26731
Battlefield Heroes
-
RaSzTaH #5196 van valami sg.hu-s grp? vagy akármilyen amibe több magyar található mint 1! ?:) -
#5195 D4M13N néven futok,ha valaki fel akar venni. -
Cat 02 #5194 http://www.xfire.com/clans/sgheroes/ -
#5193 azt hogy kell? :D -
Cat 02 #5192 Gyere inkább xfire klánba :D -
#5191 ezt,benne vagyok :D msn-en vegyél föl
[email protected] -
Cat 02 #5190 Ha valaki reportolja, csak akkor. -
Cat 02 #5189
Ezt ? :p Ám tolhatjuk vmikor. -
#5188 Az ilyenért bannolnak és nullázzák az embered remélem tudod :) -
#5187 olyat akar velem vki csinálni (aki national) hoyg megölhetem 15x?mission miatt kéne,cserébe ő is megölhet,vagy megcsinálhatja a missiont rajtam -
Cat 02 #5186 Mindenből 3 fajta fegyver (alap + 2). -
EK1TEP #5185 Kajak semmi hack vagy ilyesmi nincs hozzá?
Így szinte egy kalap fos a játék!Semmi normális egyedi cuccot nem tudok venni így a katonámnak!
Am fegyverek azok lesznek még?Mert eddig csak az alap fegyverek vannak a boltban is! -
#5184 én nekem is adhattok -
Cat 02 #5183 Aham. -
barmi #5182 Én is csak ismételni tudom magam :D Nálam nem volt még ilyen.
(Ha mindent jól csinálsz akkor valami furcsa gond lehet nálad!
Próbáltál már létrehozni más karaktert és megnézni hogy annál is
eltűnik e a vásárolt fegyó? Elvileg egy reggel 4 vagy 5 karaktert
tudsz kreálni magadnak.) Dobok néhány képet hátha segít valamit:
... -
EK1TEP #5181 azokat a Battlefound pontokat csak pénzel lehet venni? -
andyorr #5180 az alap fegyverekkel mehetnék csak ahhoz nincs kedvem... -
andyorr #5179 de egy 5 perce megvett fegyónak nem szabadna lejárni ez itt a gond.... -
andyorr #5178 és akkor alapból kiteszi -
andyorr #5177 azért kickelnek mert a fegyver lejár -
Cat 02 #5176 Miért kickelnének ? Az újra megvett fegyót beraktad az actionbarba (ott alul) -
andyorr #5175 még mindig nem játszom... a probléma amit említettem még mindig fenn áll. megveszem a fegyót de mire játszanék lejár mind a 7(!) nap és kickekkelnek.már 500 valor pointot elcsesztem a próbálkozásokkal és meguntam.... vmi help????
Csak ismételni tudom magam mivel a segítség amit kaptam nem segített hiszen nagyon jól tudtam eddig is hogyan rakjam be az új fegyvert.a problem az h berakom és utáno go play de miután betölt kiírja kickeltek.utána megnézem a fegyvereim és le vannak járva a vadiúj fegyók!
előre is köszi a segítséget -
Scharnhorst #5174 üdv!
valószínűleg ha jól sejtem National Army-s karaktert csináltál. Abból mindig sok van és velük mindig tele vannak a serverek ezért nem talál olyat ahova beférnél, ez nálam is előfordul főleg a csúcsidőkben. Éjjel és korán reggel viszont nálam ilyen probléma sose fordult még elő. Remélem tudtam segíteni. -
Cat 02 #5173 Mert nem raktál oda egyet sem ... -
niiil #5172 Options-ba refresh-elem a szerver listát, és üres marad a Bookmarks... -
niiil #5171 és hiába nyomok try again-ra megint keres, és megint nem talál. -
niiil #5170 De az is problémám, mikor beakarok menni szerverre, akkor csomószor kiírja h nem talál és try again...... -
Cat 02 #5169 Ha most regiznék, akkor kapnék BF pontot ? -
Cat 02 #5168 Vedd fel őket Friend List-be és játszhatsz velük... -
niiil #5167 Sziasztok, az a problémám, hogy a BF:H-ban hogyan tudok szervert keresni? Mert nekem csak play van, és akkor keress magának. Vagy ehez nincs más megoldás??? (Mert jó lenne ismerősökkel játszani, vagy legalább magyarokkal.) -
barmi #5166 Nekem sem küldött még senki .... -
barmi #5165 Ha megveszed a fegyót a store-ban akkor az egy hétig vagy egy hónapig (attól függ melyik lehetőséget választod) elérhető számodra. Ha megvetted azután berakod a fegyvert a mystuff opcióban a fegyvereid közé és GO PLAY! -
andyorr #5164 még mindig nem játszom... a probléma amit említettem még mindig fenn áll. megveszem a fegyót de mire játszanék lejár mind a 7(!) nap és kickekkelnek.már 500 valor pointot elcsesztem a próbálkozásokkal és meguntam.... vmi help???? -
Cat 02 #5163 Én meg megkaptam foxpal-ét :D -
#5162 én kértem több fórumon is,rengeteg olyan emberről tudok aki kapott de nem kell neki,mégse vette senki a fáradságot hogy belépjen az e-mailjére és becopyzza a kódot
amúgy remélem hogy hamarosan(1 hónapon belül) lesz új map mert sokan beleunnak ebbe a 4 mapba
fú,én még emlékszem amikor még csak 1 map volt de akkro se untam :D -
barmi #5161 Grat! Engem is megdobhattok battlefund kóddal priviben ha nincs rá szükségetek! Köszi előre is! -
#5160 Sikerult 1600 bf pontot osszekaparnom.
(Sok haver lusta volt es en csinaltam kulon emaileket a beta kulcsaikhoz...) -
Richardix #5159 Szeretnék segítséget kérni:
elfelejtettem a felh. nevet és a jelszót (nem az ea accountot) meg tudnám ezt vhol nézni v vmi? -
barmi #5158 A múltkor voltam egy olyan szerón amin folyamatosan a victory vilage ment :D semmi más:) benyomtam bookmarkba gondoltam jó lesz az még erre tegnap benéztem arra a szeróra és már minden pálya ment rajta... :( pedig nem ártana több ONLY INFANTRY szeró szeréntem.... -
barmi #5157 Működik az :) Minden másodikra :D Bepipálom hogy Infantry erre berak bucherre... mondom Lool. gyorsan Esc még mielött betöltené a mappot. majd ujra play now és akkor már megyek victory village-re :DDD nekem ez 10-ből nyolcszor be szokott jönni :X