha nem lenne sok.
    Mert 1 támogtnám a megvétellel akit értint 2 segíteék annak akinek emgvan angolul és csak a fájlok kellenének.
    Csakhát a Mass Effectet fogom megvenni lehet. Még nemtudom!
  • strebacom
    Amúgy te vagy a hülye..... miért irtad ide hogy"megvettem magyarul"...., mert én is meg vettem és igazad van támogassuk a fordítókat,meg a szinkront, mert megérdemlik, de nem kürtölöm világgá...
  • Peetboy
    A pirospaprikát kihagynám. Szegény warez emberkéket senki se segíti.
    Olyan viszont volt már, hogy 1-2 ember otthon kapásból lefordított egy játékot és már el is készült a magyar nyelvű verzió. Ilyen pl. a régi NFS játékok.
  • Szeszmester
    Magyarosítani úgy, hogy pirospaprikát szórsz rá. Magyarítani sehogy, max ha megveszed a boltban. Ez így van, ha rákérdezel a www.magyaritasok.hu oldalon, elmondják az indokokat.

Szerintem ez pozitív, ha mindenki lewarezolná, nem készítene senki ilyeneket.
    Egy teljes szinkronos magyarítás mögött komoly munka van, szerintem illene támogatni őket. Kapizsga?
  • Peetboy
    Akkor hogyan lehet magyarosítani? Nálunk az a hülye szokás van, ha egy játék magyarul jelenik meg a boltban, akkor már nem is készül a warezhez magyarítás.
    Ez volt a Dark Messiah-nál is meg még sorolhatnám...
  • Szeszmester
    Félreértesz. Küldeni sem.
  • Peetboy
    Azokat nekem is elküldheted, a magyar nyelvi fájlokat. Jól jönne,mert nemrég kezdtem el.
  • Szeszmester
    Na, a warezhuszár...

Amúgy már végigvitted a játékot, az tényleg a vége. Kellenek a magyar nyelvi fájlok? Feltölteni biztos, hogy nem fogom :P
  • Seth
    Pedig az már majdnem a vége
  • tommyx
    A "Black Plague"- ben meg ott hagytam abba hogy a másik énünk felkel egy zombiban és nagyon mérges. :D aztán megláttam hogy van magyarul is. :D azonnal abbahagytam és most arra pályázok
  • tommyx
    Valaki tudna mondai egy oldalt ahonnan letölthetném? Vagy feltöltené nekem? sokat segítenétek vele. Megvenni biztos, hogy nem fogom. :D Az "Overture"-vel már játszottam. Végig is vittem. :D
  • Szeszmester
    Magyar intro.
  • Szeszmester
    Írj a magyarítás készítőjének.
  • chris0000

Valaki tudna segiteni a magyarítással kapcsolatban?(Episode1)
    Az lenne a probléma h mikor bemásolom a hungarian.lang fájlt és a játékban ki akarom választani akkor csak annyit ír h hungarian,esc-el vissza lépnék a főmenübe de nem lép vissza hanem csak eltünik a hungarian felirat és kész!Mi lehet a gond?
  • Peetboy
    Köszi, ez a végigjátszás nagy segítségemre lesz. Már el is olvastam a megoldást. De lehetőleg magamtól akarom végig vinni,csak ha elakadok akkor beleolvasok ebbe.

Szeszmester: Ismerem milyen típusú játék, az első résszel már játszottam. De azt sem tudtam végig vinni, mert ott teljesen elakadtam. Se tőled, se hozzád.
  • nesto
    Peetboy, ajánlom EZT az oldalt.
  • Szeszmester
    Az a játék lényege, hogy ezeket a dolgokat megoldjad.

Lövöldözés nem nagyon lesz benne, csak ilyen logikai feladatok. Ha mindegyiket megkérdezed, elég hamar a végére fogsz jutni...
    Inkább próbálj meg magadtól rájönni. Ez egy ilyen játék, más, mint a többi.
  • Peetboy
    Már rájöttem. Gondoltam, hogy a szellőzőn keresztül kell kijutni, de az érmével nem sikerült kinyitni. Aztán a satuba be kell fogni. Most tovább jutottam, de a csőben amikor megyek, gáz áramlik ki. Most ott akadtam el.

Ahogy látom elég sokat fogok még ideírni, ahányszor elakadok.
  • wantonly
    Nem az ajtón kell kijutni.. Használni kell a tárgyakat amit találsz. Lesz ott egy érme, azzal kell csinálni valamit és a szellőzőn át kell továbbmenni.
  • Peetboy
    Na már sikerült megcsinálni, beadta az első pályát. Bent vagyok egy szobában és már az elején nem tudok kijutni, mert be van csukva az ajtó.
  • wantonly
    Tudom, de nekem egyenlőre elég lenne az is. :)
  • Szeszmester
    Csak kövesd az utasításokat, nem bonyolult.

Le kell guggolni, és kimászni a megvilágított területről.
  • Peetboy
    Most tettem fel a játékot. Az elején a Training-en vagyok és nem sikerül megcsinálni.
    A ládát odatoltam a helyére, a 2 üveget összeöntöttem, most ott vagyok, amikor azokon a kék fényeken állok, de nem tudom ott mit kell csinálni.
    Tudna valaki segíteni?
  • Szeszmester
    Vegyétek meg, támogassátok a kiadót és a magyarítás készítőit, 4e Ft nem sok pénz.
    Nem csak a .lang fájl van lefordítva, a hangok is szinkronosak és a textúrákat is átrajzolták.

Hamarosan várható róla egy cikk a Magyarítások Portálon, ha még nem tudtatok dönteni, várjátok meg az irományt :)
  • wantonly
    Megéri, én is meg akartam venni, viszont most nincs rá pénz. :S

Úgyhogy egyenlőre én is örülnék, ha feltenné valaki a lefordított .lang nyelvi fájlt.