26731
Battlefield Heroes
  • tomonor
    Nem lehetne meg csinálni. Amúgy is, mi értelme lenne, hogy csak magyarok?
  • NanoHun
    Tababo kidobtak téged
  • sasvader
    *vagyok
  • sasvader
    Értem,amugy énis Nation párti vagy és Soldier-el tolom énis.
    Kéne rendezni egy csak magyar csatát ahol mi vagyunk csak,felvesszük egymást havernak..stb csak én nemtudom hogyan oldhatnánk meg....
  • Gerbill
    3 kaszt van. Ott kitapasztalod melyik tetszik mik a jó képességek, és a negyediket olyanra csinálod, amilyenre akarod. BF-ért lehet plusz slotokat venni.
  • ToCsEk
    miért ne lehetne?
    3kasz közül választhatsz, 4 különböző nevű lehet egy mail címen.
  • sasvader
    És kasztot nem lehet váltani? mert ez igy butaság hogy csinálok 4-et és nem törtölhetek vagy válthatok kasztot...
  • Tababo
    Nagy nehezen felvettelek.
  • NanoHun
    Nem tudok hozzád csatlakozni megpróbálod te?
  • NanoHun
    Mr.Arminio
  • Cat 02 #5666
    Amúgy nem működik, valamiért kikapcsolták.

NanoHun: sehogy, bugos még
  • Tababo
    Mi a neved a játékba?Felveszlek barátnak és tudunk 1ütt menni.Valahogy így lehet.
  • NanoHun
    De hogy tudok veletek játszani?
  • tomonor
    de.

Felmész egy szerverre, tab+F5 és utánna kilépsz, options, connect to server és ott a megjelölt szeród. Amúgy nem.
  • NanoHun
    Utolsó kérdés itt nem lehet úgy csatlakozni szerverhez mint a counter strikeban hogy én beírom a címét és már mehet?
  • NanoHun
    Ti ahogy olvasom főleg nationalal nyomjátok :)
  • kabel15
    Szerintem csak a kinézet.
  • Tababo
    Elnézést nem akartam.Bánom bűneim.Már ostorozom a hátam.
  • NanoHun
    National meg Royal között van különbség?
  • Cat 02 #5657
    Commando. Neked meg Soldier kell.
  • tomonor
    soldier
  • tomonor
    szokj le a Nazi szórol, itt Nationnak hívjuk.
  • NanoHun
    Sziasztok. Nektek milyen kasztotok van? Ha szeretem az akciót és gyorsan írtani a népet akkor melyik karit javasoljátok?
  • Tababo
    Nem lehet törölni.Ha jól tudom 4et lehet csinálni.BF-ért lehet +Slotot venni.Na valaki jön állatkodni Nazi oldalon?
  • sasvader
    Hogyan kell letörölni a karakteremet? mert nem talállom sehol se..
    Elöre is kösz a választ!
  • Tababo
    Ha valaki most fent van Nazi oldalon akkor nyomulhatnánk 1ütt.Csak 1 ötlet.
  • tomonor
  • Cat 02 #5649
    Azért pajzs ott van neki + az alapból elvileg olyan lett volna mint a heal, a mellette levők is megkapták volna.

Ám Gunner: http://www.youtube.com/watch?v=Oc8bhNA6FfA
  • tomonor
    IMHO, a következő sorrendbe vannak a kedvenceim szerint

1. Soldier - Ballanszos, tud gyógyítani, és BB-vel jól sebez (főleg nekem, mivel lvl 5-ön van)

2. Commando - Habár többször halok meg vele (mert lélekben még mindig soldier vagyok - szal teljesen más taktikát kíván) igen mókás vele knájfolni illetve sznájpolni, és az ölések után meg fütyülni meg integetni egyett az ellenség képébe ;)

3. Gunner - Nos, szerintem a gunner legnagyobb hátránya hogy tanknak készült. Lomha ám erős, de nagyon hiányzik az a dolga ami a soldiereknek van: combat medicine. Enélkül 150 hp ide vagy oda, aki nem erre a kasztra specializálódott alapból, annak nem lesz könnyű Gunnerként.

4. Wookie Warrior - Nos, tapasztalatom szerint... Navárjunkcsak o.o
  • kabel15
    Csak engem nem enged fel?
  • sasvader
    Aha,értem köszönöm a válaszodat,de azthiszem hogy én inkább maradok az ingyenes játéknál.
  • Tababo
    Úgynevezett BF-ért (BattleFounds) tudsz venni különleges ruhákat,xp-t és VP-t.Illetve ha jól tudom 10 szintenként aktiválódnak a ruhák.A max szint 30.30as szinten már elég sok ruhát tudsz venni VP-ért de gondolom még így sem aktiválódik az összes.
  • Cat 02 #5644
    Fizetni kell érte. A játék meg ingyenes, de a ruhák nem.
  • sasvader
    Sziasztok!
    Bocsánat a zavarásért,még kezdö vagyok és lenne 1 kérdésem:
    pl: én most német oldalon tolom és azt nem értem hogy a karimra valamit enged venni valamit meg nem...pl:fekete kesztyűt tudtam rárakni de sisakot nem...és az lenne a kérdésem hogy azért nem engedi mert fizetni kell érte vagy elkell érnem egy adott szintet és akkor feloldja?
    De én azt olvastam hogy ingyenes ez a játék....
  • Tababo
    Nem tudom nekem nem jött be a shield inkább frenzy.
  • barmi

Szoldzsörre szavazok én is :) A gunnerekkel mindíg meggyűlik a bajom... bár néha azért sikerül kijuggatni őket :] Ezt a pajzsos görénységet elvenném tőlük az biztos! Úgyis 135-ről indul a életük.... 2 tárat kell belepakolnom hogy megadja magát...
  • Tababo
    Nem sértődtem meg.
    Csak egy kicsit.
  • DarkHorSe
    Nem kell megsertodni, csak vicceltem.
  • ToCsEk
    aaaa ez uniqe name xD

amúgy ennyi az egész |c00l_Admin
  • Viktor99
    Hejderuttyuttyutty! Most nézem hogy ez a te vidid! :B