26731
Battlefield Heroes
  • RaSzTaH
    van valami sg.hu-s grp? vagy akármilyen amibe több magyar található mint 1! ?:)
  • tutituti
    D4M13N néven futok,ha valaki fel akar venni.
  • Cat 02 #5194
    http://www.xfire.com/clans/sgheroes/
  • Snexi
    azt hogy kell? :D
  • Cat 02 #5192
    Gyere inkább xfire klánba :D
  • Snexi
    ezt,benne vagyok :D msn-en vegyél föl
    [email protected]
  • Cat 02 #5190
    Ha valaki reportolja, csak akkor.
  • Cat 02 #5189

Ezt ? :p Ám tolhatjuk vmikor.
  • Fujiryu
    Az ilyenért bannolnak és nullázzák az embered remélem tudod :)
  • Snexi
    olyat akar velem vki csinálni (aki national) hoyg megölhetem 15x?mission miatt kéne,cserébe ő is megölhet,vagy megcsinálhatja a missiont rajtam
  • Cat 02 #5186
    Mindenből 3 fajta fegyver (alap + 2).
  • EK1TEP
    Kajak semmi hack vagy ilyesmi nincs hozzá?
    Így szinte egy kalap fos a játék!Semmi normális egyedi cuccot nem tudok venni így a katonámnak!
    Am fegyverek azok lesznek még?Mert eddig csak az alap fegyverek vannak a boltban is!
  • davis98
    én nekem is adhattok
  • Cat 02 #5183
    Aham.
  • barmi
    Én is csak ismételni tudom magam :D Nálam nem volt még ilyen.
    (Ha mindent jól csinálsz akkor valami furcsa gond lehet nálad!
    Próbáltál már létrehozni más karaktert és megnézni hogy annál is
    eltűnik e a vásárolt fegyó? Elvileg egy reggel 4 vagy 5 karaktert
    tudsz kreálni magadnak.) Dobok néhány képet hátha segít valamit:

...
  • EK1TEP
    azokat a Battlefound pontokat csak pénzel lehet venni?
  • andyorr
    az alap fegyverekkel mehetnék csak ahhoz nincs kedvem...
  • andyorr
    de egy 5 perce megvett fegyónak nem szabadna lejárni ez itt a gond....
  • andyorr
    és akkor alapból kiteszi
  • andyorr
    azért kickelnek mert a fegyver lejár
  • Cat 02 #5176
    Miért kickelnének ? Az újra megvett fegyót beraktad az actionbarba (ott alul)
  • andyorr
    még mindig nem játszom... a probléma amit említettem még mindig fenn áll. megveszem a fegyót de mire játszanék lejár mind a 7(!) nap és kickekkelnek.már 500 valor pointot elcsesztem a próbálkozásokkal és meguntam.... vmi help????

Csak ismételni tudom magam mivel a segítség amit kaptam nem segített hiszen nagyon jól tudtam eddig is hogyan rakjam be az új fegyvert.a problem az h berakom és utáno go play de miután betölt kiírja kickeltek.utána megnézem a fegyvereim és le vannak járva a vadiúj fegyók!
    előre is köszi a segítséget
  • Scharnhorst
    üdv!
    valószínűleg ha jól sejtem National Army-s karaktert csináltál. Abból mindig sok van és velük mindig tele vannak a serverek ezért nem talál olyat ahova beférnél, ez nálam is előfordul főleg a csúcsidőkben. Éjjel és korán reggel viszont nálam ilyen probléma sose fordult még elő. Remélem tudtam segíteni.
  • Cat 02 #5173
    Mert nem raktál oda egyet sem ...
  • niiil
    Options-ba refresh-elem a szerver listát, és üres marad a Bookmarks...
  • niiil
    és hiába nyomok try again-ra megint keres, és megint nem talál.
  • niiil
    De az is problémám, mikor beakarok menni szerverre, akkor csomószor kiírja h nem talál és try again......
  • Cat 02 #5169
    Ha most regiznék, akkor kapnék BF pontot ?
  • Cat 02 #5168
    Vedd fel őket Friend List-be és játszhatsz velük...
  • niiil
    Sziasztok, az a problémám, hogy a BF:H-ban hogyan tudok szervert keresni? Mert nekem csak play van, és akkor keress magának. Vagy ehez nincs más megoldás??? (Mert jó lenne ismerősökkel játszani, vagy legalább magyarokkal.)
  • barmi
    Nekem sem küldött még senki ....
  • barmi
    Ha megveszed a fegyót a store-ban akkor az egy hétig vagy egy hónapig (attól függ melyik lehetőséget választod) elérhető számodra. Ha megvetted azután berakod a fegyvert a mystuff opcióban a fegyvereid közé és GO PLAY!
  • andyorr
    még mindig nem játszom... a probléma amit említettem még mindig fenn áll. megveszem a fegyót de mire játszanék lejár mind a 7(!) nap és kickekkelnek.már 500 valor pointot elcsesztem a próbálkozásokkal és meguntam.... vmi help????
  • Cat 02 #5163
    Én meg megkaptam foxpal-ét :D
  • Snexi
    én kértem több fórumon is,rengeteg olyan emberről tudok aki kapott de nem kell neki,mégse vette senki a fáradságot hogy belépjen az e-mailjére és becopyzza a kódot
    amúgy remélem hogy hamarosan(1 hónapon belül) lesz új map mert sokan beleunnak ebbe a 4 mapba
    fú,én még emlékszem amikor még csak 1 map volt de akkro se untam :D
  • barmi
    Grat! Engem is megdobhattok battlefund kóddal priviben ha nincs rá szükségetek! Köszi előre is!
  • Smithwarden
    Sikerult 1600 bf pontot osszekaparnom.
    (Sok haver lusta volt es en csinaltam kulon emaileket a beta kulcsaikhoz...)
  • Richardix
    Szeretnék segítséget kérni:
    elfelejtettem a felh. nevet és a jelszót (nem az ea accountot) meg tudnám ezt vhol nézni v vmi?
  • barmi
    A múltkor voltam egy olyan szerón amin folyamatosan a victory vilage ment :D semmi más:) benyomtam bookmarkba gondoltam jó lesz az még erre tegnap benéztem arra a szeróra és már minden pálya ment rajta... :( pedig nem ártana több ONLY INFANTRY szeró szeréntem....
  • barmi
    Működik az :) Minden másodikra :D Bepipálom hogy Infantry erre berak bucherre... mondom Lool. gyorsan Esc még mielött betöltené a mappot. majd ujra play now és akkor már megyek victory village-re :DDD nekem ez 10-ből nyolcszor be szokott jönni :X