13596
H001.jpg
  • remark #5411
    Az meg csak hab a tortán, hogy habár a békén/kooperáción alapuló verzió nem tetszik neked/nektek, de a saját verziótokat arra hivatkozva próbáljátok meg eladni, hogy Izrael az egyetlen ország közel s távol, amely békére törekszik és jogokat biztosít. Na, itt a lehetőség! Teremtsetek békét azzal, hogy jogokat biztosítotok mindenkinek a régióban! Ja hogy ez már nem tetszik, mert csak szavakban vagytok nagylelkűek...
  • remark #5410
    Jobban belegondolva valószínűleg nem értetted, hogy mi a problémám a reakcióddal. Aki Dávid királyt valakinek tartja, az nem is értheti, hogy miről beszélek.

Én felidézek egy javaslatot, ami békén, kooperáción alapul, te pedig visszavágsz egy javaslattal, amit egy "szélsőjobbos" (ahogy ti mondanátok) erőszak párti zsidó médiából hozol ("Jewish right wing pro-war platforms such as FrontPage Magazine").

Érted, hogy mi tűz és víz vagyunk? De ne félj, én nem akarok se tőled, se tőletek semmit. Ezt csak ti hiszitek. Kényszeresen generáljátok az ellenségképeket azért, mert képtelenek vagytok belátni, hogy kudarcotokért csakis ti vagytok a felelősek. De nekem tengernyi időm van. A világmindenség összes ideje az enyém.
  • csige791
    Ezen szakadtam....
  • remark #5408
    Amióta megbukott az iszlamofób elméleted a norvég vérengzésre, azóta nagyon trehányan fogalmazol.
  • ManoNegra
    Leborulok ezen érvek előtt.
  • Strahd_
    bla bla bla
  • remark #5405
    Dávid királynál röhögve kikapcsoltam... Nektek való példakép...
  • ManoNegra
    Nem mentek sehova. Egybeolvadt a két nép. Máramenyiben két külön nép volt. Szerintem nem, de ez nem ennek a topiknak a témája. Van neki külön.
    Csak anyit akartam, hogy mi a kissebségeinkel mindig békében tudtunk élni. Legalábbis amíg királyság volt!
  • Strahd_
    az itt elo nepek onkent es dalolva tovabb setaltak innen igaz?
  • ManoNegra
    A honfoglalás körül elég sok a bizonytalanság, nem tudjuk pontosan hogyan is történt, de azt mindenképpen elmondhatjuk, hogy a magyarság nem volt soha olyan nép, aki etnikai tisztogatásokkal szerzett volna területeket!
  • Strahd_
    Azert nem szep dolog hogy igy beszelsz a palesztinokrol (par ezer kicsit tulzas de legyen)
  • csige791
    Tehát elismered, hogy azért van ott balhé mert zsidók erőszakkal hont foglalnak?

Köszönöm, hogy megerősítettél ebben a hitemben mert én is így gondolom.
  • remark #5399
    Jaj. A végével kellett volna kezdeni. For more information on Israel try searching the subject on frontpagemag.com...
    Megtettem már előtted, nézd milyen gyöngyszemeket találni: Norwegian collaboration with the enemies of the Jews
    Olvasd csak el. Tanulságos.
  • Molnibalage
    Nem is tudtam, hogy a honfoglalás időlimites játék. Mi alapon húzod meg a határt. Ennyi erővel akkor a Honfoglalás is mocskos fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj, mert miért nem 6000 éve jöttnk ide.

OMG...
  • csige791
    bocs nem ide akartam hanem a hír topikba
  • csige791
    Ez érdekes

Ha 20-30 év alatt kifizetik a házak árát akkor akár még jövedelmező is lehet az államháztartásnak.
  • csige791
    A vezetőik viszont vonyítanak. Nem az átlag zsidó akart odaköltözni, hanem egy bizonyos kör ezt kitalálta aztán sokan követték őket.
  • remark #5394
    Hát persze.
  • Strahd_
    nem hiszem hogy egy Israelben elo zsidot erdekli hogy te kimondod a szot Trianon.... szoval az allitasod maris cafoltam.

Tovabbi szep napot
  • Strahd_
    Te hoztad fel a one state solutiont. Ez is egy one state solution...
  • csige791
    A probléma alapja, hogy vannak emberek akik úgy gondolják, hogy ahol évezredek óta éltek, ott joguk van országot alapítani, bármi is történt a köztes időben.

Nem mellesleg ugyanezek az emberek vonyítanak ha egy Magyar szájából meghallják a Trianon szót.
  • remark #5390
    Én felhozok egy megoldást - nem az én megoldásomat, de egy érdekes megoldást - ami együttműködésen alapul. Nem tudom megnézni a videódat a munkahelyen. A cím alapján te azt reagálod, hogy adjunk mindent a zsidóknak?
  • Strahd_
  • Strahd_
  • Strahd_
  • remark #5386
    Norwegian collaboration with the enemies of the Jews

Today, Norway is effectively under the occupation of anti-Semitic leftists and radical Muslims, and appears willing to help enable the destruction of the Jewish state of Israel.

A cikk nagyon durva dolgokat hoz elő. Aki tud angolul és akit érdekel hogy hogyan válhatott Norvégia célponttá, az mindenképp olvassa végig! Kommenteket is érdemes! Gyakorlatilag ez egy vádirat, amiben részletezik, hogy Norvégia felett átvették az irányítást az Izraelt elpusztítani kívánó erők. A cikk pár nappal a norvégiai vérengzés előtt jelent meg.

Gilad Atzmon: Massacre in Norway-- More About the Jewish Right Wing Connection

The truth of the matter is surely clear by now : it is Jewish right wing pro-war platforms such as FrontPage Magazine, Daniel Pipes, Harry’s Place and others following their example, that consciously, openly , deviously and divisively cultivate a prevalent culture of hate and Islamophobia.
  • remark #5385
    The One State solution

As the Zionist state becomes more and more isolated in the world, enough Israelis come to their senses and demand that their government goes for the One State solution in order to best protect their own interests. One of my Jewish friends said it could be called Palestein! If it happened this would be the end of Zionism and complete victory for Palestinian steadfastness. (My own take on the One State solution is well known but bears repeating. The Jews, generally speaking, are the intellectual elite of the Western world. The Palestinians are by far the intellectual elite of the Arab world. Together in peace and partnership in One State with equal human and political rights for all, they could play the leading role in changing the region for the better and by doing so give new hope and inspiration to the whole world.)
  • remark #5384
    PACE E SALUTE!

Itt vannak például az új izraeli zsidók. Ők még fiatalok és ha Izrael túléli szüleik bűneit, ők lesznek hamarosan az új izraeli nemzet. Ezek az emberek békét akarnak, békésen akarnak együtt élni a szomszédokkal egy olyan világban, ami nem a gyűlöletről, az erőszakról, a félelemről és az igazságtalanságról szól. Ugyan ilyen lelkes és értelmes fiatalok vannak a másik oldalon is, a muzulmán világban és egyre több nagyszerű fiatal van mindenhol már az emberek bolygóján. Talán még nem késő, talán még megmenthető az, amit a szülők olyannyira elszúrtak, elszúrnak és nem csak Izraelben.
  • remark #5383
    Rogozin szerint a NATO újabb agressziókra készül

Oroszország NATO nagykövete, Dmitrij Rogozin azt mondta pénteken, hogy a Nyugati Szövetség azt tervezi, hogy Szíriában megdönti a szíriai elnök, Bashar al-Assad rendszerét.

Az orosz sajtóban egy interjúban Rogozin elmondta, hogy az Észak-Atlanti Szerződés Szervezete, ha elérte célját, valószínűleg előkészíti a támadást Irán ellen is.

(...) Figyelembevéve az egész világra kiterjedő gazdasági válságjelenségeket, elképzelhető, hogy a korábbi háborúkhoz hasonlóan újabb nagyszabású háborúval akarják elkerülni a cionista világbirodalom összeomlását.
  • remark #5382
    Hír – és ami hozzá kívánkozik, vagyis kicsoda is Bering Breivik?

Végül a balközép kormány székháza és a Norvég Munkáspárt nyári tábora megtámadása mellett döntöttek. A saját védtelen honfitársaikat mészárolták le. A Breivik által ellenségnek tartottak közül azonban szinte senkit.
    Mit ért el vele? Attól függően, hogy mit tekintünk látszat- illetve valódi célnak, ez esetben változhat a válasz.

A látszat-cél, miszerint Breivik a muszlim „megszállás” ellen akart fellépni, ily módon végeredményben visszafelé sült el, és még mártírokat is adott azoknak az eszméknek, amik ellen állítólag harcol. Ráadásul fény derült a cionista kapcsolataira is. Ha azonban a cionista célokat tekintjük elsődlegesnek - melyben Breivik(ék) a bérgyilkos szerepét játszották -, ez esetben majdnem elérte a célját. Nemcsak azért, mert sikerült félelmet kelteni, és elrettenteni az embereket, hanem kitűnő ürügyet szolgáltatott volna a szélsőjobb ellen, valamint megbízói egyéb politikai céljainak eléréséhez is felhasználható fenyegetés lett volna.

A nyugati média tovább hallgat a norvég merénylő cionista kapcsolatairól

Amivel nem szabad foglalkozni, az az, hogy a merénylő több szálon is kötődik a cionizmushoz és Izraelhez (ahol az utóbbi időben többször is megfordult). A nyugati média a szokásos figyelemelterelő taktikát használja, és az ilyen esetekből látszik legjobban, kinek a kezében is van a média - ugyanis a rendelkezésre álló információk közül véletlenül sem azt emelik ki, hogy szabadkőműves és számtalanszor járt Izraelben, hanem azt, hogy iszlámellenes "jobboldali".
  • remark #5381
    Irán segítséget nyújt Libanonnak a Földközi-tengeri olajkutatásban

A nagykövet megjegyezte, hogy vita keletkezett Libanon és Izrael között, a tengeri határokon a Földközi-tenger alatt található hatalmas földgáz-és kőolaj tartalékok miatt.

Seyyed Hassan Nasrallah, a Hezbollah főtitkára, arra figyelmeztetett, hogy Izrael tartsa távol a kezét tengeri vizeken található területektől, melyeken Libanon gáz- és olajtartalékai találhatók.

Miért gondolja Izrael, hogy a Földközi-tenger egész keleti medencéje az övé? Minél inkább szorul körülötte a hurok, annál mohóbb, annál agresszívabb. Ez a tulajdonság jellemző az egész cionista mentalitásra, különösen akkor, amikor érzik a vesztüket. Kiadták a jelszót: "megszerezni mindent, amíg lehet!"

A libanoniak meg fogják ezt akadályozni, feltehetően iráni segítséggel, mert a forradalmi iszlám állam, minden lehető segítséget meg fog adni Libanonnak a lelőhelyek kiaknázásához. Ám egy esetleges izraeli hódító támadás esetén - amit rabló hadműveletnek kell tekintenünk -, várhatóan segíteni fog Libanonnak az olaj és gázlelőhelyek megvédésében is.
  • remark #5380
    Pont az ok-okozati viszonyokról beszélek. Strahd azt javasolja, hogy ne keressünk más okokat az európai rendőr-polgár összecsapások mögött, mint a bevándorlók, azon belül a muszlim bevándorlók problematikáját. Te ezt érted? Azt próbálja eladni, hogy a probléma annyi, hogy az emberek nem szeretik hogy az országukba bejönnek emberek, akik elveszik az ő mézesmadzagukat. Strahd arra utal, hogy semmi más OK nem áll a "zavargások" hátterében, azaz semmi más OK nem áll a mögött, hogy az emberek mindenhol azt skandálják, hogy kevés a méz a madzagon.

Ebbe a vitába kapcsolódtál be. Ezért neked is mondom, hogy pontosan az ok-okozati viszonyokat kellene megnézni, hogy Líbiában, Egyiptomban, Izraelben, Németországban, Görögországban miért vonulnak az emberek az utcára és/vagy miért csapnak össze a rendőrökkel. Mindenhol kevés a méz a madzagon. De akkor hol a méz? És ez már keményen politikai kérdés. Amikor te csatlakozol azokhoz, akik a kérdésből etnikai/kulturális kérdést csinálnak, akkor valóban az ok-okozati kapcsolatokat tárod fel, vagy szimplán hagyod magad átverni?
  • Molnibalage
    Ott a saját kormányuknak mentek neki a felbőszült emberek.
    A mostani angliai eseményeknek vagy a francia kocsigyújtogatásnak milyen politikai célja volt? Semmilyen...

Persze ez nem menti fel a görög tombólókat, de azért lássuk már az ok-okozati visznyokat...
  • remark #5378
    Az volt az eredeti állítás, hogy a "másfélék" a bajkeverők és ők okozzák a feszültségeket és őmiattuk alakulnak ki összecsapások a rendőrséggel. Strahd szerint Anders is "őmiattuk" állt neki lövöldözni. Megjegyeztem, hogy rengeteg országot fel lehet sorolni ahol nem a "másfélék" miatt alakulnak ki összecsapások vagy vonulnak az emberek az utcára, hanem "fehér ember" veri ki a "fehér ember" szemét.

Az, hogy a probléma valódi okának kiderítése helyett etnikai és kulturális kérdést csinálunk az egészből, az sehova sem vezet! A média előszeretettel fújja fel azokat az eseteket, amikor a "másfélék" bontják a rendet. Miért teszi mindezt? Hogy mikor elégedetlen vagy, akkor könnyen találj magadnak egy olyan csoportot, amit kikiálthatsz bűnbaknak.

Érdekes módon se a görög tüntetéseket, se a líbiai tüntetéseket nem emlegetitek fel, pedig mindkettő nagyobb horderejű kérdés mit az mikor pár barom összeverekedik. A kocsmában is össze szoktak verekedni, mégsem gondolja értelmes ember azt, hogy ott kell keresni minden problémánk megoldását!
  • Molnibalage
    Leszarom, hogy milyen vallásúak, nagyrészt valszeg bevándolók voltak.
  • csige791
    A "nem fehér bőrűek" = Muszlimok, arabok?

Elárulom, hogy a balhékban niggerek és elniggeresedett fehérek vettek részt.
    Ma a W8-as jelzésű buszvonalon vezettem ,ez érinti az egyik helyszínt, terelőúton is mentünk egész nap. Első kézből elárulom, hogy az 95%-ban niggerek lakta terület, utálja is mindenki azt a járatot mint a szart.

Még az indiaiakkal is kevesebb gond van mint a sárkunyhóból ideszabadult félmajmokkal.

Muszlim városrészben nem járok, de azt hallottam, hogy azokkal is vannak gondok, de ők inkább a kultúrájuk miatt "küzdenek".

Zsidó környéken is keresztül megyek a 82-es járattal, azok teljesen normális emberek, gondom még nem volt velük.
  • Molnibalage
    Valamiért mégis mindig a nem fehér bőrűek törtek zúztak. Ha lelőnek egy fehér drogdílert nem törnek zúznak. Lelőttek egy feketét, törtek. Érdekes statisztikai adat nem?
  • PSG 1
    100%-ig egyetertek..
    Amugymeg a szemelyes velemenyem az, h a jovoben a vilag nagy konfliktusai faji/etnikai alapuak lesznek(a tulnepesedees, klimavaltozas, csokkeno eroforrasokert vivott egyre elkeseredettebb kuzdelem,stb.), mert elobb-utobb felmerul az orok kerdes: mi, vagy ok..??
    Nehany esetben mar most is igy van, megha igy nem jelenti ki senki sem..nem pol correct..
  • remark #5373
    Igen, a muszlimokról beszélünk, sőt, általánosságban a "másféle" emberekről, akik nem feltétlen muszlimok, elég ha csak más a kultúrájuk (pl. kelet-európaiak). Európában ez a probléma, és nem szimplán "muszlimprobléma" van. Úgyhogy egyrészt értettem én is és Strahd is hogy mit értünk "arabok" alatt, másrészt Európában úgy általában a bevándorlók miatt vannak problémák (ez a felszín) és nincs "muszlimprobléma". Ha bármelyik európai "fejlett" ország lakosa nem kapja meg a napi búfelejtőjét, akkor bárkinek nekimegy bármilyen mondvacsinált okból, nem kell ahhoz muszlimozni. "Mi" minden esetben előszeretettel kiáltottuk ki bűnbaknak "őket".

Ezért az én személyes álláspontom az, hogy nincs "muszlimprobléma". "Muszlimproblémát" azok próbálnak csinálni a kérdésből akiknek ez kül- és belpolitikai hasznot hoz. És kik ezek? Tessék megpróbálni felsorolni ezeket az érdekcsoportokat...

És akkor itt van Anders is, aki egy egyedi eset, de ti általánosításra akarjátok felhasználni az ügyét. Ha a kedves Anders nekiáll lövöldözni azután, hogy muszlimellenes dolgokat firkál fel valahova, akkor azt lefordítjátok arra, hogy Európában "muszlimprobléma" van. Közben Izraelt nagyobb problémának tartják az európaiak - és lassan ehhez idomul a külpolitika is.

Összecsapás pedig a rendőrség és elégedetlenkedők között szép számmal volt egész Európában eddig. Ebből mi következik? Csak annyi, hogy szar a rendszer és elégedetlenek az emberek. Igen, forrong Európa is, forrong a fél világ. Szerinted a muszlimok jelentik a legnagyobb problémát? Görögországban is? Németországban is? Magyarországon is?

Tartsunk szavazást: Ki szavaz arra, hogy az emberek Európában a muszlimok miatt elégedetlenkednek, és ki szavaz arra, hogy az emberek Európában egy őket kifosztó szűk elit miatt elégedetlenkednek, mely elit szorosan köthető az USA-hoz és Izraelhez?
  • remark #5372
    De figyelj csak, még mindig nem értem hogy jön az egész kérdéshez Magyarország. Brazília még legalább elviekben ide tartozik, de szerintem gyakorlatilag nem. Később ezt is megindoklom.

Nézzük ezt a cikket: Brazília után Argentína is elismerte Palesztinát, mint önálló és független államot (2010, december 13)
    Mahmúd Abbász palesztin elnök novemberben hívta fel az országokat a palesztin állam elismerésére, amelyet Brazília és Argentína most meg is tett.

Aztán egy lépéssel később: Peru elismerte Palesztinát szabad és független államként (2011. január. 24.)
    Az utóbbi két hónap során több latin-amerikai ország - Brazília, Argentína, Bolívia, Ecuador és Chile - ismerte el független államként Palesztinát. Uruguay is jelezte, hogy még az idén megteszi ugyanezt. Brazília, Argentína, Bolívia és Ecuador az 1967-es határain belül ismerték el Palesztinát

Tehát hogy jön ide Magyarország a maga 1988-as elismerésével? Itt most egy teljesen új, fél-égy éve zajló folyamatról van szó, amihez Norvégia is csatlakozott. Minek robbantsanak pont Magyarországon? Az mire lenne jó? Hogy visszamenőlegesen vonják vissza azt, amit 1988-ban mondtak?

Ahogy elnézem az híradásokat, Európa álláspontja sokat fog nyomni a latban a közeljövőben. Izrael nyilvánvalóan érzi a számára kedvezőtlen folyamatokat, most is nyomja a muszlimokkal kapcsolatos lejáratókampányt. Ebbe tökéletesen beleillik egy ál-merénylet. Hisz kiket kezdtek el az elkövetéssel vádolni azonnal? A muszlimokat. És még mitől hangos a média? Hogy Anders muszlimellenes volt. És még mitől hangos a média? Netanjehu össze-vissza kampányol és hirdeti az igét, hogy az egyetlen tisztességes ország közel és távol az Izrael. Érzik a változás szelét, nem gondolod?

Ha az európai külügyi vezetők Izraelt teszik felelőssé a közel-keleti béke szabotálásáért, annak súlya és jelentősége van. Az meg hogy Peruban mit gondolnak, az nem számít sokat. Nem igaz? Akkor meg hol érdemes kavarni a szart? Európában, vagy Dél-Amerikában?