Penumbra: Black Plague
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlelog: Purga5
Én is elakadtam ennél a résznél. Valaki tudna egy kicsit segíteni?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Next PC upgrade: 2022
PSN ID.: Beegabor
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
mindössze 1 cd
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Penumbra: Black Plague completes the story laid out in Penumbra: Overture, carrying on the series' brand of psychological horror.
Genre: Horror Action Adventure
Release Date: Feb 19, 2008
Players: 1 Player (Game Details)
Amúgy engem folyton elkap, úgyhogy ismét elakadtam 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszi.
Nagyon köszi elöre is....<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
kipróbáltam az új résznek a demóját, de én 1általán nem éreztem félelmet még az 1 során is, csak 1-2xer...
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
EZT nézted már.??