970
-
#450 Tökjó, akkor feltehetnéd a magyar .lang fájlt. :) -
tommyx #449 meguntam.... XD megvettem. marha jól néz ki. ilyen vastag dobozba adták. :D lehet hogy mostantól több játékot veszek meg eredetibe. XD -
#448 -
#447 Nem úgy néz ki, hogy ez ma fel lesz töltve. -
#446 Eljött a péntek, már nagyon izgatottan várjuk a Lang feltöltésedet. -
strebacom #445 Hát ez igaz...szeretem a bort.. -
#444 Én is így vagyok vele. Amit a netről is meg lehet szerezni, azt minek megvenni. Eddig csak 2 játékot vettem meg eredetiben a multi miatt, de abból is egyiket megbántam. -
Szeszmester #443 Töltsed, nem zavar szerintem senkit, más is szokott warezolni. -
tommyx #442 Nem baj. Ha ti nem akkor majd én megnézem csomó oldalon. Majd találok egy olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni a teljes magyar verziót. Mert mint már montam megvenni egy játékot amit ingyen is le lehet tölteni nem fogom. (tom hogy nem túl legális) de ez van -
#441 Köszönjük neked előre is.
Az egész játékmenetet magyarul akarom olvasni, úgy sokkal élvezhetőbb, mintha semmit sem értek belőle. -
#440 Te meg el is hiszed,hogy az a konfig van neki? Oda van írva, "és még sokan mások" Tehát azt csak viccből írta oda. -
Szeszmester #439 Nem értem, miért lennék hülye, te meg jó számítógépet vettél és azt kürtölöd világgá. Bort iszol és vizet prédikálsz? -
Szeszmester #438 Szabad országban élünk, csak nyugodtan.
De ha meg sem veszed, könnyű nagylelkűnek lenni...
Peetboy: magam is csinálok ingyenes hobbifordításokat, pl elég sok közöm volt a FEAR és Cthulhu magyarításához, csak hogy a kapcsolódó játékokat említsem. -
#437 "a lang file-t feltöltöm majd" -
#436 Én pénteken megveszem, ha szinkront nem is, a lang file-t feltöltöm majd, illetve a Mass Effect-et is megveszem, már elő is rendeltem, útóbbit már nagyon várom. :D -
#435 Én megvenném és egybből az lenne az első nyelvi fájlokat megosztanám esetleg a szinkront is ha nem lenne sok.
Mert 1 támogtnám a megvétellel akit értint 2 segíteék annak akinek emgvan angolul és csak a fájlok kellenének.
Csakhát a Mass Effectet fogom megvenni lehet. Még nemtudom! -
strebacom #434 Amúgy te vagy a hülye..... miért irtad ide hogy"megvettem magyarul"...., mert én is meg vettem és igazad van támogassuk a fordítókat,meg a szinkront, mert megérdemlik, de nem kürtölöm világgá... -
#433 A pirospaprikát kihagynám. Szegény warez emberkéket senki se segíti.
Olyan viszont volt már, hogy 1-2 ember otthon kapásból lefordított egy játékot és már el is készült a magyar nyelvű verzió. Ilyen pl. a régi NFS játékok. -
Szeszmester #432 Magyarosítani úgy, hogy pirospaprikát szórsz rá. Magyarítani sehogy, max ha megveszed a boltban. Ez így van, ha rákérdezel a www.magyaritasok.hu oldalon, elmondják az indokokat.
Szerintem ez pozitív, ha mindenki lewarezolná, nem készítene senki ilyeneket.
Egy teljes szinkronos magyarítás mögött komoly munka van, szerintem illene támogatni őket. Kapizsga? -
#431 Akkor hogyan lehet magyarosítani? Nálunk az a hülye szokás van, ha egy játék magyarul jelenik meg a boltban, akkor már nem is készül a warezhez magyarítás.
Ez volt a Dark Messiah-nál is meg még sorolhatnám... -
Szeszmester #430 Félreértesz. Küldeni sem. -
#429 Azokat nekem is elküldheted, a magyar nyelvi fájlokat. Jól jönne,mert nemrég kezdtem el. -
Szeszmester #428 Na, a warezhuszár...
Amúgy már végigvitted a játékot, az tényleg a vége. Kellenek a magyar nyelvi fájlok? Feltölteni biztos, hogy nem fogom :P -
#427 Pedig az már majdnem a vége -
tommyx #426 A "Black Plague"- ben meg ott hagytam abba hogy a másik énünk felkel egy zombiban és nagyon mérges. :D aztán megláttam hogy van magyarul is. :D azonnal abbahagytam és most arra pályázok -
tommyx #425 Valaki tudna mondai egy oldalt ahonnan letölthetném? Vagy feltöltené nekem? sokat segítenétek vele. Megvenni biztos, hogy nem fogom. :D Az "Overture"-vel már játszottam. Végig is vittem. :D -
Szeszmester #424 Magyar intro. -
Szeszmester #423 Írj a magyarítás készítőjének. -
chris0000 #422
Valaki tudna segiteni a magyarítással kapcsolatban?(Episode1)
Az lenne a probléma h mikor bemásolom a hungarian.lang fájlt és a játékban ki akarom választani akkor csak annyit ír h hungarian,esc-el vissza lépnék a főmenübe de nem lép vissza hanem csak eltünik a hungarian felirat és kész!Mi lehet a gond? -
#421 Köszi, ez a végigjátszás nagy segítségemre lesz. Már el is olvastam a megoldást. De lehetőleg magamtól akarom végig vinni,csak ha elakadok akkor beleolvasok ebbe.
Szeszmester: Ismerem milyen típusú játék, az első résszel már játszottam. De azt sem tudtam végig vinni, mert ott teljesen elakadtam. Se tőled, se hozzád. -
#420 Peetboy, ajánlom EZT az oldalt. -
Szeszmester #419 Az a játék lényege, hogy ezeket a dolgokat megoldjad.
Lövöldözés nem nagyon lesz benne, csak ilyen logikai feladatok. Ha mindegyiket megkérdezed, elég hamar a végére fogsz jutni...
Inkább próbálj meg magadtól rájönni. Ez egy ilyen játék, más, mint a többi. -
#418 Már rájöttem. Gondoltam, hogy a szellőzőn keresztül kell kijutni, de az érmével nem sikerült kinyitni. Aztán a satuba be kell fogni. Most tovább jutottam, de a csőben amikor megyek, gáz áramlik ki. Most ott akadtam el.
Ahogy látom elég sokat fogok még ideírni, ahányszor elakadok. -
#417 Nem az ajtón kell kijutni.. Használni kell a tárgyakat amit találsz. Lesz ott egy érme, azzal kell csinálni valamit és a szellőzőn át kell továbbmenni. -
#416 Na már sikerült megcsinálni, beadta az első pályát. Bent vagyok egy szobában és már az elején nem tudok kijutni, mert be van csukva az ajtó. -
#415 Tudom, de nekem egyenlőre elég lenne az is. :) -
Szeszmester #414 Csak kövesd az utasításokat, nem bonyolult.
Le kell guggolni, és kimászni a megvilágított területről. -
#413 Most tettem fel a játékot. Az elején a Training-en vagyok és nem sikerül megcsinálni.
A ládát odatoltam a helyére, a 2 üveget összeöntöttem, most ott vagyok, amikor azokon a kék fényeken állok, de nem tudom ott mit kell csinálni.
Tudna valaki segíteni? -
Szeszmester #412 Vegyétek meg, támogassátok a kiadót és a magyarítás készítőit, 4e Ft nem sok pénz.
Nem csak a .lang fájl van lefordítva, a hangok is szinkronosak és a textúrákat is átrajzolták.
Hamarosan várható róla egy cikk a Magyarítások Portálon, ha még nem tudtatok dönteni, várjátok meg az irományt :) -
#411 Megéri, én is meg akartam venni, viszont most nincs rá pénz. :S
Úgyhogy egyenlőre én is örülnék, ha feltenné valaki a lefordított .lang nyelvi fájlt.