Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez gyakori vitatechnika, ezért kell ezt megelõzendõ a lényeget kiemelni pár szóban, aztán abba kössenek bele ha tudnak.
Megertem ha nem veszel termekeket Europan kivulrol, hosszu tavon ez kell europanak, mert sajnos sullyedoben van Europa , lassan de at fog rendezodni ismet, csak most nem latvanyosan haboru miatt.
Igen, erre kérdeztem már rá pár üzenettel elõrébb, hogy mi az LMP politikájában a más? Hogy nem szabják meg az egész frakciónak hogy ugyanazt a gombot nyomja? Vagy ez csak etetés? LMP = lehet önálló véleményed? Vagy mi?
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Én élelmiszerrõl beszéltem, valamint kifejeztem azon igényemet, hogy mindenhova oda legyen írva, hogy hol gyártották az adott árut. Hogy válogathassak. A neten hol van olyan bolt, ahol oda van írva, hogy hol gyártották az árut? Na látod, errõl beszélek.
Kémrepülõk: Én sem értettem minek kellet ezt is elõvennie Vonának, bár tény, hogy attól, hogy szakmai topicokban ezt TI kitárgyaljátok az nem jelenti azt, hogy a parlamentben az ér valamit, ott az számít amit a kormányoldal (itt még az mszp volt ha jól emlékszem) mit nyilatkozik az ügyben, az meg ugye egyenlõ a nullával, vagy kamu.
Az már viszont érdekesebb kérdés, hogy egy 10perc környéki beszédbõl miért a legjelentéktelenebb aspektust választod ki és kötsz bele, miközben a lényegesebb kérdéseket feltûnõen kerülöd(itek). Nem ezt hívják szõrszálhasogatásnak, vagy terelésnek? Csak mert ebben mindig is jók voltatok.
A érveket továbbra is várom, miért jó Magyarországnak ez a szerzõdés?
mármint... hallom hogy angliában elég drágák az itthoni minõségi borok
nemtom... ha én ott lennék, lehet azt is elfelejteném már merre is van ez a kis "méhkas"
ha ott lennék!! de mivel nem, így nem mondhatom azt hogy keresztbe le/(nyögés igéje) ami itt van
de azért szeretünk így is! én legalábbis<#szeret>#szeret>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hypo meg nem igen tud már érvelni, kb az a szint amit az MSZMP-s áruló féreg osztott le Vona után. <#taps>#taps>
Congratulation.
Az meg csak szokásos demagógia, hogy szükség van a világ túlsó végérõl idehozni a dolgokat mert a környéken lehetetlen beszerezni.
Remelem azert ha gyogyszerrol van szo akkor idegenszivuek gyogyszeret azert hogy ne legy beteg meg beveszed vagy mar azt se?😊)))
Más árukkal is ezt tenném, az ártól függetlenül, csak eddig még nem találtam olyan webes boltot ahol odaírják az árucikkek mellé, hogy hol gyártották. Innen kezdve meg nem látom mit lehetne tenni, hacsak nem azt, hogy nem rendelek semmit a netrõl (pár kivétellel).
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Na mindegy menthetetlenul tele vagy gyulolettel, gondolom ez meg fer a keresztenyi szeretet mellett....tovabbi szep gyulolkodest"
- A fenti cikk elolvasása után talán érthetõ ha az ember nem szereti a zsiráfokat, a keresztényi szeretet meg nem az élõsködõ férgekre vonatkozik.
Az LMP meg egy koncepció nélküli banda, de az már kiderült, nagyjából, hogy kik állnak mögöttük, honnan van pénz kampányra.
Ez is sokatmondó: "az LMP-frakció felének igen szavazataival". Mi az LMP koncepciója a "másságra"?
Van benne valami.
Magyarország káput!
- Beterjesztette az Orbán-kormány a magyar Országgyûlés elé az Európai Unió tagállamai, valamint Izrael közötti társulás létrehozásáról szóló megállapodást. A parlament hétfõn este a Fidesz és az MSZP egészének, illetve az LMP-frakció felének igen szavazataival elfogadta a törvényjavaslatot.
Izrael a kapuk elõtt - Nem tudott sem az MSZP, sem a Fidesz érdemi érveket felsorakoztatni amellett, miért kellene támogatniuk a magyar képviselõknek Izrael és az unió társulási szerzõdését. A Jobbik az izraeli beruházók magyarországi törvénysértései, a közel-keleti ország emberi jogokat tipró politikája miatt elutasította a törvényjavaslat megszavazását.
Az meg, hogy lesz jogalap elszámoltatni Izraelt csak egy szép álom. Izrael semmilyen ENSZ határozatot nem tart be ami õt hátrányosan érint, akkor majd pont egy ilyen haldoklófélben lévõ úniócska fogja érdekelni.
Innen kezdve nem értem az ilyen reakciókat: "Na mindegy menthetetlenul tele vagy gyulolettel, gondolom ez meg fer a keresztenyi szeretet mellett....tovabbi szep gyulolkodest"
Az LMP-féle kommentár is érdekes volt, ugye annyit "mertek" kimondani, hogy õk azon az alapon fogadják el a tervezetet, hogy így reményeik szerint lesz végre jogalap arra, hogy Izraelt elszámoltassák azért amit tett és megakadályozzák hogy a jövõben megtegyen hasonló dolgokat. Ez is érdekes álláspont.
Ha ennek van bármi valóságalapja, akkor Izrael jobb ha belehúz, mert hamarosan EU tag lesz Iránnal együtt <#bohoc>#bohoc> és onnan kezdve Izrael vissza kell vegyen a tempóból.
Igen, a nyugati világban általános jelenség az, hogy gyarmatok létrehozásával próbálnak meg elõnyhöz jutni. Izrael ugyanezt csinálja, és ebbõl a szempontból jogosan lehetne tagja az EU-nak, Magyarország pedig a lehetõségeihez képest mind az EU-tól mind Izraeltõl és USA-tól el kellene határolódnia ezekben a kérdésekben.
- A szerzõdés nem az összefogásról szól, nem tudom feltûnt-e ez neked? A dolog úgy néz ki, hogy Izraeli cégek és állampolgárok kb. ugyanannyi joggal rendelkeznének MO-n mint a Magyarok, sõt többel mert szabadon vihetik ki a nyereséget. Arra hivatkoznak, hogy ez kölcsönös, csak ugye a tõke nem itt van hanem ott, tehát ok hogy mi is felvásárolhatnánk Izraelt, de nincs rá pénzünk, ellentétben velük, ugye. Szóval hol itt az összefogás és a közös érdek? Mert én jelenleg a szerzõdésben csak Izraeli érdeket látok, de ha leírod, hol van benne a Magyar akkor talán még hiszek is neked.
Arra a kérdésre miért nem válaszolsz hypo, hogy Magyarországnak miért is jó ez a szerzõdés?
"Hat bazz az a hivatalos fovaros miert ne peulhetne ott barmi??? Na mindegy menthetetlenul tele vagy gyulolettel, gondolom ez meg fer a keresztenyi szeretet mellett....tovabbi szep gyulolkodest"
Én ugytudtam ,hogy az valami kozos fovaros, és ezt a dolgot eliteli mind washington mind az ensz vagy az unio vagy tokom tudja ki, a lényeg hoy szerinted helyes.
http://index.hu/gazdasag/magyar/2010/11/10/kozos_belyeget_bocsatott_ki_a_magyar_es_az_irani_posta/
"..."ki a kulfoldfiekkel eljenek csak a magyarok ( mondjuk ez a gondolat eddig sehova nem vezetett)"
- Mikor is érvényesült ilyen gondolat, a Magyar újkori történelemben? Ha nem érvényesült akkor honnan tudod, hogy sehova sem vezetett?"
Hat erre meg mit lehet mondani?? Ha ez neked nem egyertelmu akkor mar nagy a baj. MO akkor viragzott amikor az itt elo emberek ossze fogtak es egysegben leptek fel a kozos erdekeikert.
Ki lehet probalni amit mondasz , bar nem hiszme hogy olyan sokan maradnanak igaz magyarok itthon.......
"..Újabb 300 lakást építenek kelet Jeruzsálemben.
Zsidó módszer a békére.""
Hat bazz az a hivatalos fovaros miert ne peulhetne ott barmi??? Na mindegy menthetetlenul tele vagy gyulolettel, gondolom ez meg fer a keresztenyi szeretet mellett....tovabbi szep gyulolkodest
Valójában úgy értette, hogy felesleges azzal áltatnunk magunkat hogy ilyen valaha meg fog valósulni. <#wink>#wink>
"Közben Száeb Erekát palesztin fõtárgyaló meggyanúsította Netanjahut: szerinte a kormányfõ "elszántan dolgozik azon, hogy véget vessen a tárgyalásoknak". A két fél szeptember 2-án kezdte újra a közvetlen megbeszéléseket az Egyesült Államok védnöksége alatt, de ezek megszakadtak a zsidó megszállók további terjeszkedése miatt."
Újabb 300 lakást építenek kelet Jeruzsálemben.
Zsidó módszer a békére.
A nagytõkérõl meg mi más is juthatna az emberek eszébe mint a Zsidók vagy Izrael, olyan kijelentés után, hogy felvásárolnak országokat??? Azt hittem országfelvásárláshoz nagy tõkére van szükség. Bár Magyarországéhoz egyre kisebb is elég, hisz ajándékozgatunk a zsiráfoknak milliárdos "kérókat".
A másik érdekes kérdés, ha szerinted Izraelek nincs tõkéje, akkor minek kell nekik egy ilyen "szabad a vásár" szerzõdés? Ha úgyse ott vannak a nagytõkések akkor felesleges egy ilyen "papírfecni" úgysem érnek el vele semmit, hisz nincs tõkéjük.
"ki a kulfoldfiekkel eljenek csak a magyarok ( mondjuk ez a gondolat eddig sehova nem vezetett)"
- Mikor is érvényesült ilyen gondolat, a Magyar újkori történelemben? Ha nem érvényesült akkor honnan tudod, hogy sehova sem vezetett?
Ha már nem röhögünk a rabszolgaság szón, mert tudunk neki értelmet adni, akkor lehet, hogy arról a felvetésrõl is könnyebb lesz elbeszélgetni, hogy Izraelnek esetleg kitüntetett szerepe van egy olyan rendszerben ahol a szolgaság jó üzlet. (Szerinted mibõl telik új harckocsikra meg repülõkre? Hát abból, hogy sokan szolgálják ezt a célt...)
Az hogy ebbol egyeseknek izrael ugrik be az mas dolog, szoval itt ket dologrol beszlunk.
De ez mondjuk nem Kozel-keleti konfliktus...
Azon nevetgélsz, hogy valaki odáig megy el, hogy rabszolgasággal ijesztgeti a másikat. Csak felhívtam rá a figyelmedet, hogy most is "rabszolgaság" van, de mivel a ketrec amibe zártak tágas, azt hazudod magadnak, hogy szabad vagy. Persze a rabszolgaság csak egy szó, sok mindent tudni kellene a világról ahhoz, hogy értelmezni tudd a kijelentésemet. Úgyhogy ne az értelmezõ szótárt vedd elõ ha nem érted mirõl beszélek, inkább járj nyitott szemmel a világban.
És ha eleget tudsz, akkor azt is tudod, hogy a pénzrendszer nem OK, hanem ESZKÖZ. És innen kezdve a megoldás is a problémára máshol keresendõ, nem a pénzrendszerben. De ettõl, hogy a megoldással foglalkozzunk, még nagyon-nagyon távol vagyunk. (Addig még lesz pár tragédia, pár pofon, pár változás, mert kell az embereknek az élmény, a megtapasztalás, mert ha ez nincs meg, akkor kedvük se lesz ahhoz, hogy a dolgokkal nekiálljanak foglalkozni.)
Tehát maximum neked tûnik bûnbakkeresésnek az amit csinálok, mert keveset tudsz a kérdésrõl. Ez nem piszkálás, semmi bajom nincs veled, csak leszögezek dolgokat.
ez kell nekunk....back to the future
"Put a man in a big enough cage, and he thinks he is free."
Ahhoz képest, hogy mind az ENSZ mind Washington folyamatosan csalódik és aggasztónak tartja Izrael viselkedését, mi szerzõdéseket kötünk velük, nem mellékesen ezek kizárólag hátrányt okoznak Magyarországnak.
Ez az út nem a helyes út, az 100%. Orbán takarodj!
- Vannak akiknek nem csak a pénz számít. Tudom furcsa ez a dohányutcában, de hidd el így van.
Egyébként kifejtenéd, "mit hoz nekünk" az Izrael barátság? A rabszolgaságon kívül esetleg van más is?