Penumbra: Black Plague
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A polcról leszedem azt a piros fényforrást, de utána a barlanba érve azt mondja hogy több fényforrásra van szükségem, és nem enged tovább.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
"off"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
C😄oc.and Sett.--->Fióknév(kinek mi!)---->Dokumentumok mappában megtalálod a Penumbra Black Plague mappát és abban a megfelelö helyet már nem is lehet eltéveszteni....
Nekem is az a gondom hogy a 2 perces idõzítéses robbanós helybõl kilép a játék😞
Amit be linkeltél azok közül melyik van közvetlen utána és hova kell berakni mer nem találtam meg a mappát😞
Üdv
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Amúgy meg hadd akadjak már fenn, nem kell ahhoz professzornak lenni hogy tudja az ember mi fán terem a nitrogén (fõleg hogy az elsõ részben is voltak hasonló dolgok a bombakészítésnél ugye, és direkt írtam annak kapcsán, de úgy tûnik elveszett a többi között 😞 )
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Tessék ITT!!
Na. Egyik oldalon szépen fel van sorolva az összes anyag egymás alatt, azokat számozd be 1-tõl 6-ig. Eddíg vili? Namost a következõ oldalon ott van a sorrend, az alapján sorba rakod õket( de úgy hogy a sorszámuk megmarad).Na és amit kaptál számsort azt bepötyögöd a gépen. A gombok meg úgy vannak a gépen ahogy korábban írtam:
1 2 3
6 5 4
PSN ID.: Beegabor
És mégis ezt irja, pedig ugy nyomom ahogy te irtad.....
<#help>#help><#help>#help>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2. oldalán le van írva, hogy mi a számozása az anyagoknak 1-6 -ig,ahogy egymás alatt vannak.
3.oldalon le van írva egy mondatban, hogy a gombok számozása vmi hiba miatt így néz ki, elõtte meg fel van sorolva a helyes sorrend:
1 2 3
5 6 4
A megoldás: 214653