Közel-keleti konfliktusok

← ElőzőOldal 272 / 272

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
Na sok szerencsét a topikhoz... xD

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

0Fritz0
<#eljen>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

én úgy tudom, hogy az SG-n a magyar belpolitikát nem látják szívesen...

nehogy már felnõttek ne beszélgethessenek egy fórumon, ami a "Tudomány"-t is képviseli a Közel-keleti konflikusokról...?

ha van egy rendes moderáció, akkor az antiszemita hozzászólások törölhetõk, mert a téma érdekes és aktuális, akár a vallás, haditechnika, sajtó vagy külpolitikai szempontból közelítjök meg...

ennyi erõvel minden haditechnikával és világháborúval kapcsolatos topic zárható lenne az SG-n...

http://gaborszantai.co.uk/

Fabio Capello
Sajnos sose... Amíg olaj van addig az amcsik fogják sorra lerohanni, aztán majd a területekért megy a harc a közel-keleti államok között... Szóval sajnos nem valószínû hogy valaha is nyugi lesz

Kori
ez politikai topic nem itt a helye

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

jonapot, jó politizálást, de ne itt pliz close del htnx.
Narxis
Majd ha elfogy az olaj, elmennek az amcsik, béke ott sose lesz.Ez ott lett elcseszve, hogy a zsidókat berakták az arabok közé.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mersant
ha kihal az emberiseg...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
sose lesz.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SötétBarom
<#alien2>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Szasztok!

Harc területekért, vallási és etnikai ellentétek, ellenséges magatartás, olaj, robbantás, mikor lesz béke a Közel-Keleten?
Azt mondják elemzõk hogy a 3. világháború is onnan fog fakadni.
Megér az összes sérelem ennyit?

← ElőzőOldal 272 / 272