26731
Battlefield Heroes
-
Attiska #5236 Ha esetleg valakinek van fölös nationalja, dobjon már meg vele. :) -
#5235 hi! jöhet! thx -
#5234 National Heroic Beta Medal Code nálam pmben egy darab -
#5233 hogy én ... na mindegy a lényeg hogy
royal-om van.
azthittem a nationalt meghagytam de épp fordítva :/ -
#5232 í :D
mindig is ki akartam próbálni online is... :D -
#5231 Priviben küldd el pls =) ha érdekel tudok érte adni használatlan TDU Serialt :P -
#5230 national-em van ha kell... -
#5229 Én nem kaptam medált =( valakinek nincs feles ? -
barmi #5228 Royal heroic béta medál kódomat elcserélném national
heroic béta medál kódra. Érdeklődni priviben! -
Attiska #5227 Royal medal code, nekem nem kell. :)
CBRG-KS9Q-CYYX-H4DP -
#5226 jah nem látok :D
http://www.battlefieldheroes.com/store/redeem
ide kell :) -
#5225 mailomra küldték is :) 2cod, egyik royal másik national, amúgy hova is kell beírni? vagy ezzel kell újat regelni? -
Cat 02 #5224 -
#5223 EA-nál sosem lehet tudni. -
#5222 mármegvan bocsi :$ -
#5221 hol kell aktiválni a ma megkapott medálomat? :$ -
Cat 02 #5220 Szerveren tárolják ezeket a dolgokat, szinte 100 %... -
#5219 De lehetnek összeakadások, mert a weboldalon nyomonkövetik, hogy milyen cuccokat vásároltál meg, meg azt is jegyzi, hogy mi van a kiválasztott karin. Tehát ha semmit nem vettél meg, de mindenből fizetős van rajtad, azt vagy észreveszi a rendszer, vagy nem:D -
Cat 02 #5218 De nem is jutottál semmire... :) -
#5217 Én már nézegettem ezt azt és nem tapasztaltam semmiféle bant :D -
#5216 Erőteljes ban lenne szerintem.De próba cseresznye alapon majd meg kell próbálni. -
#5215 Nos, van egy egy fájl amelyben előre be vannak állitva az egyes classokhoz a tárgyak.. Ha lenne egy listánk mindegyik tárgyal, és id-vel akkor ha egy sort átszerkesztenénk, megtalálható lenne figuránkon a nekünk tetsző tárgy, azonban sajnos listám nincsen az IDkről szóval várok .. :D -
#5214 És a legjobb az lenne ha ezt meg is osztanád. -
#5213 Végül jó lett, közben turkáltam itt-ott és rájöttem hogyan lehetne tárgyakat ingyé elérhetővé tenni -
#5212 Lehet a net framework 3.5 nincs fent neked. -
#5211 Citromail, freemail, stb soxor szar a regekhez.
Csinalj gmail-es emailt, es azzal reggelj foleg a kulfoldi oldalaknal. -
Kumar #5210 Hello
Vki SegítSeN légyszives
Szóval letöltöttem a gamet, regeltem eddig minden működött.Majd újra play now-ra kattintok.Elindul a cliens ellenőrzi a verziót meg amit kell végig megy a csík, majd amikor a játéknak indulnia kéne nem történik semmi.Egyszerűen eltünik és semmi.
Ha vki tudja hogy kell ezt helyrehozni írjon pls. Megnéztem a minimum hardwere-t kicsit ram-ba meg proci-ba alatta vagyok de a viedó kártyában meg jóval fölötte szóval nemtudom mi lehet.
Kösz -
#5209 Kurva jó hogy nem kapok rohadt emailt és nem enged belépni, fuck you EA -
rexsimus #5208 Az a problémám, hogy kb 10 percenként kirak a szerver, mert szerinte probléma lépett fel az internetkapcsolatban, miközben a nettel semmi gond. Nem tudja valaki mi lehet a gond, vagy a megoldás? -
Cat 02 #5207 http://kettetort.hu/524/battlefield_heroes -
#5206 Nekem is ezt csinálta, de megoldottam:
Azóta nem játszok vele. :) -
#5205 -
barmi #5204 Főnököm küldte :
LoooL -
Cat 02 #5203 Akkor meg túl könnyűek lennének... -
sirdond #5202 kösz
már csak azt nem értem,hogy miért nincs kirakva az eredeti oldalra? -
barmi #5201 Akkor lenne frankó ha 100/100-as körök lennének és nem 50/50 mert az szvsz túl rövid és így elvégezhetetlen némelyik misszió ... -
#5200 már nem béta.
http://battlefieldheroes.com csak regisztrálni kell -
sirdond #5199 sziasztok
hogy lehet letölteni? mert egy gombot nem találok sehol :D
csak beta kulcsot tudok igényelni -
#5198 *szerverbeallitasok -
#5197 Nem bannoljak tuti (meg reporttal sem).
Vegyunk egy peldat, egy jatekos AFK.
Te nyirod ahogy tudod, csinalod a missziodat, nem a te hibad hogy nincs ott az ellenfel a gepnel.
Plussz ez is alapbol szarul van beallitva hogy nem rugja ki a program az AFK embereket.
A masik dolog hogy nehany kuldetest szinte csak segitseggel lehet megcsinalni annyira szarul van kitalalva a jelenlegi jatek es szerverbeallitasokkal.