26731
Battlefield Heroes
-
andyorr #5276 égre!az új patch orvosolta a gondomat -
andyorr #5275 tényleg mindent jól csinálok mivel már jóideje játszom és tudok mindent.más karimnál nincs ez a problem... -
Morpeus #5274 Üdv mindenkinek! Lenne egy gondom amit nem tudok megoldani. Az a gondom, hogy elindítom a bfh-t és mielőtt behozná a karakterválasztó képernyőt kilép. Eddig elindult meg már van egy 10-es soldierem csak voltak a lag spike-ok és a fórumos leírások alapján próbáltam helyrehozni. Megkaptam azt a drága error 22 hibakódot. Windows 7-em van és a hardware most szerintem nem érdekes. Előre köszönöm a segítséget. -
#5273 thanx -
#5272 2 levelenként kapsz 1 hero pointot amivel abilitiket tudsz luppolni vagy megvenni -
#5271 Sziasztok. Az abilitiest mikor engedi használni mert nem teljesen érten. Tehát pontosan az az 5000 az mi? -
#5270 Nem értem mit kell háborogni, a ruha semmiben nem befolyásolja a teljesítményedet ahogy másokét sem. Ez csak egy kicsi extra azoknak akik hajlandóak egy kisebb pénzösszeget ráfordítani. Aki ingyen játszik(én is) az meg örüljön, hogy minden fegyver és minden képessége a játékbeli teljesítményéért járó pontokból megvásárolható.A programmal magával meglátásom szerint semmi gond nincs, első béta óta játszok, és még nem untam meg(csak most inkább sf4-ezek:D), de ez teljesen egyénfüggő, de valszeg a túl magas elvárások miatt csalódtál benne -
#5269 most ez megjelent mar, vagy beta van meg?
minek lehet akkor jelentkezni -
#5268 nem vagyok hülye, láttam énis hogy vannak nem fizetős ruhák is. És természetesen értemén hogy vissza kell térülnie a pénznek, én sem gondoltam azért azt hogy minden ingyenes lesz. De nézd csak meg az Op7-et pl, az is teljesen ingyenes játék, nagyon kevés dolog van ami fizetős, mégis úgy néz ki megéri a fejlesztőknek.
+ a játékra is pipa vagyok, mert amekkora hype volt körülötte és amennyit várni kellett rá ahhoz képest ez nulla. -
ropi88 #5267 kikapcsolat a windows-os tűzfalat és rögtön engedett csatlakozni... -
#5266 Detto...miközben a szomszéd gyereket beengedi...
A harware is bőven jó hozzá...
Plíz help.
-
#5265 Ne legyél már hülye kérlek. Ott vannak a ruhák VALOR pontokért amik nem pénzbe kerülnek hanem a játékban töltött időért,teljesített feladatokért kapod őket. Tény hogy vannak fizetős tartalmak is, de te sem gondoltad komolyan hogy az EA a játékosközösség két szép szeméért fejleszt egy játékot. Valahogy vissza kell jönnie a ráfordított pénznek... -
ropi88 #5264 hali!
srácok regeltem az oldalon, csináltam hőst és ha próbálok csatlakozni, akkor folyton ez jön be:
"You were disconnected. (15)" na most ez mitől lehet? -
#5263 tökjó hogy mondogatták mindig hogy így lesz ingyenes úgy lesz teljesen ingyenes, és hogy milyen jó lesz, teljesen egyedi ruhák lehetnek majd meg stb, erre naná hogy kell egy fizetős rész hogy az egyedi kinézetért fizetni kelljen... -
#5262 nekem nem akar belépni egyik szeroba se... mi lehet a baj? -
#5261 amilyen sorrendben leírtam az nem stimmel, regisztrálni még a closed beta előtt regisztráltam. -
sadi57 #5260 az egyetlen probléma az, hogy te regisztráció előtt töltötted le a játékot :\ -
#5259 letöltöttem a játékot, regisztráltam, csináltam hero-t, nyomok a playre, erre itt matchmakingel már egy tíz perce, és semmit nem talál. mi lehet a probléma? -
#5258 tök jó hogy ide írjátok be,amikor kb 10-en megpróbálják felhasználni de csak az elsőnek sikerül -
DavidVattai #5257 Estét mindenkinek.
Mivel jó magam Royal fan vagyok, így maradt feleslegben egy national medál kódom.
HX37-2DSA-9DGW-JPQK Ha esetleg valakinek kell.
Jó játékot. -
sadi57 #5256 Royal Heroic Beta Medal Code: 578A-MFZZ-TCHE-CFJN -
#5255 El persze . -
sadi57 #5254 tényleg ha már elhasználtam a nationalos heroic kódomat, akkor még a másikat is el lehet? -
sadi57 #5253 engem is National: sadi57, sadista, tryagain -
#5252 Na megint elkezdtem játszani, látom sokat fejlődött a game, meg látom sok hibát jól leszartak xD
vegyetek fel spancinak:
Hirako nat.csipás
VastoLord roy.szoldzsi -
#5251 nem lehet -
supersheep #5250 Hogyan kell karaktert törölni? -
Redmaster #5249 Hogyha a újra el akarom osztani a "skill" pontjaimat akkor ha rányomok az újraelosztásra az normális hogy 2 elveszlik? -
EK1TEP #5248 Már eladva a cucc!!! -
Cat 02 #5247 Nekem jöhet :p -
EK1TEP #5246 200 BattleFounds vagy mi a rák -
EK1TEP #5245 Ha kell valakinek nekem van 200BF -hez valami kódom ezt is kaptam e-mailben.pm-et írjon! -
EK1TEP #5244 Használjátok egészséggel! Nekem nem kell! -
EK1TEP #5243 Itt van két ilyen izé:
Royal Heroic Beta Medal Code: 8BUS-ER6V-YLN4-PCA3
National Heroic Beta Medal Code: FPGL-WPA8-2SH2-PWE9 -
#5242 Próbáld meg itt .. :P -
Cat 02 #5241 Nézd meg spam-ben, hátha. -
#5240 aki anno játszott -
#5239 Ti mikor kaptatok visszaigazoló emailt, mert én már napok óta arra várok hogy, küldjék és addig nem enged belépni, és nem tudok játszani vele. -
#5238 Ki kap heroic beta medal-t?Aki anno a beta kulcsot igényelte? -
#5237 Szivacs nálam ez a játék, sohasem talál szervert :(