Penumbra: Black Plague

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snecie Smicie
Még viszonylag a játék elején, mikor egy raktárba belépve le kell jutni a létrán (elhúzva a dobozt), a lámpán kívül mit kellene még magammal vinnem?
A polcról leszedem azt a piros fényforrást, de utána a barlanba érve azt mondja hogy több fényforrásra van szükségem, és nem enged tovább.

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

dante3
Gondolom már bele volt helyezve a gépbe!<#zavart2>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Kipróbáltam, de nálam a legkésöbbi mentésedbe se volt benne az a kéken világító konzervdoboz féleség
Az open AL fel van téve, vagy ha már volt fenn régebbi verzió azt unistall és a játékét kell feltenni...

Ha el akarom indítani akkor valami olyat ír ki:Az eljárás belépési pontja(alSource3i)nem található a DLL-ben(OpenAL32.dll).Ez mitõl van próbáltam felrakni az a cuccot ami felajáln de azt írta indítsam újra a gépet de nem történt semmi.Mi lehet a gond?
Hát most mit tegyek nincs más....<#nemtudom><#rinya>

dante3
Grafika szép, de nem túl hosszú életû nálam/ nem tetszik/!<#wave>
"off"

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Tudja ö azt!!! Ja és neked köszönöm a sok segitséget!!!<#worship>

Seth
Ez tök jó,hogy te ezt szeded, de ezt most mire írtad? 😄

PSN ID.: Beegabor

Most ezt szedem fullba a FEAR motorra épül szinte ugyan az csak más környezet....Nézd meg!!!

dante3
<#zavart2>

Ja , mert csak tolom és néha nem nézek szét...<#hehe>

dante3
Köszi mégegyszer a mentést, már sikerült végigtolni! Te elég kevés rejtett tárgyat szedtél össze!<#buck>

Hát hogy melyik már nem tudom, de másold be és próbáld ki...
C😄oc.and Sett.--->Fióknév(kinek mi!)---->Dokumentumok mappában megtalálod a Penumbra Black Plague mappát és abban a megfelelö helyet már nem is lehet eltéveszteni....

Sziasztok,

Nekem is az a gondom hogy a 2 perces idõzítéses robbanós helybõl kilép a játék😞

Amit be linkeltél azok közül melyik van közvetlen utána és hova kell berakni mer nem találtam meg a mappát😞

Üdv
SötétBarom
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szegény csaj kivégzése miatt ledobtam a láncot, ki kellett lépnem :SSS

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

k3nGu
na ez gyors volt, thx, igy már sokkal könnyebb😄

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Ron Ragm
Üveggel se lett volna jobb (meg üvegeknek nem szokott ilyen széles szája lenni)
Amúgy meg hadd akadjak már fenn, nem kell ahhoz professzornak lenni hogy tudja az ember mi fán terem a nitrogén (fõleg hogy az elsõ részben is voltak hasonló dolgok a bombakészítésnél ugye, és direkt írtam annak kapcsán, de úgy tûnik elveszett a többi között 😞 )

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Seth
Honnan tudod hogy mûanyag volt 😊 Ilyenen fennakadni istenem

Ron Ragm
Eszméletlen jó lett, most viszem másodjára az artifactokért, csak az a mûanyagdobozos nitrogén meg aceton (és a többi) nagyon szúrta a szemem :\

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Köszi!
Saját FULL SAVE....
Tessék ITT!!

Tedd már ki a linket amit küldtem ide légyszi!!!

Hát elég sok embernek ez a problémája valaki légyszi dobjon már fel valahova egy mentést közvetlen a menekülés után.
dante3
Á nekem mindíg kilép a játék, amikor menekül a kristályos üvegemmel! <#szomoru1>

Seth
Én most így fejbõl próbáltam csak, így rémlett. Már letöröltem, úgyhogy nem tudom megnézni azt a doksit amibe bele van írva. Antidote azt tudom
Na. Egyik oldalon szépen fel van sorolva az összes anyag egymás alatt, azokat számozd be 1-tõl 6-ig. Eddíg vili? Namost a következõ oldalon ott van a sorrend, az alapján sorba rakod õket( de úgy hogy a sorszámuk megmarad).Na és amit kaptál számsort azt bepötyögöd a gépen. A gombok meg úgy vannak a gépen ahogy korábban írtam:
1 2 3
6 5 4

Nos minden benne van!!!!

És mégis ezt irja, pedig ugy nyomom ahogy te irtad.....

<#help><#help>

dante3
Azt a fiolát hol lehet megtalálni, nekem nincs meg!?<#szomoru1>

Igen bele....az ugye nem lényeg, hogy milyen sorrendbe dobtam bele az összetevöket???

Nekem is jól jönne az a mentés,mert nekem is kilép ott.
Seth
a fiolát amiben az a kõ van, azt beraktad a gép oldalába?

Köszi, megvan!!!De amit a #223-ben irtál azzal nem indul, valamit még kifelejtettem???

SötétBarom
Én is ugyan itt vagyok, a túloldalon eltömtem a lyukakat, de itt megfexem 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Seth
Nézz át mindent a szobában, könyveket is huzogasd el. Én még azt sem tudtam mire valók aztán simán megvolt mind a 6, csak turkálni kell mindenhol ^^ asszem vmelyik pl egy kukában van

Hali!!! a Sulphurt hol találom az hiányzik????<#help><#help><#help>

Már tuljutottam.Nagyon jó a game!

dante3
Rakd rá a kézre!

Mármint a kutyával!

Help!Azután,hogy a kép szerint "rendet rakok a kabinban" mit lell csinálni?

Valaki meg tudná mondani, hogy lehet megszüntetni a gázszivárgást? Mert unclockoltam az ajtót de addig nem nagyon akar beengedni.

Lacc
Én is megköszönnék egy mentést közvetlen a menekülõs rész után.
Ja valaki segithetne ebben nekem is légyszi aki tudja segitsen.....

Mi ez???
Énis itt akadtam el,beleöntök mindent a gépbe de azt irja Not komplex,valami még hiányozhat, de vajon mi?! És hol találom.. tud valaki segiteni 5 dolog van meg nekem (Nitrogen,iodine,Bromine,Acetone,Chlorine) de itt lentebb olvasom ,hogy 6 kell.. egyszerüen nem találom...

koxi,kozben rajottem en is. 😊
Egy ilyen mentést én is szívesen fogadnék, mert jó lenne folytatni a játékot. <#smile>

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Le van írva a sorrend egyik jegyzetben.(antidote)
2. oldalán le van írva, hogy mi a számozása az anyagoknak 1-6 -ig,ahogy egymás alatt vannak.
3.oldalon le van írva egy mondatban, hogy a gombok számozása vmi hiba miatt így néz ki, elõtte meg fel van sorolva a helyes sorrend:
1 2 3
5 6 4

A megoldás: 214653

A szerkevero gepnel vagyok. Milyen sorrendben kell nyomogatni a gombokat rajta?
dante3
törd ki