Penumbra: Black Plague
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az elõzõre gondolsz akkor pedig nem tudom! 😊
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Letöltöttem a "dopeman" féle verzióját ennek a játéknak, de nem indul! Azt írja,hogy ki kell bontani(megvolt) el kell indítani az installját,hogy felrakja a fizikai motort(megvolt) de telepítés helyett,csak azt írja,hogy a telepítés kész. Aztán írja,hogy idítsuk el az .exe-t. elindítom,és crashel. Még egy "Blackbox" nevû progi is írja,hogy szívtad te kis köcsög. Mi a gond?
Elõre köszönöm!
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
ott vagyok ahol átkellett menni a cillandróton, a dinamitba kéne kanóc, lenne is 1 pamuszálas dobozban, de a végigjátszás szerint onnan kéne venni 1et, de nem engedi, csak azt mondja h furcsa pamuszálak vannak benne, h kéne kivennem belõle?
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Majd meglátod, legjobb este nyomatni a gamet!<#buck>#buck>
Nem is értem hogy merte lefényképezni a lentebb berakott képek készítõje!Én szaladtam mint a hülye szívem majd ki ugrott a helyérõl!huh...nem láttam még ennyire fosatós játékot!Minden elbújhat mellette FEAR,Doom3 mindegyik félelmetesnek beállított game!
PSN ID.: Beegabor
Vagy nem ez kell?
Majd be szarok egyes részeknél!
De nagyon jó, nagyon tetszik ez a " egérrel saját magam nyitom ki az ajtót" dolog, ha érzem,hogy valami félelmetes van mögötte,akkor csak résnyire nyitom,stb😊
nagyon jó na!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Elvileg már jövõ héten megjelenik a teljes!
bejött a szörny, és el kellett bújni ^^
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Instant Get.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)