970
  • grebber
    Hát ahogy tolom eddgig ebben is találkoztam 1 olyan "rejtvényel" ami miatt nem vagyok hive [jó ez más kategoria a point and click] kalandjátékoknak.

Az pedig a fecskendőt szesszel fertötlenítős majd a hullából vért vevős majd azzal ajtó kinyitos rész. Az ég világon semmi de semmi nem utalt rá hogy ezt kellett volna csinálni.
    Point and click gameekbe emiatt már az első 5 perc után feladom esélyem nincs mit kell csinálni.
  • Peetboy
    Nem tudom, ekkora hiba valszeg nincs benne. Kipróbálom a Dokumentok nyelvi CFG átírását magyarra, hátha az sikerül.
  • wantonly
    Bizonyára akadnak benne hibák azért..

Ha ingyen volt, de elégedetlenkedj. :)
  • reaper4
    bazze. néztem, h mér kaptad a felkiáltójeleket... warez miatt. most meg itt játszod az agyadat? szánalmas. lol
  • Peetboy
    Na feltettem hozzá mindent és kipróbáltam.
    Alig mentem pár lépést és ez fogadott:

Most akkor nem fordítottak le mindent???
  • Peetboy
    Megtaláltam az oldalt, köszönjük szépen és örök hála!
  • Peetboy
    Köszönjük neked Balee4 és Grebber a lelkesedést, de sajnos már nem látunk belőle semmit. Szerintem privátba kéne az ilyen linkeket másoknak adni, nem közzé tenni mindenki szeme láttára.
    Vagy javaslok külön weblapot létrehozni neki, nem nagy cucc és a feltöltő inkognitóban marad.
  • ricsa008
    ok megaláltam bárki bármit tett fel köszönet érte
  • balee4
    moderálták a hsz-einket, kaptunk bünetetőpontokat, sajnálom én jót akartam annak, aki a netről megvette angolul a gamet. sorry :(
  • wantonly
    Az, hogy moderátor átírta, mert warez..
  • ricsa008
    és miaz a MODERATED?
  • balee4
    Vicces, gyertek a MODERATEDra, ott fent van már minden.
  • balee4
    Próbáljátok ki majd a szinkront, hogy működik e.
  • zzeN
    köszi!
  • grebber
    MODERATED
  • balee4
    Oks, köszi, akkor abbahagyom a feltöltést.
  • grebber
    Már tolom fel a rapidra a szinkront mert leért nekem 15 perc és felmegy!
  • balee4
    Jól van szar lassú a net, sajnálom. ;)
  • zzeN
    vki tud más ilyen feltöltő oldalt?
  • wantonly
    Nekem már 42%-on áll a data.hu-s.
  • zzeN
    5 mb lassan kúszott fel?akkor 35 mb?!:O
  • balee4
    Hát nagyon lassan megy fel a rapidra, 4-5k-val tudom csak feltölteni, nem tudtok egy gyorsabb oldalt?, nekem nincs időm ezt megvárni.
  • balee4
    Lssan kúszott fel, itt van a szöveges fordítás még1x: MODERATED
  • wantonly
    Köszi!
  • balee4
    Igazatok van nagyon lassú most, feltöltöm a rapid-ra, először az 5MB-ost, mert már a link sem müxik.
  • wantonly
    Valóban nem valami jó most a data.hu, nálam 1-5kb/s között mozog, és időnként leesik 0-ra.
  • DJ GamerGirL
    Az 1. link nem müxik!
  • zzeN
    köszi mindkettőt, a felirat a menüben magyar, de addig várok míg le nem jön a szinkron is

4 k-val jön lefele, nem tudnád a rapidshare-re feltölteni?
  • balee4
    Már mind1, nekem elég gyors szokott lenni a data.hu, ha vki tud egy gyorsabb tárhelyet, nyugodtan feltöltheti.
  • balee4
    Na tölthetitek a szinkront is, szintén találtok egy leírást a rar file-ban: MODERATED
  • wantonly
    Működik!

Elegendő a játék beállítások menüben nyelvet váltani, nem kell piszkálni a konfigot.
  • zzeN
    lehetőleg a szinkront na ugyanoda töltsd fel ahova a feliratot, mert azt az 5 mb-át szedi jó pár percig...de köszi az egészet!
  • balee4
    Egy kb. fél óra múlva szedhetitek a szinkront is, lassan kúszik fel, az olyan 35 MB körül van.
  • wantonly
    Isten vagy!

Töltöm (picit lassú), mindjárt kipróbálom. Nagyon szépen köszönöm!
  • balee4
    Írjátok meg majd, hogy müxik e, bár jónak kell lennie.
  • balee4
    Nem kell várnotok, tegnap megvettem, este egy kb. fél órás munka után kiszedtem a magyar szövegfile-t és a textúrákat is, egyelőre a szinkronhangok feltöltés alatt vannak, nemsokára azt is megkapjátok. A rar file-ban találtok egy readme-t, abban benne vannak az instrukciók.
    Ne mondjátok, hogy nem vagyok isten? Amúgy tegnap este elkezdtem, és ma reggel be is fejeztem, így 2x-ra már rohadt könnyű volt. Aki még egy kicsit tud várni, várja meg a szinkront, mert azzal az igazi, rohadt jól sikerült sztem.
    Szal itt a link: MODERATED
  • zzeN
    jó lenne, én is végigvinném még1xer csak már magyarul
  • Peetboy
    Várjuk az Update-et. De az is lehet, majd warez oldalra is felrakják a magyar verziót. Ha te feltöltöd, akkor sok embernek szerzel örömöt. Elég lesz a nyelvi fájl is, nem muszáj az egészet feltölteni.
  • nesto
    képet mutassatok róla
  • grebber
    Inkább az egészet csak 1 cd-s Vidd át gyors feltöltésű haverhoz azt feldobja pik-pak