13596
H001.jpg
  • Zoli007
    A problémák valódik oka? 14. fizetés, etc.
  • remark #5490
    Ajánlhatnék pár Pap Gábor előadást, de úgyse néznéd meg.
  • Molnibalage
    Kicsit vicces. Ezek szerint a magyar kultúra zsidó. Egyre jobb logikai kapcsolatokat társz fel...
  • remark #5488
    A videó, amit a BBC biztos, hogy nem játszik le újra.

Az interjúalany Darcus Howe egy 68 éves Brixtonban élő nyugat-indiai fekete rádiós és újságíró.

(...) “Én ezt nem zavargásnak, hanem tömeges lázadásnak tartom. Ugyanaz történik Szíriában, Claphamben, Liverpoolban, a trinidadi Port of Spainben, ezek egy történelmi pillanat jellemzői…”

Armstrong Howe-t a mondat közepén szakítja félbe: “Ön nem idegenkedik a zavargásoktól, ugye? Részt vett bennük, igaz?” Howe erre is válaszolt, de hamar lekapcsolták:

“Egyetlen zavargásban sem vettem részt. Békés tüntetésekre mentem el, amelyek konfliktusban végződtek. És legyen szíves, ha kérhetem, adja meg legalább a minimális tiszteletet egy öreg nyugat-indiai négernek, és ne vádoljon engem azzal, hogy egy vandál vagyok. Mert én… nem, nem fog kihozni a sodromból, maga egyszerűen csak egy idióta. Beszéljen tisztelettel másokkal.”
  • remark #5487
    Az egymásnak betartás nem magyar kultúra. Az pontosan ugyanaz a kultúra, amitől az izraeliek is szenvednek.
  • Molnibalage
    A magyarok meg a sajátságos magyar kultúrától szenvedek? (Egymásnak betartás, stb.)

Az ilyen álalános lózungok hova vezetnek...?
  • immovable
    Hja, elmentünk a témától. Én ezt a topikot inkább csak read only-ban nyomom, mert igazából nem érdekel sem a zsidók, sem az arabok problémája -nekem addig jó, míg egymással hadakoznak és nem jönnek ide - de a beszélgetések azért érdekesek.
  • remark #5484
    Senki se mondta hogy az a követendő, amit csinálnak, sőt azt sem, hogy ez bármilyen eredményre is vezet. Azt mondom, hogy ez csak a frusztráció levezetésére jó, és azt is mondom, hogy a frusztráció kialakulásának okáról eddig még nem nagyon sikerült beszélnünk.
  • ManoNegra
    Nálunk ezekszerint jóval magasabb az ingerküszöb, vagy csak jobban belénkverték. Lásd 2006 október.
  • remark #5482
    De ha már erőfölényről beszélsz, akkor már nagyon eltávolodtunk az eredeti feltételezéstől, miszerint a sok hülye, lusta, semmirekellő hőbörög az utcán mert keveslik a koncot amit dobnak nekik... Itt szó szerint arról van szó, hogy az erősebb diktál, és ez most épp tömegeknek nem tetszik szerte a világon. A gazdasági válság következményei és a válságból hasznot húzó érdekcsoportok további ténykedése ellen lázadoznak az emberek Líbiában, Görögországban, Izraelben.

Izraelhez visszakanyarodva hadd hívjam fel a figyelmet erre: A cionizmus egyértelműen kudarcot vallott, és az igazság az, hogy a zsidó államban az izraeli zsidók most pont a saját problematikus kultúrájuk negatív hatásait kell elszenvedjék.
  • immovable
    Nekem is tele a tököm, de attól még nem megyek neki a szomszédnak, meg nem török össze mindent. Nem a kisboltos tehet róla, hogy Zsustyinunak nincs munkája, mégis rajta verik le.
  • immovable
    Hát, ez az erőfölény. A bank "erősebb" nálad ergo átverhet/átver. De ez nem újdonság, mindig is így volt. Az erősebb diktál, mint a természetben, csak itt nem fizikai erő van, hanem pénz, tudás.
  • remark #5479
    A rendszer elleni lázadás tudatos aktivistákat feltételez. Ilyenekről szó sincs. Az embereknek szimplán tele van a tökük. Ahogy az szépen ki is lett fejtve itt: Miért zavargok?

Egyébként meg ha már itt tartunk, akkor én tudatos aktivista vagyok, pont ezért tudom hogy semmi értelme nekimenni a bankszékházaknak meg a parlamentnek. Semmin se változtatna az egész.
  • immovable
    Nem hát, csak a kontrasztot akartam szemléltetni. :)

Azért mennek ki amiért itthon is kimentek sokan randalírozni 2006-ban. A jó kis balhéért, az anarchiában megtehet olyat amit amúgy nem tenne, kiengedheti állati ösztöneit. A "rendszer elleni lázadás" indoka, már ott megbukik, amikor gyerekeket vernek meg, vagy nőket vetkőztetnek le és nem a parlament vagy bankszékházak ellen mennek, hanem helyi kisboltokat gyújtanak fel és megölik a tulajokat akik védik a portékájukat.
  • remark #5477
    Tudja az ember, hogy fizetni kell, de az még a kisbetűs részben sincs kifejtve, hogy pontosan mennyit. Ha az emberek pontosan tudnák, hogy mi lesz a fizetség, akkor nagyon sok mindenben máshogy döntenének.
  • remark #5476
    Csak magamat tudom ismételni: "Továbbra is várom az ellenérveket. Tudom, hogy feleslegesen, mert te csak pofánverni szeretsz másokat, de hát a remény hal meg utoljára. Egyszer talán tőled is olvashatunk a témához tartozó fejtegetéseket..."
  • remark #5475
    Fogalmazzunk nyíltan: leszarom a görögöket. Az egyetlen ami zavar, hogy a problémák valódi oka senkit se érdekel. Még a beszélgetés szintjén sem!
  • remark #5474
    Nem írta senki, hogy aktivisták vonultak az utcára. Azt magyarázom, hogy az emberek problémáira senki se kíváncsi. Ez szerepelt azokban az anyagokban is, amit belinkeltem. Ezt mutatja az idézet is amire reagáltál. Az Index nagyon hangos most hirtelen, lehet a sok fekát szidni, van mire figyelni végre. Mert mikor a problémákra kellett volna figyelni, akkor mindenki csöndben volt. A média is, és ti is. Évek óta megy a vita azokról a problémákról, melyek több országban is zavargásokhoz vezettek. Senkit sem érdekel. De most bezzeg, mikor betört pár kirakat és kiégett pár épület, most mindenki hirtelen aktivizálta magát, de persze az előre eltervezett módon: a probléma oka senkit se érdekel még most sem, csak az, hogy kígyót békát lehessen kiáltani másokra. Azokra, akikkel össze kellene fogni. Az összefogásra szólít fel a legtöbb írás amit ide hozok, de hiába, senki nem fog fel belőlük semmit.
  • Strahd_
    Adidas, Longsdale, ruha/cipo stb fillerkert van Angliaban :) errol ne vonj le kovetkeztetes. en nem hiszem el hogy az elejen is kajaert ment volna nem a pusztito cimu filmbol leptek elo a sracok.
  • immovable
    Aki elhiszi, hogy bármi ingyen van az bizony tényleg hülye.
  • Zoli007
    Úgy, hogy a gorogoket félted, de nálatok /elobb rossz személyt használtam/ sem jobb a helyzet. Apró kulonbség, hogy ok ki*****tul jól éltek eddig.
  • Molnibalage
    Ja. Mindeni hülye, csak te vagy helikopter...
  • Cef
    Az, hogy kimentek tüntetni és nem volt benne az újságban, az egy dolog, akármekkora genyóság is. Itt nem az a helyzet, hogy több ezer aktivista megmozdulást szervez, hogy az emberek tudomására hozzák az egyre súlyosabb társadalmi különbségeket. Itt rablók mászkálnak az utcákon és mindent visznek ami mozdítható. Embereket rabolnak ki és vernek meg, boltokat zúznak össze. Ezek bűnözők, eddig is ebből éltek, ez után is ebből fognak. Ők szarják le a legjobban a társadalmi különbségeket. Ez csak valami gyenge ok lesz, amit majd a bíróságon felhoznak a saját mentségükre. Ennyi erővel én is mehetnék fosztogatni, hogy hogy van az, hogy mások Ferrarival járnak én meg csak biciklivel, ez nem igazság. Nem létezik az az ok, ami ezt igazolhatja.
  • remark #5468
    Hát, semmi sincs ingyen.

Magyarul: Átverünk, mert hülye vagy és nem látsz az orrodig se, elhiszed amit a fősodrású média mond, még a hülye statisztikákat se vagy képes értelmezni, hiszel az átlagokban, a GDP meg inflációs adatokhoz menekülsz, hinni szeretnéd hogy a hazugságaink igazak legyenek, de nem azok. És ha besokallsz, és az utcára vonulsz, akkor meg majd jól szétveretünk a saját honfitársaiddal, ne aggódj. Azaz: semmi sincs ingyen. Az illúziók leomlása mindig fájdalommal jár.
  • ManoNegra
    Az biztos!! :-)
  • ManoNegra
    "Az OTE a Balkán legnagyobb távközlési vállalata, mintegy 30 ezer embert foglalkoztat Görögországon kívül Albániában, Bulgáriában, Romániában és Szerbiában. A cég állami tulajdonrészének eladása része a kormány 50 milliárd eurós privatizációs programjának. Ennek keretében értékesítik egyebek között a Hellenic Postbank postavállalatot és részben a pireuszi, valamint a szaloniki kikötőt, magánosítják továbbá a PPC áramszolgáltatót, az EYDAP athéni, illetve az EYATH szaloniki vízszolgáltatót."...

link
  • remark #5465
    Viselkedj!
    Hogy jön ide Magyarország? Hogyan? Meséld már el!!
  • immovable
    Hát, semmi sincs ingyen.
  • remark #5463
    Ezt képtelenek felfogni, hogy az eladósítás a legnagyobb üzlet a világon. Akkor is, ha nem tudja visszafizetni az adós, csak épp utána mindent kilopnak, izé kiprivatizálnak a feje fölül.
  • Zoli007
    És nálunk baszod?! Nálunk mikor lesz ekkora fizetés?
  • remark #5461
    És aki segélyen van? Vagy azon sem? Ennyit a tényeidről. Gondolkodni kellene és értelmezni.
  • ManoNegra
    Ezért cserébe viszont komoly árat fizettek a görögök. A kikötők, telefontársaság, és minden valami ami érték, kiprivatizálják a "befektetőknek". A jólét is viszonylagos, de ennek immáron vége.
  • Zoli007
    Leszarom a linkeket. Tények: 2010-ben 863€ minimálbér, 1391€ átlagbér, 1600€ átlagnyugdíj. Koszonom, nekem ennyi elég.
  • remark #5458
    Továbbra is várom az ellenérveket. Tudom, hogy feleslegesen, mert te csak pofánverni szeretsz másokat, de hát a remény hal meg utoljára. Egyszer talán tőled is olvashatunk a témához tartozó fejtegetéseket...
  • Molnibalage
    Az amit ő és NWO társai hisznek. Mert valamiben hinni kell...
  • remark #5456
    A tucatnyi link mellé kérsz még egy tucattal?
  • Zoli007
    Miért, mi a valóság?
  • remark #5454
    Az meg nem forrásm, hogy egy rakás nímand idióta véleményet beposzolod.

Ez annyira tetszik, hogy erre még egyszer kitérek. Egész eddig azt hangoztattátok, hogy ma már semmi se marad titokban a világban, mert minden kitudódik és azonnal elterjed az Interneten. Hát tessék, most kitudódtak és elterjedted a dolgok. Mi a reakció? "Nem a hivatalos forrásból származik az információ, így hülye lennék beszopni."
    Akkor most mehetünk vissza az NWO fórumba megtárgyalni, hogy hogyan is működik a tömegmanipuláció. Hát így.
  • immovable
    Ja, vagy mondja a 8 éve kint élő ismerősöm. De tuti őt is beszervezte már a szabadkőműves cionista háttérkormány az X-aktából. Majd szólok is neki röntgeneztesse meg az orrát, szonda után kutatva.
  • remark #5452
    Mondja a fősodrású média...