26731
Battlefield Heroes
-
#5316 Háttenemám:| -
#5315 azért jó lenne egy normális házigazda aki foglalkozik is a topiccal,mondjuk én -
#5314 Akkor jó. -
#5313 visszafogod kapni az időt... -
#5312 azt a jó büdös anyát. Most vettem olyan XP növelőt erre 10perc útán battlefield heroes offline. -
#5311 Az nem fun, hanem fan, te kibaszott idiota... -
karajjj #5310 ezen besírtam -
tomonor #5309 ROADBLOCK FIRST!!!!!!!!!!444 XD ember, beszarás... -
#5308 what is love
hátbafatal
spartaa
beteg vid -
karajjj #5307 megoldva ^^,
laza 36 perces késéssel megjött a levél... -
karajjj #5306 *tegnap reggeltem... -
tomonor #5305 általában nálam az a gond hogy előbb gyógyítok mielőtt lelőnének (túl közel van a combat medicine a burning bullets gombomhoz) -
karajjj #5304 tegnap reggel gmail-es címmel, játszottam is, léptem vagy 3-szor szintet, ma pedig nem enged be, mert nincs megerősítve a mailcímem, a gmailre pedig hiába kérem újra, nem jön meg az aktiváló levél :S nem tudtok valami megoldást? muszáj újrareggelni? -
#5303 2 lövés? Rengeteg. Meglövöm egyszer, akkor már tudja hogy gond van, elbújik, és gyógyítja magát. -
cat vegyél már föl xfire-n,a nevem (ravasz módón) snexi :D -
tomonor #5301 nemtudom, engem egész lönnyen szednek le a kommandósok sznájpörrel. A fejre célloz, úgy asszem két lövés is elég. -
#5300 Nanemár :D mit értesz azalatt, hogy legdurvább, mindkettő másra van kihegyezve, a stefan's sharpshoterrel(asszem ez van nekem) hedsáttal 55-65ös sebzést lazán lead, amivel a gányabb esetekbe is két lövés minden, plusz még az abilityről nem is beszéltem mellé(pirszinglövés)
esetleg a gunnerrel lehetnek fennakadások, de az már csak helyezkedés kérdése és az is sima ügy... -
-
#5298 Van valami értelme ebben a játékban a commandonak? Lvl 4 vagyok, megvettem a legdurvább távcsövest, de még így is 3-4 golyó kell egy emberbe. Ez végig így lesz? -
#5297 Billentyűzeted
-
ranex15 #5296 kösz:D de valojában ez álca.... :D szoval ne hogy azt hidd hogy kitty fun vok XD -
Neoncsoves #5295 Ne kezdjük már ezt a kinek nagyobb az e-penise témát -
#5294 Gondoltam megmutatom ..
Még dolgozok rajta -
#5293 az nekem is jól jönne így 19lv-n :D -
#5292 volt már cat haverommal 14-15k xp is 1 kör alatt -
#5291 hát azért simán nem
-
tomonor #5290 vótmá ilyenem
Amúgy milyen osztály? Mer 30 killt simán össze tudsz szedni egy commandoval, ám nézve az xp-t, így lehet hogy gunner vagy soldier vagy aki gyógyítja magát. Inkább soldier. -
#5289 xp a lenyeg, nem a stat
amugy jo a hellokittys oldalad ^^ -
#5288 ...volt mar jobb is.
Csak nem verem ra es nem linkelgetem a kepet masoknak mint egy dedos. -
ranex15 #5287 bakker igy:D ENNYI -
ranex15 #5286 Álmodtatok már ilyen statról?:DDD
-
#5285 visszaszamlalas' +el' -
#5284 Akkor kell csatlakozni egy barathoz, amikor megy a visszszamlalas a szerveren.
Nem hiszem, hogy egy ilyen jo otlettel nem foglalkozik az EA :( -
tomonor #5283 Engem leginkább az idegesít, hogy nem lehet baráthoz csatlakozni az új patch óta -.- Megváltoztatták a kapcsolódás mechanizmusát, és ezúttal a játék 2 dolgot keres amikor kapcsolódsz: Majdnem tele legyen a szerver, és lehetőleg éppen új pálya kezdődjön. Ezáltal nagyon kicsi az esélye hogy valaki baráthoz csatlakozzon. -
#5282 Én már annak is örülnék ha ez a kapcsolódási probléma megszűnne. Konnektelek, disco 15, megint konnektelek, várok 10 percet és innentől ezt csinálja. -
#5281 bezzeg amikor még fejlődtem akkor nem adtak érte 100vp-t,pedig akkor most 1900vp-vel gazdagabb lennék :D -
#5280 Ahham :) -
#5279 De már 2-3 napja? :O
-
#5278 Szerver lagg, nekem is volt aztán elmúlt.. :D -
#5277 Hello ez a lagg probléma mitől lehet?
Katt
Mindent amit tudni kell róla, leírtam jobb oldalon videó mellett.