Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Hagyjuk pollux... egyelõre belefáradtam az állandó, és tökéletesen értelmetlen magyarázkodásba...
www.smart-bus.hu
és mégx1!!!
itt afganisztánról volt szó.. nem másokról
az ottani lakosság földmûvelésbõl, és kényszerbõl avagy egyedüli lehetõségként mák termesztésbõl próbálja fenntartani magát
afganisztán minden külföldi erõ számára bukott haderõ... oroszország a legjobb példa erre
akkora komplex területet képtelenek lefedni, és ha meg is történik az utánpotlás és egyéb gondok miatt képtelenek sokáig fenntartani a jelenlétüket mindenhol
az orosz megszállás az más tészta volt... mellesleg akkor a tálibok ugyanúgy az amcsi segítség ellen voltak (érdekes fordulatok)
ruszkik olyan mértékben ölték a civileket, hogy gyakorlatilag amit az ottani civilek militáns egységek mûveltek az tényleg "szabadságharc" címen futott
akkor is.. legalább harcoltak ellenük! nem saját magukat robbantgatták fel, meg a népüket
www.smart-bus.hu
[/url][/img]
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
a lényeg hogy egyik oldalt sem akarom pártolni, de annak ellenére hogy az adott körülmények miatt nincs más 'hatékony' harcnem mint a terrorizmus... azért ne tegyük már a saját fajtáját írtót mégnagyobb mártírrá
vagy netalán jobban fekszik neked az "alternatív korán"? mond ezt... aztán fene bánja ha 56os hösökké teszed õket basszus
szíved joga
akárcsak a nemesz... 😉
külön kéne már válogatni a 3 felet ebben a régióban
1. agyatlan hülye iszlámista banda gyilkolászik, terrorizál, majd amikor a családját vagy rokonait bombázzák le, megy az új hülyék toborzása
2. agyatlan hülye keresztyén hódító majmok akik vietnám, után ugyanazokat a hülye hibákat követnek el, és hullanak mint a legyek (mi is ebben a csapatban nyomjuk)
3. civil lakosság akik békét szeretnének, ennek ellenére õk hullanak a legjobban
hol itt a szabadságharcos?
ebben egyetértünk😉
A saját szemszögükbõl pollux õk az igazság bajnokai... -> a tálibok speciell annó az amcsi segítség ellen voltak... azt nem mondom hogy ruszki barátok lettek volna
namostan ezeket a fõként heroin csempészetbõl, és a civil lakosság terrorizálásából, és kizsákmányoló fanatikus manuszokat akarjátok beállítani igazi ügyért harcolóknak? csak azért mert utálják amerikát..
az ottani VALÓDI civilnek is kivan a szasza a robbantgatásokkal
afganisztán nem irak, és nem is gáza...
ne keverjük máááááán
tálibok is komcsi rezsim egykori maradékai... pölö
nem gáz a keresztyén jobbos lelkivilágodnak ez egy cseppet?
A saját szemszögükbõl pollux õk az igazság bajnokai... lehet õket címkézni, de ha akár egy pillanatra is a helyükbe képzeled magad, mindjárt más a helyzet...
Nekünk nincs ott keresni valónk... tehát magyar katona vs afgán merénylõ párharcnál bármennyire is fáj, de azt kell, hogy mondjam, nem nekünk van igazunk!
www.smart-bus.hu
nem lepõdtem eddig se, és ezután sem fogok<#papakacsint>#papakacsint>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
És persze abban is egyetértünk, hogy akkor se kellene odamennünk, ha kapnék az "aranyból".
www.smart-bus.hu
Nagyon sajnálom a katonáinkat, de lila fingom nincs még mindig, hogy mégis mi a szart keresünk mi ott...
www.smart-bus.hu
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
A legjobb az utolsó mondat, by Clintonné.
De ami kérdés engem jobban foglalkoztat: miért utasítja el ezeket a kérdéseket és témákat az emberek többsége? Mi a félelmük alapja?
Talán ez olyan, mint mikor az ember a sötétben ülve azon aggódik, hogy egyszer csak ijesztõ képek törnek rá, ezért inkább tüzet gyújt, hogy a mesterséges fény elûzze az árnyakat. Pedig a "fény" ott van mindenkiben.
Úgy hiszem, hogy ez (a belsõ fény megtalálására való képtelenség) az egyik oka annak, hogy valaki úgy érezze: irányítania kell másokat. Persze valójában más okokat vélek felfedezni, de ez már kezd nagyon off lenni.
www.smart-bus.hu
"De ez tényleg túl van gondolva. (remélem) "
www.smart-bus.hu
De ez tényleg túl van gondolva. (remélem)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Én a magam nevében tudok csak nyilatkozni. Nekem a kuruc olyan hírek forrását jelenti, melyeket máshol nem olvashatok el. (Na nem mintha nagyon tapasztalt lennék ezzel kapcsolatban, de nekem úgy tûnik, hogy ez a helyzet.) Ennyi az oldal, semmivel se több.
Sajnos, vagy nem sajnos? Ez más lapra tartozik. Gondolom tudod, hogy az NWO fórumban elég aktív vagyok, így talán el tudod képzeni, hogy nincsenek illúzióim, meg talán azt is, hogy olvastam már meredek dolgokat a témával kapcsolatban.
www.smart-bus.hu
Ilyenkor szokott felmerülni bennem a kétely, hogy valóban jót akarnak-e, és valóban azok-e, akiknek mutatják magukat. Nem mindig vagyok errõl meggyõzõdve... tekintettel arra, hogy az emberek többsége akkor figyel valamire, ha szépen van csomagolva, a kuruc primitív tálalás módja többet árthat, mint használhat...
A hírek jó része szó szerint önmagáért beszél, semmi kommentár nem kéne hozzá. A fröcsögéssel bizony pont a lényegrõl terelik el sok esetben a figyelmet...
Hogy ezt direkt csinálják, vagy csak szimplán ilyen vehemensek és hirtelenek, azt nem tudom, és nem is kívánok állást foglalni. Majd az idõ eldönti...
www.smart-bus.hu
Az viszont igaz, hogy minél inkább torzítja az adott ember álláspontja a képet, annál nehezebb eldönteni, hogy mit ábrázol az eredeti kép. De a kuruc esetén még nem beszélhetünk szerintem helyreállíthatatlan torzulásokról.
www.smart-bus.hu
Az egyik negédesen hülyít, a másik primitíven a pofánkba vágja amit gondol... nem kívánom eldönteni melyik a jobb. 😊
www.smart-bus.hu