Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
<#nezze>#nezze>
www.smart-bus.hu
Kurucon a hír címe valami ilyesmi volt:
"A földön rángatták végig a vemhes bevándorló szukát a derék francia rendõrök."
Ugye ott kezdõdik, hogy emberi lény nem rángat végig a földön egy terhes nõt, legyen az néger, cigány, zsidó, vagy bármi. Aztán ugye a gyereknek sem kellet volna megsérülnie, a dolog meg ott végzõdik, hogy rendõrként meg fõleg nem lehet ilyet tenni.
A kuruc címadása meg csak rátett egy lapáttal.
De a hír akkor is hír, ha volna hasonló hírportál ami a nem polkotekt témákkal is foglalkozik csak emberi stílusban akkor onnan linkelgetnék.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
www.smart-bus.hu
az meg egy más kérdés ,hogy a kurucz nem képes egy cikket (vámpíros) ilyen képek nélkül leközölni..
(ez már stílus kérdése viszont)
Undorító féreg egy nép ez, a saját tragédiájukban is csak pénzt látják, szégyen.
Azért hangsúlyozom ki a nyugattal és a zsidókkal kapcsolatos visszásságokat, mert most erre van szükség, mert úgy látom hogy a problémákat alapvetõen a nyugat és a zsidók (elõbbi világszinten, utóbbi most közel-keleti vonatkozásban) okozzák.
De természetesen Gipsz Jakabnak is vannak csúnya dolgai, és természetesen Gipsz Jakabot is ostoroznom kellene. Csak éppen ennek most nincs jelentõsége. A világon nem a Gipsz Jakabék határozzák meg, hogy mi fog történni, így az nem is lényeges, hogy Gipsz Jakab jó ember-e vagy rossz, nemesek-e a céljai vagy sem.
Aztán jött a második kuruc cikk, ott is megnéztem a hozzászólásokat, ott már nem találtam hasonló, a szélsõségességet elítélõ hozzászólásokat. Hallgattam is.
Aztán jött a harmadik kuruc cikk, most már maga a rabbi beszél szélsõségekben, és akkor itt ezen a ponton lett elegem, és nem hallgattam tovább.
Mindebbõl neked mi következik? Hogy szerinted én gyûlöletkeltõ vagyok? Bort iszok vizet prédikálok? Csak a zsidókat ostorozom a szélsõségességért?
A többséggel kapcsolatban meg óvatosan a kijelentésekkel, mert az egész irományom lényege pont az volt, hogy nem az igény számít. Az "igényt" megteremtik, innen kezdve az nem valódi, ezért nem tükrözi a valódi helyzetet. Ez, hogy az igényt úgy teremtik, ha jól emlékszem az elsõ leckék között van, mikor közgazdaságtant tanulsz. (De majd valaki kijavít, akinek frissebbek az élmenyei.)
A politika meg az üzleti élet ebbõl a szempontból ugyanaz. Senkit se érdekelnek az igények. Az számít csak, hogy miként lehet eladni azt amiben adott vezetõ csoportok érdekeltek.
Közel-kelet ugyanez a kérdés. Ez meg ez is csak propaganda. Nem azért történnek a dolgok, mert a többség ezt akarja. A többség vagy nem tudja mit akar, vagy nem képes érvényesíteni akaratát. Ezért is mondjuk azt, hogy X.Y. rabbi kijelentései nem tükrözik a többség álláspontját. (Ugye? Ezt mondjuk, te is ezt mondod.) Ezért nem is ez a baj a kijelentéssel, hogy "húha mit gondolnak a zsidók", hanem az a baj, hogy ilyen kijelentésekkel gyakorolnak nyomást rájuk, azaz mossák át az agyukat. Ez a baj, hogy az ilyen kijelentések aztán milyen folyamatokat indítanak meg hosszútávon, vagy milyen folyamatok kialakulásához biztosítanak táptalajt. Ez a baj, és nem az, hogy mi a többség valódi igénye, mert ez utóbbival semmi baj nincs szerintem. Ha a zsidók többsége ilyenkor kategorikusan elutasítja az ilyen kirohanásokat, akkor nincs is nagy baj. A baj azzal van, hogy válogatás nélkül mindent védenek, ami zsidó meg ami izraeli. Ez utóbbit szerintem a nyomásgyakorlás miatt teszik, azaz hogy ilyen légkörben nevelkednek, így ez nem a valódi, hanem a tanult igényük (avagy: ez a feltétel nélküli összezárás ez egy hibás reflex, ami miatt még sokszor meg fogják ütni a bokájukat).
Ez vajon, hogy lehet?
Vajon az miért van, hogy ezekben a legnézettebb szarokban minden megy ami család ellenes, és semmi sem ami nem az? Vajon miért csak és kizárólag ilyenek vannak gyártva, hogy még választani se nagyon lehessen?
Vajon a 10milliós Magyarországon a VIVA miért csak meleg mûsorvezetõket talál alkalmasnak egy-egy megüresedett posztra? Ennyi emberbõl nincs egy hetero sem aki megfelelne?
Remélem te ezt elhiszed, meg azt is hogy az emberek igénye az, hogy egy homokos -már elnézést- köcsögöt nézzen a gyereke a kedvenc(?) csatornáján?
mo többségének tetszik...
Vagy egyszerûbben: a kínálati oldal NEM a kereslethez igazodik, hanem a fizetõképes kereslethez. A kereslet fizetõképessé szintén az egyik üzletág kínálati oldalától válik, ez pedig a bankszektor pénzgyártási oldala. Tehát a fizetõképes kereslet teljesen mesterségesen van megteremtve. Így a kör bezárul, te meg kizárulsz.
A te igényeid hol vannak a rendszerben? Azon dolgok fogyasztására kapsz engedélyt mely biztosítják hogy a haszon stabilan magas maradjon. Hol vagy te ebben a képletben? Sehol.
Elvárni meg semmit se várok el. Szimplán annyit, hogy kulturált körülmények között legyen megbeszélhetõ, megemlíthetõ minden, attól teljesen függetlenül, hogy az adott dolog hoz-e bárkinek is profitot.
Alkalmazkodás alatt mit értesz? Megtalálom a magam útját, az igaz utat, mely valóban jó nekem, és kitartok amellett. Ez alkalmazkodásnak számít? Alkalmazkodás-e az, ha nem hagyom, hogy a kizárólag profitban érdekeltek rám erõltessék az érdekeiket? És ha szó nélkül elmegyek a gyûlölködés mellett, akkor az lehet-e az én igaz utam? Meglapulni a fûben, úgy csinálni mintha minden rendben lenne, az vajon alkalmazkodás-e? Az vajon garancia-e a túlélésre? A sikerre? Mit is kell nekem valójában megtanulnom itt a Földön? Meghajolni bizonyos erõk elõtt, félelembõl, vagy inkább felismerni, hogy a félelmeimet kell megtanulnom legyõzni, és nem a szerint dönteni, hogy mi az ami pillanatnyi elõnyt biztosít, hanem hogy mi az, ami helyes. És én úgy döntöttem, hogy nem helyes az, ha egy ország vezetõ embere ilyesmiket mond. Nem kezdek akcióba, nem megyek tüntetni, nem fogok perelgetni, nem indítok civil mozgalmat. Csak leszögezem, hogy ez így nem helyes. Akkor is ez az álláspontom, ha ennek az a következménye, hogy Magyarország a "kizárólag profitban gondolkodó irányítók" szemében ezáltal eggyel rosszabb helyre sorolódik. Mert nem félek, és állok elébe mindazon nehézségnek, melyet az ilyen kijelentéseimmel magamnak okozok. Mert ez így helyes.
És elnézést, de most ezt egyszer le kellett szögezzem.
Amit te írsz, amire igény van, az egy teljesen más dolog, nem függ össze a témával. S megint ott az indulat benned.
válasz: erre van igény
zavar e hogy ultra ortik szídják a nem zsidókat? most mit mondjak erre? menjek neked, mert csige "haverod" folyton lehülyéz?
kábé lehet ezt érteni?
azt várjátok hogy az egész világ leteremtse a zsidókat? nem fogják..
hagyjuk annyiban? --> értelmesebb módszerek kellenének.. alkalmazkodás
nem ésszerûtlen állandó pörgés forgás
Az egésszel mindössze az általa #3154-ben felvázoltakat próbáltam szövegkörnyezetbe illeszteni. Lehet hogy érzékenyen érinti a dolog, hogy a nagypolitika által a zsidókról és Izraelrõl kialakítani kívánt képet beszennyezik az ilyen kijelentések, melyek az olyan "hazug" oldalak által jutnak el az emberhez, mint a kuruc. Ez van, ezt kell szeretni. Nem kellene olyasmiket mondaniuk az izraeli vezetõknek, és akkor az Izraelrõl kialakult kép is jobb lenne. Nem így logikus?
Téged nem zavar ez, engem zavar. Ennyi a történet.
hanem azt hogy pár hülye, meg egy fõ hülye szavával nem fogok foglalkozni.. (azt már ugye beszéltük hogy nem az egész zsidó közösség állítása ez)
fárasztó vagy..
ahogy nem érdekel a zsideszes nyomi propaganda úgy nem veszem fel érdemben a kuruczos nyilas dumát sem
Hypo meg esetleg felidézhetné, hogy nemrég még én linkeltem be egy kurucos cikk kapcsán a zsidókat VÉDÕ hozzászólásokat, mert valóban: értelmes zsidók is vannak mindenhol. Csak ezúttal valami teljesen másról van szó. Ha én különbséget tudok tenni, neki is menni fog, csak akarni kell. Azok álláspontja mellett kellene kiállniuk a zsidóknak, akik álláspontja védhetõ. Nem össze-vissza védeni mindent. Mert ez az ami végül kitermeli reakcióképp a különbségtétel nélküli "zsidózást". Az meg ugye "csúnya dolog".
Csak azért nem tartalak totálisan hülyének, mert tudom, hogy dohány utcai zsinagóga klub tag vagy, ennek fényében pedig érthetõ az amit képviselsz a hozzászólásaiddal.
hülyéket minek szellõztetni? de most hogy ti belinkeltétek így már többen tudunk róla...
Valamelyik magasabb pozícióban lévõ, azzal a fõrabbival kb. egy szinten lévõre gondoltam, de szerintem, ha egy kispap vetemedne ilyesmire, akkor is borítékolom, hogy nálunk a ker. médiában fõhír értéke lenne.
már volt róla szó ,hogy a nagytöbbség barikádon innen és túl is elitéli az ilyen jellegû fröcsögést..
az a gáz veled ,hogy állandóan azzal a szutyok iredenta egysíkú kurucz.infó-val pörgeted fel magad..
javarészt olyan dolgok miatt amire a napi polgár egyszerûen giv a fakkk nagyívben...
ha gójnak érzed magad akkor csak hajrá
a gazdag mindig is átfogja szni a palánkon a kismebert.. tök mindegy hogy van e fitymája vagy sem
a normális meg békében "szeretne" élni -> namostan ez fogy
másrészrõl ha odakint is így osztod azt, legalább ne emlísd meg melyik országból jöttél ha kérhetlek, égetnek itthonról a nagyjaink is bõven
Megy a terelés, ez az amit tudtok.
lehet nem is lett volna akkora gáz..
legalább szeparálva lenne a nagymagyarság, a szimplán magyaroktól😉
www.smart-bus.hu