Penumbra: Black Plague

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
5 mb lassan kúszott fel?akkor 35 mb?!😮

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

balee4
Hát nagyon lassan megy fel a rapidra, 4-5k-val tudom csak feltölteni, nem tudtok egy gyorsabb oldalt?, nekem nincs idõm ezt megvárni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Lssan kúszott fel, itt van a szöveges fordítás még1x: MODERATED

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

wantonly
Köszi! <#eljen>
balee4
Igazatok van nagyon lassú most, feltöltöm a rapid-ra, elõször az 5MB-ost, mert már a link sem müxik.

wantonly
Valóban nem valami jó most a data.hu, nálam 1-5kb/s között mozog, és idõnként leesik 0-ra.
DJ GamerGirL
Az 1. link nem müxik!

zzeN
köszi mindkettõt, a felirat a menüben magyar, de addig várok míg le nem jön a szinkron is

4 k-val jön lefele, nem tudnád a rapidshare-re feltölteni?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

balee4
Már mind1, nekem elég gyors szokott lenni a data.hu, ha vki tud egy gyorsabb tárhelyet, nyugodtan feltöltheti.

balee4
Na tölthetitek a szinkront is, szintén találtok egy leírást a rar file-ban: MODERATED

wantonly
Mûködik! <#eljen>

Elegendõ a játék beállítások menüben nyelvet váltani, nem kell piszkálni a konfigot.
zzeN
lehetõleg a szinkront na ugyanoda töltsd fel ahova a feliratot, mert azt az 5 mb-át szedi jó pár percig...de köszi az egészet!

balee4
Egy kb. fél óra múlva szedhetitek a szinkront is, lassan kúszik fel, az olyan 35 MB körül van.

wantonly
Isten vagy! <#worship>

Töltöm (picit lassú), mindjárt kipróbálom. Nagyon szépen köszönöm!
balee4
Írjátok meg majd, hogy müxik e, bár jónak kell lennie.

balee4
Nem kell várnotok, tegnap megvettem, este egy kb. fél órás munka után kiszedtem a magyar szövegfile-t és a textúrákat is, egyelõre a szinkronhangok feltöltés alatt vannak, nemsokára azt is megkapjátok. A rar file-ban találtok egy readme-t, abban benne vannak az instrukciók.
Ne mondjátok, hogy nem vagyok isten? Amúgy tegnap este elkezdtem, és ma reggel be is fejeztem, így 2x-ra már rohadt könnyû volt. Aki még egy kicsit tud várni, várja meg a szinkront, mert azzal az igazi, rohadt jól sikerült sztem.
Szal itt a link: MODERATED

zzeN
jó lenne, én is végigvinném még1xer csak már magyarul

Peetboy
Várjuk az Update-et. De az is lehet, majd warez oldalra is felrakják a magyar verziót. Ha te feltöltöd, akkor sok embernek szerzel örömöt. Elég lesz a nyelvi fájl is, nem muszáj az egészet feltölteni.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

nesto
képet mutassatok róla

grebber
Inkább az egészet csak 1 cd-s <#idiota> Vidd át gyors feltöltésû haverhoz azt feldobja pik-pak<#vigyor1>

Next PC upgrade: 2022

wantonly
Tökjó, akkor feltehetnéd a magyar .lang fájlt. 😊
meguntam.... XD megvettem. marha jól néz ki. ilyen vastag dobozba adták. 😄 lehet hogy mostantól több játékot veszek meg eredetibe. XD

nesto
<#nyes>

wantonly
Nem úgy néz ki, hogy ez ma fel lesz töltve. <#pardon1>
Peetboy
Eljött a péntek, már nagyon izgatottan várjuk a Lang feltöltésedet. <#worship>

Hát ez igaz...szeretem a bort..<#fejvakaras><#hehe><#worship>

Peetboy
Én is így vagyok vele. Amit a netrõl is meg lehet szerezni, azt minek megvenni. Eddig csak 2 játékot vettem meg eredetiben a multi miatt, de abból is egyiket megbántam.

Töltsed, nem zavar szerintem senkit, más is szokott warezolni.

Nem baj. Ha ti nem akkor majd én megnézem csomó oldalon. Majd találok egy olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni a teljes magyar verziót. Mert mint már montam megvenni egy játékot amit ingyen is le lehet tölteni nem fogom. (tom hogy nem túl legális) <#eplus2> de ez van

Peetboy
Köszönjük neked elõre is. <#eljen>
Az egész játékmenetet magyarul akarom olvasni, úgy sokkal élvezhetõbb, mintha semmit sem értek belõle.

Peetboy
Te meg el is hiszed,hogy az a konfig van neki? Oda van írva, "és még sokan mások" Tehát azt csak viccbõl írta oda.

Nem értem, miért lennék hülye, te meg jó számítógépet vettél és azt kürtölöd világgá. Bort iszol és vizet prédikálsz?

Szabad országban élünk, csak nyugodtan.
De ha meg sem veszed, könnyû nagylelkûnek lenni...

Peetboy: magam is csinálok ingyenes hobbifordításokat, pl elég sok közöm volt a FEAR és Cthulhu magyarításához, csak hogy a kapcsolódó játékokat említsem.

wantonly
"a lang file-t feltöltöm majd" <#eljen>
balee4
Én pénteken megveszem, ha szinkront nem is, a lang file-t feltöltöm majd, illetve a Mass Effect-et is megveszem, már elõ is rendeltem, útóbbit már nagyon várom. 😄

grebber
Én megvenném és egybbõl az lenne az elsõ nyelvi fájlokat megosztanám esetleg a szinkront is ha nem lenne sok.
Mert 1 támogtnám a megvétellel akit értint 2 segíteék annak akinek emgvan angolul és csak a fájlok kellenének.
Csakhát a Mass Effectet fogom megvenni lehet. Még nemtudom!

Next PC upgrade: 2022

Amúgy te vagy a hülye..... miért irtad ide hogy"megvettem magyarul"...., mert én is meg vettem és igazad van támogassuk a fordítókat,meg a szinkront, mert megérdemlik, de nem kürtölöm világgá...<#ejnye1><#ejnye1>

Peetboy
A pirospaprikát kihagynám. <#mf1> Szegény warez emberkéket senki se segíti.
Olyan viszont volt már, hogy 1-2 ember otthon kapásból lefordított egy játékot és már el is készült a magyar nyelvû verzió. Ilyen pl. a régi NFS játékok.

Magyarosítani úgy, hogy pirospaprikát szórsz rá. Magyarítani sehogy, max ha megveszed a boltban. Ez így van, ha rákérdezel a www.magyaritasok.hu oldalon, elmondják az indokokat.

Szerintem ez pozitív, ha mindenki lewarezolná, nem készítene senki ilyeneket.
Egy teljes szinkronos magyarítás mögött komoly munka van, szerintem illene támogatni õket. Kapizsga?

Peetboy
Akkor hogyan lehet magyarosítani? Nálunk az a hülye szokás van, ha egy játék magyarul jelenik meg a boltban, akkor már nem is készül a warezhez magyarítás. <#levele><#conf>
Ez volt a Dark Messiah-nál is meg még sorolhatnám...

Félreértesz. Küldeni sem.

Peetboy
Azokat nekem is elküldheted, a magyar nyelvi fájlokat. Jól jönne,mert nemrég kezdtem el.

Na, a warezhuszár...

Amúgy már végigvitted a játékot, az tényleg a vége. Kellenek a magyar nyelvi fájlok? Feltölteni biztos, hogy nem fogom 😛

Seth
Pedig az már majdnem a vége

PSN ID.: Beegabor

A "Black Plague"- ben meg ott hagytam abba hogy a másik énünk felkel egy zombiban és nagyon mérges. 😄 aztán megláttam hogy van magyarul is. 😄 azonnal abbahagytam és most arra pályázok

Valaki tudna mondai egy oldalt ahonnan letölthetném? Vagy feltöltené nekem? sokat segítenétek vele. Megvenni biztos, hogy nem fogom. 😄 Az "Overture"-vel már játszottam. Végig is vittem. 😄

Írj a magyarítás készítõjének.

Valaki tudna segiteni a magyarítással kapcsolatban?(Episode1)
Az lenne a probléma h mikor bemásolom a hungarian.lang fájlt és a játékban ki akarom választani akkor csak annyit ír h hungarian,esc-el vissza lépnék a fõmenübe de nem lép vissza hanem csak eltünik a hungarian felirat és kész!Mi lehet a gond?
Peetboy
Köszi, ez a végigjátszás nagy segítségemre lesz.<#eljen> Már el is olvastam a megoldást. De lehetõleg magamtól akarom végig vinni,csak ha elakadok akkor beleolvasok ebbe.

Szeszmester: Ismerem milyen típusú játék, az elsõ résszel már játszottam. De azt sem tudtam végig vinni, mert ott teljesen elakadtam. Se tõled, se hozzád. <#nemtudom>