26731
Battlefield Heroes
-
tomonor #5676 Nem lehetne meg csinálni. Amúgy is, mi értelme lenne, hogy csak magyarok? -
NanoHun #5675 Tababo kidobtak téged -
sasvader #5674 *vagyok -
sasvader #5673 Értem,amugy énis Nation párti vagy és Soldier-el tolom énis.
Kéne rendezni egy csak magyar csatát ahol mi vagyunk csak,felvesszük egymást havernak..stb csak én nemtudom hogyan oldhatnánk meg.... -
#5672 3 kaszt van. Ott kitapasztalod melyik tetszik mik a jó képességek, és a negyediket olyanra csinálod, amilyenre akarod. BF-ért lehet plusz slotokat venni. -
#5671 miért ne lehetne?
3kasz közül választhatsz, 4 különböző nevű lehet egy mail címen. -
sasvader #5670 És kasztot nem lehet váltani? mert ez igy butaság hogy csinálok 4-et és nem törtölhetek vagy válthatok kasztot... -
Tababo #5669 Nagy nehezen felvettelek. -
NanoHun #5668 Nem tudok hozzád csatlakozni megpróbálod te? -
NanoHun #5667 Mr.Arminio -
Cat 02 #5666 Amúgy nem működik, valamiért kikapcsolták.
NanoHun: sehogy, bugos még -
Tababo #5665 Mi a neved a játékba?Felveszlek barátnak és tudunk 1ütt menni.Valahogy így lehet. -
NanoHun #5664 De hogy tudok veletek játszani?
-
tomonor #5663 de.
Felmész egy szerverre, tab+F5 és utánna kilépsz, options, connect to server és ott a megjelölt szeród. Amúgy nem. -
NanoHun #5662 Utolsó kérdés itt nem lehet úgy csatlakozni szerverhez mint a counter strikeban hogy én beírom a címét és már mehet? -
NanoHun #5661 Ti ahogy olvasom főleg nationalal nyomjátok :) -
#5660 Szerintem csak a kinézet. -
Tababo #5659 Elnézést nem akartam.Bánom bűneim.Már ostorozom a hátam. -
NanoHun #5658 National meg Royal között van különbség? -
Cat 02 #5657 Commando. Neked meg Soldier kell. -
tomonor #5656 soldier -
tomonor #5655 szokj le a Nazi szórol, itt Nationnak hívjuk. -
NanoHun #5654 Sziasztok. Nektek milyen kasztotok van? Ha szeretem az akciót és gyorsan írtani a népet akkor melyik karit javasoljátok? -
Tababo #5653 Nem lehet törölni.Ha jól tudom 4et lehet csinálni.BF-ért lehet +Slotot venni.Na valaki jön állatkodni Nazi oldalon? -
sasvader #5652 Hogyan kell letörölni a karakteremet? mert nem talállom sehol se..
Elöre is kösz a választ! -
Tababo #5651 Ha valaki most fent van Nazi oldalon akkor nyomulhatnánk 1ütt.Csak 1 ötlet. -
tomonor #5650 -
Cat 02 #5649 Azért pajzs ott van neki + az alapból elvileg olyan lett volna mint a heal, a mellette levők is megkapták volna.
Ám Gunner: http://www.youtube.com/watch?v=Oc8bhNA6FfA -
tomonor #5648 IMHO, a következő sorrendbe vannak a kedvenceim szerint
1. Soldier - Ballanszos, tud gyógyítani, és BB-vel jól sebez (főleg nekem, mivel lvl 5-ön van)
2. Commando - Habár többször halok meg vele (mert lélekben még mindig soldier vagyok - szal teljesen más taktikát kíván) igen mókás vele knájfolni illetve sznájpolni, és az ölések után meg fütyülni meg integetni egyett az ellenség képébe ;)
3. Gunner - Nos, szerintem a gunner legnagyobb hátránya hogy tanknak készült. Lomha ám erős, de nagyon hiányzik az a dolga ami a soldiereknek van: combat medicine. Enélkül 150 hp ide vagy oda, aki nem erre a kasztra specializálódott alapból, annak nem lesz könnyű Gunnerként.
4. Wookie Warrior - Nos, tapasztalatom szerint... Navárjunkcsak o.o -
#5647 Csak engem nem enged fel? -
sasvader #5646 Aha,értem köszönöm a válaszodat,de azthiszem hogy én inkább maradok az ingyenes játéknál. -
Tababo #5645 Úgynevezett BF-ért (BattleFounds) tudsz venni különleges ruhákat,xp-t és VP-t.Illetve ha jól tudom 10 szintenként aktiválódnak a ruhák.A max szint 30.30as szinten már elég sok ruhát tudsz venni VP-ért de gondolom még így sem aktiválódik az összes. -
Cat 02 #5644 Fizetni kell érte. A játék meg ingyenes, de a ruhák nem. -
sasvader #5643 Sziasztok!
Bocsánat a zavarásért,még kezdö vagyok és lenne 1 kérdésem:
pl: én most német oldalon tolom és azt nem értem hogy a karimra valamit enged venni valamit meg nem...pl:fekete kesztyűt tudtam rárakni de sisakot nem...és az lenne a kérdésem hogy azért nem engedi mert fizetni kell érte vagy elkell érnem egy adott szintet és akkor feloldja?
De én azt olvastam hogy ingyenes ez a játék.... -
Tababo #5642 Nem tudom nekem nem jött be a shield inkább frenzy. -
barmi #5641
Szoldzsörre szavazok én is :) A gunnerekkel mindíg meggyűlik a bajom... bár néha azért sikerül kijuggatni őket :] Ezt a pajzsos görénységet elvenném tőlük az biztos! Úgyis 135-ről indul a életük.... 2 tárat kell belepakolnom hogy megadja magát... -
Tababo #5640 Nem sértődtem meg.
Csak egy kicsit. -
#5639 Nem kell megsertodni, csak vicceltem. -
#5638 aaaa ez uniqe name xD
amúgy ennyi az egész |c00l_Admin -
#5637 Hejderuttyuttyutty! Most nézem hogy ez a te vidid! :B