26731
Battlefield Heroes
-
#5436 utalom az ilyen healelos/repairos embereket :D
en sose veszek ilyet -
#5435 Ejj a kopasz :D -
#5434 Elég két Troop Trap, hogy szárnyra kapjunk.
-
#5433 Most ezt nem értem... A noided videónál ott lent a kommenteknél, arra kattintok, hogy Statics, akkor ott van a www.sg.hu... Most akkor én vagyok hülye vagy most mi van? -
tomonor #5432 Az egész írásod csak annyiban hibázik, hogy írtóra benézted az egészet, ugyanis ez a játék egy TPS. -
#5431 Úgyértem ÚJRA megjött a kedvem. Már van egy 12-es Commandom, mert régebben meguntam. De most Gunnerezek. -
SaphireDraco #5430 Sziasztok
Én gunner vagyok és azzal is vagyok a legjobb a többi nem elég izmos nekem :)
Csak egy kérdés, hog ylehet ekkora külömbség a vélemények között lévén az utolsó 2 post azt írta hogy a gunner a legrosszab mikor 1v1 be a tűzerőmiatt nem túl sok esélye van a többi karakternek még több v1 be is problémát okozok nekik :)
Ez nem önéltetés volt csak egy megállapítás...(mondjuk nem most kezdtem az fps eket)
Ezután egy elég bugyuta kérdés mondjuk nem is játszok olyan rengeteget csak 9 es vagyok de a side pontok mikor változnak? Ha megölnek valakit 1 et megy le vagy ez hog yis van? :)
Előre is közsi a választ -
#5429 soldier a legjobb :D -
#5428 gunner az egy fos,bár ha valaki megtanul vele játszani...én a soldiert és a commandot ajánlom,jómagam commando vagyok -
#5427 Tudjátok mi a vicces? Az hogy megnéztem EZT és megjött a kedvem BFH-zni. :P
Tegnap gunnerrel bénáztam... (Nem sok sikerrel) -
tomonor #5426 na akkor mi lenne ha csak hallgatnád? -
Unikey #5425 Üdv!
Ha a bookmarks-ba betettem egy szervert, akkor utána miért nem lehet rá csatlakozni? -
#5424 régi -
tomonor #5423
Aki esetleg még nem látta volna, ez a negyedik, utoljára kiadott trailer. -
#5422 ok kösz -
tomonor #5421 1. lépés: fogod a bankártyádat, és veszel BattleFunds-ot
2. lépés: bemész a Store menübe, és ráköltöd a BF-eidet a meztelen test skinre
3. lépés: ha nem unlimitedre veszed, akkor újra megvásárlod 1 hónap után. -
#5420 öö ezt hogy érted? (ja az alap felsőre gondolok) -
#5419 a ruhára gondolsz?venni lehet csak sajnos a "pucérságot" -
#5418 sziasztok. hogy kell levetni az alap jacket-et? -
#5417 fú nem tudom,kerestem a store-ba de nem találtam :(( -
Odorovich #5416 Szerintetek hol lehet snipert szerezni? -
tomonor #5415 amúgy bírom amikor a noob soldierek mindig megkérdezik hogy hol lehet snipert szerezni... -
#5414 4 pálya van jelenleg,kése pedig csak a commandonak van -
#5413 Tegnap én is elkezdtem játszani, csak ez az egy pálya van?
Kést hogy lehet szerezni? -
#5412 Az EA (ismét) jól megoldotta a képességek szerinti összeválogatást. :)
-
#5411 Vény , Heg, stb -
DDomo #5410 Vki csak tudja h melyik a legtáposabb klán? nem? :D:D -
tomonor #5409 ez egy érdekes kérdés -
DDomo #5408 Melyik a legjobb magyar klán?? -
#5407 Ahham értem kösz mindenkinek :D -
tomonor #5406 miből gondolod hogy csítel? max campel, amúgy pb kiszűri a dolgokat.
Nos a kölyök Gunner, szal gondolom jól használja a supreme bandage-t.
Ennek ellenére már nekem is volt ilyen kd-m, tehát semmi irigylésre méltó nincs a képeiben. -
Bennyi13 #5405 Hát nem nagyon segitett ez a net framework 3.5 ötös.Valmi más progi kell talán ? -
barmi #5404 Délután legyél fent, megkereslek oszt annyi a jó statodnak... A katonád nevét már tudom! 1 jó tanács: nézz a hátad mögé gyakran! -
barmi #5403 Ráadásul még kempel is egyfolytában... gút núb... -
barmi #5402 Hádde csíter wazzeee... grat noob ch snipe
kakasdaparhant : Ez a baja: Unable to open PDO connection [wrapped: SQLSTATE[HY000] [1040] Too many connections] Túl sokan nyomják.... -
tomonor #5401 de tényleg, most ettől hovaszarjunk? xD Nem kell megmutatni hogy milyen pro vagy mert senki nem kiváncsi rá -
Odorovich #5400 nah belépett :D
-
#5399 Koszonjuk ezt az ujabb gecifontos informaciot, helokittys baratunk ..mostmar tenyleg leulhetsz.
-
barmi #5398 Túl sokan akarnak gamelni ha jól látom
-
Odorovich #5397 nekem is ez van :/