Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Avagy: mindenkinek ami jár? Nagypolitika megkapja amit megkövetel, a helyi politika meg szintén?
mindig van egy szerencsétlen akit beetetnek, kihasználják a gyászát... de hogy saját maguk "a fõ vezetõk" robbantgatnák magukat... na azt soha
patkány mentalitás.. saját népüket irtják ki (ez a hazaáruló kategória)
mert harcolni többféleképpen lehet.. de civileket "felhasználni"
www.smart-bus.hu
örömteli pillanatok sikerült átélni<#eljen>#eljen>
( ez a népmolesztálás meg... olyan polluxos... 😄 )
www.smart-bus.hu
egyébként köszi az infót<#eljen>#eljen> nagyot lepõdtem ám!
sakkor valójában Pista meg közte csak hatalmi harc dúlt akkor? (ki molesztálja a népet címen)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha ilyen a hozzáállás és sikerül levetkõzni az "én felsõbbrendûbb vagyok nálad" hozzáállást, (lásd #3153.) akkor jó úton járunk.
Tourism Minister Stas Misezhnikov sent a written invitation to the miners, whose dramatic rescue earlier this month was televised around the world. He invited their wives as well for "a spiritual journey" to include sightseeing tours of Christian holy sites.".
www.smart-bus.hu
Koppány is keresztény, pontosabban judeo-krisztián volt. A Dunántúlon számos Koppány által épített templom található. Település nevek is õrzik az emlékét. Bakonykoppány, Zalakoppány, stb. Mind Gyula, mind Koppány judeo-krisztián volt. Koppány a salzburgi érsek alá tartozott, Gyula pedig Bizánchoz.
A Koppány név az avar Kapkán fejedelem név egyenes tovább élése a magyar nyelvben. Na már most, ismert, hogy az utolsó avar kagánok judeo-krisztián kereszt neveket viseltek! (Izsák kagán, Ábrahám kagán!) Tehát itt egyértelmûen kiderül, Koppány nem lehetett az õsi vallás képviselõje. A Koppány féle "avar kereszténység" központja Salzburgban volt, a feje a salzburgi érsek volt a térítõi pedig a passaui bencések voltak.
Itt dõl meg kapásból ugye a Szent István féle õs vallás üldözés... csak ugye ezeket nem szeretik figyelembe venni... 😉
www.smart-bus.hu
levesbe a papokkal! szabadságot a népnek! éljen Koppány <#taps>#taps>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
www.smart-bus.hu
Nem kell felszámolni egyiket sem... meg kell tanulni az embereknek, hogy a hit, és a vallás nem azonos az egyházakkal... nem kell vallási vezetõ ahhoz, hogy valakinek legyem hite, és szeresse az istenét...
www.smart-bus.hu
Ezeket a jelzõket meg... rakat pedofil... sok az atv...
www.smart-bus.hu
iszlám hívõk javarésze mai napig birkább (körülmények) tudott maradni az európai/nyugati csoportokhoz képest -> ergó birka módjára irányítható, rávehetõ erõszakos terjeszjedésre..
jelen világunkban az iszlámnak áll ez a zászló..
kereszténység, iszlám.. ugyanazon gané múlttal rendelkezõ mai napig kitünõen mûködõ maffia szervezet ((((néhány jólelkû cselekedet)))) + egy rakat pedofil aberrált sáska
megkéne már szüntetni ezeket végleg...
A FIDESZ holdudvara ugyanazokból áll akik jelenleg a 70% ot kezükben tartják. Na jó van köztük mszmp, lmp, szdsz stb, talán még jobbikos is (bár ezt nehezen tudom elképzelni)
A lényeg, hogy én nem hipora haragszom, mert fsx topicban ismerve a munkásságát nagyon segítõkész ember. De már leírtam a problémám, aminek az alapja a "unalmas már ez" volt.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"A Magyar ingatlan piac 50+ százalékát zsidók uralják."
sztem van az bõ 70% felett is...
ugyanakkor, ha ez mondjuk fidesz vagy jobbikos közeli holdudvar kezében lenne, úgy gondlod sokkal jobb lenne? lenne különbség? õszintén...
A Magyar ingatlan piac 50+ százalékát zsidók uralják. Megy is érte a rinyálás a szélsõjobbon. Majd ezt meg is erõsíti egy zsidó vezetõ, mármint amit látunk.
Majd egy "klubtag" beszól nekem, hogy ez már unalmas.
Nekik unalmas vagy inkább kellemetlen, hogy errõl beszélünk (megszokták a kéthetes emlékezõ képességünket, melyben a médiájuk volt "segítségünkre") nekünk nem.
Ezt így érted?
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
nekem ezzel az egésszel csak az a bajom, hogy néhány abszurd maradék véleményét megprószáljátok ráhúzni egy egész népcsoportra..
szerencsés az aki ebbõl a köpködésbõl képes kimaradni lassan
Akkor újra, így talán érted:
A fenti egy "klubtag" szájából szemtelenül hat, vagy inkább cinikusan, és akkor még pollkorekt voltam. Lehet, hogy arra felé unalmas vagy inkább kellemetlen(?) de a klubon kívülieknek nem az, sõt ha úgy tetszik életbevágó kérdés. (Szerintem ezt is mindketten tudjuk.)
1. örülj , hogy olcsóbban vásárolhatsz mint a sarki kis boltban.
2. ha feljelented a fogyasztóvédõknél azokat lefizetik zsebbõl.
A Zsidó USA biznisz meg nagy vonalakban úgy mûködik, hogy USA ad hadi segélyt a izraelnek az meg ebbõl a segélybõl "vesz" repülõket usa-tól azaz gyk. ingyen adja usa a repcsiket. (kis túlzással)
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
jó eladó lenne belõled..
3126 meg akkora baromság amekkorát ritkán olvas az ember.
most te tényleg elakarsz itt kezdeni zsidózni😊)) szerintem maradjunk a sima jelzõs szerkezeteknél.. még az is értelmesebb
"Nem kell az egész 50 évnyit, megelégszem 1(egy) darabbal is amit hangsúlyozottan kormányzati illetve külügyi szóvivõ tett." .....úgy ahogy 31116 ban szereplõ cikkben is.
off:
Nem a kijelentésen "lovagolunk" hanem a történéseken, a kijelentés csak megerõsíti azt, hogy jól látjuk amit látunk.
by Index
Az meg egyértelmû, hogy te is látod.
...csak talán más szemszögbõl.
De tolem baratkozzatok irannal csak majd ne lepodjetek meg....