26731
Battlefield Heroes
  • Smithwarden
    Igen igazad van.
    Viszont igy is eleg csak az elso bazist tartani, azt nem olyan nehez elfoglalni vagy visszavenni, mivel ott nem szulethetnek ellenfelek.
  • Thomeee
    Viszont ha az ellenfél birtokolja mind a 4 zászlót, akkor halálonként 2 pont vonódik le, így elég 25 kill a vereséghez.
  • Smithwarden
    Amugy ez az egyetlen Battlefield amiben a zaszlo megsem annyira fontos.
    Miert lenne zaszlo nelkul biztos a vesztes?
    Mivel NEM a zaszlok, hanem csak a halalok szamitanak a pontoknal, "csak" ha 50-szer meghaltok akkor vesztettetek.
    A fobazist nem lehet elfoglalni.
    Ha peldaul 3an vagytok 8 ellen akkor is lehet (siman) nyerni ha vigyaztok magatokra es tobbet oltok, mint haltok.
  • Smithwarden
    1. Battlefieldekben mindig is csak zaszlofoglalas volt.
    2. DM / TDM izgalmas lenne...mindenki kempelne egy sarokban + 90% kommandost valasztana tuti.
  • Jana32
    Egyébként csak ez az 1 játékmód van? Mert jó volna sima DM vagy TDM is...
  • Jana32
    Azt kell, hogy mondjam teljesen egyetértek veled. Engem is az irritál a legjobban, hogy egyszerűen vagyunk 8-an, és egyedül én próbálom a zászlókat megszerezni, mivel anélkül biztos a vesztés. Emiatt ugye az esetek 80%-ában meghalok, mivel esélyem nincs 2-3-4 ember ellen, mégha azt sem tudják mi a játék és hadonásznak össze-vissza akkor is táncsak eltalálnak.. és mivel általában egyedül csinálom a zászlószerzést, úgy 0,5-ös a k/d arányom!:D Tehát nem nyújt valami nagy élményt a játék.
  • sakhalin
    Sziasztok.

Asszem pihentetem pár napra.
    A lag szörnyű lövök és 3 másodperces akadás persze agyonlőnek.
    Küzdök a zászloért mint állat sehol senki, rajtam négyen agyonlőnek.
    Feltámadás erre látom,hogy két "cspatomból való kommandó dobálja egymásra a csapdákat szorakoznak.
    Mai napon akárhányat nyomtam mindig az ellenfél volt emberfölényben ráadásúl a balance is jó volt 3 gunner 3 kommandó 1 solder....
    A térkép mennyiség siralmas ha már casual játék legyen 20 pálya.
    Ennyi.
  • kakasdaparhant
    Haho vannak új pályák??
  • Jana32
    Engem is fel szokott húzni a játék...én sem tartom magamat valami hú de frankó játékosnak (ebben a játékban!!), de egyszerűen amilyen csapattársaim vannak... hát hihetetlen. Annyira nem csinálnak semmit, hogy az már idegesíti az embert. Nem tetszik továbbá az sem, hogy nem bírom kiválasztani, hogy hová szeretnék csatlakozni. Többször előfordult már, hogy csatlakozok, épp belépek már ki is írja hogy Defeat... hát köszönöm szépen. Az sem jön be, hogy szvsz elég keveset sebeznek a fegyverek, főleg a sniperre értem ezt, mivel 3-4-szer kell meglőni még legjobb esetben is, hogy meghaljon. Jó most mondhatjátok, hogy LŐDD FEJBE!!! de nem olyan egyszerő az azért! Minden hibája ellenére szerethető kis játék!!
  • Smithwarden
    Legyel te is kommandossal.
    Nekem mindenbol van 15+os karim es mindegyikkel lehet nagyon jol jatszani.
    Egyedul talan gunnerral vagyok problemaban, ha a kommandos nagyon messzirol es magasrol lovoldoz ram es en nagyobb szabad terepen vagyok.
    Kommandost azert szeretem a legjobban mert azzal lehet anti-kommandot jatszani a legjobban a nagy kemperek ellen.
  • Alien69
    Az EA megint elmehet a pibe. :-( Az új pályán is van olyan hely, ahova normál ember nem tud felmenni, csak a nyomi kommandós. Azt hiszik, ha ilyen helyekről lövöldöznek, má milyen frankók. Azt nem értem, hogy a "mi" kommandósaink miért nem vadászták le. El is jöttem, mert csak felhúzom magam ilyen hülyeségeken. Mi a francnak kell nekem ezzel a sz*rral játszanom?!
  • Xenada
    én is hamar leregéltem mégse kaptam..1 haverom később sokkal és ő meg igen
  • Viktor99
    Ha nem kell... (és ne kelljen :DDD)
  • Viktor99
    NEKEM légyszíves :)
  • DarkHorSe
    jajdejo, en kettot is kaptam !
  • Tatyla
    mert kell :D
  • havercsotány
    mi a francnak ?
  • Tatyla
    xp boost kódot nekem küldjétek
  • havercsotány
    irodai játéknak jó
  • Fujiryu
    Másodikra is az lesz :)
  • havercsotány
    nah kipróbáltam (szar elsőre)
  • V43 1105
    Milene , ha befognád a pofid ? :o)
  • tomonor
    milenne ha az ilyen kunyerálók büntetőpontot kapnának?
  • Hedgehog
    Ha valaki kap xpboost redeem kódot, és esetleg nem kell neki ;) plxplxplx :D
  • Cat 02 #5452
    Hivatalos honlap Store/Redeem Code
  • havercsotány
    nekem jött egy mailem küldtek serial kulcsot, meg ilyesmi mit kel vele cseszni?
  • tgabort
    Ugyanígy vagyok vele én is...Commandoval kezdtem de nagyon rosszul ment, úgyhogy átváltottam Soldierre...Sokkal jobb...legalábbis számomra
  • Thomeee
    Akkor a kommandóhoz értesz..
    Én a Commandoval szörnyű eredményeket értem el, Soldierrel viszont 14-es szinten 3.1 a kill/death rátám. Embere válogatja, hogy mi megy neki...

Gunnerről valami vélemény? :-D
  • tomonor
    én arról beszélek, hogy mióta kommandóval nyomom, azóta nagyon irreális eredményeket érek el.
  • Viktor99
    Én ezzel nem értek egyet... Ha pl egy commando közel kerül akkor általában leteritik. Nem arra a "hátbaszúrós stealthbó kijövős" dologra gondolok hanem amikor... Na értitek. Aki ért ahhoz amivel tolja akkor ki tudja szedni. Ha nem ért hozzá akkor így is, úgy is megdöglik...
  • 0Fritz0
    Igen, így a legtöbb esetben én választhatom meg, hogy mikor, hol és hogyan támadok.
    Ez elég jelentős előny. (szerencsére )
  • tomonor
    nem gondolok nagy dologra, csak valami olyasmire hogy a Stealth nem örökké marad meg, hanem mondjuk egy percig
  • barmi
    Igen, sajnos ez így van.... Ezért utálom is az összes csipát de nagyon...
  • karajjj
    vistán ha nem akarsz a jogokon állítani, akkor telepítsd explorerből
  • tomonor
    na ezúttal már van egy lvl 20-as soldierem, illetve egy lvl 7-es commandom, és azt kell mondjam hogy nagyon könnyű a dolgom a kommandóval :| Erre a kasztra jobban oda kellett volna figyelni a készítőknek. Túl sokat tud túl könnyen.
  • Jana32
    Sziasztok! Az a problémám, hogy ahogy telepíteném a játékot, rányomok ugye firefox-on belül az engedélyezésre, végig megy a Battlefield Heroes Updater, majd kiírja a következőt: a Firefox nem tudja telepítenia fájlt a következő helyről:
    https://www.battlefieldheroes.com/static/updater/BFHUpdater_4.0.21.0.xpi
    mert: Váratlan telepítési hiba
    A részleteket tekintse meg a Hibakonzolon.
    -203
    Nah ez most azért van mert valami nincs beállítva a Firefox-ban, vagy azért mer a Vista letilt valamit, vagy esetleg valami egyéb? Aki tud megoldást legyen szíves segítsen! Köszönöm
  • 0Fritz0
    Másra igazán nem lehet költeni a pontokat. :)
  • Viktor99
    Ja télleg elég... Hiszen ki nem szeret a soldierek után futkosni fél órán keresztül amig véletlenül észre vesz téged is...
  • DarkHorSe
    Soldiernek ott a heal, boven eleg az.
  • Cat 02 #5437
    Pedig musthave.