Penumbra: Black Plague
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Akinek meg hiányoznak a fegyverek ilyen játékban, annak ajánlom a Condemnedet. Az is ilyen horror játék, de ha találsz benne pisztolyt 3 golyóval, akkor azt nagyon be kell osztanod.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Lebegõ fejek? Akkor ezek szerint én csak a Béta verzióval játszottam, mert abban voltak olyanok. Az Overture-val még nem játszottam.
Sziasztok! Valaki elküldhetné üziben a Black Plague magyarítás linkeket! Elõre is köszi! [email protected]
láttam videóban vannak még ilyen lebegõ fejek...
végülis ha ellehet futni elõlük nincs gond ^^
de bazz ezek a kutyák -.-
@
Mellesleg az egyben én utáltam a kutyás részeket.Fõleg egy késõbbi részen ahol ide-oda kell futkosni köztük, zombik sokkal jobbak ^^ Boss-ok nincsenek
amúgy milyen hosszú a játék?
@
Csak a bump mapok bugosak voltak. Nem tudom, azóta kijött-e frissités hozzá?
@
Artifactok kiderülnek majd gondolom mire jók 😄 mert nagyon fasza hogy elmegy a kép mikor megfogom xD mondjuk 1. alkalommal szöveg is volt. 2.ban már nem :C
késõbb folytatom még 😄 sok így egyszerre ^^" érzem hogy ebbõl egésznyaras játék lesz.
@
@
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Olyan már volt, hogy elédobáltam a vas dobozokat és nem tudott kijönni onnan,de olyan bugos lett tõle a játék, hogy azon a körzeten belül szaggatott a játék.
Amikor késõbb visszamentem oda, már nem volt ott a szörny és már meg is szünt az akadás.
am mennyire fosatós? vagy inkább félelmetes? (és az Overture?)
@
köszi a gyors válasz
hogy lehet kinyírni a zombikat ?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
@
Next PC upgrade: 2022
Nem kellett újra felraknom sem.
Most nem ég a hordó és a kapcsoló szekrénynek sincs fedele. Ezt akartam,de jó! <#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2><#email>#email>
Csak azért mert kevés a hozzászólás, még elférnek egymás mellett.
Az egy másik játék, meg ez is egy másik. Csak Penumbra mindkettõnek a neve.
In the bizarre world of Penumbra: Requiem players will experience another psychological thrill on a level unheard of before Penumbra: Black Plague. This time telling what is real and what is not will be even harder and not always trusting your senses will be essential in order to survive.
"Requiem" will tie up loose ends from previous installments and as Philip progresses he will encounter various characters from his past. Penumbra: Requiem delves deeper into the world of the Tuurngait infection and personalities from the previous two games, Overture and Black Plague. Long lost friends will return and aid Philip on his quest, but can they really be trusted?
In the bizarre world of Penumbra: Requiem players will experience another psychological thrill on a level unheard of before Penumbra: Black Plague. This time telling what is real and what is not will be even harder and not always trusting your senses will be essential in order to survive.
Penumbra: Requiem will be available exclusively via digital download at GamersGate, and is scheduled for release on August 27, 2008.
info: worthplaying
Errõl a GTA-San Andreas jut eszembe, abban voltak rejtett játékok. Például a játékgépeken.