26731
Battlefield Heroes
-
Attiska #5516 Victory Village-ben lazán lehet csinálni 2000-3000 XP-t úgy, hogy nem töröd halálra magad, csak zászlófoglalással.
Nem kell a ruháért fizetni, VP-ért is lehet venni. -
#5515 level 6 még könnyű fázis,missonok se lesznek kész ilyen hamar később... -
kutyacsont #5514 ja látom azért fizetni kell... KÁR mert nagyon fasza ruhák vannak.... -
kutyacsont #5513 jujj a bemutatós smilet nem akkartam sorry ! :D ne vegyétek komolyan !
Ja és olyan cucot ami a ruhákhoz kell honan lehet szerezni ? -
kutyacsont #5512 My best stats ! KB fél nap játék után... am én kipróbáltam mindegyiket nekem is a soliderjön be az én taktikám az hogy ha meglátok egy ellenséget rádobom a granade spamot vagy mit utána elkezedkek rá lőni majd bourning shots azt amikor ő tölti a fegyverét akkor töltök én életet.... (nevet nem fikázni első karim 6 lvl)
-
evilscorpio #5511 helló mindenkinek volna egy olyan gondom hogy ment rendesen a game, de ujjratettem a rendszert, és most a play now gomb után bejön a kis töltöablak felmegy a töltés, chekkolja aaz installt és eltünik és semmi... feltettem directx et, feldobtam a drivert a videokarimnak, elötte nem volt semmi ien gondja feldobtam a legujjabb drivert is azzal se... ötletem sincs mi a a retek kellhet neki, léci irjatok aki tud segíteni ill hasonloval találkozott volna már. elöre is köszi -
tomonor #5510 jah, azt nem, csak úgy dobálták a csávók, hát gondoltam arrébb futok, és nem lett semmi bajom. :D -
#5509 És a hordót felrobbantották? Mert én úgy értettem hogy hordó és utána bele eresztesz egy rakétát, így azonnal robban. -
tomonor #5508 rám amikor stealthban voltam dobálták a hordókat, de nem találtak el egyszer se. Ez most attól függ ki melyik kasztot tolja jobban, pl én a soldiert szeretem nagyon, legkönnyebben azzal szerzem a killeket, és mivel szeretek solozni, jól jön a combat medicine ÉS a bandage egyszerre. De bandage-et csak akkor használok ha nagyon ki van merülve az amúgy 5-ös szintű combat medicine-em. -
#5507 A gunner a legjobb... :D Megfigyeltem a noided videóban, hogyan tolja és tényleg könnyebb... A vicces az volt amikor jön két commando stealthben és egy explosive kit mindkettőjüket egyszerre nyirta ki. Nekem nagyon megtetszett... :B (Ma összejött a 10-2 -es K/D stat) -
#5506 Nem, félre értesz. A célzást lehet vele gyakorolni. Egy tankot nem kaland eltalálni, mert nagy. Igaz, ha mozog, akkor nehezebb, de mégis, NAGY. De, ha egy gyalogost relative messziről el tudsz találni, akkor a tankot IS el fogod találni! Mondjuk, a toronyból a bázis dombján kempelő snipát úgy, hogy Ő ne tudjon eltalálni akció közben! -
#5505 Gyakorolni lehet szinte barhol a raketavetovel, de VV-n maximum bosszantani lehet az ellenseget, haztetore robbantani magad vagy talan a toronybol 1-1 snipert "kilokni", de masra nem igazan jo az infantrys mapokon.
Inkabb az eredmenyessegrol beszelgettunk eddig es gyalogosokra alig sebez valamit a raketa (jo neha fejbe kb 20-40 is osszejon, de ahelyett a geppuskaddal kb 10-szer gyorsabban kinyirod). -
#5504 Mindig a legerősebbet KELL megvenni. Sajnos, két félét azonosból NEM lehet berakni, ami szintén ostobaság. Sokszor elég lenne egy közepes is, de el kell használni egy teljes tapaszt/kulcsot.
Smithwarden, ami a gunner bazookáját illeti, érdekes, de pont az inflantys pályákon lehet jól begyakorolni használatát. Igaz, ott sokszor elég csak az illető mellé lőni, meg ráadásul sokszor fedezékbe húzódnának. Ilyenkor viszont szintén érdemes oda pürkülni a talpuk alá. Pl, a VV pályán a toronyból néha egész sokáig ki lehet húzni halál nélkül. Igaz, hogy kevés pontot is kapni a sebzésekért, de azért nem olyan rossz az. Az a legjobb, amikor sikerűl úgy eltalálni az illetőt, hogy felrepül.
Thomeee, miért lenne drága egy erős csavarkulcs v. tapasz? Gondold végig, rájössz, mi a drága! Elhiheted, NEM ez! Ha meghalsz, mert nem használod, van, amikor a pálya másik oldalára rak be. Mire akció közelébe jutsz, azok, akik használják ezeket, és nem sóherek használni is, addig jópár pontot bezsebelnek. Tehát, nem mindegy, ha mondjuk csak 1-2 alkalommal is, de kevesebbszer nyiffansz ki!
Van, amikor hiába küldöm magamra a gyógyítást, ha nagyon lent van az érték, szinte a kör végéig fel se gyógyítod magadat. Csak, használatához szintén el kell bújni! -
tomonor #5503 És most nézzünk egy kis háttértörténetet a játékból :D
Annó a Royal és a National országok vagy kontinensek nagy barátságba voltak, jóban-rosszban támogatták egymást. Ám az egyik olimpia alkalmával a Nationalosok aranyérmet szereztek a canga bajnokságban, erre pedig rácáfolt a Royal azzal hogy csaltak a Nemzetiek.
Kitört a háború, és a Király haderői benyomultak a Nemzet országába, kitoloncolva őket. Itt tartunk most. :D
Az egész háború egy rohadt aranyérem miatt tört ki xD Ám a nemzetiek nem csalók >:P -
tomonor #5502 Nekem mindig kéznél van minimum 2000VP, a lényeg az hogy nem kell ruhára meg fölös fegyókra költeni. Soldiernél Bandage-ből elég egy 25-ös, mert ők használni tudják a combat medicine-t is, ám a Supreme Wrenchből elengedhetetlen minimum 100 darab. Gunnert még nem próbáltam, azoknak pajzsa van, de ott is nagy hasznát veszik a supreme bandage-nek, commandoról nem is beszélve. -
Cat 02 #5501 Nem kell állandóan használni :p -
Cat 02 #5500 Az a többi fegyver ;) -
#5499 De az q*rva drága... -
tomonor #5498 nem, minnél messzebb.
Soldierek használjanak TNT-t tankok ellen, Grenade Spam-et infantry ellen. -
#5497 Soldierrel a tankok ellen eleg gazos, mert hiaba van az utese, ahhoz kozel kell jutni es csak a soldiernek nincs sprintje.
Marad a minel nagyobb granatspam es a fedezekek (+ 5/5 heal).
Commando-val mar megoldhato a dolog, foleg ha van akna - eloszor a tank kozelebe ledobni es utana a tnt-t ra sprinttel, kb 80%-a a tank panceljanak oda, meg egy tnt vagy valahonnan/valaki mastol kis sebzes bele es vege a tanknak.
De egy "profi" tankos ellen egy "normalis" gunner persze egy csapatba mindenkeppen jo es kell(ene), aki megveszi a raketavetot es hasznalni is tudja nem csak 2 meterrol talalja el a mozgo jarmuveket... -
#5496 "Ugyebár tudni illik, hogy minnél messzebb van a sniper tőled, annál nagyobbat sebez"
Nem kozelebb? -
tomonor #5495 én általában akkor szoktam lőni repülőket, amikor felszálnak, úgy esélyük sincs, igaz sokszor anyáznak utánna, ám háborúban és szerelemben mindent szabad ugyebár. 2 dolog idegesít a repülésben: egyik, hogy a wingclippes akciók után mindig kell wrenchet használni (DFA-zom általában), másik pedig a sniper. Ugyebár tudni illik, hogy minnél messzebb van a sniper tőled, annál nagyobbat sebez, ráadásul ha rányomja a Piercing shot-ot (én is azt szoktam ) akkor 3 lövésből le van kapva a repcsim. :( Nos, ilyenkor kell felrepülni az égbe, ám ha 100 hitpointon volt a gép, akkor b@szh4tom.
Szal végülis ez is jelzi mennyire túl van fegyverezve a commando. Az a piercing dolog egyáltalán nem hiányzott nekik xD -
tomonor #5494 csakis supreme-t éri meg venni ezekből IMHO -
#5493 Supereme bandaget meg Wrenchet használtok, vagy csóróbbakat? -
#5492 Jaja, én is így tapasztaltam, ezért szoppancs. :-( Kemény munkával megkeresett javítást egyetlen huppanással is el lehet szúrni! Ezért kell megfelelő helyre elmenekülni, és reménykedni, hogy nem lőnek addig ki. Ezért, ha észre veszek hasonlót, azonnal a közelbe lövök, még ha nem is találom el. :-D Vannak a pályákon olyan helyek, ahova ilyen céllal el lehet menekülni. De tipikusan, a házak között ez szinte kivitelezhetetlen, ha sok ellenfél vesz körül. Inkább, ha észlelem, hogy kezd elfogyni az "ereje" a tanknak, inkább kiszállok, és akár rakok rá én egy tnt-t. Ugyanis a másik tipikusan ostoba hiba az emberektől, hogy használnak egy járművet, majd ott hagyják az út szélén. Amíg az fel nem robban, addig nem jön helyére új. Ez azért baj, mert az okostóni hamar meghallhat, és újra születés után ott fog anyázni, hogy nincsen jármű. Nem egyszer járok úgy, hogy még egy nyomoronc jeep sincsen az alapbázison, pedig abból van vagy 4!!! Pedig CSAK annyi lenne, hogy kiszállás után rádob egy tnt-t, és csá. Én még a repcsikkel is, ha ki kell ugranom, figyelek, hogy lehetőleg minél hamarabb megsemmisüljön. Akár ha kell, még rá lövök, vagy dobok valamit. De, a tankra van a legjobban szükség. -
tomonor #5491 nemnem, ha meglőnek wrench közbe akkor annak is annyi. Számtalanszor fordult elő repülési karrierem közben. -
Cat 02 #5490 Fényeffektet leveszi, de sebeződsz tovább. -
#5489 A javítás folytatódik sérülés után, a gyógyulás (Bandage) nem folytatódik. Legalábbis eddig így vettem észre. Mondjuk a bandage alapból tiszta bugos, ha rajtam van a burning bullets, néha eloltja, néha nem, néha nem healel utána, néha igen... -
#5488 Az a legtutibb, ha ketten összefognak a tank ellen, főleg, ha az egyiknek van bazookája, a másik meg tnt-zi. Volt olyan kör, hogy egyszer se pusztultam el, pedig végig egy tankban utaztam, és volt, hogy hullottam, mint a döglégy! :-D Ha jó az ellenfél, nem olyan könnyű a tankkal se (ráadásul, javítás előtt menekülni kell, mert ha eltalálnak közben, megáll a javítás, szintén idióta húzás). Bár, van 1-2 trükk. Az egyik, hogy távol kell lenni a gyalogosoktól, és folyamatosan mozogni. A másik, hogy éppen meg kell próbálni eltaposni. Elötte bele lőni, egy kicsit alá, hogy felrepüljön, majd a földre érkezési pontjához hajtani. Ez tuti halál. Sajnos a road killt is elcseszték, nem kicsit. Ha csak "tolom" a gyalogost, nem hal meg. Van, amikor rányomom a falra, de szinte semmi. A legtutibb, amit leírtam, ettől megfexenek azonnal. -
#5487 Blastring Strike hatékony? Én még 1 pontot sem raktam bele, most 5/5 Combat M., 3/5 Burning B. illetve 1/5 6th sense van. -
Cat 02 #5486 Soldier ellöki a tankot, Gunner rakétavetőzi, commando meg elkerüli, vagy tnt-zi... Volt már nekem olyan h ráraktam füstölgő tnt-t tankra, srác meg várt ugye amíg felrobban, én meg nem és belelőttem a dynamitbA :D -
#5485 Egy okos tankvezetőt TNT-vel lehetetlen eltalálni, ha meg el is találod, Wrencheli egyből. Viszont tankkal 15-45 körül sebez, attól függően hogy mennyire közel talált be a lövés. Ez rosszabb esetben egy Soldierre 3-4 lövés. Nehezen, de ki lehet healelni (Combat M. + Bandage), viszont ha erre koncentrálsz, akkor támadni nem tudsz, tehát 1v1-ben tuti a vereség tank ellen... -
#5484 Tankok egyaltalan nem imbak, nehez oket megolni ez igaz de egyaltalan nem sebeznek sokat. A repulo sebzese meg a Sniper vs repulo ami tenyleg nevetseges.. -
#5483 A repülőgépek tényleg ratyik, régen anno volt 280 hp-juk, nem értem miért szállították le 190-re. Úgy lenne a helyes, ha csak az AA gun szedné az életét, ehelyett egy sniper több sebzést okoz neki....
A tankok viszont tényleg imbák, lehetetlen velük mit kezdeni, ha nincs neked is tankod, vagy nem vagy gunner. A TNT-t kéne még fejleszteni, hogy instant tank kill legyen, vagy még nagyobbat lehessen vele dobni, mert ez így soldierként/commandoként sztem elég szívatás... -
#5482 Lejart valamid, nincsen berakva fegyver ilyesmi
Nezd at a cucaidat eloszor -
#5481 hehe, persze... csak meg akartam előzni, hogy beszórják ide a kódokat, és ezren rákapjanak :D -
Cat 02 #5480 Mert qrva messze spawnolsz a harctól, egyenként ledarálják a társaid (pubon megvárni a másikat luxus) és egy kill-ért sztem nem 2 hanem néha 3 pont megy le. A jó kis xp-ről nem is beszélve... csak killből nem lehet megélni :p -
#5479 HAhó valaki tud nekem segíteni??
Amikor játszani akkarok a karakteremmel ezt irja ki:
You were disconnected (15) -
#5478 Ahogy Tomeee írja, minden ilyen BF-ben, ha az ellenfél beszorul, duplán megy le a pont. Másfelől ez taktikai probléma is, ha sikerül az ellenfélnek elfoglalni az alap bázist is, max 1-2 tank marad az ellenfél kezébe. Esélyt sem adva a kitörésre, azaz tuti nagy vesztés lesz belőle. Főleg, mert ebben semmilyen kommunikáció nincsen, max annyi, hogy "vegyél fel", de ennek sincsen jelentőssége soxor, sajnos. :/ -
Attiska #5477 A repülőgépek fedélzeti ágyúján is lehetne csiszolni egy picit. Pont tegnap nyomtam azon a pályán, ahol van a világítótorony, snipa ott figyelt fent, nyomom belé az ólmot a 109-esből, de alig pörög lefelé az életereje, ő meg asszem négy lövéssel kinyírta a repülőt...
Meg ami hiányzik, mondjuk egy FW190F, angol oldalról meg mondjuk valamelyik kései vadászbombázó Hurricane, a kurva tankok ellen elég hatásos lenne az a két darab 250 kilós bomba. :)
Pont tegnap volt egy köcsög royal csapat a Buccaner Bay-en, beálltak a fő bázisunkra két tankkal kempelni, és nagyon nem is lehetett velük mit csinálni. :(