Penumbra: Black Plague

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joeperry
Valaki segítsen! Az Infarmary-ben vagyok, de nem nyílik a vörös fénnyel jelzett ajtó. Azt vágom, hogy egy vegyszert kellene beadnom magamnak, de azt hol találom? A szekrényre gondoltam, de az meg zárva van és lövésem sincs, hogy nyílik.

http://joeperry.blog.hu/

nesto
a hordókat a kékeszöld színû körökre kell helyezni, és kigyúl a tûz a falban.
magyarosítás a közeljövõben nem várható a játékhoz? sokkal nagyobb élvezetet nyújtana ha többet értenék belõle

Mit kell ott csinálni, ahol ha a kpcsolót lekapcsolom színes körök vannak a padlón? Van itt 3 hordó is de nem jöttem rá!
k3nGu
nekem is fagy amikor szûk folyósón kell menekülni, mennék ki a szobábból, töltés azt kilép asztalra, vki nem tudna utána küldeni 1 mentést?thx

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

wantonly
Ilyen rövid lett a játék? 😞
Seth
Rossz ötlet volt a 2. résszel kezdeni egybõl 😞

PSN ID.: Beegabor

Isteni játék, minél többet játszok vele annál jobban tetszik. Kár, hogy eddig nem ismertem a Penumbra nevet, de a Black Plague után szerintem kipróbálom az Overture-t is.

Most viszont én is ott akadtam el, hogy a végén mikor kijövök a Chemical Research Lab ból mindig kifagy a játék. Kár érte, remélem majd lesz valami más javítás is, mert nekem is backup játékom van és nem megy a hotfix <#hehe>

Megtaláltam, beletettem mindent a gépbe, de nem csinál semmit, hogyan inditom el???

hmm lehet hogy nem ty 😛
lécci help a kártyákután mi a kód a számtógéphez?
Seth
A generátort beüzemelted a power room-ban?? Áram nélkül nehezen fog menni

Hi

Egy kicsit elakadtam, hiába dugom be a kábelt nem tudom a kulccsal bekapcsolni.

5let?
Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most el kéne jutni az experiment (vagy research?) room-ba, elég nehéz lesz így hogy Clarence szarakodik a fejeddel. Az az a szoba,ahol volt a mûtõasztalon egy ilyen döglött lény, és abban a szobában van egy gép, amibe 6 anyagot kellett beleönteni. Biztos találkoztál már vele, na oda kell menni

THX!
Itt van mind a három kártya:

boot:Circuit setup, Disk info setup, Hardware locator, a Network:Circuit setup, Socket protocol, Firewall, Antivirus, Net locator, az Interface: Circuit setup, Cmd interface, File streamer ,Admin tools

sziasztok lécci segítsetek 4 napja ezen baszakodok😄,milyen programokat kell belerakni a zöldkártyábe???:$ LÉCCI FONTOS!
Hali!! Kellene egy kis segitség...felvettem egy zöld kristályt a tárolódobozába, utánna rohantam,mert robbant az egész...ezután jöttek olyan látomásfélék, az a hang meg csak röhögött...miután megnyugodott minden most megint a folyosókon vagyok, és nem tudom mit kellene csinálni???<#nemtudom><#help>

Köszi
SötétBarom
Betöröd az üveget bármivel, ami a kezed ügyébe esik 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

az ajtonyito kodok egy jegyzeten vannak. vagy az ajto id az ajtora irva.

hogy vexem ki a xekrenybol a szert? zarva van. vagy nem a rontgenxobas xert kell beadni?
Hol lehet megtaláni a kódot ami az ajtó kinyitásához kell a számítógépen keresztül?
Seth
A másik folyosón lévõ lyukakat kell eltorlaszolni. Ha most ahogy állsz,elnézel jobbra, majdnem szemben lesz (a "kutyaólakon" túl) a raktárhelyiség amiben a két láda van.

k3nGu

na itt h is kell átjutni?Seth irta h odakell húzni fémdobozokat, hát én olyat arrafele nem találtam, meg van a kapcsoló, amit ha lekapcsolok akkor meg kinti folyosó lesz sötét szóval passz...

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

dante3
<#duhos2>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Zomil
amugy csak a "szellemet" kellett volna hallgatni😊 mondja is, h ott egy fake könyv 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

dante3
thx<#worship>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Seth
Ha onnan nézzük hogy bementél a könyvtárba,akkor a bal szélsõ könyvsor, kb közepetáján van egy könyv ami kicsit kilóg ,meghúzod, rejtekajtó kinyílik, odabent kis szomorkás hangulat,gomb megnyom,ajtó kinyílik

dante3
Segíts egy picit, a könyvtárban hogyan nyílik az ajtó? Valamit elhagytam volna, mert ott semmit nem találok a papiron meg az ajtó felett lévõ tárgyon kívül!<#szomoru1> Valamit nem veszek észre?

Seth
Jah, béna jószágok, simán le lehet õket rázni meg kerülgetni

dante3
Ki lehet kerülni, nem nagy ügy!

SötétBarom
Összeszedtem a fûrészt, de nem merek kimenni mer itt a pajszeros tag.. El kell osonni mellette? Félek, ki se merek nézni az ajtón :S

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Seth
Meg, csak az elején volt hiba, akkor is csak a kicsapó gõz volt fehér négyzet

dante3
Neked megoldódott a játékban a grafikai hiba?
Talán nem szereti az Ati kártyákat, mert nálam is fehérbe váltanak a tereptárgyak?!

Seth

Lacc
Marhajó, miután megszerzem azt az anyagot a laborból és menekülni kell, ahogy kiérnék a folyosókra, töltésnél kilép. Semmi hibaüzenet, csak fogja magát és desktop, kétszer is próbálkoztam. Kár :/
1000 köszönet,mondjuk probáltam begyujtani csak épp a fákjával 😄 ugylátcik arra nem gyullad... azért ennyi találékonyságot már megengedhettek volna a játékba...

Lacc
Köszi 😊
Seth
a kennel -es résznél úgy tudsz továbbjutni, hogy a kivilágított, jobb oldali folyosónál a lyukakat eltorlaszolod a folyosó elején lévõ raktárban lévõ 2 vasládával,majd a folyosó végén átkapcsolod a panelt, mehetsz vissza az eddíg sötét folyosóra, de nem lesz természetesen olyan egyszerû az átjutás,mert a lámpák ki-ki alszanak, a lényeg hogy maradj a fényben,nem olyan nehéz.(Itt próbált vki bemenni a kutyaólakba? nem semmi hanghatások várják odabent az embert😄 én frászt kaptam elsõre😄) A szivárgós terembe a gázmaszkal jutsz be, majd csak megtalálod 😄 A nitrogén meg kén mellé még 4 komponenst kell találnod, de majd csak a játék végén kell õket használni

Lacc
A csajt kéne kiszabadítanom a kártyával a 2. bunkerben. Találtam nitrogént és ként, van egy beragadt ajtó az examination roomban, a kennelben kellene az egyik folyosón felkapcsolni a pilácsot és az egyik teremben (csak nem jut eszembe a neve) van egy távolról nyitható ajtó ami elõtt gáz szivárog.

Aki ezen a részen túljutott, egy tippet adhatna, hogy merre keresgéljek (nem kell feltétlen teljes megoldás), mert kicsit most elakadtam itt.

Ez a két mumus aki a folyosókon mászkál pedig nem túl segítõkész, pedig már unalmamban velük kergetõztem.
Seth
nem sok minden, pár háttérkép, egy motion capture videó és 50 concept art

Zomil
inkább azt mond el mi van benne😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Seth

khm 😄 azért sem mondom meg mi a kód a super secret fájlhoz <#idiota>

A helyságben van egy olajos hordó azt huzzad a doboz elé és akkor kapcsolt rá az áramot az lángra gyul, és az égö hordót alá kell huzni a plafonon lévö tüzjelzö alá, a többit meglátod....

hi nem jövök rá mit kell abban a helységben csinálni ahol van egy áramkapcsolo,és ha felkapcsolom az elektomos doboz "zizeg" egy kis helység és sehova nemtok menni. Tud valaki segiteni? pls

k3nGu
ment a privi...

Igen !..szép lila..

k3nGu
hát a szekrénybõl kivetted a chemycalt és beletöltötted a injekciós tûbe?

Én is itt vagyok de hogyan lövöm be magam???

k3nGu
vki megsúgná az informary szobából ugye nem lehet benni egy ajtón, piros fénnyel van megáldva, és tt kéne belõnöm magam a szerrel, de mégse akaródzik...