26731
Battlefield Heroes
  • Szétyer
    Szerintem kezdünk eltérni a témától, inkább hagyjuk.tudom hogy fogok inni, valószinűleg fogok is berugni 1-szer-2-szer, de nem állandóan... ne értsetek félre
  • Cat 02 #5715
    Bebaxás!=bagó/alkoholista
  • Snexi
    "Bebaszni meg később se fogok, nem akarok alkoholista lenni, se bagózni..."

én is ezt mondtam 10 évesen...
  • Szétyer
    Olyasmi mint egy klán, oda majd belépési kérelmet nyujtanak be, és neked kell elfogadnod azt.
  • Szétyer
    És Tomonor: Ha megnézed jútyubon a "BF Heroes Sniping Coastal Clash"-t(Shodredux a felhasználója(linket azé nem tudok mert még nincs 30nap vagy mi a rák)), akkor tudod miért is jön be nekem ez a módszer
  • barmi
    Kreáltam egy group-ot a nationaloknak, bár nem tudom hogy ez mire jó, hogy tudok katonákat felvenni a csapatba és hogy tudunk egymással játszani de hátha valaki pro ebben a témakörben és elmagyarázza nekem ezeket a kérdéseket!

Üdv ;)
  • Szétyer
    Tud a kockaság gáz lenni, de nem mindenkinél! Pl.: Én rendszeresen járok fociedzésre, nem vagyok egy hájas seggfej aki csak üvölt a gép előtt(mint sokan mások)(nem ti xP)én maximum akkor beszélek a gép előtt ha haverjaimmal X-fire -ön játszunk...Bebaszni meg később se fogok, nem akarok alkoholista lenni, se bagózni...
  • Cat 02 #5709
    Hát, az már nem a játszóteres korszak, de még nem is a megyünk bebaxni időszak :D
  • Snexi
    természetesen nem a tiedre akartam válaszolni
    szerintem meg a kockaság gáz,bár 13 évesen mást nagyon még nem tud csinálni
  • tomonor
    biztos hogy ezt az enyémre akartad válaszolni? Amúgy meg semmi baj azzal ha az ember kocka egy picit, noha 9 évesen én még az Aladdin-on, Doom 2-n meg Duke Nukem 3D-n éltem xD Áhh azok az iskolai lan partik a p2-es gépekkel... Hát tellik az idő. Manapság a kölkök egyszerre 4-6 maggal játszanak, akkoriban tán még az magnak se volt nevezhető xD
  • Snexi
    "13 éves vagyok,már kb 4éve FPS-eken élek(igaz ez TPS)"

nos,én erre nem lennék büszke,nagy szerencse hogy én már leszoktam a játékokról,jelenleg csak ez van fenn és ezzel sem játszom
  • tomonor
    eddig még csak a stealthom van 5-ös szinten, piercing shot 1-esen, de ennek ellenére jól boldogulok vele. Talán ideje a piercing shotot kitolni :D
  • Szétyer
    Ja és belépnék egy jó magyar klánba.
  • Szétyer
    Szasztok, újvagyok itt SG-n, már 1-másfél hónapja BFH-zok, 3royal 1nazi(bwahaha én akkoris nazi-zok (nemkellkomolyanvenni,csak azé mert rövidebb)) karakterem van(royalok:lvl9,lvl8,lvl7 nazi:lvl11) felvehettek barátnak(Szetyi)
    Naakkor kezdjük:
    Én legjobban a commando-t szeretem, és legérdemesebb úgy használni, hogy kimaxolod a piercing shot-ot,megveszed a legerősebb srifle-t,és fejre lőssz(60-70dmg is összejön 1 lövéssel szóval a gunner is gyerekjáték)énis szivesen mennék magyar-only szerverre.
    Magamról még pár cucc:
    13 éves vagyok,már kb 4éve FPS-eken élek(igaz ez TPS), kedvenc pályám CC
    a TTjump is jólmegy már aránylag(windmill gyerekjáték)
    Na most ennyi, ha akartok még többet tudni keressetek fel játékba vagy akár ittis PM-be megadom az msn-em

egy kis OFF: ha szereted a StarWars-t, csak nyitsd meg a Startmenü/futtatás-t, és ezt indítsd el: "telnet towel.blinkenlights.nl"
    (idézőjel nélkül)
  • tomonor
    Engem ne vegyetek fel. Tomonor a nevem.
  • kabel15
    Ha gondoljátok engem is felvehettek.
    Kabel15 a solider
    és Clley a command karim.
  • Viktor99
    Lessétek meg az adatlapom ^^
  • ToCsEk
    lol ez beteg xD

#5697 nekem a rekordom 33vp pont volt egy körben xp boost nélkül ;)
  • Viktor99
    Most találtam D:
  • Viktor99
    Hát a sok kiba... Vagyis édesdrága csókosszájú soldierek miatt. :)
    Am ma úgy ahogy de ment...

• Tababo
    Felvettelek.Ez a helyes:Bianconero1897
  • tomonor
    egy royáldawg!!!!4 :OOOO

Én személyszerint úgy hívom őket hogy 'Royalfags' xD
  • tomonor
    vektor, úgy látom neked nem nagyon megy a K/D szerzés :D
  • tomonor
    egyelőre ingyen, de majd fogok fizetni VP, XP boostért és valami normális kinézetért. Amúgy http://www.battlefieldheroes.com/player/2287946747

Izé, van még egy gunner karim is csak még nem lett update-elve. Szó mi szó, semmi esély rá hogy egy kezdek egy újat még ebbe az évbe, de főleg nem royált.
  • Cat 02 #5692
    [URL=http://www.battlefieldheroes.com/player/2279493122]^^[/URL]
  • Grove4
    Én most kezdtem,de nagyon tetszik,ez az első netes játékom(a korlátozott lehetőségek miatt),szóval nem vagyok valami profi,meg nem nagyon vágom még,hogy mi a dörgés,de akinek van kedve,az felvehet havernak.(Bianconero1897 ha jól emlékszem ,de lehet,hogy Bianconeri1897)
  • Viktor99
    Hehe...
  • sasvader
    Ti ingyen nyomjátok vagy fizettek?
  • sasvader
    Ugy hogy mivel 4 karakter lehet csinállni gondolom van valakinek legalább egy royal karija is...-_-""
  • tomonor
    De hogy akarsz egymás ellen játszani ha szinte mindenki National?? -.-"
  • NanoHun
    Na fennt vagyok de Mr.Arminioh ennek a neve
  • Viktor99
    Viktorra ne hallgass mindig hülyeségeket ír! Mindegyik kasztnak megvan az előnye, csak érteni kell hozzá és ki kell puhatolni a másik kasztok gyengéjét! Ha ez megvan már csak némi gyakorlás kell :P
  • Viktor99
    Tomonorra ne hallgass... Gunner!
  • Tababo
    Amelyikkel jobban szeretsz játszani.A lényeg hogy national oldalon gyere.
  • NanoHun
    Mondd meg melyikkel menjek gunner vagy soldier?
  • Tababo
    Azt írja ki hogy offline vagy.
  • NanoHun
    Itt vagy még? Melyikkel menjek a gunnerrel vagy a soldierrel?
  • Tababo
    Szia nem dobott ki csak dolgom volt.Most lépek be hozzád.
  • NanoHun
    Na akkor kérem a neveteket
  • sasvader
    Akkor pontositok...csak mi játszanánk egymás ellen..se külföldi..idiota lengyel aki ott ugrál elötted össze vissza és zavar...
    az elöbbi meg is történt velem...oda volt irva a nevéhez hogy PL=lengyel és ott ugrált elöttem meg,elkezdett lödözi rám az a nyomi lengyó...