13596
H001.jpg
  • Hypo #2929
    Es adjanak karteritest a terror aldozatainak az artatlan jarokeloknek akiket felrobbantottak.

• Strahd_
  • Strahd_
    Mint ahogy minden orszag igy jott letre, ha igaz az elmelet hogy mindannyian afrikabol szarmazunk.
  • remark #2926
    "...így marad idejük benépesíteni a megszállt területeket, és a végén már nem lesz miről tárgyalni."

Izrael is így jött létre. És most már nincs miről tárgyalni.
  • csige791
    Az egész béketárgyalás egy vicc, nem más az egész mint vetítés.

Ha én palesztin lennék ez lenne az alapom a tárgyalások megkezdésére:
    1. A zsidók takarodjanak ki a -ENSZ szerint is- megszállt területekről.
    2. A lerombolt palesztin otthonokat állítsák helyre saját, azaz Izrael költségén, és segítsék visszaköltözni az elüldözött családokat.

Ekkor lenne az, hogy megbocsátok, mert rendes vagyok és elnéző, bár a gyermekeim sosem fogják kiheverni azt a sokkot, hogy katonák rontottak be az otthonukba kiráncigálták őket, majd buldózerrel tettek pontot az addigi életükre, ezért kártérítést is kérnék ami jó alapot adhatna a békefolyamatok beindítására.

Ezért van az, hogy nem ismerik el azt a majmot aki tárgyalni akar velük (nem jut eszembe a neve), egyszerűen rossz az alapja az egésznek, az meg egyre egyértelműbb, hogy a zsidók időhúzásra játszanak ezzel a tárgyalás vetítéssel, így marad idejük benépesíteni a megszállt területeket, és a végén már nem lesz miről tárgyalni.

A zsidók vannak olyan helyen ahol nem lehetnének, amíg ez nem változik addig nem is kell, hogy béke legyen.
  • polluxware
    ez egy olyan kiszott spirál amiből sohasem lesz kiút, amíg az ott felnövekvő ifjúság nem lesz kiemelve ebből
  • csige791
    " a többit tudod"
    vagy megússzák vagy antiszemita mindenki.
  • polluxware
    jogászok jogászkodnak... a többit tudod
  • csige791
    ENSZ: Szándékos emberölés, kínzás és embertelen bánásmód vádjával eljárás indítható Izrael ellen

Az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa szerdán elfogadott határozatában támogatja a Gázai segélyflottilla ügyét vizsgáló bizottság jelentését, amely szerint a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján megindítható az eljárás Izrael ellen.
    Az Iszlám Konferencia Szervezete (OIC) 57 országának egyetértésével, Pakisztán által beterjesztett határozatot 30 igen, 1 nem (természetesen az Egyesült Államok) és 15 tartózkodó szavazattal fogadták el. A jogi dokumentum elítélte Izraelt, mivel nem működött együtt a vizsgálóbizottsággal, és egyben kérte az ENSZ Emberi Jogi Tanácsát, hogy fogadja el a testület beszámolóját, valamint azt javasolta a Közgyűlésnek: foglalkozzon a jelentéssel.
    Az ENSZ szakértői szerint a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján „szándékos emberölés, kínzás és embertelen bánásmód” vádjával eljárás indítható Izrael ellen.
    (MTI nyomán)
  • csige791
    A legutolsó mondat az egyik legaljasabb, legcinikusabb amit valaha hallottam. Olyan igazi zsidós.
  • Strahd_
    erdekesebb hir
  • csige791
    És orbánék ennek a likudnak a testvér pártja. Végül is nem is választhattak volna jobban, pedig a földön nem 1-2 ország van meg nem is 1-2 párt, ők belenyúltak a "jóba".
  • csige791
    Így akarnak békét a zsidók. Remélem nem kapják meg.
  • csige791
    Újabb segélyhajó ezúttal Zsidó aktivistákkal a fedélzeten.
  • remark #2915
    Velem kár vitatkozni?
  • csige791
    Miért nem tudsz a másik lenézése nélkül érvelni? Azt gondolod, hogy ha minden hozzászólásodat Szmájlival fejezed be attól igazad lesz? Vagy miért kell LOL-ozni?

Vagy menjünk át konzol vs pc topic színvonalra ?
  • csige791
    Az nem is számít, hogy mind a CIA mind a Pentagon rendszerét is törték már fel. :))) Kezdelek egy szinten kezelni Stradht al.
  • csige791
    Te és a hozzád hasonló gondolkodású emberek, tökéletesen megelégszenek a "hivatalos" állásponttal vagy a Heti Hetes állás pontjával, mert az a szátok íze szerint alakul, képtelenek vagytok vagy nem akarjátok kívülről megnézni a világ eseményeit. Majd ha olyan kérdéseket kaptok ezekkel kapcsolatban amire nem tudjátok a választ (nem a 9/11-re gondolok, mert mint mondtam, pont leszarom a kérdést) akkor elkezdtek:
    A: Témát terelni.
    B: Lehülyézni a kérdést felvetőt.
    C: Eltűnni pár napra, majd ha már másról van szó visszatérni.
    De mivel többen vagytok elhiszitek, hogy nektek van igazatok és ettől jól is érzitek magatok.

Itt soha senki nem mondta, hogy a Zsidók tehetnek mindenről, kivéve te. Olyan szánalmasan védik itt egyesek a Zsidó ország érdekeit, hogy még a saját népük illetve hazájuk ellen is fordulnak, jó példája ennek az amikor azt mondtam, hogy több joga lenne a cigányoknak egy országra Magyarországon belül mint a Zsidóknak volt Izraelhez a megalakulása előtt, majd a kérdésre, hogy odaadná-e Borsod megyét a cigányoknak gondolkodás nélkül rávágta, hogy igen, csak azért, hogy a Zsidók igazát védje. (Strahd-ról beszélek).
    Ezen kívül többször fordult már elő, hogy Zsidó-Palesztin, Cigány-Magyar kérdésben, ellentétes elvek szerint gondolkozott itt egy-két ember, sőt sokszor a saját népe ellenében.

Azért mi nagyon egyszerű erkölcsi normák szerint érvelünk, még a zsidók mellet érvelőknek ez nem megy, sokszor hallani "mert az erősebb kutya baszik" érvet, ami szerintük helyes, illetve, sokszor már annyira elterelik a témát, hogy fájdalom, ("mert az oroszok is, kína"), annyi nem jut el az agyukig, hogy A ember vagy csoport bűnei nem mentesítik B csoport bűneit, bűnökkel akarják igazolni a sajátjukat, ami több mint szánalmas, és butaság is, óvoda színvonal. Ennyire képesek lesülyedi, a zsidók védelmében.
    Nem mi beszélünk másról egy-egy kérdésnél nem mi tűnünk el ha kényes a kérdés, mi általában egyenes válaszokkal szolgálunk, tisztán és érthetően.
    (bár volt, hogy belekeveredtem pár dolgoba, mert mondjuk álmos voltam)

Éljetek tovább a szép kozmetikázott híreitek árnyékában és élvezzétek. Elég csak összehasonlítani az Index és a Kuruc Hajóraj elleni támadás ENSZ jelentéséről szóló híreket, de akár a többit is. Fikázod a kuruct mert nem tetszik, hogy ott beszámolnak a közel heti rendszereséggel elkövetett gyilkosságokról amit igen Magyarok ellen követnek el jó részt cigányok, jobb a heti hetest nézve az ezt leközlőkön viccelődni. A Jobbikon nevetgéltek, mert ezt teszi az MSZP-s média is miközben nem a Jobbik az amelyik félre beszél a pártok közül, nem ők lopták szét az országot, nektek elég annyi, hogy "az mszp azt mondta, hogy ők nácik" gondolkodnotok már nem is kell rajta, hisz "ők" megmondták. Annyira nevetséges amit csináltok, hogy nem is tudom minek írkálok még mindig ide.
  • Hypo #2911
    irani titkosszolgálat csuda iroda ám, ők aztán tudnak mindent:)))
    ja hogy most csezték szét a computer hálozatukat....az is cionist a virus volt:)))
  • csige791
    A jelek azonban arra utalnak, hogy a perzsák okosabbak, mint ellenfeleik: az atomfegyverek birtoklása nem ok a büszkeségre, „az megvetendő és szégyenletes dolog”. „És még szégyenletesebb, hogy használhatják is ezeket a fegyvereket. Ami ha megtörténne, azt nem lehetne a történelem során elkövetett egyetlen egy bűncselekménnyel sem összehasonlítani”. - jelentette ki Mahmud Ahmadinezsad az ENSZ közgyűlésén.
  • Hypo #2909
    Na ez hiányzott ide még, már csak kis Krudinák kéne és az aztalteritős barátja...
  • Hypo #2908
    Kár vitatkozni veled, akkor élj abban atudatban hogy nálad az igazság, és olvass tovabbb kuruczot, meg nyald a jobbikot es a sok buta sötét irredenta majom összeesküvés elméleteit, igen minden ről a zsidók tehetnek még a ti hulyesegeitekrol is ők...na igy jó lesz?:))

LOL
  • remark #2907
    "Viszont én ezt a kérdést konkrétan leszarom, mert usa, így vagy úgy mindenképpen a rövidebbet húzta aminek csak örülni tudok."

Mindenki a rövidebbet húzta, nem csak az USA, ezért nem tudom hogy hogyan lehet örülni ennek.
  • csige791
    Mindenesetre pár kérdés 9/11-ről: (nem érdekel, hogy hülyeség-e vagy nem, mint mondtam leszarom a témát addig amíg az amcsik szívnak)

• csige791
    Engem ez jobban zavar:
    "A régióban egyedül Izrael nem részese a szerződésnek." Tudom titeket nem, szerintetek ez így van rendjén mert usa azt mondta.

Az meg, hogy a 9/11, hogy volt sosem fogjuk megtudni, a történelem során nem egyszer volt olyan eset, hogy valaki háborúzni akart és erre ürügyet gyártott majd ráfogta a megtámadni kívánt országra vagy népre. De ettől függetlenül nem biztos, hogy USA csinálta mint ahogy az sem, hogy nem "belső munka volt".
    Ezenkívül az Iráni titkosszolgálatok nyilván többet tudnak a dologról mint mi, szóval akár még igaz is lehet.
    Viszont én ezt a kérdést konkrétan leszarom, mert usa, így vagy úgy mindenképpen a rövidebbet húzta aminek csak örülni tudok.
  • remark #2904
    Én nem tudom hogy te mit látsz, mindenesetre olyan érzésem van, mintha eldöntötted volna hogy márpedig nem vagy képes a teljes kép megismerésére. És ha ez így van, akkor bizony az is lehet, hogy pontosan azért vagy képtelen a megismerésre, mert elhatároztad, hogy képtelen vagy.
  • Hypo #2903
    Nem feltetlenul de mivel 5% at se latjuk a dolgoknak nem hinnem, hogy a teljes kepet is latni lehetne.

• remark #2902
    "persze lehet mindenfele osszeeskuves elmeleteket szoni a temaban, akar cionista ervekkel, akar arab, akar mindkettot utalo, tok mindegy meg nem feltetenul kerlsz kozelebb az igazsaghoz"

De ha véletlenül mégis közelebb kerülnénk az igazsághoz, a nyugtalanító gondolatokat el lehet hessegetni azzal, hogy "á, ez csak összeesküvés elmélet!"...
  • Hypo #2901
    Az irani elnok 9/11 rol azt mondta az amcsik szerveztek hogy segitsenek izrelnek:))))) azert ez mar sulyos uldozesi mania kicsit Vona Gaboros
  • csige791
    Elvetette a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) közgyűlése pénteken azt a határozati javaslatot, amely felszólította volna Izraelt, hogy csatlakozzon az atomsorompó-szerződéshez (NPT).

A 151 tagállamból 51 szavazott az arab világbeli országok kezdeményezte javaslat ellen, 46 támogatta és 23 tartózkodott.
    Az arab országok küldöttei arra hívták fel a figyelmet, hogy Izrael nukleáris fegyverei veszélyeztetik a közel-keleti békét és biztonságot.

Az Egyesült Államok ellenezte a javaslatot, és a visszavonására szólított fel. Washington szerint a határozat "ártott volna a tömegpusztító fegyverek közel-keleti betiltására irányuló átfogóbb törekvéseknek", és "rossz jelzést küldött volna az újraindult izraeli-palesztin békefolyamatnak".
    A régióban egyedül Izrael nem részese a szerződésnek. A tervezett határozatot a "nemzetközi joggal ellentétesnek" nevezte, és úgy vélekedett, hogy az "politikai manőver a zsidó állam létét megkérdőjelező ellenségei részéről". Izraeli álláspont szerint "a tervezet célja az volt, hogy elterelje a figyelmet a közel-keleti régió valódi veszélyt jelentő szereplőiről, Szíriáról és Iránról".

Ehud Azulaj, Izrael NAÜ-höz delegált követe röviddel a szavazás előtt kijelentette: a határozat elfogadása "végzetes csapás" lenne bármely, a régió biztonságának javítására irányuló jövőbeli együttműködésre nézve.

Éljen az egyenlőség! A tartózkodók meg a nemmel szavazók biztos, hogy nincsenek zsidó/usa befolyás alatt. Ezeknek mindent lehet mert ők az erős kutyák.
  • horthy
    Lehet hogy a közel keleti probléma pofonegyszerű .
    Mindkét fél hasznot huz belőle mivel mind az araboknak mind az Izraelieknek kell ellenségkép .
    Az arab országok vagy 500 évvel le vannak maradva a vallási rendszerükkel gazdasági és társadalmi problémáik vannak , munkanélküliség , tudatlanság stb . Az hogy ott van Izrael és a palesztin ügy ez az egyetlen dolog ami vallásilag politikailag összekovácsolja öket és nem egymást marják folyamatosan , és a belső társadalmi problémáikról is eltereli a figyelmet .
    A másik játékos Izrael meg a nyugati világ egyik bástyája ott kicsitt a politikai helyzete hasonlit a 800 évvel ezelötti templomosokéra akik ott éltek . Mesterségesen életben kell tartani Izraelt pénzügyi , fegyver , politikai propaganda , lobby stb eszközökkel mert önálloan életképtelen . Egy biztos hogy Izrael ügye a nemzetközi ( kazári ) zsidoságot az egyetlen dolog ami összekovácsolja . Lehetne még elemezni tovább de biztos van valami érdeke a nemzetközi Bankvilágnak pénzügyi és politikai lobbynak hogy Izraelt a farkán tartja .
  • Hypo #2898
  • polluxware
    Egy párszor írtam már :) -> Ross Kemp idevágó riportfilmje sztem hűen tükrözi az ott élő emberek (barikád egyik és másik oldalán élők) véleményét arról mennyire elegük van ,hogy az "érdekükben" szítják a "politikusaik" közöttük élő degeneráltakat mindkét oldalon ,hogy hatékonyan nyomorítsák meg egymás életét nap napután..

fegyverre, meg eszmére van csak szükség és működik a Dárvin díj vetélkedő
  • Hypo #2896
    Minden dolognak, altalanosagban irtam. Kuruczos megallapitas nem neked hanem csige791 nek szolt. En csak orulok ha nem olvasol olyan szennyt:)

De ha mar kozel keleti konfliktus a tema, akkor a konfliktus okait keresve ne csak egy helyrol erdemes nezni a dolgot. Nem allitom hogy konnyu az objektivitas, sot egyszeruen majdhogynem lehetetlen, de egy kozelkeleti esemeny kivalto oka hattere nagyon szovevenyes is lehet, ezert eleg nehez megtalani a mozgato rugokat, persze lehet mindenfele osszeeskuves elmeleteket szoni a temaban, akar cionista ervekkel, akar arab, akar mindkettot utalo, tok mindegy meg nem feltetenul kerlsz kozelebb az igazsaghoz.

Lehet nem is az a cel, eleg ha csak egy esemenyrol az ember a velemnyet elmondja. Meg az se biztos hogy az igazsag, de szive joga.
  • remark #2895
    Kiktől szedem a hiteles infót? Te azt tudod? Mert azt leírtam világosan, hogy kurucot nem olvasok. De te sem azt, hogy én mit írok.

Egyébként még mindig ott tartunk, hogy kérdezlek, hogy mi az a téma, mellyel kapcsolatban jobban körül kellene néznem? Az antiszemitizmus és a holokauszt az én példám volt csak. Te említetted meg az állásfoglalásommal kapcsolatban a demagógiát, és hogy olvassak utána dolgoknak. De milyen dolgoknak?
  • Hypo #2894
    Hat a tenyeket irtam, az indokod hogy te a embercsoportok demonizalasa es az igazsagtalansag ellen kuzdesz es kozben akiktol a "hiteles" infot szeded azok ugyan ezt csinaljak. Erre irtam hogy elegge ellentmondasos a dolog. Ha valoban erdekel a tema, akkor erdemes azt mindig tobb oldalrol megvizsgalni, meg akkor is ha esetleg az a oldal ahonnan te szerezted mindenben igaz. Tudod igazsag egy van csak hat sokfele keppen magyarazzak. Ki ugy ki amugy, es itt most nem csak a kuruczra gondolok. Indexen is ugyan ugy lehet boduletes baromsagokat olvasni, ebben nincs kulonbseg, csak azert a hulyeseg es a tudatos uszitas kozott nagy kullonbseg van.

Jozsi szegeny,
    Bela gazdag,
    Ez az igazsag!
    Ez igazsag?
  • remark #2893
    Valamiért biztos voltam benne, hogy MOST SEM a tényekre, érvekre vagy kíváncsi. A te egészségedre is.
  • Hypo #2892
    Egeszsegedre! Egy mondtabna magadnak ellentmondani gratula ( "..mások minősítgetése, embercsoportok/mozgalmak démonizálása...")
  • remark #2891
    Pl. minek olvassak utána? Eleget tudok ahhoz, hogy értsem, miért pont az antiszemitizmus szó terjedt el, és hogy miért pont pl. a holokausztot másként látókat kell törvényekkel elhallgattatni.

Ja, és csak hogy tiszta legyen számodra: soha nem olvasok kurucos cikkeket. Hanem jelenségek ellen harcolok, mint pl. a konkrétumokat nélkülöző demagóg "érvelés". Vagy a személyeskedés, mások minősítgetése, embercsoportok/mozgalmak démonizálása, hírforrások szavahihetőségének aláásása.

Beszéljünk a konkrétumokról.
  • csige791
    Íme az általad kifogásolt (már-már szánalmas módon cak ezen a híren lovagolsz hónapok óta ha a kurucról van szó).
    Amerikai-izraeli hadihajók tartanak Irán felé(?)

Jól látható módon van feltüntetve a ? a hír címében(is). Amikor ezt a hírt tárgyaltuk ezt normálisan le is írtam ide mikor ugyanezzel jöttél, mindenki meg is értette, de neked valahogy nem megy.