26731
Battlefield Heroes
  • V43 1105
    Háttenemám:|
  • Snexi
    azért jó lenne egy normális házigazda aki foglalkozik is a topiccal,mondjuk én
  • morphologu
    Akkor jó.
  • Snexi
    visszafogod kapni az időt...
  • morphologu
    azt a jó büdös anyát. Most vettem olyan XP növelőt erre 10perc útán battlefield heroes offline.
  • Me0w
    Az nem fun, hanem fan, te kibaszott idiota...
  • karajjj
    ezen besírtam
  • tomonor
    ROADBLOCK FIRST!!!!!!!!!!444 XD ember, beszarás...
  • ToCsEk
    what is love
    hátbafatal
    spartaa

beteg vid
  • karajjj
    megoldva ^^,

laza 36 perces késéssel megjött a levél...
  • karajjj
    *tegnap reggeltem...
  • tomonor
    általában nálam az a gond hogy előbb gyógyítok mielőtt lelőnének (túl közel van a combat medicine a burning bullets gombomhoz)
  • karajjj
    tegnap reggel gmail-es címmel, játszottam is, léptem vagy 3-szor szintet, ma pedig nem enged be, mert nincs megerősítve a mailcímem, a gmailre pedig hiába kérem újra, nem jön meg az aktiváló levél :S nem tudtok valami megoldást? muszáj újrareggelni?
  • Mr_no_NaMe
    2 lövés? Rengeteg. Meglövöm egyszer, akkor már tudja hogy gond van, elbújik, és gyógyítja magát.
  • Snexi

cat vegyél már föl xfire-n,a nevem (ravasz módón) snexi :D
  • tomonor
    nemtudom, engem egész lönnyen szednek le a kommandósok sznájpörrel. A fejre célloz, úgy asszem két lövés is elég.
  • RAZOR27
    Nanemár :D mit értesz azalatt, hogy legdurvább, mindkettő másra van kihegyezve, a stefan's sharpshoterrel(asszem ez van nekem) hedsáttal 55-65ös sebzést lazán lead, amivel a gányabb esetekbe is két lövés minden, plusz még az abilityről nem is beszéltem mellé(pirszinglövés)

esetleg a gunnerrel lehetnek fennakadások, de az már csak helyezkedés kérdése és az is sima ügy...
  • Solid Snake

• Mr_no_NaMe
    Van valami értelme ebben a játékban a commandonak? Lvl 4 vagyok, megvettem a legdurvább távcsövest, de még így is 3-4 golyó kell egy emberbe. Ez végig így lesz?
  • Solid Snake
    Billentyűzeted

• ranex15
    kösz:D de valojában ez álca.... :D szoval ne hogy azt hidd hogy kitty fun vok XD
  • Neoncsoves
    Ne kezdjük már ezt a kinek nagyobb az e-penise témát
  • V43 1105
    Gondoltam megmutatom ..

Még dolgozok rajta
  • Snexi
    az nekem is jól jönne így 19lv-n :D
  • ToCsEk
    volt már cat haverommal 14-15k xp is 1 kör alatt
  • Snexi
    hát azért simán nem
  • tomonor
    vótmá ilyenem

Amúgy milyen osztály? Mer 30 killt simán össze tudsz szedni egy commandoval, ám nézve az xp-t, így lehet hogy gunner vagy soldier vagy aki gyógyítja magát. Inkább soldier.
  • DarkHorSe
    xp a lenyeg, nem a stat

amugy jo a hellokittys oldalad ^^
  • Smithwarden
    ...volt mar jobb is.
    Csak nem verem ra es nem linkelgetem a kepet masoknak mint egy dedos.
  • ranex15
    bakker igy:D ENNYI
  • ranex15
    Álmodtatok már ilyen statról?:DDD

• DarkHorSe
    visszaszamlalas' +el'
  • DarkHorSe
    Akkor kell csatlakozni egy barathoz, amikor megy a visszszamlalas a szerveren.

Nem hiszem, hogy egy ilyen jo otlettel nem foglalkozik az EA :(
  • tomonor
    Engem leginkább az idegesít, hogy nem lehet baráthoz csatlakozni az új patch óta -.- Megváltoztatták a kapcsolódás mechanizmusát, és ezúttal a játék 2 dolgot keres amikor kapcsolódsz: Majdnem tele legyen a szerver, és lehetőleg éppen új pálya kezdődjön. Ezáltal nagyon kicsi az esélye hogy valaki baráthoz csatlakozzon.
  • Mr_no_NaMe
    Én már annak is örülnék ha ez a kapcsolódási probléma megszűnne. Konnektelek, disco 15, megint konnektelek, várok 10 percet és innentől ezt csinálja.
  • Snexi
    bezzeg amikor még fejlődtem akkor nem adtak érte 100vp-t,pedig akkor most 1900vp-vel gazdagabb lennék :D
  • V43 1105
    Ahham :)
  • helliSh
    De már 2-3 napja? :O
  • V43 1105
    Szerver lagg, nekem is volt aztán elmúlt.. :D
  • helliSh
    Hello ez a lagg probléma mitől lehet?

Katt

Mindent amit tudni kell róla, leírtam jobb oldalon videó mellett.