Penumbra: Black Plague

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nesto
Peetboy, ajánlom EZT az oldalt.

Az a játék lényege, hogy ezeket a dolgokat megoldjad.

Lövöldözés nem nagyon lesz benne, csak ilyen logikai feladatok. Ha mindegyiket megkérdezed, elég hamar a végére fogsz jutni...
Inkább próbálj meg magadtól rájönni. Ez egy ilyen játék, más, mint a többi.

Peetboy
Már rájöttem. Gondoltam, hogy a szellõzõn keresztül kell kijutni, de az érmével nem sikerült kinyitni. Aztán a satuba be kell fogni. Most tovább jutottam, de a csõben amikor megyek, gáz áramlik ki. Most ott akadtam el.
<#vigyor0>
Ahogy látom elég sokat fogok még ideírni, ahányszor elakadok.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

wantonly
Nem az ajtón kell kijutni.. Használni kell a tárgyakat amit találsz. Lesz ott egy érme, azzal kell csinálni valamit és a szellõzõn át kell továbbmenni.
Peetboy
Na már sikerült megcsinálni, beadta az elsõ pályát. Bent vagyok egy szobában és már az elején nem tudok kijutni, mert be van csukva az ajtó. <#falbav>

wantonly
Tudom, de nekem egyenlõre elég lenne az is. 😊
Csak kövesd az utasításokat, nem bonyolult.

Le kell guggolni, és kimászni a megvilágított területrõl.

Peetboy
Most tettem fel a játékot. Az elején a Training-en vagyok és nem sikerül megcsinálni.
A ládát odatoltam a helyére, a 2 üveget összeöntöttem, most ott vagyok, amikor azokon a kék fényeken állok, de nem tudom ott mit kell csinálni.
Tudna valaki segíteni? <#nemtudom>

Vegyétek meg, támogassátok a kiadót és a magyarítás készítõit, 4e Ft nem sok pénz.
Nem csak a .lang fájl van lefordítva, a hangok is szinkronosak és a textúrákat is átrajzolták.

Hamarosan várható róla egy cikk a Magyarítások Portálon, ha még nem tudtatok dönteni, várjátok meg az irományt 😊

wantonly
Megéri, én is meg akartam venni, viszont most nincs rá pénz. :S

Úgyhogy egyenlõre én is örülnék, ha feltenné valaki a lefordított .lang nyelvi fájlt.
Seth
Vegyétek meg <#ravasz1>

PSN ID.: Beegabor

zzeN
jaja felnyomhatnád vhova, megköszönnénk😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Axon
Na és sikerült már feltöltened valahova számunkra ezt a magyar verziót? :-)

Hehe 😊

Egy gázos dolog van, a tárgylistában egy helyen kicsit fel van cserélve a szórend, de a játék nyíltan tárolja a szövegeket, szóval ez akár házilag is könnyen javítható.

Elírást v helyesírási hibát talán egyet láttam, jó munkát végzett a lektor!
Csak az egyik hangfájlnál volt olyan, h hova volt írva, de hovát mond, ez viszont eléggé apróság.

Van egy hely, ahol a textúra és a szöveg nem egyezik, amikor a nyomtatott áramkörökkel kell dolgozni, a szövegben interfész van, a textúrán pedig vezérlés.

A ketchupos üvegre egy kicsit furcsa dolog van írva, mintha egy szerkesztõi megjegyzés lenne (ezt a sort törölni)...

Seth
Mik azok a hibák? Mert azt még mindíg nem mondtad el

Igen, teljesen, a textúrákat átrajzolták és a szövegek is szinkronosak!

Qrvajó! Egész nap játszottam, a pár apróbb hibán sikerült túllépnem. A játék hangulata remek, a szinkronok egyenesen zseniálisak!
Többek között Ruttkay Laura, Kassai Károly és Szokolay Ottó hangját hallhatjuk, de mindenki remek munkát végzett, a hangulat megteremtésében igen nagy szerepük van 😊

Szóval maga a játék és a szinkron is kiemelkedõ, szerintem példa arra, hogy igenis lehet kiváló magyarítást is készíteni! Csak az a pár hiba ne maradt volna benne, nem lett tökéletes...

Prince23
Teljesen magyar? nem csak feliratban?

nesto
<#taps>

Megvettem. Nagyon fasza 😊

Mondjuk akadnak benne kis hibák, meg egy nagyobb is, nem értem, hogy maradt benne. Na mind1, ettõl függetlenül jó, a magyar szöveg rendben van, a szinkronok kiválóak!

A doboz is nagyon igényes, jól néz ki, szerintem jó vétel volt 😊

Megjelent 😊

Holnap megveszem!

PanzerWolf
Szerintem is simán megér 4000ft-ot ez a játék!
Most vittem végig az elsõ részét.Kíváncsi leszek a folytatásra mert,ez így eléggé zavaros még.Kár,hogy nem lehet az elsõ részét kapni.Megvenném szívesen.

Vedd majd meg, 24 évesen biztos nem sok az a 4000 Ft (egy rosszabbul sikerült péntek este is elmegy ennyi), szerintem kifejezetten baráti ár egy teljesen szinkronizált játékért, ezzel is támogatod a fejlesztõket és a fordítókat!

grebber
Nem!

Next PC upgrade: 2022

És a szinkronos letõlthetõ valahonnan?Kõsz elõlre is
PanzerWolf
Okés köszi!Viszont nem értem,hogy miért ne mûködik vele rendesen,nem akad a játék meg semmi?Most vittem ki az elsõ pályát,fejezetet(vagy hogyan is mondjam)és csak 1x fagyott ki.Bár még nem próbáltam meg az efektek kikapcsolását.Ma már fekszem le.Amúgy nézelõdtem neten a játék után és igaz,hogy csak 4 fejezetes?

Az optins-ben kapcsold ki a speicális effekteket. Mindet.

PanzerWolf
Sziasztok!
Bocs,hogy ide írok a Overture Episode One ügyében de,nem tudok belépni a forumába.Szóval az lenne a gondom,hogy a játék sokszor kifagy,és egy csomó helyen a játék ilyen dzsindzsás.Mikor pl elkezdem a játékot akkor a hajó fala eltünik(egyszínû kék lesz),nem látszik az olajlámpásnak a lánca.Ilyesmik voltak nekem a Splinter Cell 4-nél is.Valami videokártya probléma lehet szerintem de,most lett a gép újratelepítve.Hallottam ez ügyben van valami javítás.Ötlet esetleg?ATI x1600pro kártyám van.Jó lenne ha menne mert,nagyon tetszik!Régen fogott így meg egy játék!A Black Plague demoját már végigvittem és az is nagyon jó!Már várom,hogy kijöjjön.Érdekes az nem fagyott ki de,az is néha ilyen dzsindzsás volt egy-két helyen.

wantonly
<#vigyor2><#eljen>
Elõrendelhetõ a játék 😊 Május végén jelenik meg.

Evin
Szerintem sehogy, mivel szinkronosan fog megjelenni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

sziasztok valaki tudja hogy áll a magyaritás?
kösz
Akkor tuti hogy driver hiba!!!Próbálgasd hogy melyikkel javul meg!!

Bokafix2
Ja, hozzáteszem, hogy a régebbi Ati 9200-ason 128 megával probléma mentesen futott.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Bokafix2
ATI HD 2400 PRO 256 MB

Milyen karid van??

Bokafix2
Az miért lehet, hogy nekem a textúrák mindenféle színben játszanak, meg kockásodnak? Néha a tereptárgyak is, de fõleg a falak és a padló. A gépemen tökéletesen mennie kéne. Valami videokártya probléma sztem, de az én karimon nem kéne ennek a játéknak kifognia...

ja a techdemo az 1.1 az overture pedig 1.3 vagy van újabb is?

Evin
Patch-et felraktad az Overture-hoz? Talán csak nem támogatja a kártyát.

Evin
Én is ebben reménykedem, meg hogy nem lesznek olyan bõdületes hibák benne, mint azokban a CDP-s játékokban, amiket kipróbáltam.

Seth
Hát nem olyan hû de sok szöveg van benne 😊
Akkor már az 1. részt is kihozhatnák magyar szinkronnal

Evin
Most olvastam, hogy nemcsak hogy hivatalosan magyarul fog kijönni, de szinkronos is lesz. A Magyarítások Portálon vannak hangminták a hírben!

nincs fent

Ezen a konfigon futnia kéne.....milyen kodekpackot használsz az AceMegaPack szokott bekavarni a játékokba, törölni kell...

valaki segítsen pls!!

Vhol hallottam a játékról és érdeklõdni kezdtem iránta de elõbb az elõzõ részeket akarom végigtolni hogy értsek is belõle vmit 😊 de van egy kis gondom:

az overture-nek van ugye egy elõdje ami tudtommal ingyenesen letölthetõ na én le is szedtem de nem akar indulni egyszerûen mikor elindítom akkor bejön egy fekete kép aztán visszarak az asztalra. Felraktam a az Overture-t is ezzel szintén nem sikerült játszanom ezt az üzenetet kaptam : Your grapichs card does not support vertex shaders. és utána írja hogy szedjem le az új driverek meg hasonlók de nem segít és nem hinném a vkarim nem támogatja a vertex shadereket.... dry.gif (tudtommal 3.0ás vertex shadert támogat)

Legfrisseb patchek és driverek telepítve.
Gépem fontosabb adatai: E6300 Nvidia 7300 GT 4GB RAM xp sp2
szal valaki help pls.

Evin
Azt sem mondhatod, hogy lusta voltál visszaolvasni, mert még EZEN az oldalon megbeszéltük!

Uff valahogy csak ki játszom😊Magyarításról tudtok valamit?
Hát én ugy tudom hogy a SH2 kártyákkal nem fut rendesen, akor meg új VGA-t kell vegyél...

Ati 9250 a legfrissebb driver verzió van fent.Mit ajánlasz?Kösz
Milyen videókártyád van, mert az atival csinált ilyen kidobásokat, próbálj meg másik drivert...