26731
Battlefield Heroes
-
#5716 Szerintem kezdünk eltérni a témától, inkább hagyjuk.tudom hogy fogok inni, valószinűleg fogok is berugni 1-szer-2-szer, de nem állandóan... ne értsetek félre -
Cat 02 #5715 Bebaxás!=bagó/alkoholista -
#5714 "Bebaszni meg később se fogok, nem akarok alkoholista lenni, se bagózni..."
én is ezt mondtam 10 évesen...
-
#5713 Olyasmi mint egy klán, oda majd belépési kérelmet nyujtanak be, és neked kell elfogadnod azt. -
#5712 És Tomonor: Ha megnézed jútyubon a "BF Heroes Sniping Coastal Clash"-t(Shodredux a felhasználója(linket azé nem tudok mert még nincs 30nap vagy mi a rák)), akkor tudod miért is jön be nekem ez a módszer -
barmi #5711 Kreáltam egy group-ot a nationaloknak, bár nem tudom hogy ez mire jó, hogy tudok katonákat felvenni a csapatba és hogy tudunk egymással játszani de hátha valaki pro ebben a témakörben és elmagyarázza nekem ezeket a kérdéseket!
Üdv ;) -
#5710 Tud a kockaság gáz lenni, de nem mindenkinél! Pl.: Én rendszeresen járok fociedzésre, nem vagyok egy hájas seggfej aki csak üvölt a gép előtt(mint sokan mások)(nem ti xP)én maximum akkor beszélek a gép előtt ha haverjaimmal X-fire -ön játszunk...Bebaszni meg később se fogok, nem akarok alkoholista lenni, se bagózni... -
Cat 02 #5709 Hát, az már nem a játszóteres korszak, de még nem is a megyünk bebaxni időszak :D -
#5708 természetesen nem a tiedre akartam válaszolni
szerintem meg a kockaság gáz,bár 13 évesen mást nagyon még nem tud csinálni -
tomonor #5707 biztos hogy ezt az enyémre akartad válaszolni? Amúgy meg semmi baj azzal ha az ember kocka egy picit, noha 9 évesen én még az Aladdin-on, Doom 2-n meg Duke Nukem 3D-n éltem xD Áhh azok az iskolai lan partik a p2-es gépekkel... Hát tellik az idő. Manapság a kölkök egyszerre 4-6 maggal játszanak, akkoriban tán még az magnak se volt nevezhető xD -
#5706 "13 éves vagyok,már kb 4éve FPS-eken élek(igaz ez TPS)"
nos,én erre nem lennék büszke,nagy szerencse hogy én már leszoktam a játékokról,jelenleg csak ez van fenn és ezzel sem játszom -
tomonor #5705 eddig még csak a stealthom van 5-ös szinten, piercing shot 1-esen, de ennek ellenére jól boldogulok vele. Talán ideje a piercing shotot kitolni :D -
#5704 Ja és belépnék egy jó magyar klánba. -
#5703 Szasztok, újvagyok itt SG-n, már 1-másfél hónapja BFH-zok, 3royal 1nazi(bwahaha én akkoris nazi-zok (nemkellkomolyanvenni,csak azé mert rövidebb)) karakterem van(royalok:lvl9,lvl8,lvl7 nazi:lvl11) felvehettek barátnak(Szetyi)
Naakkor kezdjük:
Én legjobban a commando-t szeretem, és legérdemesebb úgy használni, hogy kimaxolod a piercing shot-ot,megveszed a legerősebb srifle-t,és fejre lőssz(60-70dmg is összejön 1 lövéssel szóval a gunner is gyerekjáték)énis szivesen mennék magyar-only szerverre.
Magamról még pár cucc:
13 éves vagyok,már kb 4éve FPS-eken élek(igaz ez TPS), kedvenc pályám CC
a TTjump is jólmegy már aránylag(windmill gyerekjáték)
Na most ennyi, ha akartok még többet tudni keressetek fel játékba vagy akár ittis PM-be megadom az msn-em
egy kis OFF: ha szereted a StarWars-t, csak nyitsd meg a Startmenü/futtatás-t, és ezt indítsd el: "telnet towel.blinkenlights.nl"
(idézőjel nélkül) -
tomonor #5702 Engem ne vegyetek fel. Tomonor a nevem. -
#5701 Ha gondoljátok engem is felvehettek.
Kabel15 a solider
és Clley a command karim. -
#5700 Lessétek meg az adatlapom ^^ -
#5699 lol ez beteg xD
#5697 nekem a rekordom 33vp pont volt egy körben xp boost nélkül ;) -
#5698 Most találtam D: -
#5697 Hát a sok kiba... Vagyis édesdrága csókosszájú soldierek miatt. :)
Am ma úgy ahogy de ment...
-
Tababo #5696 Felvettelek.Ez a helyes:Bianconero1897 -
tomonor #5695 egy royáldawg!!!!4 :OOOO
Én személyszerint úgy hívom őket hogy 'Royalfags' xD -
tomonor #5694 vektor, úgy látom neked nem nagyon megy a K/D szerzés :D -
tomonor #5693 egyelőre ingyen, de majd fogok fizetni VP, XP boostért és valami normális kinézetért. Amúgy http://www.battlefieldheroes.com/player/2287946747
Izé, van még egy gunner karim is csak még nem lett update-elve. Szó mi szó, semmi esély rá hogy egy kezdek egy újat még ebbe az évbe, de főleg nem royált. -
Cat 02 #5692 [URL=http://www.battlefieldheroes.com/player/2279493122]^^[/URL] -
#5691 Én most kezdtem,de nagyon tetszik,ez az első netes játékom(a korlátozott lehetőségek miatt),szóval nem vagyok valami profi,meg nem nagyon vágom még,hogy mi a dörgés,de akinek van kedve,az felvehet havernak.(Bianconero1897 ha jól emlékszem ,de lehet,hogy Bianconeri1897) -
#5690 Hehe... -
sasvader #5689 Ti ingyen nyomjátok vagy fizettek? -
sasvader #5688 Ugy hogy mivel 4 karakter lehet csinállni gondolom van valakinek legalább egy royal karija is...-_-"" -
tomonor #5687 De hogy akarsz egymás ellen játszani ha szinte mindenki National?? -.-" -
NanoHun #5686 Na fennt vagyok de Mr.Arminioh ennek a neve -
#5685 Viktorra ne hallgass mindig hülyeségeket ír! Mindegyik kasztnak megvan az előnye, csak érteni kell hozzá és ki kell puhatolni a másik kasztok gyengéjét! Ha ez megvan már csak némi gyakorlás kell :P -
#5684 Tomonorra ne hallgass... Gunner! -
Tababo #5683 Amelyikkel jobban szeretsz játszani.A lényeg hogy national oldalon gyere. -
NanoHun #5682 Mondd meg melyikkel menjek gunner vagy soldier? -
Tababo #5681 Azt írja ki hogy offline vagy. -
NanoHun #5680 Itt vagy még? Melyikkel menjek a gunnerrel vagy a soldierrel? -
Tababo #5679 Szia nem dobott ki csak dolgom volt.Most lépek be hozzád. -
NanoHun #5678 Na akkor kérem a neveteket -
sasvader #5677 Akkor pontositok...csak mi játszanánk egymás ellen..se külföldi..idiota lengyel aki ott ugrál elötted össze vissza és zavar...
az elöbbi meg is történt velem...oda volt irva a nevéhez hogy PL=lengyel és ott ugrált elöttem meg,elkezdett lödözi rám az a nyomi lengyó...