26731
Battlefield Heroes
-
#5396 Mi a francért lehet ??..........bebaszik ha ujra kelll regisztráljak és elvesznek a karaktereim!! -
#5395 Valaki segítene mikor be akkarok jelentkezni ezt irja ki! :
*
Internal Server Error
The server returned a 500 response.
Unable to open PDO connection [wrapped: SQLSTATE[HY000] [1040] Too many connections]
MI a baja ?? ...... -
tomonor #5394 miért? Opciókba beállíthatod hogy Infantry/Vehicle/mindkettő szervert keressen, és a Matchmaking végül berak egy szerverre. Tulajdonképpen semmi értelmét nem látnám a szerverek választását ebben a játékban (meg amúgy sincs túl sok) -
Bennyi13 #5393 Hát nem nagyon segitett. -
barmi #5392 God mod off! -
Jumeogi #5391 Izé...
Server list vagy valami az luxusnak számít ennél a játéknál?
Így elég nehéz lesz játszani. -
ranex15 #5390 Még mindig nekem vna a legnagyobb prémszöröm:DDDD mar mint k/d :D
ENNNNYYYYYYYYYIIIIIIIIIIIIIIIII -
karajjj #5389 talán segítene... -
tomonor #5388 hát ha nincs fent, akkor valószínűleg az a gond -
Bennyi13 #5387 Hogy érted hogy nincs nekem ? De nagyon sokan irják ezt a net framework 3.5 ötöst.Ez talán segitene ? -
tomonor #5386 hmm nekem ezt akkor írja ki ha a szerver lefagy, de akkor senkinek nincs tovább játék. Tűzfal, hülye vírusírtó vagy valami nincs neked? -
Bennyi13 #5385 Ezt irja ki-----------Error: Connection to server was lost. (3) mindig amikor kidob. Próbáltam már ujrarakni . -
tomonor #5384 mit ír ki? vagy csak úgy ledob? Újrarakni próbáltad már? -
Bennyi13 #5383 De minden szervernél. -
tomonor #5382 imádkozni hogy legközelebb ne dobjon ki -
Bennyi13 #5381 Lécci segitsen valaki egy 6-percet játcok és utána mindig kidob a szerveröl mit tudnák csinálni ? Előre is köszönöm -
#5380 köszönöm !!!! -
#5379 ide akartam én is csatlakozni de egyenlőre nem vettek be,én 19-es vagyok de minjárt luppolok :D -
Cat 02 #5378 Hát, legmagasabb magyar 18as ^^
Akkor még van egy kis előnyöm :D -
#5377 http://www.battlefieldheroes.com/groups/4709 -
csobaadam #5376 Ha szünet van a szerveren akkor is fel lehet menni csak erre a címre menjetek: https://www.battlefieldheroes.com/playnow
nekem működött!!:D:D -
#5375 nálam is elöjöhetne -
tomonor #5374 ez egy bug. -
#5373 rakja föl a net framework 3.5öt -
grandegamer #5372 Sziasztok mindenki kapott 2 heroes pontot csak úgy mert nemrég valamiért kaptam 2-őt pedig azért 4 szint lépés lett volna. -
Zwiebel #5371 Sziasztok!
Bocs, hogy megint zavarok :) A tesómnak feltettem a játékot, de sajnos mikor feljön a retrieving version informations... ablak, és azután eljut odáig, hogy logging to account... és ekkor hirtelen kilép. Mintha nem is futott volna semmi addig. Ebben szeretném a segítségeteket kérni, hogy ha tudtok adjatok vmi tippet, hogyan tudnánk elindítani a játékot!
A gép:
ASUS P4-es alaplap
ATi 9600 videókari
512 MB Ram
Előre is köszönöm! -
#5370 Hogyan lehet az egyik magyar klánba csatlakozni ?
Várom válaszotokat ! -
karajjj #5369 erről se tudtam :| -
#5368 lol nekem már az is új, hogy vannak klánok xD -
#5367 Mi a tökömnek ennyi magyar klán?
Maximum négyet tudnának rendesen megtölteni a hazai játékosok.
-
karajjj #5366 be kéne vezetni valami szabályt a kunyerálók ellen mert kezd idegesítővé válni -
#5365 Engem is érdekelne "200 free Battlefunds" kód, ha esetleg van, akinek nincsen rá szüggsége! :-D
(priviben is lehet) -
Xenada #5364 Valakinek feleslegesen nincs 1 battlefoundos redeem code ja ?:D msn : [email protected] Előrre is kössz. -
#5363 nalátod :D -
#5362 Gyerekek, tévedtem amikor fikáztam a commandot :)
2-3 napja még sírtam, hogy gyenge...hát :D
Lvl 7 vagyok, stealth majdnem maxon, és kb úgy lövök 13-15öt menetenként, hogy azt se tudják honnan lőtték ki őket. Hedsatok orrba-szájba, nagyon megy a dolog. Még a tömött, kicsi városos pályán is tudtam érvényesülni...a nyílt terepeken meg ajaj :D
Szinte mindig élen vagyok gyilokból. Imádom :P -
#5361 A vegere maradtunk ennyien, eloszor fullos szerverrel kezdtuk, csak szepen kilepkedtek az emberek. -
#5360 Elmeletileg 50-0 is lehetne a max. -
Cat 02 #5359 Hát 2v5-ben nem nehéz ilyen eredményt elérni... de azért grat. -
#5358 tagnap én is hasonlót nyomtam,fullos szerveren,ha jól emlékszem 26-4 volt :D
-
#5357 Remelem ezzel lezarjuk mostmar az e-penis kerdeseket vegleg.
(Hozza kell tenni, hogy nem fullos szerveren azert konnyebb fragelni...)
Remelem most mar egy ideig nem lesznek "kiakiraly" kepek linkelve.