26731
Battlefield Heroes
-
tomonor #5556 mármint pantsu meg desu -
#5555 Hehh... Menj Tomonorhoz, de csak akkor ha tudod mi az a Csicsi meg Didzsi meg Tocsó!
(Tom érti :P) -
Tababo #5554 Köszi.Akkor szeretnék jelentkezni valami jó aktív klánba.lvl-14 national gunner vagyok. -
tomonor #5553 ha klánként nyomultok egy szerveren, az azt jelenti hogy van csapatjáték ami = a nyeréssel. Legtöbbször azért veszít egy egy oldal, mert nincs összehangoltség, mindenki saját feje után megy. -
Tababo #5552 Értem.Köszönöm a válaszokat.
Másik kérdésem az pedig az hogy miért jó ha klánba belépek?Vannak kláncsaták?
Belépnék szívesen egy aktív klánba. -
#5551 Sehogy, de van 1 csúnya érzésem, hogy nem is lehet majd, vagy korlátozásokkal (Battlefundsért). Ugyanis, ha lehetne karaktert törölni, akkor lehetne folyamatosan újakat gyártani, így az tökéletes lenne rövid idő alatt rengeteg VP szerzésre (fél óra alatt megvan a 6-os szint, +500 VP-t jelent), ez pedig nem lenne jó az EA Gamesnek. :D -
#5550 sehogy -
tomonor #5549 Mindenki kapott, csak be kell jelölni az négyzetett, ami Piros betűkkel VASTAGON ki volt emelve a főoldalon hogy jelöld be, mert nem fogsz kapni. Ám aki nem tud angolul, annak szopi (: -
Tababo #5548 Sziasztok.Nekem is az lenne a kérdésem hogy karaktert hogy lehet törölni? -
#5547 Nekem van egy bétás felhasználóm, meg van egy béta utáni és én csak a bétás felhasználómra kaptam xp kódos levelet. -
SaphireDraco #5546 Karaktert hogy lehet kitörölni? -
sakhalin #5545 Xp boostot mindenki kapott akinek a hirlevél négyzet a profiljánál be volt jelölve. -
#5544 Pff... Na az érdekes. -
#5543 én se kértem hírlevelet,semmi nem jött a kódokon kívül... -
#5542 Höhhh... Kivéve én mivel én nem kértem mindenféle heti lószar leveleket, így xpboostot sem kaptam -_- -
#5541 aki anno bétázott az szerintem kapott... -
#5540 Szerintem ez hülyeség... :/ -
Attiska #5539 Szerintem csak azok kaptak, akik nem rég kezstek játszani. -
#5538 Légyszíves küldj nekem... :) -
#5537 mindenkinek küldtek xp boostot?mert nekem nem jött... -
#5536 Tényleg, már mióta nem néz rá a totyikra, szegény... :D -
#5535 majd raszolok a hazigazdara :D -
#5534 A Béta jelentkezést is ki kéne már venni a banner alól. -
#5533 Ez a www.tanksmash.com oldal nagyon jo, kosz Thomeee.
Ezt erdemes lenne kirakni banner ala vagy FAQ-ba. -
kutyacsont #5532 igen ! egyébként a repülőbe az a lol hogy függőlegesen is feltud szálni ! :D :D pl nemegyszer úgy öltem meg a snipert a világító toronyba hogy leszáltam a repcsivel vagy vki máséba beszáltam nekimnetem vele még a földön a toronynak és megindult felfele ! -
#5531 A gyakorlópályán is van repülő, nem? -
tomonor #5530 repülést meg stuntokat úgy lehet jól gyakorolni ha felmész egy üres szerverre a Connect to server és tab+F5 kombóval -
#5529 Néhány fansite összedobott pár dolgot a BFH-ról, melyek elég hasznosak:
Elérhető Valor Point-os (VP) ruhák listája.
Ability kalkulátor
tanksmash.com-on fent van az összes fegyver sebzése, illetve az összes mission leírása is. hasznos kis cucc ;-) -
kutyacsont #5528 ...kamikázézni is :D -
kutyacsont #5527 akkor lehet elnéztem xD de akkor nagyon durván ! :D :D egyébként kezdek bele jönni ebbe a repülőgép vezetésbe.. eleinte mindig bele száltam valamibe de már van esélyem a légi harcban is meg tudok -
Tababo #5526 Én sem hiszem hogy 14k-t csináltál.1szerűen nem lehet annyit csinálni.A legtöbb amit láttam az 4 és 5 ezer között volt. -
kutyacsont #5525 ahha ok köszi !
Egyébként nincs xpboostom...
mondjuk lehet hogy csak 1400 bár nemhiszem anyira nem vagyok hülye -
Tababo #5524 Ha jól tudom lvl-10 után "feloldódik" pár ruha illetve csak a sisakokat néztem azokból már hármat lehetett venni VP-ért. -
#5523 Rank 5 Hero Shield mindenre képes, ha meg 1 Soldier van a seggedben, az egyenesen God Mode... -
Attiska #5522 Victory Village-ban lazán megy a 2000, ha gey picit is jók a csapattársak. Én ott inkább zászlózom, a hentesmunkát úgyis elvégzik a többiek. :)
Volt itt szó a gunnerről. Hát, néha élő tankként lehet használni, nem egyszer volt rá példa, hogy egy hármas-négyes royal csapaton törtem át vele, ők meghaltak, én meg nem. :) -
Attiska #5521 Buccaner Bay. Kicsit sok oda az a 14 ezer, ahhoz túl nagy a pálya. -
#5520 Ez is ilyen rohadt XPboostos kocsog... -_- -
Cat 02 #5519 14 000 xp ? Sok lesz az :D -
kutyacsont #5518 sikerült 14000 xp szedni nemtom melyik térkép.. egy hajó közepén van egy zászló... -
kutyacsont #5517 tényleg ? nekem sehogyse sikerül :S am nem nagyon szktam a zászlókra menni...