Penumbra: Black Plague

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az elõzõre gondolok hát!😊

Pepsi Twist
Talán ez még meg sem jelent?

Ha az elõzõre gondolsz akkor pedig nem tudom! 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

nem indul amit khm,kölcsönkértem a havertól! ide is bemásolom,amit a másik topikba is írtam:

Letöltöttem a "dopeman" féle verzióját ennek a játéknak, de nem indul! Azt írja,hogy ki kell bontani(megvolt) el kell indítani az installját,hogy felrakja a fizikai motort(megvolt) de telepítés helyett,csak azt írja,hogy a telepítés kész. Aztán írja,hogy idítsuk el az .exe-t. elindítom,és crashel. Még egy "Blackbox" nevû progi is írja,hogy szívtad te kis köcsög. Mi a gond?

Elõre köszönöm!

k3nGu
kéz jel a dobozon világba nincs, csak szem jel, akkor h vegyem le?ütöttem már de meg se mozdult semmi...

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

dante3
Jah, hogy még fel sem vette! Kicsit félreértettem!<#idiota>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Seth
vedd le a polcról, borítsd ki

PSN ID.: Beegabor

dante3
Ha kombinálod õket?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

k3nGu
az elsõ résznek neki ugrottam, eddig vhogy nem érdekelt a game, de 1 kis help kéne!

ott vagyok ahol átkellett menni a cillandróton, a dinamitba kéne kanóc, lenne is 1 pamuszálas dobozban, de a végigjátszás szerint onnan kéne venni 1et, de nem engedi, csak azt mondja h furcsa pamuszálak vannak benne, h kéne kivennem belõle?

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

AAAAz nagyon fasza helyzet volt..de én adtam neki a kalapáccsal....<#kuss>

Pepsi Twist
én lehet megveszem 😊

berczely
Én nem bírom...áááá<#wow1>Bányaszerûben vagyok és jött egy kutya izé...szívem majd kiugrott kicsit lenyugszom megyek vissza...

Na megint elküldtem....<#nezze>

dante3
Hova néztem be, a fekete lyukba?<#nemtudom>

Megkaptad a privit tegnap és benéztél oda tudod oda....<#hehe>

dante3
Gyakorolj csak, mert 3 nap múlva playing the game!<#eplus2>

Hát most én is elövettem az elözö részt(Overture) és ráadásul már magyarul van...ez baromi sokat segit.....

berczely
Mennyibe fog kerülni?Budgeat áron lehet megvenném de már csak a 2. részt mert az 1. most jött le és mehet a rettegés!<#vigyor2>

SötétBarom
Örülök, hogy ennyir népszerû a gém, kár, hogy nem fogja megvenni senki.. Pedig ez megérdemelné.. Minimális költségvetésû, viszont rengeteg szellemi tõke áll mögötte. Igazi gyöngyszem 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ColdFire
nekem is légyszi😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

nekem is küldesz?😊

berczely
Akkor fogom...ááá már izgulok!Anyámék nincsenek itthon, sötétedik is!ááááááá

dante3
Az elõzõ rész is frankó volt, lesz benne nem egyszer befosatós jelenet!<#hehe>
Majd meglátod, legjobb este nyomatni a gamet!<#buck>

berczely
Olvastam!Az 1. rész ilyesztõ?Mert én kipróbáltam a Black Plague demot és amikor jött a lámpással a muki hát én azt hittem meghalok úgy fostam!
Nem is értem hogy merte lefényképezni a lentebb berakott képek készítõje!Én szaladtam mint a hülye szívem majd ki ugrott a helyérõl!huh...nem láttam még ennyire fosatós játékot!Minden elbújhat mellette FEAR,Doom3 mindegyik félelmetesnek beállított game!

dante3
Ja-ja, utólag rájöttem, sry!<#awink>

dante3
küldtem privit

berczely
Az 1. rész kéne nekem!

Seth
ez nem a rendes elsõ rész, csak amolyan techdemószerûség volt. A rendesnek Overture az alcíme

dante3
Ingyenes
Vagy nem ez kell?

berczely
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valaki, az elsõ részt honnan tudnám letölteni?

Elkezdtem az elõzõ részt, kurva ijesztõ!😄
Majd be szarok egyes részeknél!
De nagyon jó, nagyon tetszik ez a " egérrel saját magam nyitom ki az ajtót" dolog, ha érzem,hogy valami félelmetes van mögötte,akkor csak résnyire nyitom,stb😊
nagyon jó na!

Facek
Én játszottam az elõzõ ep.-al ISTENTELEN NAGY ÉLMÉNY VOLT! Már nagyon várom , hogy kijöjjön... ráadásul remek a sztori is.
berczely
Júúúj ez dúrva volt!Amikor jött az a lény elõször elbujtam a sarokba de észrevett szívrohamot kaptam majdnem nagyon parás volt!Utána elkezdtem bújkálni az asztal mögött kiment én meg gyorsan visszafutottam!Dúrva!

dante3
Kár volt kiadniuk a demot, most mégjobban várom a teljest!<#buck>

ColdFire
30 perc mulva lenntvan, ki se merem próbálni reggelig 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Dynamic
Az is sokat dob a hangulaton, hogy nincs fegyvered és így folyamatosan veszélyben érzed magad.Fõleg amikor valami morgást vagy egyéb horrorisztikus hangot hallasz😊
Dynamic
Hihetetlen jó hangulata van a játéknak, csakúgy mint az elõzõ epizódnak.Éjszakai játszás esetén a befosás garantált.
Elvileg már jövõ héten megjelenik a teljes!
ColdFire
én ijedõs vagyok😊
bejött a szörny, és el kellett bújni ^^

Zomil
sztem felesleges a topic az elözöben simán elfér minden...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SötétBarom
Elsõ a legjobb, demo alapján ez is hasonlóan fasza!!
Instant Get.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Néhány Ingame képecske....

Pepsi Twist
5:02? hát én végig néztem de nem volt semmi...

Naon faszányos....<#worship><#worship><#worship>

ColdFire
youtubeon vannak küldivideók, ezt pont láttam

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megvan az injekciós tû? Azt elõbb sterilizálni kell vmi alkohollal, az is ott van vmelyik szobában.A hullától veszel vért és azt használod az ajtónál

Seth
most mi volt itt olyan egetrengetõ spoiler? mindegyik rész bemutatójában ott vannak

Help....jön az a zseblámpás faszi elbújok elmegy vissza megyek a hullához és az ajtónál valami vérmintát vagy mit emleget, itt hogyan tovább...???

VRSDM
OOOH MAN! SPOILER...

u dont have to listen anybody else but me