26731
Battlefield Heroes
-
kutyacsont #5596 mostmár nem offline de szerverre vagyis a karaktereimhez nem enged fel.. pedig sikerült meg fűzni egy havert hogy regeljen... -
#5595 Meddig szokott OFFLINE lenni?
Lassan 2 órája az :( -
tomonor #5594 pff elég régen, tán nyár eleje óta -
#5593 miről beszélsz? -
#5592 Aha köszönöm.
Amúgy mióta van kint a játék?
-
Cat 02 #5591 http://www.battlefieldheroes.com/ itt majd, de ahogy nézem updatelnek. -
#5590 Hello!
Meg tudja mondani valaki honnan tudom letölteni?
Úgy hallotam hogy ingyenes.
Néztem a FAQ ot de nem nyitja meg ezért kérdezem.
-
#5589 de most offline van úgy hogy majd kicsit később. :D -
#5588 ok Tababo kipróbálom a tiédet is Kösz ! -
Cat 02 #5587 Meg tocsek-nek hackelt neve is van, köcsöge :D -
Cat 02 #5586 Mondom, hogy volt hely... mégha vip slot is, akkor is felenged, csak kiírja h ki leszel rúgva ha jön a vip. -
tomonor #5585 teljesen mindegy hogy mit ír, a szerver tele van azért nem enged fel. -
#5584 built? -
Tababo #5583 Én más Buildet használok.Frenzy-t kimaxoltam és a sima alap fegyvert használom az elég pontos elég gyors és elég sok tölténye van.Frenzyt benyomom és nem túl közelről tüzelek.Leget is használok mert a Gunner nagyon lassú és harcben is jól jön a gyorsaság.Shieldet és EK-t nem használok nekem felesleges.Rakétavetőt használj tankok/járművek ellen, másra nem jó.Mindig legyél mozgásban ha harcolsz akkor is, Frenzyvel nagyon pontos leszel.Én ne állj meg egy pillanatra sem mert a commando leszed.Érdemes folyamatosan járművet használni főleg ha a másik csapatba sok a sniper,gyalog esélytelen vagy velük szemben.Másik fontos dolog SOHA ne tüzelj messziről teljesen értelmetlen.Ha viszont másik Gunner-el harcolsz maradj kicsit távol tőle és nyomd be a Frenzyt tuti győzelem mert sokkal pontosabban fogsz lőni.
Szal szerintem így harcolj ha ezt a buildet használod.
Frenzy:5
Leg:3
Kokas néven utánam tudsz nézni.Szerintem nincs rossz statom.
-
#5582 korvaltas utan kell, amikor szamlal visszafele -
Cat 02 #5581 Azt írta ki, hogy Cannot find player, nem azt hogy server is full + volt hely mindig ... -
#5580 Köszönöm a segítségedet Viktor99 ! -
tomonor #5579 a következő mechanizmus működik a match making alatt: a játék megkeres egy megfelelő szervert, amely így néz ki:
-Épp most induljon egy új pálya
-Legyenek benne elegen
-Balance legyen a játékosok száma között
-Skill (ám nemhiszem hogy ez még mindig figyelembe van véve)
Ezek azt jelentik hogy ha csatlakozol egy szerverre, akkor az már valszeg tele van, vagy ha nem akkor fél percen belül tele lesz.
Ezért van az hogy a barátod nem tud csatlakozni hozzád. Illetve van egy megoldás... sőt, kettő!
1. A barátodnak türelmesen ki kell várnia a meccs végét, akkor általában felszabadul egy-két hely, ám valóságosan spammelnie kell a join friend gombot.
2. Custom szerver: ez az opciók-Connect to server lehetőség, itt ha nincs tele az adott szerver akkor biztos hogy bejutsz. Ám rosszabb esetben üres. -
#5578 Hát ja... Ugyis az lesz a vége hogy ki kell szenvedniük valami szever keresőt, mert akor a kutya sem fog vele játszani! Pl kíváncsi lennék egy bfh warra -
#5577 mekkora szar ez a friends rendszer ..... 1óra szenvedés után sem tudtunk egymásra menni sehogy sem.... bezzeg délután 2pillanat alatt megvolt.... -
#5576 Én ezt javaslom... Ha 10-es leszel akkor eldöntheted hogy melyikre teszel inkább. Kicsi szinten nem kell más csak ez a 2. Én is ezekkel tolom. Ja és feltétlenül vegyél rakétavetőt! Az fontos mert akkor tudsz trükközni. Ha eldobod az "Explosive Keg"-et és rálősz rakétavetővel vagy mással azonnal robban. Így elég sok előnyre tehetsz szert. Én így szoktam nyerni 1v3-ban ^^
(Gunnerem :)) -
#5575 Helosztok !!
Segítenétek abban hogy a gunneremnek milyen buildet tegyek be.
Most lvl 9 vagyok.
Előre is Köszönöm ! -
tomonor #5574 nyugi, azért írja ki mert a matchmaking egy fail, szal csináld úgy ahogy mondtam neked: Connect to server. -
#5573 Akkor "Rohadt BFH ( ,,!, )" -
tomonor #5572 van amikor azzal fog kidobni hogy Server is full (13) -
#5571 EZ a patkány keres szervert, betölti a mapot és kidob ezzel az üzivel... -
-
#5569 kést használ pisztoly helyett :) többet sebez és tölteni sem kell ;)
P.balde:
Damage over Time Duration Refresh Time
Rank 1: 15 5 seconds 15 seconds
Rank 2: 21 5 seconds 15 seconds
Rank 3: 27 5 seconds 13 seconds
Rank 4: 36 5 seconds 13 seconds
Rank 5: 45 7 seconds 10 seconds -
#5568 Egy 5/5 stealth + 5/5-ös P. Blade mennyire effektív? 8-as szintű kommandómmal nem nagyon ment a késharc :( -
#5567 hm.... akkor stelathet kimaxolom utána meg felváltja nyomom a tt meg ps-ot :) -
Cat 02 #5566 Hát Stealth 5 az a minimum. Utána kell eldöntened, hogy TT vagy a lövés erősítő. Meg egy lvl 1-es elixir sem árthat. Illetve egy tag is jól tud jönni :D -
#5565 hali emberek :)
regeltem új accot, csináltam új commandot, aztán kellene help hogy milyen buildet rakjak neki :) valami durvabrutál kellene :) most vagyok lvl3 ugye, stealth lv1 és van 1 pontom, nos? ötletek? -
Cat 02 #5564 Változó ^^ Én régebben benne voltam a Commando toplistben, csak aztán miután OB lett, már csak 5 oldal volt 25 helyett és abba is hagytam :D Most ránéztem és kéne 100-200k xp, ahhoz hogy újra toplistben legyek Commandonál... -
Tababo #5563 1000ig van toplista de az ezredik hely 1milla6k-nál kezdődik ha jól tudom. -
Cat 02 #5562 Akkor meg benne leszel, nem kell semmit feltölteni. 24 óránként frissül a statisztikád, amikor megnézi valaki a profilod. A leaderboard is 24 óránként frissül. -
#5561 eléggé játszok -
Cat 02 #5560 Hm ? Ahhoz játszani kell. -
#5559 hova kell feltölteni hogy rajta legyek a top listán BFH honlapon? -
Tababo #5558 Nem tudom mi az a Csicsi meg Didzsi.Így jártam...:) -
#5557 Azaz, picsu - ducsu