970
-
#490 Hát ahogy tolom eddgig ebben is találkoztam 1 olyan "rejtvényel" ami miatt nem vagyok hive [jó ez más kategoria a point and click] kalandjátékoknak.
Az pedig a fecskendőt szesszel fertötlenítős majd a hullából vért vevős majd azzal ajtó kinyitos rész. Az ég világon semmi de semmi nem utalt rá hogy ezt kellett volna csinálni.
Point and click gameekbe emiatt már az első 5 perc után feladom esélyem nincs mit kell csinálni. -
#489 Nem tudom, ekkora hiba valszeg nincs benne. Kipróbálom a Dokumentok nyelvi CFG átírását magyarra, hátha az sikerül. -
#488 Bizonyára akadnak benne hibák azért..
Ha ingyen volt, de elégedetlenkedj. :) -
#487 bazze. néztem, h mér kaptad a felkiáltójeleket... warez miatt. most meg itt játszod az agyadat? szánalmas. lol -
#486 Na feltettem hozzá mindent és kipróbáltam.
Alig mentem pár lépést és ez fogadott:
Most akkor nem fordítottak le mindent??? -
#485 Megtaláltam az oldalt, köszönjük szépen és örök hála! -
#484 Köszönjük neked Balee4 és Grebber a lelkesedést, de sajnos már nem látunk belőle semmit. Szerintem privátba kéne az ilyen linkeket másoknak adni, nem közzé tenni mindenki szeme láttára.
Vagy javaslok külön weblapot létrehozni neki, nem nagy cucc és a feltöltő inkognitóban marad. -
ricsa008 #483 ok megaláltam bárki bármit tett fel köszönet érte -
#482 moderálták a hsz-einket, kaptunk bünetetőpontokat, sajnálom én jót akartam annak, aki a netről megvette angolul a gamet. sorry :( -
#481 Az, hogy moderátor átírta, mert warez.. -
ricsa008 #480 és miaz a MODERATED? -
#479 Vicces, gyertek a MODERATEDra, ott fent van már minden. -
#478 Próbáljátok ki majd a szinkront, hogy működik e. -
#477 köszi! -
#476 MODERATED -
#475 Oks, köszi, akkor abbahagyom a feltöltést. -
#474 Már tolom fel a rapidra a szinkront mert leért nekem 15 perc és felmegy! -
#473 Jól van szar lassú a net, sajnálom. ;) -
#472 vki tud más ilyen feltöltő oldalt? -
#471 Nekem már 42%-on áll a data.hu-s. -
#470 5 mb lassan kúszott fel?akkor 35 mb?!:O -
#469 Hát nagyon lassan megy fel a rapidra, 4-5k-val tudom csak feltölteni, nem tudtok egy gyorsabb oldalt?, nekem nincs időm ezt megvárni. -
#468 Lssan kúszott fel, itt van a szöveges fordítás még1x: MODERATED -
#467 Köszi! -
#466 Igazatok van nagyon lassú most, feltöltöm a rapid-ra, először az 5MB-ost, mert már a link sem müxik. -
#465 Valóban nem valami jó most a data.hu, nálam 1-5kb/s között mozog, és időnként leesik 0-ra. -
#464 Az 1. link nem müxik! -
#463 köszi mindkettőt, a felirat a menüben magyar, de addig várok míg le nem jön a szinkron is
4 k-val jön lefele, nem tudnád a rapidshare-re feltölteni? -
#462 Már mind1, nekem elég gyors szokott lenni a data.hu, ha vki tud egy gyorsabb tárhelyet, nyugodtan feltöltheti. -
#461 Na tölthetitek a szinkront is, szintén találtok egy leírást a rar file-ban: MODERATED -
#460 Működik!
Elegendő a játék beállítások menüben nyelvet váltani, nem kell piszkálni a konfigot. -
#459 lehetőleg a szinkront na ugyanoda töltsd fel ahova a feliratot, mert azt az 5 mb-át szedi jó pár percig...de köszi az egészet! -
#458 Egy kb. fél óra múlva szedhetitek a szinkront is, lassan kúszik fel, az olyan 35 MB körül van. -
#457 Isten vagy!
Töltöm (picit lassú), mindjárt kipróbálom. Nagyon szépen köszönöm! -
#456 Írjátok meg majd, hogy müxik e, bár jónak kell lennie. -
#455 Nem kell várnotok, tegnap megvettem, este egy kb. fél órás munka után kiszedtem a magyar szövegfile-t és a textúrákat is, egyelőre a szinkronhangok feltöltés alatt vannak, nemsokára azt is megkapjátok. A rar file-ban találtok egy readme-t, abban benne vannak az instrukciók.
Ne mondjátok, hogy nem vagyok isten? Amúgy tegnap este elkezdtem, és ma reggel be is fejeztem, így 2x-ra már rohadt könnyű volt. Aki még egy kicsit tud várni, várja meg a szinkront, mert azzal az igazi, rohadt jól sikerült sztem.
Szal itt a link: MODERATED -
#454 jó lenne, én is végigvinném még1xer csak már magyarul -
#453 Várjuk az Update-et. De az is lehet, majd warez oldalra is felrakják a magyar verziót. Ha te feltöltöd, akkor sok embernek szerzel örömöt. Elég lesz a nyelvi fájl is, nem muszáj az egészet feltölteni. -
#452 képet mutassatok róla -
#451 Inkább az egészet csak 1 cd-s Vidd át gyors feltöltésű haverhoz azt feldobja pik-pak