Penumbra: Black Plague
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Valaki azt mondta, már elvileg fordítják többen is, de azt nem tudom hol lehet ennek utána nézni. Én várok amennyit kell, csak jó lenne tudni, hogy áll a dolog. 😊
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
De ezekre a "villódzásos" hibákra tud vki orvosságot? Néha kicsit zavaró (bár nálam eddig nem mûvelt olyan durvákat).
(Ati HD 2600Xt karim van, legújabb driver van fönn). A patch nem segített.
Vki segítsen, please!!!! KÖSZI
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Egyébként befejeztem tegnap a Black Plague-t is, majd ha kijön a magyarítás újra végigviszem, hogy mindent megértsek.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
PSN ID.: Beegabor
penumbra
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

föleg a vége volt érdekes 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Bár letöltöttem, amit az elvtárs a #248-ban közzétett, de azok mind az utolsó pályák mentései közül valók, én meg nem szeretnék 10-15 pályát átugorva játszani, mert úgy nincs sok értelme. A Messhall a 3. vagy a 4. pálya lehet.
Plz, akinek megvan küldje el, én pedig cserébe nagyon hálás leszek. <#vigyor3>#vigyor3>
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Csak azért, mer én véletlenül jöttem rá, hogy az fagyasztó 😄DDD
(véletlenül magamra zártam az ajtót, aztán szép lassan kipurcantam, és ez alapján cselekedtem, mikor elõjött az ipse 😄D)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
PSN ID.: Beegabor
Akirõl én beszéltem, azt mindenki bezárta a fagyasztóba, vagy csak én? :c
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Ott én is az asztal mögé bújtam, de észrevett a rohadék!<#hehe>#hehe>
pedig olyan közel jött h a fejét láttam, csak a lámpa fénye nem rám irányult
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Bárhol guggoltam is le mindenütt észrevett. Aztán lett is csihi-puhi. <#wilting>#wilting>
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Pedig biztos voltam benne, hogy azt már felvettem. ^^ Ezek szerint mégsem, vagy elfelejtettem menteni.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Na igen, de nem engedi, azt írja még nem vagyok kész erre, ha meg máshova megyek, akkor azt, hogy keressek biztonságos helyet. Már mindenhol voltam, próbáltam, nem tudom mit kell csinálni. Igen, a végigjátszást olvastam, ott is csak annyit ír, adjam be magamnak, de kérdem én, hogyan?!