Penumbra: Black Plague
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://joeperry.blog.hu/
magyarosítás a közeljövõben nem várható a játékhoz? sokkal nagyobb élvezetet nyújtana ha többet értenék belõle
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Most viszont én is ott akadtam el, hogy a végén mikor kijövök a Chemical Research Lab ból mindig kifagy a játék. Kár érte, remélem majd lesz valami más javítás is, mert nekem is backup játékom van és nem megy a hotfix <#hehe>#hehe>
Egy kicsit elakadtam, hiába dugom be a kábelt nem tudom a kulccsal bekapcsolni.
5let?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
hogy vexem ki a xekrenybol a szert? zarva van. vagy nem a rontgenxobas xert kell beadni?
na itt h is kell átjutni?Seth irta h odakell húzni fémdobozokat, hát én olyat arrafele nem találtam, meg van a kapcsoló, amit ha lekapcsolok akkor meg kinti folyosó lesz sötét szóval passz...
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Talán nem szereti az Ati kártyákat, mert nálam is fehérbe váltanak a tereptárgyak?!
Aki ezen a részen túljutott, egy tippet adhatna, hogy merre keresgéljek (nem kell feltétlen teljes megoldás), mert kicsit most elakadtam itt.
Ez a két mumus aki a folyosókon mászkál pedig nem túl segítõkész, pedig már unalmamban velük kergetõztem.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"