26731
Battlefield Heroes
-
#5356 Azért ez sem rossz. :-) -
Cat 02 #5355 *játszom, sry -
Cat 02 #5354 Ennek az az oka, hogy nem játszok :)
Amikor benne voltam top 1000-ben, akkor még volt értelme játszani, de mostmár unalmas egy picit, de azért majd tologatom. -
#5353 mért nem látlak soha játszani?pedig benn vagy friendsben -
Cat 02 #5352 2szer kell. -
#5351 IE-n bejelentkezek, play, erre kiírja hogy, jelentkezzek be. -
Cat 02 #5350 Kevesebbet haltál :) -
Zwiebel #5349 Megoldottam a problémát :D Aki rókát használ és nem megy neki az írjon xD Vagy akár ide is megírhatom, ha valakit érdekel :) -
Zwiebel #5348 Firefox-ot vagy IE-t használtok? IE-n bejön az oldal de Firefoxon még mindig nem :S -
#5347 nekem most ment hibátlanul :)
epénisz :D -
tomonor #5346 Ezesetben az EA-nak meg a DICE-nak kell gratulálni. Az ilyen meg fog esni. -
#5345 Az még semmi, nekem az XP növelőm ment el is egy csomó idő, persze nem adták vissza. Kb. 7-8 óra a levesbe ment. -
#5344 Nekem sem indul el a játék. -
#5343 igen,már dél óta kb -
Zwiebel #5342 Nektek most fut? -
Zwiebel #5341 Durva... IE-n bejön az oldal Firefoxon meg azt írja ki mint eddig :S -
grandegamer #5340 Találtam a twiteren egy oldalt ahonnan most is felehet lépni
http://tr.im/rwGJ -
#5339 azt nem értem hogy minek kell ahoz pár órára offline-nak lennie az egész játéknak hogy egy új hírt vagy valamit föltegyenek az oldalra -
Zwiebel #5338 Köszi szépen! -
grandegamer #5337 Vedd fel barátnak és lépj fel egy szerverre játszani és utána a friends menüben online leszel így fel tud lépni a szerverre amin játszol már ha nincs tele a szerver.
KB 2-3 óra -
Zwiebel #5336 Sziasztok!
Ma kezdtem el a játékot, eddig nagyon bejött Azt hogyan tudnánk megoldani tesóval, hogy (természetesen külön gépen) egy szerverre kerüljünk mindig?
Ja és ez a leállás kb meddig marad szerintetek? Már aki jártasabb a dologban :) -
grandegamer #5335 A franc már megint leállás van! -
Xenada #5334 Bocs a 2 üziért. MSN em: [email protected] -
Xenada #5333 Sziasztok. Valakinek nincs felesleges e mailje ami ad battlefound ot ? :D -
#5332 Ahha köszi megnézem!! -
tomonor #5331 options-ba nézted már az In game video quality opciót? Ha az és a felbontásod maxon van, annál szebb nem lesz. Esetleg még a beta verzió lehet hogy kevésbé butított volt... -
tomonor #5330 már nem -
dirtlaci #5329 hello egy kérdés 2 napja szedtem le az oldalrol a gamet nagyon tetszik de ez ugye még béta verzió? -
#5328 Haho valaki tud nekem segíteni ......
az a gond ahogy nézem a videokat teljesen más a kidolgozzotsága a köveknek meg a seaside pályán a búza is életübb mint amit az én játékom közben látok!!
ez mért van és mitcsináljak h jobb legyen??? -
#5327 Hello !
Amugy itt ezen a címen nekem elindult a karbantartás ellenére is:
http://www.battlefieldheroes.com/forum/index.php
-
#5326 joebacsi johazigazda, nembaszogatni -
tomonor #5325 Van már HG, és az SG modik amúgy se veszik csak úgy le valaki HG rangját. -
#5324 Karbantartás van, nem hiba. De volt már leállás, bár eddig ugye beta volt, ezért kezdjünk inkább új lappal :) -
karajjj #5323 semmi és, csak leírtam a véleményemet -
grandegamer #5322 Volt már régebben is ilyen leállás mivel még csak szombat óta jászom. -
#5321 és? -
#5320 Igen . -
grandegamer #5319 Sziasztok hero pontot csak 2 szint lépéssel lehet csak kapni? -
karajjj #5318 14-18 között -> hát inkább ne -
#5317 Dehogy, simán beléjük lehet ereszteni néha 3 lövést is. Persze van akibe nem, de azokat már eltalálni is nehéz :)
De ez ennek a játéknak a fő előnye, hogy nemcsak überprofik játszanak rajta, ezért a bénábbaknak (=nekem) is jut babér :)