13596
H001.jpg
  • Big Bad Ryder
    Attól, hogy egy csatorna igénytelen, bulvár, szakmaiatlan de "zsidóbarát", attól az még igénytelen, bulvár, szakmaiatlan marad.
  • csige791
    Az ATV kifejezetten "zsidó barát" ezért is merészeltem linkelni.

Egyébként már többször is kérdeztem, itt(is), hogy melyek a hiteles hírforrások, az általános válasz pedig:
    -A kuruc egy szar.

• F E R I
    Na igen a másik "hiteles" hírforrás a hírtv mellett :)
  • Big Bad Ryder
    ATV?
  • csige791
  • Csirke4
    "Nem lehet csak úgy egy országot visszabombázni a középkorba. Ez egy eszetlen nagy baromság. Afganisztánt is megpróbálták, aztán köszönik szépen, jól elvannak."

Igen. És hogy vannak el? Középkorban! :D
  • csige791
    off:
    Farkasházy a Magyarság(?) egyik legszégyenletesebb alakja. Mindent amit mond vagy cselekszik, azt pénzért teszi. Ez igaz az egész heti hetes brigádra is.
    Valaki szerint a kuruc a vicc valaki szerint a heti hetes, az idő majd eldönti kinek lesz igaza, egyelőre a kuruc utca hosszal vezet.
  • Molnibalage
    A komplett arab világ mirét fordulna szembe vele, ha perzsákkal akaszkodik össze akik rádásul még a vallásban sem azonos ágon vannak?
  • harcu
    Azt hallottam, hamarosan csak abból áll majd a rádiókabaré, hogy Farkasházyék kurucot fognak olvasni. Állítólag kenterbe veri bármelyik humoristájukat.
  • harcu
    Ha megmutatod, hol írtam az ellenkezőjét, akkor elintézem, hogy tied legyen egy tetszőlegesen választott kategóriájú Nobel-díj.
  • harcu
    Hát mivel szétbombázni nem tudja, ha már megtámadja, akkor ki is kell ütni egy jó időre, nehogy visszatámadjon, tehát marad a megszállás.
  • Molnibalage
    A hülyeség határtalan...
  • F E R I
    sztem kész vicc, hogy fertőzhet meg egy vallás emberek ezreit úgy, hogy elveszítsék józan ítélőképességüket...
  • csige791

az iráni hírügynökség megdöbbentő képeket tett közzé frissen ásott tömegsírokról, amiket állítólag az iráni Forradalmi Gárda fegyveresei ástak az amerikai katonáknak, egy jövőbeni invázió esetére. A kézikamerával készült felvételeken jól látszik, hogy a gödrök szinte végeláthatatlan sorozatban követik egymást a kihalt, sivatagos vidéken.
  • csige791
    Ezzel mondjuk egyet tudok érteni.

Big Bad:
    Ha nem törököket lőttek volna agyon, hanem izraelieket, akkor lehetne belső jelentés.
    Egyáltalán miért nem valami ENSZ bizottság vizsgálja ki az ügyet? Szerintem e megfigyelő az nem bizottsági tagot jelent, hanem megfigyelőt.
  • Strahd_
    En nem latom hol az akadaly benne?
    A kerdes az volt hogy van e reszletes leiras es erre valaszoltak hogy igen van tessek elolvasni. Majd a katona nem az anyanyelven fog reszletes beszamolot adni hanem mondjuk zulu nyelven mert mr csige nek ugy jobban tetszik.

Forditast meg nem mindenki teheti meg leven titkos dokumentumrol van szo, de a vizsgalo bizotsagnak ettol meg joga van elovasni, forditast meg ki adjon? elegge kenyes kerdes hogy kit fogasz el forditonak, mit fordit es hogyan egy nyelvbol amit te nem ismersz.

lasd jo pelda erre a par honapja bedobott tamudos story ahol kijelentettek leszarjatok mi van az eredetibe mert azt szamit amit gipsz Jakab leforditott es a forditas(ferdites) neked megfelelo

• Big Bad Ryder
    1. Ötből kettő.
    2. Az Eiland jelentés egy belső jelentés. Teljes egészében egy darabig még nem fog nyilvánosságra kerülni. A kurucinfo honnét szedte, hogy csak héberül van írva, azt nem tudom, forrásmegjelölés nincs. Valószínűleg hazugság, ezt bizonyítja a a török külügyminiszter reakciója, aki üdvözölte a jelentésben foglaltakat:

Turkish Foreign Minister Ahmet Davutoglu addressed for the first time the Eiland report on the IDF raid on the Gaza-bound flotilla and said that "the fact that Israel at least admitted that mistakes were made is positive."

He further noted, "We expect them to take the appropriate measures seeing as they admitted there was misconduct. It is a crime, not a mistake." (AFP)

Ők azért nem a médiából értesülnek a dolgokról :)
  • csige791
    tényleg vegyes összetételű a bizottság. 2 azaz kettő darab megfigyelőt nem neveznék vegyes összetételűnek.
    ráadásul akadályozzák is a munkályukat
  • MuldR
    Afganisztánt nem lehet visszabombázni a középkorba, mert eleve ott voltak. Max az őskorba lehetne, de ehhez sem kellene túl sok bomba. :p
  • F E R I
    Simán látszik, hogy a zsidók mennyire tudnak photoshoppolni, kuruc.info tuti így hozná le :)

Amúgy nem tudom ezeket a képeket miért nem hozza le a média, amit ugye sokak szerint szintén a zsidók irányítanak, szóval akkor ilyenkor fogalmazódnak bennem meg olyan kérdések, hogy ez miért ne lenne érdekük akkor megmutatni a világnak, hogy ott nincs is minden porig rombolva, zajlik az élet és így tovább...

Hozzáteszem, azt sem tudom, hogy pont melyik évben készültek ezek a képek, de akkor is egy kicsit más képet mutat az eddig tv-ben látottaktól...
  • Strahd_
    tenyleg erdekes, ilyen oldalrol meg nem lattam kepeket gazarol
  • Big Bad Ryder
    Ráakadtam egy érdekes linkre:
    Gáza
  • Molnibalage
    Ez így nem feltétlen igaz, de az evolúcós mozgatórugókat és egyes dolgokat az emberiség egy része soha nem fog levetkőzni szerintem.
  • polarka
    Israel bulldozes Muslim graves in Jerusalem
    Százával rombolták le a muzulmán sírokat az izraeli buldózerek
  • Freeda Krueger
    Mintha nem bíznál az emberekben :)
  • Molnibalage
    Ez az, amit említettem emlékeim szerint. Többnemzetiségű lesz. Értelmét nem nagyon látom. Török és izraeli delegált is lesz. Egymás anyázásán kívűl érdemi eredménye úgy sem lesz. Ítéletet már rég alkotot mindenki. Az pénzkidobás és legalizált korrupció egy fomáját lehet látni majd. A semmire költik el a pénzeket egy rakás idióta miatt.
  • Big Bad Ryder
    A múltkor olvastam róla, hogy az ENSZ egy független vizsgálóbizottság felállítását kezdi meg vagy kezdeményezi. Ezzel mi történt azóta?
  • csige791
    én meg leszarlak :D
  • Molnibalage
    Látom sikeresen elkerülte azon hír a figyelemedet, hogy vegyes összetételű vizsgálóbizottság lesz. Már írtam, amíg erről a szennyről linkelgetsz, addig annyira veszlek komolyan, mint a rágót a cipőm talpán. Zavaró és nehezen levakarható, de sajnos van...
  • csige791
    A bűnös vizsgálja saját bűneit :)
  • csige791
    off:
    Én civ4-ben épp teganp atomoztam meg az összes zsidó vallású államot.
    Asszem a diplomáciai győzelem így már nem lesz meg. :D
  • F E R I
    Vagy addig jó, még csak számítógépes játékokban élhetjük át.
  • Molnibalage
    Soha nem akarom megtudni, hogy ki és hogyan reagálná le az utolsó feltevést. Az atomháborút úgy lehet elkerülni, hogy bele sem kezdünk...
  • F E R I
    Egy szóval sem írtam megszállást (ezt mindenki tudja, hogy lehetetlen), a sötét középkorba való bombázást meg nem a lakosság elleni bombázásra gondoltam, hanem mondjuk a legfontosabb közüzemi szolgáltatások (víz, áram stb.) kiiktatását, melyet szintén nem lehet 100%-osan megszüntetni, de mégis nagyon fájó veszteségeket tudnának okozni vele, ha meg atomot vetnének be, azt meg nem tudom mi lenne, mert nincs az az ember, aki pontosan megtudná mondani, mely államok hogy reagálnák le...
  • Molnibalage
    Irán nem arab, hanem perzsa...
  • Molnibalage
    Mikor és hol merült fel Irán megszállása főleg olyan állam esetén, ami nem is határos vele?
  • harcu
    Nem lehet csak úgy egy országot visszabombázni a középkorba. Ez egy eszetlen nagy baromság. Afganisztánt is megpróbálták, aztán köszönik szépen, jól elvannak. Iránra jelen pillanatban nincs kapacitása az USA-nak, le vannak foglalva Afganisztánnal és Iránnal. A helyzet pedig nem fog javulni. Izrael pedig hiába hiperfejlett hadsereget tart fent, de kicsi ország. Saját területét meg fogja védeni, korlátozottan területet tud foglalni, de hogy megszállja Iránt, hát arra nem mernék fogadni még filléres nagyságrendben sem. Aztán még megszállva is kellene ám tartani, ami a bőven túlnyúlik az izraeli hadsereg lehetőségein.
    Hagyományos bombákkal nem lehet kiiktatni egy ország komplett iparát, pláne nem teljes nagyvárosokat. Sohasem lesz 100%-os rombolás. Atomot meg Izrael nem fog nagyon merni bevetni, mert akkor nagyon szar világ jön, gyakorlatilag a komplett arab világ szembefordul vele, és az nem lenne céljuk.
  • Molnibalage
    Igen. Egy nyílt atomtámadás esetén Irán iparából és nagyvárosaiból túl sok minden nem maradna.
  • F E R I
    Akkor tisztán csak elvben Irán játssza a "helyi vagány csávót", akit atomfegyverek szintjén nézve egy ütéssel padlóra vinne Izrael, magyarul csak elérné azt, hogy visszabombázzák a sötét középkorba?
  • Molnibalage
    Az attól is függ, hogy milyen technológiai szinten van az a valami, amit csempészni akartak. A világ legefejtettebb atomiparával bíró országok - USA és SZU - semi tudott 40 kg-nál kisebb atomfegyvert összerakni tudtommal.

No, Irán tőlük picit messze van szerintem. A csempész alagutakban elvileg be lehetne vinni mondjuk Gázába, de sok értelme nem lenne, ehhez valeszeg túl nehéz és nagy is lenne. Magába Izraelbe bevinni még neccessebb.

Izrael kis mérete meg kivételesen előny, azon országok közé tartozik, ami egy korlátozott ballisztikus rakéta támdás ellen képes az egész ország területét megvédeni. Meg is van hozzá a technológia elvben.